2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Allah Allah neden öyle diyor ki acaba? Nasıl olsa evlendik diye mi?
Benim ki tam tersi şimdi bile, doğumdan 1 ay sonra eski halime dönmemi istiyor tam olmasa da yarım başarabilirim heralde
Anlamadım ki şakasına takılıyor mu acep bilemedim kıskanç güzel olcam diye çekemiyor mu yoksa

Anladım canım dün akşamdan suya koydum gidip haşlayacağım bende Allahtan çabuk pişiyor lokum gibi fasulye köyden geldi böyle diye diye nazar değdircem fasulyeme
Haha aslnda barbunya pişirmek istyrm buzlukta taze barbunya vardı ama eşim sevmyo bende bayiliyorum 1 buçuk senede bi kere pisirdm onun yüzünden

hepiniz iyisinizdir insallah.
gecmisi cok okuyamiyorum

diger annelere gore daha fazla geliyorum sanki buraya ve utaniyorym
isi gucu yokmu bunun diyeniniz vardir ama kv ugrasiyo ev isiyle , ben bebekle anca.. o uyurken gireyim diyorum

yok.be canim damlaya damlaya gol yapmaya calisiyoruz iste
Buna sukur,artik emmezse emmicek, ben kendi sutumu pompayla cekip vermeye raziyim yeterki aanne sutu icsin

sn nasilsin
İyiyim canım gün geçtikçe sorunlar artyo tabi sabah bi sırt agrsyla uyandm degsk biseydi agladm agrsndan dogm sancısı bu ne böyle dedm öldürdü beni sıcak su torbası felan koydm geçmedi evde yurumeye basladm. Öyle gecti

olucak canim, bebis agirlik yapiyor artik
sabir canim,nasipse sonunda harika birseyi kucagina alacaksin Allahin izniyle

MutluBulut_ selam.kuzum
nasilsin

nehirnil111
duman91
ilknurrr22

cok sagolun kizlar, insallah en hafif sekilde atlatiriZ.
Nehirim memeyi tutmak icin ugrasuoru hala,bir emiyor bir emmiyor haliyle erken basladi iste
hava ister istemez bolcana giriyor.

O yüzden canım tabi ki her bebekte olan durum ne yapacaksın sağlıklı olsun da bu süreçlerde atlatılır hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…