- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Anlamadım ki şakasına takılıyor mu acep bilemedim kıskanç güzel olcam diye çekemiyor mu yoksaAllah Allah neden öyle diyor ki acaba? Nasıl olsa evlendik diye mi?
Benim ki tam tersi şimdi bile, doğumdan 1 ay sonra eski halime dönmemi istiyor tam olmasa da yarım başarabilirim heralde
Bende eve gidip kuru fasulye pilav cacık yapıcam bakalımPembeLokum
duman91 nehirnil111 uyandm kızlar çok iyi geldi bu uyku smdide yemek yapcam usenmezsem tutkku canım inşallah geçer ya sende ayağını felan usutme senin sütünden bebeğe de gecer
Benmde aklıma geldi ama fasulyeyi haslamam gerektiBende eve gidip kuru fasulye pilav cacık yapıcam bakalım
Anladım canım dün akşamdan suya koydum gidip haşlayacağım bende Allahtan çabuk pişiyor lokum gibi fasulye köyden geldi böyle diye diye nazar değdircem fasulyemeBenmde aklıma geldi ama fasulyeyi haslamam gerekti
HahaAnladım canım dün akşamdan suya koydum gidip haşlayacağım bende Allahtan çabuk pişiyor lokum gibi fasulye köyden geldi böyle diye diye nazar değdircem fasulyeme
Geçer Canm inşallah sütun cogaldiminehirnil111
duman91
ilknurrr22
cok sagolun kizlar, insallah en hafif sekilde atlatiriZ.
Nehirim memeyi tutmak icin ugrasuoru hala,bir emiyor bir emmiyor haliyle erken basladi iste
hava ister istemez bolcana giriyor.
Geçer Canm inşallah sütun cogaldimi
İyiyim canım gün geçtikçe sorunlar artyo tabi sabah bi sırt agrsyla uyandm degsk biseydi agladm agrsndan dogm sancısı bu ne böyle dedmyok.be canim damlaya damlaya gol yapmaya calisiyoruz iste
Buna sukur,artik emmezse emmicek, ben kendi sutumu pompayla cekip vermeye raziyim yeterki aanne sutu icsin
sn nasilsin
İyi akşamlar Canm nerelerdesin :)ıyı aksamlar kızlar :)
İyiyim canım gün geçtikçe sorunlar artyo tabi sabah bi sırt agrsyla uyandm degsk biseydi agladm agrsndan dogm sancısı bu ne böyle dedmöldürdü beni sıcak su torbası felan koydm geçmedi evde yurumeye basladm. Öyle gecti
Ay o günler bi gelseydi :)olucak canim, bebis agirlik yapiyor artik
sabir canim,nasipse sonunda harika birseyi kucagina alacaksin Allahin izniyle
MutluBulut_ selam.kuzum
nasilsin
İyi Canm sen naslsnNasılsınız kızlar
İyi Canm sen naslsn
nehirnil111
duman91
ilknurrr22
cok sagolun kizlar, insallah en hafif sekilde atlatiriZ.
Nehirim memeyi tutmak icin ugrasuoru hala,bir emiyor bir emmiyor haliyle erken basladi iste
hava ister istemez bolcana giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?