2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Günaydın canım, bence başkasının bakmasını istemiyor, kilo alınca gzelliğinin kalmayacağını düşünüyor o yüzden öyle diyordur :)
Olabilir akşam yarım saat spor yaptım dikkatli bakıyor yüzü asılıyor onunla ilgilenmeye başladım sonra normale döndü eşimin huyu değişti mübarek

hepiniz iyisinizdir insallah.
gecmisi cok okuyamiyorum

diger annelere gore daha fazla geliyorum sanki buraya ve utaniyorym
isi gucu yokmu bunun diyeniniz vardir ama kv ugrasiyo ev isiyle , ben bebekle anca.. o uyurken gireyim diyorum
Canım hiç utanma valla benimde annem olacak yanımda bende girerim zaman bulursam :)

Olabilir akşam yarım saat spor yaptım dikkatli bakıyor yüzü asılıyor onunla ilgilenmeye başladım sonra normale döndü eşimin huyu değişti mübarek
Amanin kıskançlık tavan yapmış demek ki Benim kocişte doğumdan sonra eve yürüyüş bandı alacakmış yeter ki ben kilo vereyim kışın bir yere çıkamam diye, ay hangisinin yaptığı daha iyi bilemedim

Bir yandan şişko diyip kızdırıyor bir yandan surat asıyor anlamadımSen spor yapmaya başladın değiştin he diyor spor salonuna gidiyorum sanki yahu evde yanındayımEşinin yaptığı iyi tabi ki

Bir yandan şişko diyip kızdırıyor bir yandan surat asıyor anlamadımSen spor yapmaya başladın değiştin he diyor spor salonuna gidiyorum sanki yahu evde yanındayımEşinin yaptığı iyi tabi ki
Cidden anlaşılmayacak bir durum... Bazen bu erkekleri anlamıyorum yaa ne istedikleri belli değil... Ama benimkinin çok kesin ve net zayıf olmamı istiyor

Erkekler öyle biz hastalığı ayakta atlatırız hastayız desek abartıyor oluruz ama onlar hafif girpte yatak döşek en ağır hasta
Aynen ben hasta oldgmda abartma diyo hep kendi hasta oluncada ben oluyorm ben çok kötüyüm herşeyini bana yaptırır cock.olnca biraz zor ilgilenrm

Aynen ben hasta oldgmda abartma diyo hep kendi hasta oluncada ben oluyorm ben çok kötüyüm herşeyini bana yaptırır cock.olnca biraz zor ilgilenrm
Canım senin eşin çocuk gibiymiş vallahi, dediğin gibi bebiş olunca işin daha da zorlaşacak...

Erkekler hep zayf ister hiç gormedm kilolu olsn diyeni ha yalan olmasn yanmda komşunun gelini vardı onun kocası kilo alınca mutlu olyoms kızda zyf degl 80 90 felan vardır bende onun yalanciyim
Yok canım o kendisini teselli ediyordur bence, hani balık etli severler de 60-70 kilo, ama o bariz kiloluymuş, tıpkı şuanki ben gibi 72 oldummm

Bende ilginç

Aynı benim eşim çocuk gibiler ya bende çaktırmadan iş yaptırıyorum ayağıma getirtiyorum ama
Yaptr yaptr ben evde oldgm için iş için yardm istemyrm ama dağınık felan degldr kirlilerini camasr sepetine atar çıkardıklarını katlar koyar usenmezse tabi marketi felan yerleştirir gelnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…