Günaydın canım, bence başkasının bakmasını istemiyor, kilo alınca gzelliğinin kalmayacağını düşünüyor o yüzden öyle diyordur :)Anlamadım ki şakasına takılıyor mu acep bilemedim kıskanç güzel olcam diye çekemiyor mu yoksa
Olabilir akşam yarım saat spor yaptım dikkatli bakıyor yüzü asılıyor onunla ilgilenmeye başladım sonra normale döndü eşimin huyu değişti mübarekGünaydın canım, bence başkasının bakmasını istemiyor, kilo alınca gzelliğinin kalmayacağını düşünüyor o yüzden öyle diyordur :)
Canım hiç utanma valla benimde annem olacak yanımda bende girerim zaman bulursam :)hepiniz iyisinizdir insallah.
gecmisi cok okuyamiyorum
diger annelere gore daha fazla geliyorum sanki buraya ve utaniyorym
isi gucu yokmu bunun diyeniniz vardirama kv ugrasiyo ev isiyle , ben bebekle anca.. o uyurken gireyim diyorum
Amanin kıskançlık tavan yapmış demek kiOlabilir akşam yarım saat spor yaptım dikkatli bakıyor yüzü asılıyor onunla ilgilenmeye başladım sonra normale döndü eşimin huyu değişti mübarek
Amanin kıskançlık tavan yapmış demek kiBenim kocişte doğumdan sonra eve yürüyüş bandı alacakmış yeter ki ben kilo vereyim kışın bir yere çıkamam diye, ay hangisinin yaptığı daha iyi bilemedim
Cidden anlaşılmayacak bir durum... Bazen bu erkekleri anlamıyorum yaa ne istedikleri belli değil... Ama benimkinin çok kesin ve net zayıf olmamı istiyorBir yandan şişko diyip kızdırıyor bir yandan surat asıyor anlamadımSen spor yapmaya başladın değiştin he diyor spor salonuna gidiyorum sanki yahu evde yanındayım Eşinin yaptığı iyi tabi ki
Benim eşimde zayıf olmamı istiyor aslındaCidden anlaşılmayacak bir durum... Bazen bu erkekleri anlamıyorum yaa ne istedikleri belli değil... Ama benimkinin çok kesin ve net zayıf olmamı istiyor
Günaydın canım :)Günaydınlar herkese
Nasılsın canımGünaydın canım :)
İyiyim hastalığım geçti sukur ama eşim hasta oldu bu seferde bi nazlar bi nazlarNasılsın canım
Erkekler öyle biz hastalığı ayakta atlatırız hastayız desek abartıyor oluruz ama onlar hafif girpte yatak döşek en ağır hastaİyiyim hastalığım geçti sukur ama eşim hasta oldu bu seferde bi nazlar bi nazlarsen nasilsn
Benim eşimde zayıf olmamı istiyor aslında
Aynen ben hasta oldgmda abartma diyo hep kendi hasta oluncada ben oluyorm ben çok kötüyümErkekler öyle biz hastalığı ayakta atlatırız hastayız desek abartıyor oluruz ama onlar hafif girpte yatak döşek en ağır hasta
Erkekler hep zayf ister hiç gormedm kilolu olsn diyeni ha yalan olmasn yanmda komşunun gelini vardı onun kocası kilo alınca mutlu olyoms kızda zyf degl 80 90 felan vardır bende onun yalanciyimBen bu adamdan hiçbişey anlamadım o zaman
Canım senin eşin çocuk gibiymiş vallahi, dediğin gibi bebiş olunca işin daha da zorlaşacak...Aynen ben hasta oldgmda abartma diyo hep kendi hasta oluncada ben oluyorm ben çok kötüyümherşeyini bana yaptırır cock.olnca biraz zor ilgilenrm
Ben çok ilgi gosteryrm bu aralar pek degl aslnda oda öyle beklyoCanım senin eşin çocuk gibiymiş vallahi, dediğin gibi bebiş olunca işin daha da zorlaşacak...
Yok canım o kendisini teselli ediyordur bence, hani balık etli severler de 60-70 kilo, ama o bariz kiloluymuş, tıpkı şuanki ben gibi 72 oldummmErkekler hep zayf ister hiç gormedm kilolu olsn diyeni ha yalan olmasn yanmda komşunun gelini vardı onun kocası kilo alınca mutlu olyoms kızda zyf degl 80 90 felan vardır bende onun yalanciyim
Kaç kiloyla hamile kalmstk bu aylardan korkyrm ben çok iyi gttm son aylarda bozarsam uzulurmYok canım o kendisini teselli ediyordur bence, hani balık etli severler de 60-70 kilo, ama o bariz kiloluymuş, tıpkı şuanki ben gibi 72 oldummm
Bende ilginçBen bu adamdan hiçbişey anlamadım o zaman
Aynen ben hasta oldgmda abartma diyo hep kendi hasta oluncada ben oluyorm ben çok kötüyümherşeyini bana yaptırır cock.olnca biraz zor ilgilenrm
Yaptr yaptrBende ilginç
Aynı benim eşim çocuk gibiler ya bende çaktırmadan iş yaptırıyorum ayağıma getirtiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?