Canım sen bu aylara kadar pek kilo almadın böylede devam edersin gibime geliyor... ben 60 kiloyla hamile kaldım sonra 58'e düştüm şimdi 72'yim...Kaç kiloyla hamile kalmstk bu aylardan korkyrm ben çok iyi gttm son aylarda bozarsam uzulurm
Hiç öyle deme benm arkadasmda 7 aya kadar 6 kilo aldı sonra 10 kilo daha aldıCanım sen bu aylara kadar pek kilo almadın böylede devam edersin gibime geliyor... ben 60 kiloyla hamile kaldım sonra 58'e düştüm şimdi 72'yim...doğuma kadar 80'i bulurum sanırım, çünkü iştahım git gide artıyor
MaşAllah canım seni çok tebrik ediyorum ben zaten... :))) Ama bir zamandan sonra gözün hiçbirşeyi görmüyor yiyorsun en azından ben böyleyim, şekerim yüksek olmasına karşın, birde normal olsaydı dünyayı yerdim heraldeHiç öyle deme benm arkadasmda 7 aya kadar 6 kilo aldı sonra 10 kilo daha aldısmdi 6 kilosu kalms gerçi on kilo direk gtms dogmda bende en son 61dm 66yla felan btrsem başka bsy istemem
HahaMaşAllah canım seni çok tebrik ediyorum ben zaten... :))) Ama bir zamandan sonra gözün hiçbirşeyi görmüyor yiyorsun en azından ben böyleyim, şekerim yüksek olmasına karşın, birde normal olsaydı dünyayı yerdim heralde
Yaptr yaptrben evde oldgm için iş için yardm istemyrm ama dağınık felan degldr kirlilerini camasr sepetine atar çıkardıklarını katlar koyar usenmezse tabi marketi felan yerleştirir gelnce
Hepsini egtmek gerekBende ufaktan alıştırıyorum market poşetleri yerleştirir aynen dün çamaşırları topladık beraber askılıktan kirlilerini sepete attırıyorum çocuk eğitiyor gibi göründüm ama
Ay böyle duyunca ye gtsn diyorm10.kilomu verdigim sabahtann herkese selaam olsun :)
ay masallah 10 kilo gitti kizlar nasil hafifledim anlatamam, cok sukur
Maşallah canım demiştik emzirdikçe gidecek merak etme10.kilomu verdigim sabahtann herkese selaam olsun :)
Hepsini egtmek gerekbabam gbi olsa keşke babam bi yemekler yapar o mutfağıda hiç dagtmaz bi taraftan yıkar bulasklari bi taraftan yapar geçen annemde mutfagn fayanslarini sildrms babama
Hadi yaaa, ben öğle araları dedemlere gidiyorum kendi evimiz uzak.. Anneannem sağolsun hergün çeşit çeşit yapıyor yiyorum hiç affetmemHahabazen acayip istahm olyo çok yiyorm mesela dün hiç istahm yoktu bi sabah kahvaltı yaptm bide akşam yemek yedm o kadar öğlende bi çikolata yemstm cock AC kaldı mi diye korktm sonradan ama hc acikmadm ki
Ahh canım MaşAllah sana, resmen umudumuz oldun...10.kilomu verdigim sabahtann herkese selaam olsun :)
EvetMaşallah canım demiştik emzirdikçe gidecek merak etme
Babana maşallah canım nasıl özenilesi bir erkek ya
Evet ya annemede diyorm ben çok yiyince bebek.hepsini almyo diye anlatamyrmHadi yaaa, ben öğle araları dedemlere gidiyorum kendi evimiz uzak.. Anneannem sağolsun hergün çeşit çeşit yapıyor yiyorum hiç affetmemAkşamda aslında tok oluyorum ama sofraya oturunca gözüm dönüyo Tabi yemekten sonra meyve çay faslı (çay içmiyorum da sütlü kahve içiyorum) Canım sen az da yesen çok da yesen o besleniyor merak etme... Ben çok yiyorum da ne oluyor bebiş zayıfmış yediklerim bana yaradı
Almadm Canm öyle hamileyim diye çok yemedm blyrm çünkü son aylarda iştah artcak.ilk.aylardan zorla yiyipte almak istemedim açıkçası öyle.kismadimda ama abur cubur bile yiyormilknurrr22 22-23 kilo almistim.canim..
hamis kalmadan onceki halime donmeye 12 kilo, ideal halime ise 16 kilo. kaldi.
ye gitsinHem masallah sen cok almadin zaten :)
nehirnil111 hakkaten nehirim.ya, cok sukur.
his gerci kiloyu takmiyodum ama insan bi seviniveriyor kilo verdikce
Almadm Canm öyle hamileyim diye çok yemedm blyrm çünkü son aylarda iştah artcak.ilk.aylardan zorla yiyipte almak istemedim açıkçası öyle.kismadimda ama abur cubur bile yiyorm
Bakalm bizimki ne kadar oldu hiç blmyrm kilosunu bu gttgmde sorarmbende abur cuburcuydum. canim,geceleri azmi gofretler,tatlilar yedim
saglikli beslenince aslinda azda yesen bebek aalacagini aliyor senden.
iki kisilik yiyoruz malesef
Bakalm bizimki ne kadar oldu hiç blmyrm kilosunu bu gttgmde sorarm
Oldk valla zaman çok çabuk gecyo ne kaldı.surda pazar günü arkadasmn bebeğini gordumde 2 aylık nasl tatlı yaaa elleri felan minnacik bide nasl.güzel.maşallah hemen dogurasm geldibuyumustur annesi
masallah 27 haftalik olmussunuz bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?