- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İnsan sevinir tabi canım ama rahat 1 sene sonra falan spora diyet işlerine bakmalı şuanda emzirme döneminehirnil111 hakkaten nehirim.ya, cok sukur.
his gerci kiloyu takmiyodum ama insan bi seviniveriyor kilo verdikce
Evetöyle baba olnca este öyle olsn istysn
Aynen öyle canım yetiştiği aileyle alakali eşimin babası hiç bsye elini surmez mesela çokta dağınıktır yemek.yerkende hc dkkat etmez eşim çekmemiş allahtan ama gormems soncta yapmaz tabikiİnsan sevinir tabi canım ama rahat 1 sene sonra falan spora diyet işlerine bakmalı şuanda emzirme dönemi
Babam Allahtan yapmazdı öyle yoksa krizlere girerdim şimdiBazen annemleri kardeşimi arıyor gözlerim eşime niye birşey bilmiyorsun diye kızıyorum oysa o bir bayan değil öyle de yetiştirilmemiş işte ne yapsın
Evet görmediklerinden yapmıyorlar işte eşimde bir çok şeyi benden görüyor ne yapsın aile dağınık büyütmüş kardeşi çok dağınık yiyor mesela Allahım midem bulanıyor yemek yerken görünce eşim Allahtan ona nazaran daha iyi dikkat ediyor ben rahatsız olduğum içinAynen öyle canım yetiştiği aileyle alakali eşimin babası hiç bsye elini surmez mesela çokta dağınıktır yemek.yerkende hc dkkat etmez eşim çekmemiş allahtan ama gormems soncta yapmaz tabiki
Canım sana da çok güzel moral olmuştur... Ama hareketliliğin çok etkisi vardır tabi.. Ben veremem ya, annem dur sen yapma etme diye kaldırmaz beni yerimden ondan korkuyorumduman91 neyalan soyliyeyim.bukadar hizli beklemiyodum verecegimi..
ama sureklide hareket halindeyim gunduzleri yatip uyumadim daha, belki harketinde etkisi vardir.
siz nasilsiniz kuzum,minnakimiz iyimi
Benim eşimin kardeşi de öyle sesli yemek yiyo döke saça bisey de diyemiyorum aslında uyarmak istyrm buyudu artk böyle devam eder bu kvdeye de söyleyemem cekinirimEvet görmediklerinden yapmıyorlar işte eşimde bir çok şeyi benden görüyor ne yapsın aile dağınık büyütmüş kardeşi çok dağınık yiyor mesela Allahım midem bulanıyor yemek yerken görünce eşim Allahtan ona nazaran daha iyi dikkat ediyor ben rahatsız olduğum içinben az düzenliyim tabak altımı süpürmeden başka yemek koymam mesela sünnettir bana göre şimdi ekmek yemiyim diye yapmıyorum tabi ama
Sende otrma dur anne ben yaparm deCanım sana da çok güzel moral olmuştur... Ama hareketliliğin çok etkisi vardır tabi.. Ben veremem ya, annem dur sen yapma etme diye kaldırmaz beni yerimden ondan korkuyorum
Çok şükür iyiyiz canım benim, son 1 ayım kaldı iş yerinde gün sayıyorum resmen
Benim eşimin kardeşi de öyle sesli yemek yiyo döke saça bisey de diyemiyorum aslında uyarmak istyrm buyudu artk böyle devam eder bu kvdeye de söyleyemem cekinirim
Aynen canım bende öyle yapmayı düşünüyorum ama nasıl olur bilemiyorum tabiSende otrma dur anne ben yaparm debenm annemde öyle olur çocuğu bana bırakmaz bile elinden gelse kendi emzirir
Hepsi pis bunlarınSes çıkarılmasana tahammül edemem acayip yemek yiyesim kaçarBende bizde yediklerinde dikkat edin yerlere ekmek dökmeyin yeni çektim diyorum dağınık yiyor kardeşi çünkü mesela patates kızartması o gün annesinde yiyor yanına ketçap mayonez sıkmış onun yanına pilav koymuş ama o pilav hepsine karıştı o da karıştırıp yedi masadan kalktım hemen bir yandan o kaşığı da ortada bulunan salataya sokuyor mesela midem almaz ki evde geldiğinde de bütün bardaklar tezgah üstünde birinden su içiyor diğeriyle kola sonra tekrar geldiğinde diğerlerini alıyor eşimi uyardım
Biraz zor olcak hiç bsy yaptırmazlarAynen canım bende öyle yapmayı düşünüyorum ama nasıl olur bilemiyorum tabiAnneler öyle yaaa, bak nasıl da özledim şimdi... Neyse az kaldı 1 ay sonra kavuşuyoruz nasipse...
Belki ben hepsini gönderip, eşimle bile kalabilirim.. Eşimin tayini çıkacak büyük ihtimal iznini de yanımda kullansın... Kafam rahat olsun kv ve annem arasında kalmamış olurumBiraz zor olcak hiç bsy yaptırmazlar
Canım öğretilmemiş işte büyük konuşmayayım da çocuğuma en başta öğretmek istediklerim yemek yeme alışkanlığı, tuvalet eğitimi falanHepsi pis bunlarınvalla yemek yerken sap sap nasl ses cikaryo
Ayy en çok bende bundan korkuyorum... Yeme alışkanlığı düzensiz olmasından, döke saça şapırdatarak yemesindenCanım öğretilmemiş işte büyük konuşmayayım da çocuğuma en başta öğretmek istediklerim yemek yeme alışkanlığı, tuvalet eğitimi falan
Benm ikiside calisiyo ama annem izin alcak annem 1 ay yanmda kalmayı dusunyoda hatta gece uyurken ağlarsa ben alirim odadan dedi geçen sacmalama anne odaya girilirmi ya dedm nolcak diyo nasl nlcak eşim sevmez öyle şeyleri kimse sevmez smdi kvde girse ben rahatsz olrm mesela daha ısrar edyo kapıyı ktler yatarm dedm bazen abartyo tamam seviyo olablr ama bu kadar olmaz kendi annemde olsaBelki ben hepsini gönderip, eşimle bile kalabilirim.. Eşimin tayini çıkacak büyük ihtimal iznini de yanımda kullansın... Kafam rahat olsun kv ve annem arasında kalmamış olurum
Aynen canım bende valla en baştan istyrm çocuğuma herşeyi öğretmeyi inşallah basarablrzCanım öğretilmemiş işte büyük konuşmayayım da çocuğuma en başta öğretmek istediklerim yemek yeme alışkanlığı, tuvalet eğitimi falan
Ayy en çok bende bundan korkuyorum... Yeme alışkanlığı düzensiz olmasından, döke saça şapırdatarak yemesindenkibar olsun yaaaaa
Aynen canım bende valla en baştan istyrm çocuğuma herşeyi öğretmeyi inşallah basarablrz
Kız güldürdün beni genelde kv girmek ister...Benm ikiside calisiyo ama annem izin alcak annem 1 ay yanmda kalmayı dusunyoda hatta gece uyurken ağlarsa ben alirim odadan dedi geçen sacmalama anne odaya girilirmi ya dedm nolcak diyo nasl nlcak eşim sevmez öyle şeyleri kimse sevmez smdi kvde girse ben rahatsz olrm mesela daha ısrar edyo kapıyı ktler yatarm dedm bazen abartyo tamam seviyo olablr ama bu kadar olmaz kendi annemde olsa
Amin canım İnşAllah canım yaaaa hayırlı evlat olsunlar..İnşallah başarırız kızlar kibar insansan ahlak görgü kuralını bilen insan olsunlar ya
Herşeyden önce hayırlı evlat gerçektenAmin canım İnşAllah canım yaaaa hayırlı evlat olsunlar..
Burdan tecrubelerimizi soyleriz artkİnşallah başarırız kızlar kibar insansan ahlak görgü kuralını bilen insan olsunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?