2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ya annem çok abartyo çünkü blyrm eşim bazen diyo sakasina annen ckmaz artk bizden çocuk olunca diye hakketen öyle benlik sorun olmayablr ama eşim için sorn olcak eninde sonunda sncta bende her kvdeyi istemem blmyrm annemle napcam ben bakarm gotururm bize kalır diyo niye bırakiyim anne çocuğumu diyorm da anlamıyo bi kaç gün bide saat degl

Evet artık onları da konuşacağımız günler gelir inşallah
İnsallh zaman cabk gecyo şimdilik o zaman nasl.olur bilemem dogm zamanı napcam annem kalmak istyo kvdyi hc blmyrm inşallah tatsz olaylar olmaz eşim ikimz yeterz diyo ama ilk günler tabiki birine ihtiyacım olcak

İnsallh zaman cabk gecyo şimdilik o zaman nasl.olur bilemem dogm zamanı napcam annem kalmak istyo kvdyi hc blmyrm inşallah tatsz olaylar olmaz eşim ikimz yeterz diyo ama ilk günler tabiki birine ihtiyacım olcak
İlk günler annen kalmalı bence canım zaten 40ı çıktıktan sonra annen yavaştan döner evine eşinle size kalır bebişiniz normalde herkeste gördüğüm bu kayınvaliden de anlayışlı olacak bir zahmet benim kayınvalidem de geçen gün eşime diyor ki oğlum yap bir tane ben işten çıkacağım bütün masrafları bana ait ben bakarım falan sanki eşim doğuruyor hay Allahım bir de sahiplendi hemen o an bozmak istemedim ama Rabbim nasip eder hamile kalırsam zaten izinli olduğum sürece benimle bebeğim sonra da anneme götürürüm ya da annem gelir bakar gider kimse de k.bakmasın

Ayy annen çok hoşmuş canım yaaaa, benim de kv diyor hafta içi bizde kalır, hafta sonu gelir görürsünüz diye, başka ildeler birde.. eee diyorum niye yaptım ben bu çocuğu

Ya bisey dicem annem evlenmeden önce öyle bana sevgisini çok belli etmezdi smdi çok fazla ilgi gosteryo bi tuhafima gidiyo yapmacık gbi gelyo be biliyim kendime kiziyorm öyle dusunme diye anneme de soyledm eskiden bu kadar sevgi gostermydun smdi tuhaf geliyo diye oda uzuluyo kvdeyle.otrdk gosteremedm dyo ben küçükken otrmslar yanı her gün bunu dsnyrm nerdeyse

Ayy annen çok hoşmuş canım yaaaa, benim de kv diyor hafta içi bizde kalır, hafta sonu gelir görürsünüz diye, başka ildeler birde.. eee diyorum niye yaptım ben bu çocuğu
Sorma çok seviyo çocukları bide başka cocgu olmayınca tek ben nerde.cock gorse sahiplenir

Bak bu konuda ben çok şanslıymışım.. Kv hiçbir zaman ben bakarım demedi, bizde kalsın falan dedi ama... Bence de ilk günler annenin kalması gerek... Umarım istediğimiz anlayışı gösterirler bize...

Evlenince yokluğunda aradı sanırım bazı insanlar çok gösteremezler sevgisiniBende günde 2 kere annemle konuşmaya başladım 5 dakika sürmüyor ama haber alamadan duramıyoruz
Bak bu konuda ben çok şanslıymışım.. Kv hiçbir zaman ben bakarım demedi, bizde kalsın falan dedi ama... Bence de ilk günler annenin kalması gerek... Umarım istediğimiz anlayışı gösterirler bize...

Kayınvalidem de eltimlerle kötü oldu ya bize sarmaya yer arıyor işteAnnem uzun kalamaz sanırım aslında her açıdan korkarım annemi çok seviyorum ama eşim rahatsız olabilir uzun kalırsa ya da eş hayatımızda sıkıntıya yol açar falan diyeAnnem istese de kalamaz zaten anladım onu bu dönemde çünkü kardeşlerim evde babam annemsiz yapamaz hemen bir yere giderse arar gel der falan anannem yine sorun yapar yakın annemle evleri her gün görmezse olmaz o yüzden az rahatladım biz arabamız olursa ya annemi getirip götürücez ya bebeği Kayınvalidemi istemiyorum o çalışmazsa bizden çıkmaz o durumda ama istemiyorum ben çünkü yemeklerini sevmiyorum sağlıklı değil elinin lezzeti yok temizde değil eltimin kızına elleriyle yemek yedirdiğini gördüğümde midem bulandı ben pinpirikli biriyim

Konunun tam ortasına dalabilir miyim En titiz olduğum konulardan birini konuşuyorsunuz o yüzden dalmazsam olmaz

Biz gnde 10 kere konsyrz ne 2si ay evi supuruyodm uclu prize takmstm sartel atti 3lu prizde yanms sanırım iyi ki yangn felan ckmadi

Gel kuzum sensiz olur mu hiç görüyor musun kayınvalidemin yanaşmalarını elti olaylarımı biliyorsun tabi

Kambersiz olmaz

Biliyorum kuzum bilmem mi Aynı şeyler benim kvde de var. Ara ara çıtlatıyor ama duymamazlıktan geliyorum

Şimdide başladı eşin geç geldiği zamanlarda direkt bize gel oda işten dönünce seni alır, yemeğinin olmadığı zamanlarda çıkın gelin beraber yiyelim falan ama yutmam bunları Kibar bir şekilde teşekkür edip geçiyorum Yok öyle bişey. Niyetleri çok iyi seziyorum. Yavaştan yavaştan herşeyi beraber yapma çabası bu. Almayalım biz eşim bile istemiyor öyle sürekli beraber birşeyler yapmak

**

Yemek yeme konusunda ise çok şükür acayip titiz bir eşe sahibim Oda ben gibi tabağını sünnet etmeden asla kalkmaz sofradan. Kaşık çatal şıkırtısını, sesli yemek yeme gibi şeyleri hiç sevmez çok dikkat eder Gerçi bunları söylememe gerek yok. Ben eşimi 8 senedir tanıyorum ve hiç değişmemiş olsaydı yada öyle bir huyu olsaydı zaten evlilik zor olurdu sanırım Bir çok şeyini ezbere biliyorum artık annesinden bile iyi tanıyan bir eşe sahip

Sen calsysn ama ben skldkca aryrm annemde calsyo izin vermyrm resmen çalışmasına
Evet akşam işten çıktığımda atıyorum genelde anne eve gidiyorum ne yaptınız ne yemek yaptın gibisinden gündüz de annem arıyor ne yapıyorsun gibisinden yetiyor gibi

Alıştırma politikaları kuzu kanma sakınAnnen yanında sonuçta aynı bloktasınız eşin geç gelse ne olacak annene geçersin yıllardır bildiğin ev ailen yaniSırf kıskançlık işte illa beraber bir şey yapma çabası sonuçta yemek olmasa da aç kalacak haliniz yok ya dışarıdan söylersiniz kahvaltılık yersiniz

Allahtan kendilerini gösterdiler tabi evlenince şok olmuyor insan Annesi eşimin doğum günü tarihi bile hatırlamazdı biz sevgiliyken şimdi hatırlar mı bilmiyorum kendi doğum gününü unutmaz ama illa bir şey bekler hiç unutmam nişanlıyız eşim iş yerime çiçek göndermişti sağolsun bizde hava yağmurlu dışarıda gezeceğiz eşim dedi ki elimizde taşımayalım büyükçe de çiçek gel eve bırakalım bozulur eve güzel götür dedi tamam dedim eve götürdük nişanlım o arada bir şey dedi net konuşmayı hatırlamıyorum ama doğum günüm olduğunu duydu ama kutlamadı bile o kadar tuhafıma gitti ki

Ben sklyrm evde bi annemi aryrm kardeşim felan olsa onuda ararm ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…