2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Amaninn elleriyle mi yediriyor... Kız kv ler hep birbirine benziyor sanırım... Ayy düşündükçe içim şişti valla... Kız ne olursa olsun analarımız yanımızda olsun yaaaa... Gerçi seninkiler yakın sanırım, götürürsün artk bebişi... Benim öyle bi şansım yok annem yatılı kalcak...

Aynen öyle kuzum şimdi yeni evliyim ya yemek yapmak iş yapmak zor geliyor sanıyor o yüzden direkt yemekten vuruyor zannediyor ki ben hemen atlayacağım kabul edeceğim Hayatta düşmem oyunlarına Aksine büyük bir keyifle yemek yapıyorum. Eşim erken geldiğinde zaten beraber hazırlıyoruz yemeği falan hiiçç sıkıntı olmuyor -ki yemek yapmasam da neden yemek yapmadın diyen bir eşim yok hemen mutfağa girelim Allah ne verdiyse hazırlar yeriz diyor Çok şükür bende onun bu anlayışını bildiğim için evimi yemeksiz bırakmıyorum Kayınvalidem en çokta bunu kaldıramıyor Hem işe gidip hem yemek yapıp hemde ev işlerine koşturmamı ve yeni evli olduğumuz halde yemekleri bu kadar iyi yapmamı hiç hiç kaldıramıyor Kimseden övgü sözcükleri beklemiyorum. Eşim beğeniyor yeter bana

Benim bu doğum günümde de kv aradı kutladı. Görümcem de annesindeydi doğum günüm olduğunu bile bile aramadı mesaj atmadı. Faceden bile yazmamıştı. Bende onunkini kutlamadım Umurumda bile olmadı

Arabayla 10 dakika falan canım ama otobüslerle rahat 45 dakikayı falan bulur dolandırıyorlar çok çünkü artık inşallah Rabbim araba nasip ederse git gel yapacağız

Arabayla 10 dakika falan canım ama otobüslerle rahat 45 dakikayı falan bulur dolandırıyorlar çok çünkü artık inşallah Rabbim araba nasip ederse git gel yapacağız
Hmmm yine baya varmış canım, bende yakınsınız sanıyordum.. Ama dediğin gibi arabayla yakınmış yinede... Amin amin eder inşAllah...

Evet bir çekememezlik oluyor benim kayınvalidem de yediği herşeyi yaptıklarımı gidip eltime övünerek anlatmışya bana sadece güzel olmuş eline sağlık falan derdi burun ucuylaÇekemiyorlar canım daha yeniyken profosyonelce evi yönetip memnun ediyoruz herkesi o yüzden O kadar misafir ağırladım kayınvalidemin gözleri açıldı hiç alışmamış tabiAllahtan anlayışlı eşlerimiz dediğin gibi yemeği dert etmeyen eş olduğunda daha çok içinden geliyor insanın benim eşim annesinden yemeksiz günlere sandviçle geçirdiği akşamlara alışık ben yapınca fazla geliyor gözüne

Bende artık takmıyorum kayınvalidemin doğum gününü unuttum mesela Özer hatırlarsa arar kutlarız nasıl değer veriliyorsa öyle veririm eşimin doğum gününde pastasını aldık gittik onlarda kestik özenli bir çöp bile görmedim bırak pastayı ama kendilerine gelince çok önemli pastası hediyesi

nehirnil111 Mrs Sahin kızlar aynen kvnin oyununa gelmeyin...
Benimki de hep öyle istedi aynı şehirde değiliz ama içli dışlı olalım istedi, ki eşimde istiyordu ama ben yapmadım istesemde yapamadım daha doğrusu... şimdi beni pek hazetmiyorlar hissediyorum Çokta tınnnnnnnn o kadar huzurluyum ki...

bizim kvde kendi oglunun dogum gününü blmyo esim bu yasına kadar hic dogm gunu kutlamamıs dogal olarak hic sevmyo oyle seyleri

Bende istesem de olamam canım yapı gereği herkesle bir çizgim vardır mesafeliyim kayınvalideme de açık açık söylüyorum evet senin yapın o diyor kötü algılama ben böyleyim diyorum az donuk
bizim kvde kendi oglunun dogum gününü blmyo esim bu yasına kadar hic dogm gunu kutlamamıs dogal olarak hic sevmyo oyle seyleri

Ben eşiminde hiç kutlanmamış sevgiliyken annesine demişti bir kere ben tiramisu börek yapıp gittim anne sizde kutlayalım gibisinden eşim dedi annesine anne sen unuttun bile bilmiyorsun dimi dedi benimle beraber kutlamaya başladı o tarz şeyleri çok istemez yani yapmasam ama ben yaparım hiç kaçırmam hoşuna gidiyor kimin hoşuna gitmez ki değer görmek

Ya aslında ben biraz sıcak kanlıyım ama onlara karşı ne bileyim olamadım Ne güzel seni öyle kabul etmişler... En azından beklenti içine girmezler...

esm alısmamız iste bana diyo bilmediğim biseyi nasl seveblrm diye ama hep bsyler yaparm bende zaten aramızda 5 gün var ikimznkinide kutlams olyorz

aaynı canm napıyım evdeym hafta sonu gezdk esimle bgnde markete felan gtcez ayda 3 kere markete gidiyrz dunyaları yiyorz
:)) bızde haftalık yapıyoruz canım daha dogrusu ben persembe gunu once pazarı sonra marketı gorup gelıyorum eksıklerıde esım aksamları alıyor eksık hıc bıtmıyor kı

:)) bızde haftalık yapıyoruz canım daha dogrusu ben persembe gunu once pazarı sonra marketı gorup gelıyorum eksıklerıde esım aksamları alıyor eksık hıc bıtmıyor kı
sorma aynen abur cubur cok alıyorz üzülyrm valla esm masallah cok seviyo bende cok yiyodm evlenince bi olgnluk geldi heralde daha az yiyorm

aaynı canm napıyım evdeym hafta sonu gezdk esimle bgnde markete felan gtcez ayda 3 kere markete gidiyrz dunyaları yiyorz
MaşAllah kız o kadar ne yiyonuz... Geçen ay sadece peynir ve yumurta aldık Bu ayın 15'inde de öyle yaparız büyük ihtimal ama yumurtamız bitti Şimdi de alsak olur... Şaka bir yana bizim hep aileler aldığı/yaptığı için gerek kalmıyor

evde kahvaltı yapan tek benm bütün kahvaltılıkları yiyorum esmde anlamıyo sen nasıl yiyosn bu kadar peyniri diye peynr hastasıyım her cesidine bayılırım

Ya aslında ben biraz sıcak kanlıyım ama onlara karşı ne bileyim olamadım Ne güzel seni öyle kabul etmişler... En azından beklenti içine girmezler...
Evet beklenti içine girmesin diye belirttim özellikle kayınvalideme mesafeyi sıkı tutmalı aslında çok güleryüzlü iyilik sever bir insanımdır ama onlara yapasım kaçtı zamanında
esm alısmamız iste bana diyo bilmediğim biseyi nasl seveblrm diye ama hep bsyler yaparm bende zaten aramızda 5 gün var ikimznkinide kutlams olyorz
Aynen bu durum çok güzel olmuş sizde ortak bir kutlama yaparsınız canım

Bende her akşam eşim servisten indiğinde ona bir şey aldırıyorum muhakkak istemeyince tuhafına gidiyor alıştı bünye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…