günlük cok sey almyrz biz sz güne yaydınız heraldeEvet beklenti içine girmesin diye belirttim özellikle kayınvalideme mesafeyi sıkı tutmalı aslında çok güleryüzlü iyilik sever bir insanımdır ama onlara yapasım kaçtı zamanında
Aynen bu durum çok güzel olmuş sizde ortak bir kutlama yaparsınız canım
Bende her akşam eşim servisten indiğinde ona bir şey aldırıyorum muhakkak istemeyince tuhafına gidiyor alıştı bünye
bebe yagı bide vazeline baslıcam smdi iyi gelyoms kasımıyorm goguslerimi cok kasıyorm ama catladı artkSakın kaşıma canım, yoksa çatlar.. Herhangi birşey kullanıyor musun? Gerçi bu biraz da genetik işi ama
Ben yemek listesi yapıyorum ama haftalık aylık çıkmıyoruz o an ne varsa onu alıp eve geçiyoruz çok yakın olduğundan marketin önünde indiriyor servisigünlük cok sey almyrz biz sz güne yaydınız heraldebi su bi ekmek alınır bizde günlk
Ayy aynen aynen...Evet beklenti içine girmesin diye belirttim özellikle kayınvalideme mesafeyi sıkı tutmalı aslında çok güleryüzlü iyilik sever bir insanımdır ama onlara yapasım kaçtı zamanında
Bende her akşam eşim servisten indiğinde ona bir şey aldırıyorum muhakkak istemeyince tuhafına gidiyor alıştı bünye
aylık daha mantıklı ama mesela ayda 3 kere olcak bugnde gidersek her gittiğimzde 150 tllik alısveris yapyrz en az odaBen yemek listesi yapıyorum ama haftalık aylık çıkmıyoruz o an ne varsa onu alıp eve geçiyoruz çok yakın olduğundan marketin önünde indiriyor servisiDün ekmek yağ domates aldırdım bugün salata yoğurt aldıracağım mesela eğer yukarıdaki bime giderse yarın ki mantıyı da alabilir yoksa o da yarına kalacak Haftalık mı alsam acaba benim eşimde markete girdiğinde boş çıkmayanlardan yanına illa birşeyler ekliyor
Canım badem yağı, kakao yağı da iyi oluyor diyorlar... vazelini hiç duymamıştım, evde boşa duruyor süreyim baribebe yagı bide vazeline baslıcam smdi iyi gelyoms kasımıyorm goguslerimi cok kasıyorm ama catladı artk
bız cok almıyoruz sukur :) arada :)sorma aynen abur cubur cok alıyorz üzülyrm valla esm masallah cok seviyo bende cok yiyodm evlenince bi olgnluk geldi heralde daha az yiyorm
dımı eksık bıtmıyor kıEvet beklenti içine girmesin diye belirttim özellikle kayınvalideme mesafeyi sıkı tutmalı aslında çok güleryüzlü iyilik sever bir insanımdır ama onlara yapasım kaçtı zamanında
Evet bir çekememezlik oluyor benim kayınvalidem de yediği herşeyi yaptıklarımı gidip eltime övünerek anlatmışya bana sadece güzel olmuş eline sağlık falan derdi burun ucuylaÇekemiyorlar canım daha yeniyken profosyonelce evi yönetip memnun ediyoruz herkesi o yüzden O kadar misafir ağırladım kayınvalidemin gözleri açıldı hiç alışmamış tabi Allahtan anlayışlı eşlerimiz dediğin gibi yemeği dert etmeyen eş olduğunda daha çok içinden geliyor insanın benim eşim annesinden yemeksiz günlere sandviçle geçirdiği akşamlara alışık ben yapınca fazla geliyor gözüne
Bende artık takmıyorum kayınvalidemin doğum gününü unuttum mesela Özer hatırlarsa arar kutlarız nasıl değer veriliyorsa öyle veririm eşimin doğum gününde pastasını aldık gittik onlarda kestik özenli bir çöp bile görmedim bırak pastayı ama kendilerine gelince çok önemli pastası hediyesi
nehirnil111 Mrs Sahin kızlar aynen kvnin oyununa gelmeyin...
Benimki de hep öyle istedi aynı şehirde değiliz ama içli dışlı olalım istedi, ki eşimde istiyordu ama ben yapmadım istesemde yapamadım daha doğrusu... şimdi beni pek hazetmiyorlar hissediyorumÇokta tınnnnnnnn o kadar huzurluyum ki...
uww sız baya cıddı alısverıs yapıyormussunuz her seferındeaylık daha mantıklı ama mesela ayda 3 kere olcak bugnde gidersek her gittiğimzde 150 tllik alısveris yapyrz en az oda
Erkekler de tabi ki herşeyi görüyor biliyor sadece arada kalmamak adına bilmiyor gibi yapıyorAyy aynen aynen...
Ama eşim dün beni duygulandırdı, annemi tanıyorum lütfen alttan al, onu öyle kabul et, he deyip geç dedi...Valla o kadar mutlu oldum ki...
aylık daha mantıklı ama mesela ayda 3 kere olcak bugnde gidersek her gittiğimzde 150 tllik alısveris yapyrz en az oda
sür sür cok iyi geliyomsCanım badem yağı, kakao yağı da iyi oluyor diyorlar... vazelini hiç duymamıştım, evde boşa duruyor süreyim bari
Bak o yönden çok şanslıymışsın... Dediğin gibi kendisine de yakın olmanı istiyor belli ki, ay olursun olmasına da kendi annenin yerini tutar mı hiç, bunlarda bir hoş hiç gelin olmadılar sanki, halden anlamıyorlarAynen benimde yaptıklarıma inanmamış olacak ki anneme sormuş sen mi geldin yardım ettin yaptın diyeBari belli etmeyin yahu
Benim kayınvalidemde öyle görmen lazım doğum günü geldiğinde bi telaş alıyor bi heyecanlanıyor falan 50 küsür yaşındasın bir dur yahu diyesim geliyor resmen
Aynen canım yüz vermek yokHerkes yerini bilsin kimse kimsenin evine karışmasın yeter. Bende yuvamda huzurluyum, gayet keyfimiz yerinde Kayınvalidesine sanırım en en yakın oturan benim Aramızda yürüme 10 dk mesafe var araba ile 2 dk Ama Annem hemen yanı başımda Kayınvalidem o yüzden biraz çekemiyor Sürekli her telefonda falan ağzımı aramaya çalışır annen geliyor mu gidiyor musun falan diye
Evet bitmiyor canım aklıma geliyor bir şey iştebız cok almıyoruz sukur :) arada :)
dımı eksık bıtmıyor kıben dun yogurt ıstedım bugun bıtkı cayı ıstıcem bu hafta baska ıstemem ondan sanırım :)
Aynen benimde yaptıklarıma inanmamış olacak ki anneme sormuş sen mi geldin yardım ettin yaptın diyeBari belli etmeyin yahu
Benim kayınvalidemde öyle görmen lazım doğum günü geldiğinde bi telaş alıyor bi heyecanlanıyor falan 50 küsür yaşındasın bir dur yahu diyesim geliyor resmen
gecen gün markete gideli 10 gün olmstu gezyodk öyle markete girdik 100 tlyi gecmsti yine bi kere de yine alısveris merkeznde gezdk su almak icin markete girdik 60 tl harcayp cıktık hepside abur cuburuww sız baya cıddı alısverıs yapıyormussunuz her seferınde
ben evlendiğimden beri camasır makinesi icin hicc deterjan almadm sadece yumusatıcı annemle kvdem almstı daha bitmediErkekler de tabi ki herşeyi görüyor biliyor sadece arada kalmamak adına bilmiyor gibi yapıyor
Biz az az alıyoruz canım sadece benim kartımdan aldırıyorum aylık harcamalarımızı bilelim diye Eylül 12 den Ekim 10nuna kadar ekmek hariç 170 TL harcamışız ufak ufak aldıklarımız bizim aşırı yiyemiyoruz hafta sonu bir tek kahvaltı yapıyoruz kahvaltılıkta almıyoruz zeytin gidiyor rahat 1-2 ay reçellerimiz var annemler verdi çikolata 4 aydır bizimle tereyağ falan annem getirmişti kaşar genelde alırım tost yaparım sabahları peynir almadım bak onu alabilirim bir de ama ayın 11 den sonra o zaman kredi kartı kesiliyor yağla beraber alacağım çünkü bu ay deterjan aldım aynı ayın içine girmesinler
Aynen canım...Erkekler de tabi ki herşeyi görüyor biliyor sadece arada kalmamak adına bilmiyor gibi yapıyor
Biz az az alıyoruz canım sadece benim kartımdan aldırıyorum aylık harcamalarımızı bilelim diye Eylül 12 den Ekim 10nuna kadar ekmek hariç 170 TL harcamışız ufak ufak aldıklarımız bizim aşırı yiyemiyoruz hafta sonu bir tek kahvaltı yapıyoruz kahvaltılıkta almıyoruz zeytin gidiyor rahat 1-2 ay reçellerimiz var annemler verdi çikolata 4 aydır bizimle tereyağ falan annem getirmişti kaşar genelde alırım tost yaparım sabahları peynir almadım bak onu alabilirim bir de ama ayın 11 den sonra o zaman kredi kartı kesiliyor yağla beraber alacağım çünkü bu ay deterjan aldım aynı ayın içine girmesinler
Bak o yönden çok şanslıymışsın... Dediğin gibi kendisine de yakın olmanı istiyor belli ki, ay olursun olmasına da kendi annenin yerini tutar mı hiç, bunlarda bir hoş hiç gelin olmadılar sanki, halden anlamıyorlar
Rabbim yuvalarımızdan huzuru eksik etmesin...
bızde de cok gıdıyor yogurt ve kasar bırde kahvaltılık cıkolata.. ne kdar gıttgını gorsenız yuh dersınızEvet bitmiyor canım aklıma geliyor bir şey işteYoğurt ve kaşar çok gidiyor bir de salatalık full cacık yapıyorum kaşarı da kahvaltıda tosta koyuyorum
Tehlikeli aynı benim kayınvalide bir an eltime yaptıklarını hatırladım o da öğrenene kadar herkese sorarBizi saf sanıyorlar sanırım
Dimi ama sana değer verip önemsediği bir kutladığı yok
abur cubur oyle malesef elle tutulur bırseyde olmuyor :)gecen gün markete gideli 10 gün olmstu gezyodk öyle markete girdik 100 tlyi gecmsti yine bi kere de yine alısveris merkeznde gezdk su almak icin markete girdik 60 tl harcayp cıktık hepside abur cubur
Evet bitmiyor canım aklıma geliyor bir şey işteYoğurt ve kaşar çok gidiyor bir de salatalık full cacık yapıyorum kaşarı da kahvaltıda tosta koyuyorum
Tehlikeli aynı benim kayınvalide bir an eltime yaptıklarını hatırladım o da öğrenene kadar herkese sorarBizi saf sanıyorlar sanırım
Dimi ama sana değer verip önemsediği bir kutladığı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?