- 30 Ocak 2015
- 19.937
- 29.153
- 798
- 30
aynenbızde de cok gıdıyor yogurt ve kasar bırde kahvaltılık cıkolata.. ne kdar gıttgını gorsenız yuh dersınız
abur cubur oyle malesef elle tutulur bırseyde olmuyor :)
Maşallah bayağı fazla almışlar canım benimde evlendiğimden beri yeni bitti işte orta boy bir poşetti 2,5 kilo falandır herhaldeben evlendiğimden beri camasır makinesi icin hicc deterjan almadm sadece yumusatıcı annemle kvdem almstı daha bitmedi
Evet canım ev ekonomisi işte bitti yağım vallahi kızartma yapsam yok yani inat ettim bekleteyim diyeAynen canım...
Kız bu halimiz ne olcak yağla deterjanı aynı ayda almıyoruzBende öyleym büyük şeyleri aynı anda almam... Ev ekonomisi işte böyle birşey demek ki...
Bizde de inanamazsın haftalık yoğurt gidiyordur yarım kilo salatalıkla beraber sarımsakları hap niyetine yutuyoruz bir de sanki herşeye katıyorumbızde de cok gıdıyor yogurt ve kasar bırde kahvaltılık cıkolata.. ne kdar gıttgını gorsenız yuh dersınız
Umdukları gibi çıkmadık
Aynen öyle başkalarını önemsemez ama kendine ohooo
cok masraf var cok bide bebeğin masrafları olcak smdiMaşallah bayağı fazla almışlar canım benimde evlendiğimden beri yeni bitti işte orta boy bir poşetti 2,5 kilo falandır herhaldeEt ürünlerini saymıyorum kurbanda gelenleri kullanıyoruz onunda tabi ki yükselebilir faturalar
Evet canım ev ekonomisi işte bitti yağım vallahi kızartma yapsam yok yani inat ettim bekleteyim diye
Bizde de inanamazsın haftalık yoğurt gidiyordur yarım kilo salatalıkla beraber sarımsakları hap niyetine yutuyoruz bir de sanki herşeye katıyorumÇikolata çok yemeyiz eşim kızarmış ekmeğine yağla bal ya da reçel sürer kardeşi geldiğinde yiyor 5 ay olacak evleneli o kavanozlar var ya nutellanın o anca yarısını geçmiş
Evet maalesef yanıldılarEvime direk baskında yapsa toplu duruyor temiz duruyor bir şey bulamıyor Bende önemsemiyorum beni önemsemeyeni k.bakmasınlar
Hayat zor yaşamak zor vallahi Rabbim herkese geçim gücü versincok masraf var cok bide bebeğin masrafları olcak smdi
amin amin :)Hayat zor yaşamak zor vallahi Rabbim herkese geçim gücü versin
Maşallah bayağı fazla almışlar canım benimde evlendiğimden beri yeni bitti işte orta boy bir poşetti 2,5 kilo falandır herhaldeEt ürünlerini saymıyorum kurbanda gelenleri kullanıyoruz onunda tabi ki yükselebilir faturalar
Evet canım ev ekonomisi işte bitti yağım vallahi kızartma yapsam yok yani inat ettim bekleteyim diye
Bizde de inanamazsın haftalık yoğurt gidiyordur yarım kilo salatalıkla beraber sarımsakları hap niyetine yutuyoruz bir de sanki herşeye katıyorumÇikolata çok yemeyiz eşim kızarmış ekmeğine yağla bal ya da reçel sürer kardeşi geldiğinde yiyor 5 ay olacak evleneli o kavanozlar var ya nutellanın o anca yarısını geçmiş
Evet maalesef yanıldılarEvime direk baskında yapsa toplu duruyor temiz duruyor bir şey bulamıyor Bende önemsemiyorum beni önemsemeyeni k.bakmasınlar
Aynı benim kayınvalide hafta içi çalışmasa eminim hafta içi de turlar
Aynen canım bende öyleyim birde ne zaman iş yaptım desem direkt şey der oram ağrıyor buram ağrıyor ben yapamadım vallaAma gezmeden de hiç geri kalmaz. Ne zaman arasa muhakkak ya bi yere gidiyor yada bi yerden geliyor Bende eşime derim annende olan gezme azmi bende olsa Dünyayı turlarım diye
Pilav ve patates kızartması mıAynı benim kayınvalide hafta içi çalışmasa eminim hafta içi de turlarHafta sonu ya kardeşine ta İstanbulun bir ucuna gidiyor ya bizim oradaki arkadaşına muhakkak geliyor bazen arkadaşlarının evini görmeye falan gidiyor ama bir cumartesi ya da pazar evde olduğunu görmedim Gezmekten herhalde geçen akşam yemeğe gelin yarın akşam bizde yiyelim dedi bende iyi madem dedim hep annemlere gidiyor gibi olmayalım diye bayağı da geç gittik 7 -- 7 buçuk falandır işten erken gelmişti çünkü biliyorum bir gittik 1 saat önce kızartılmış patates yağ çekmiş resmen tuzlu oldu diye su katmış bol bol lapa olmuş bir pilav bir de çoban salatası yapmış koymuş iyi eşim bekarken zayıftı çok fazla erimemiş diye dua ettim o an Ben evimde tekken bile yapmıyorum o şekilde yahu senelerin tecrübesi olur az ya da özellikle gelin dedin o yemekler nedir bir sebze yemeği falan olsaydı iyiydi diyetim bozuldu yeşil fasulye de var diyor kaç gün önceden
Bir kaç çatal bir iki kaşık pilavla oldu gibi salata yedim o da sadece salatalıktan oluşuyordur mübarek koca koca soğanlar ya Allah affetsin dedikodusunu yapmak istemem de aklıma geldikçe gülüyorumPilav ve patates kızartması mı
Hiç olmayacak ikili resmen... Afiyet bal şeker olsun canım? oldu mu bari
Ayy valla çok dedikodusunu ettik... Allah'ım affetsin..Bir kaç çatal bir iki kaşık pilavla oldu gibi salata yedim o da sadece salatalıktan oluşuyordur mübarek koca koca soğanlar ya Allah affetsin dedikodusunu yapmak istemem de aklıma geldikçe gülüyorumkabak tatlısı yaptım dedi o tatlı değil ki kuru ne şekeri var ne yumuşak aşure yapmıştı Allahtan iştahımı yarım kase yiyerek bastırdım Hayır özellikle çağırmasa ansızın gitsek neyse ben onu her hafta içi farklı günler de yapıyorum Niye garipsiyorsam eşim bekarken hep dışarıdaydı annesi onlar ekmek arası ya da tek çeşit yemek yapıp bıraktıysa annesi onunla idare ederlerdi bazen dışardan tavuk döner söyleyip yerlerdi Annem ansızın bile gitsek döktürüyor kaç çeşit çorbasından mezesine ondan tuhaf geliyor herkesin annesi kendine işte
Canım 55 falandı öyle söylüyordu şimdi dijital aldım 60 görünüyor o zamanlar yanlış tartılmış olsa o kadar almasa da 3 kilo rahat almıştırAyy valla çok dedikodusunu ettik... Allah'ım affetsin..
dediğin gibi kendisi çağırmış siz ansızın gitmemişsiniz ki... Hadi evde malzemesi vs yoktu diyeyim... Canım onların da yemek kültürü öyle demek ki.. Eşin baya kilo almıştır o zaman düğünden sonra..?
Amaninnn pek zayıfmış boyu kaç ki?Canım 55 falandı öyle söylüyordu şimdi dijital aldım 60 görünüyor o zamanlar yanlış tartılmış olsa o kadar almasa da 3 kilo rahat almıştırAçlıktan kurtardım gibi
İnşallah görsün gider ona 70 kilo bence çok minyon benim eşim ayakları 39 düşünAmaninnn pek zayıfmış boyu kaç ki?
70'i görür o zaman yakında...
Hmm o zaman da göbeği çıkar belki kız... :) Anaaa ne güzel küçükmüş ayakları, eşim spor ayakkabı almış 45 numaraİnşallah görsün gider ona 70 kilo bence çok minyon benim eşim ayakları 39 düşünboyu 170-72 falandı sanırım canım
Aynı benim kayınvalide hafta içi çalışmasa eminim hafta içi de turlarHafta sonu ya kardeşine ta İstanbulun bir ucuna gidiyor ya bizim oradaki arkadaşına muhakkak geliyor bazen arkadaşlarının evini görmeye falan gidiyor ama bir cumartesi ya da pazar evde olduğunu görmedim Gezmekten herhalde geçen akşam yemeğe gelin yarın akşam bizde yiyelim dedi bende iyi madem dedim hep annemlere gidiyor gibi olmayalım diye bayağı da geç gittik 7 -- 7 buçuk falandır işten erken gelmişti çünkü biliyorum bir gittik 1 saat önce kızartılmış patates yağ çekmiş resmen tuzlu oldu diye su katmış bol bol lapa olmuş bir pilav bir de çoban salatası yapmış koymuş iyi eşim bekarken zayıftı çok fazla erimemiş diye dua ettim o an Ben evimde tekken bile yapmıyorum o şekilde yahu senelerin tecrübesi olur az ya da özellikle gelin dedin o yemekler nedir bir sebze yemeği falan olsaydı iyiydi diyetim bozuldu yeşil fasulye de var diyor kaç gün önceden
Mrs Sahin annem o patates kızartmasını ortaya çerez diye koyuyor ya ondan öyle tuhaf karşılamam yoksa herkesin yemeği kendine ben annemden öyle görmüşüm
65 olsun bari ona da razıyım hala zayıf geliyor gözümeHmm o zaman da göbeği çıkar belki kız... :) Anaaa ne güzel küçükmüş ayakları, eşim spor ayakkabı almış 45 numaraçorap alıyorum olmuyor bazen... Sürekli çorap yüzünden tartışıyoruz, koca ayaklı ne olcak
Hmm o zaman da göbeği çıkar belki kız... :) Anaaa ne güzel küçükmüş ayakları, eşim spor ayakkabı almış 45 numaraçorap alıyorum olmuyor bazen... Sürekli çorap yüzünden tartışıyoruz, koca ayaklı ne olcak
65 iyidir dediğin gibi65 olsun bari ona da razıyım hala zayıf geliyor gözümeEli ayağı ufak kulakları o kadar küçük ki görsen hayret edersin bebeğimizin özellikle kulakları zayıflığı babasına benzeyebilir Ahahaha koca ayak olayına güldüm canım boyu varsa kaldırıyordur tabi bu işler boya da bakıyor
Özellikle çağırıp birde patates kızartması mı yaptıYok artık ya. Merak ediyorum misafiri geldiğinde ne hazırlıyor
Ayrıca patates kızartması ile pilavın alakasını tutturamadımTencereye soğan salça koyup patatesi atsaydı bari sıcak yemek olurdu Oda yetmedi birde kaç gün önceden fasulye var diyor
Yok kuzum bizde bu konuda benziyoruz. Geçen bende gittim kayınvalideme. Menüyü söylüyorum. Patlıcan musakka, Patates kızartması, köfte, lahana sarması ve salata.
Patlıcanlar musakkalıktan çıkmış resmen püre olmuştuErimiş gitmiş birde yemeği ocakla unutmuşum diyor Başka ne işi varsa
Patates kızartması yedim sadece. Köfteleri kuzu etinden çektirip yapmış koktuğu için yiyemedik eşimle. Çok ısrar etti ama eşim dayanamadı artık anne sevmediğimi biliyosun daha fazla ısrar etme dedi.
Lahana sarmasından yedim 1-2 tane. Onuda nedense hep tuzsuz yapıyor ve anneminkinin yerini hiç tutamıyor
Sende bendensin yaniYok arkadaş annelerimizden böyle görmedik. Yemek dediğin önce göze hitap edecek ki yiyesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?