2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Benim eşimde 44-45 giyiyor Oda kendince palet ayak diyor Bana da minnak Tabi onda boyda var maşallahhh
Aynen yaa ama ben çorap bulamıyorum bazen Geçen oturdum eskilerini diktim, yenilerin hiçbiri olmadı... Sen kaç numara giyiyorsun benim o kadar küçük değil 36-37

Evet bende minyonum minik olsun bebişimiz de Ne tatlı fındık kız çok sevdim bu söylemiAhahah babasına çok baktıysan almıştır annesi Boyu olan insan kiloyu bile kaldırıyor tabi ki dikkat edilmeli her şekilde

Ahh canım sizde söylersiniz inşAllah...
Kız başka kime bakayım hep onu görüyorum, burnuma bakma diyo Hele bi doğsun bakalım cidden burnu babaya mı benzicek Afff Ya Rabbim çok güldüm... sağlıklı olsun inşAllah...

Amin canım inşallah
Doğru insan en çok eşini görüyor başka kime bakacak bol bol güzel bebek resimlerine falan bak ailenizde en çok kimi beğeniyorsan ona bakAslında doğrumu bilmiyorum sonuçta genden alıyor tabi ki anneye babaya benziyor en çokHerşeyden önce dediğin gibi sağlıklı olsun yine iyisin sen ben ısmarlama bebek istiyorum töbe yarabbim

Kulakları, saçları, zayıflığı,kirpikleri eşime benzesin geri kalanı bana erkek kardeşime de benzeyebilir o da bana benziyor hafiften

Ayy bizde ısmarladık ama bakalım nasıl gelcek..
Kız profilimi de o yüzden bebiş resmi yaptım bakayım da az benzesin diye.. Kesin yanından bile geçmez

İnşAllah canım Allah gönlüne göre versin...

Ayy bizde ısmarladık ama bakalım nasıl gelcek..
Kız profilimi de o yüzden bebiş resmi yaptım bakayım da az benzesin diye.. Kesin yanından bile geçmez

İnşAllah canım Allah gönlüne göre versin...
Seninle eşinin gözleri renkliyse neden olmasın canımDur en beğendiğim hep klasörümde sakladığım bebişleri ekleyeyim bak Amin cümlemizin canım inşallah

Pilav vardı kuzum onu demeyi unuttum Ama kuru olmuştu

Şöyle bir durum var kayınvalidemin menü yapma gibi bir durumu yok yani öyle düşünmüyor hiç. Bi dünya yemek yapar canı sıkıldıkça ama gel gör ki özenle olmadığı için lezzetli olmuyor malesef. Eşimde bazen bana der mesela şunu yapsana bunu yapsana diye bende diyorum açık açık annenin düzenini bu eve getirmeye çalışma. Biz 2 kişiyiz menü olarak yemek yicez sıcak sebze yemeğinin yanında köfte patatesin işi ne ? Neyseki o düzene alıştı artık demiyor bunuda onuda yapsana diye. Bitmeyecek yemek sonra çöpe Asla sevmediğim bişey elimden geldiğince ne yemek nede ekmek atmamaya çalışıyorum. Ama kayınvalidem bolca atıyor. Birde demez mi gelirsiniz diye bol yemek yaptım. Kim dedi ki gelicez diye ? Kendi kendine düşünür yemek yapar öyle İsraf başka bişey değil

Ayy bunlar pek tatlıymış yaaaa..
Sorunda orda zaten sülalede renkli gözlü kimse yok
Ama şimdiki avatarımdaki benzeyebilir benim gözlerde böyle çünkü

Aynen yaa ama ben çorap bulamıyorum bazen Geçen oturdum eskilerini diktim, yenilerin hiçbiri olmadı... Sen kaç numara giyiyorsun benim o kadar küçük değil 36-37
Bende öyleyim canım 36-37 Eşime göre küçük olduğu için birde annesi ve ablasına göre ayaklarım küçük Onlar 39 giyiyor Benim anneminde ayakları küçüktür 37 giyer genetik demekki

Çorap konusunda bizde ufak tefek sıkıntı yaşadık ama öylesine denk geldiği için Defactodan çorap almıştık. İyi çıkmaz diye düşündüm ama aksine iyi çıktı oldukçada yumuşak ve büyükler Bi daha alalım diyor şimdi eşim

Aynen canım 15 yaşındaki görümcem de 39-40 giyiyor... dediğin gibi genetik...
Aaa bende bakayım o zaman oraya valla her sabah bi tantana çorap konusunda..

Buda benim iş yerindeki bilgisayarımın ekranındaki resim Bende bundan istiyoruuumm Eşim bayılıyor buna O ağzı burnu elleri ye diyor resmen

Aynen canım 15 yaşındaki görümcem de 39-40 giyiyor... dediğin gibi genetik...
Aaa bende bakayım o zaman oraya valla her sabah bi tantana çorap konusunda..
Bak canım ben çok memnun kaldım valla eşimde çok severek giyiyor ne renkleri attı nede sertleşti

Eşim dayımlara Nilin pilavı annemden güzel oluyor dedi bayramda annenin yanında sakın söyleme kadın bana kinlenecek dedim

Anladım canım abartıyor ama severek yapmıyor o yüzden elinin lezzeti yok ben yemek yeme aşığı olduğumdan mesela ilk denemelerim bile lezzetli olur ayıptır söylemesi çok mütavaziyimİyi yapmışsın kuzum eşinde alışmasın sonuçta 2 kişisiniz insan 2 günde anca bitiriyor 2 çeşit yemeği az ölçüde bile yapsak yaniBen elimden geldiğince atmıyorum kuzum ekmekleri tost yapıyorum ya da köfteye saklıyorum bir geçende attım ben ekmek yemeyi kesince dolapta çoğaldılar küflenmişlerdi artıkAa hiç haberi olmadan yemek yapıyor gelirler diye mi çok ilginçmiş

Ayy bunlar pek tatlıymış yaaaa..
Sorunda orda zaten sülalede renkli gözlü kimse yok
Ama şimdiki avatarımdaki benzeyebilir benim gözlerde böyle çünkü

İhtimali zor ama imkansız değil canım anne baba farklı çocuk farklı olabilir belki genlerinizde vardırBizde de ben ela gözlüyüm eşiminde ela ama kahvesi çok babam yeşil gözlüdür eşimin annesi de yeşil gözlü belki çekerse onlara çekerÇok tatlı minnak o avatarındaki çok güzel gözler illa renkli olmak zorunda değil ki göz şekli çok önemli siyah zeytin gözlere de bayılırım beyaz tende

Valla o konuda bende mütevazi olamıycam canım. Şimdiye kadar yaptığım bütün yemeklerin hepsine çok lezzetli oldu. 1 kaşığı bile çöpe gitmedi hepsi yendi. Eşim sürekli söyler el lezzetin cidden çok iyiymiş diye. Tadını tuzunu öyle bir ayarlıyorum ki bir daha üstüne tuz dökmüyoruz nasıl oluyor bende bilmiyorum Mesela dün sucuklu kurufasulye yaptım. Ben normalde sevmem kurufasulye ama harika olmuştu. Ne çok sulu ne çok susuz tam kıvamında

Benimde öyle küflendiği için mecbur atmıştım. Yoksa bende köfteye koyuyorum

Aynen resmen çeşit çeşit yemek yapıyor ki belki geliriz diye ama telefon açıp hiç demiyor yemek yaptım bir sürü gelin diye Yada bizim ağzımızı arıyor bence

Ayy bu tatlışı yerim ben ya çok güzel

Evet çok güzell bende bayılıyorum

Benimkiler genelde tuzsuz olur ben tuzsuz severim masada eşim ataratılmayacaklar ayarındadır ama sebze yemekleri genelde tuzsuz olurAa bende kuru fasulye yapmıştım canım dün bugün de var benzettim dün resmi görünce ama İlk kuru fasulyem tam adı gibi kuruydu eşim nerede bunun suyu dedi bekletikçe çekmiş herhalde demişti kameraya almış hala güleriz

Bence ağız arıyor dağa dağa küsmüş dağın haberi yok gibi bir durum bu nereden bileceksiniz ki fal mı açtınız

Evet canım renkli olması şart değil, böyle zeytin zeytin baksa da olur... Annesi kurban olsun ona yaaaa yicem şimdi

Selamlar kv muhabbettini kacirmisim tuh Biliyorsunuz bende de inci cok o konuda

Uyandigimdan beri kac kere istifra ettim sayamadim Oyyy zor dayaniyorum

Annem torunu icin tulum örmüş eşimle öldük bittik sarılıp duruyoruz çok seker değil mi
Önce whatsapptan foto yollamıştı süper anane sonra da getirdi tulumu :) bir de kapşonlu yelek örmuş

Ayyy pek güzel anneciğime atayım da yapsın bari Güle güle giysin canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…