Aynen yaa ama ben çorap bulamıyorum bazen
Benim eşimde 44-45 giyiyorOda kendince palet ayak diyor Bana da minnak Tabi onda boyda var maşallahhh
65 iyidir dediğin gibiayy tam fındık olur o zaman sizin bebiş, küçük küçük heryeri...
Bende öyleymişim bebekken fındık kız diye severlermiş ama sanırım bizim kız babasına çekecek.. ultrasonda ilk önce burnu görünüyor
Evet canım boyu 185 cm, 75 kilo.. Allah'tan kilosuna çok dikkat ediyor yoksa iri kıyım bişey olur
Ahh canım sizde söylersiniz inşAllah...Evet bende minyonum minik olsun bebişimiz deNe tatlı fındık kız çok sevdim bu söylemi Ahahah babasına çok baktıysan almıştır annesi Boyu olan insan kiloyu bile kaldırıyor tabi ki dikkat edilmeli her şekilde
Ahh canım sizde söylersiniz inşAllah...
Kız başka kime bakayım hep onu görüyorum, burnuma bakma diyoHele bi doğsun bakalım cidden burnu babaya mı benzicek Afff Ya Rabbim çok güldüm... sağlıklı olsun inşAllah...
Ayy bizde ısmarladık ama bakalım nasıl gelcek..Amin canım inşallah
Doğru insan en çok eşini görüyor başka kime bakacak bol bol güzel bebek resimlerine falan bak ailenizde en çok kimi beğeniyorsan ona bakAslında doğrumu bilmiyorum sonuçta genden alıyor tabi ki anneye babaya benziyor en çok Herşeyden önce dediğin gibi sağlıklı olsun yine iyisin sen ben ısmarlama bebek istiyorum töbe yarabbim
Kulakları, saçları, zayıflığı,kirpikleri eşime benzesin geri kalanı bana erkek kardeşime de benzeyebilir o da bana benziyor hafiften
Seninle eşinin gözleri renkliyse neden olmasın canımAyy bizde ısmarladık ama bakalım nasıl gelcek..
Kız profilimi de o yüzden bebiş resmi yaptım bakayım da az benzesin diye.. Kesin yanından bile geçmez
İnşAllah canım Allah gönlüne göre versin...
Ramazanda gittiğimizde de gerçi pek bir şey yapmamıştı öyle değişik tarifler falan bilmez bende fırında makarna görünce şaşırmıştı onu koşup eltime yetiştirmişti işte gerçi eltimde bilmiyor
O geçen günden demedi ama bugünden de demedi hiç bugünlük değildi hadi 1 tencere yemek ondanda koyalım de çocukları patates seviyor diye direk patatesi dayadı önümüze sanırım yanına nugget köfte kızartsa neyse kendi yemedi hiç fasulyeden 2 tabak yedi ama diyetteymiş
Senin kayınvaliden de ilginç menü yapmış patlıcanın yanına köfte ne alaka hadi sarmayı yaptın anladık patlıcanı kıymalı ya da etli yap daha ağır bir yemeye dönüşür sarma yapmış diye pilav yapmamış herhalde ben bir fırında makarna patlatırdım yanına en olmadı bizim gönlümüz zengin vallahi çok çeşit olacak masada çorba ana yemek diğeri hariç mezeler salatalar dolduracak masayı misafir ağırlarken çok önemli
Kuzu etini sevmem sadece dana eti yerim ben ağır gelir diğerleri hiç biri annemizin yerini tutmuyor işte
Ayy bunlar pek tatlıymış yaaaa..Seninle eşinin gözleri renkliyse neden olmasın canımDur en beğendiğim hep klasörümde sakladığım bebişleri ekleyeyim bak Amin cümlemizin canım inşallah
Eki Görüntüle 1676115 Eki Görüntüle 1676116 Eki Görüntüle 1676117 Eki Görüntüle 1676118 Eki Görüntüle 1676119 Eki Görüntüle 1676120 Eki Görüntüle 1676122 Eki Görüntüle 1676123 Eki Görüntüle 1676124
Bende öyleyim canım 36-37Aynen yaa ama ben çorap bulamıyorum bazenGeçen oturdum eskilerini diktim, yenilerin hiçbiri olmadı... Sen kaç numara giyiyorsun benim o kadar küçük değil 36-37
Aynen canım 15 yaşındaki görümcem de 39-40 giyiyor... dediğin gibi genetik...Bende öyleyim canım 36-37Eşime göre küçük olduğu için birde annesi ve ablasına göre ayaklarım küçük Onlar 39 giyiyor Benim anneminde ayakları küçüktür 37 giyer genetik demekki
Çorap konusunda bizde ufak tefek sıkıntı yaşadık ama öylesine denk geldiği için Defactodan çorap almıştık. İyi çıkmaz diye düşündüm ama aksine iyi çıktı oldukçada yumuşak ve büyüklerBi daha alalım diyor şimdi eşim
Bak canım ben çok memnun kaldım valla eşimde çok severek giyiyor ne renkleri attı nede sertleştiAynen canım 15 yaşındaki görümcem de 39-40 giyiyor... dediğin gibi genetik...
Aaa bende bakayım o zaman oraya valla her sabah bi tantana çorap konusunda..
Eşim dayımlara Nilin pilavı annemden güzel oluyor dedi bayramda annenin yanında sakın söyleme kadın bana kinlenecek dedim
Pilav vardı kuzum onu demeyi unuttumAma kuru olmuştu
Şöyle bir durum var kayınvalidemin menü yapma gibi bir durumu yok yani öyle düşünmüyor hiç. Bi dünya yemek yapar canı sıkıldıkça ama gel gör ki özenle olmadığı için lezzetli olmuyor malesef. Eşimde bazen bana der mesela şunu yapsana bunu yapsana diye bende diyorum açık açık annenin düzenini bu eve getirmeye çalışma. Biz 2 kişiyiz menü olarak yemek yicez sıcak sebze yemeğinin yanında köfte patatesin işi ne ? Neyseki o düzene alıştı artık demiyor bunuda onuda yapsana diye. Bitmeyecek yemek sonra çöpeAsla sevmediğim bişey elimden geldiğince ne yemek nede ekmek atmamaya çalışıyorum. Ama kayınvalidem bolca atıyor. Birde demez mi gelirsiniz diye bol yemek yaptım. Kim dedi ki gelicez diye ? Kendi kendine düşünür yemek yapar öyle İsraf başka bişey değil
Ayy bunlar pek tatlıymış yaaaa..
Sorunda orda zaten sülalede renkli gözlü kimse yok
Ama şimdiki avatarımdaki benzeyebilir benim gözlerde böyle çünkü
Ayy bu tatlışı yerim ben ya çok güzelBuda benim iş yerindeki bilgisayarımın ekranındaki resimBende bundan istiyoruuumm Eşim bayılıyor buna O ağzı burnu elleri ye diyor resmen
Eki Görüntüle 1676136
Eşim dayımlara Nilin pilavı annemden güzel oluyor dedi bayramda annenin yanında sakın söyleme kadın bana kinlenecek dedim
Anladım canım abartıyor ama severek yapmıyor o yüzden elinin lezzeti yok ben yemek yeme aşığı olduğumdan mesela ilk denemelerim bile lezzetli olur ayıptır söylemesi çok mütavaziyimİyi yapmışsın kuzum eşinde alışmasın sonuçta 2 kişisiniz insan 2 günde anca bitiriyor 2 çeşit yemeği az ölçüde bile yapsak yani Ben elimden geldiğince atmıyorum kuzum ekmekleri tost yapıyorum ya da köfteye saklıyorum bir geçende attım ben ekmek yemeyi kesince dolapta çoğaldılar küflenmişlerdi artık Aa hiç haberi olmadan yemek yapıyor gelirler diye mi çok ilginçmiş
İhtimali zor ama imkansız değil canım anne baba farklı çocuk farklı olabilir belki genlerinizde vardırBizde de ben ela gözlüyüm eşiminde ela ama kahvesi çok babam yeşil gözlüdür eşimin annesi de yeşil gözlü belki çekerse onlara çeker Çok tatlı minnak o avatarındaki çok güzel gözler illa renkli olmak zorunda değil ki göz şekli çok önemli siyah zeytin gözlere de bayılırım beyaz tende
Eki Görüntüle 1676148
Ayy bu tatlışı yerim ben ya çok güzel
Valla o konuda bende mütevazi olamıycam canım. Şimdiye kadar yaptığım bütün yemeklerin hepsine çok lezzetli oldu. 1 kaşığı bile çöpe gitmedi hepsi yendi. Eşim sürekli söyler el lezzetin cidden çok iyiymiş diye. Tadını tuzunu öyle bir ayarlıyorum ki bir daha üstüne tuz dökmüyoruz nasıl oluyor bende bilmiyorumMesela dün sucuklu kurufasulye yaptım. Ben normalde sevmem kurufasulye ama harika olmuştu. Ne çok sulu ne çok susuz tam kıvamında
Benimde öyle küflendiği için mecbur atmıştım. Yoksa bende köfteye koyuyorum
Aynen resmen çeşit çeşit yemek yapıyor ki belki geliriz diye ama telefon açıp hiç demiyor yemek yaptım bir sürü gelin diyeYada bizim ağzımızı arıyor bence
Evet çok güzell bende bayılıyorum
Şaşkın ördek seni yaaaaa..... hadi inşAllah birazcık da olsa yanından geçsin barii...Buda benim iş yerindeki bilgisayarımın ekranındaki resimBende bundan istiyoruuumm Eşim bayılıyor buna O ağzı burnu elleri ye diyor resmen
Eki Görüntüle 1676136
Evet canım renkli olması şart değil, böyle zeytin zeytin baksa da olur... Annesi kurban olsun ona yaaaa yicem şimdiEşim dayımlara Nilin pilavı annemden güzel oluyor dedi bayramda annenin yanında sakın söyleme kadın bana kinlenecek dedim
Anladım canım abartıyor ama severek yapmıyor o yüzden elinin lezzeti yok ben yemek yeme aşığı olduğumdan mesela ilk denemelerim bile lezzetli olur ayıptır söylemesi çok mütavaziyimİyi yapmışsın kuzum eşinde alışmasın sonuçta 2 kişisiniz insan 2 günde anca bitiriyor 2 çeşit yemeği az ölçüde bile yapsak yani Ben elimden geldiğince atmıyorum kuzum ekmekleri tost yapıyorum ya da köfteye saklıyorum bir geçende attım ben ekmek yemeyi kesince dolapta çoğaldılar küflenmişlerdi artık Aa hiç haberi olmadan yemek yapıyor gelirler diye mi çok ilginçmiş
İhtimali zor ama imkansız değil canım anne baba farklı çocuk farklı olabilir belki genlerinizde vardırBizde de ben ela gözlüyüm eşiminde ela ama kahvesi çok babam yeşil gözlüdür eşimin annesi de yeşil gözlü belki çekerse onlara çeker Çok tatlı minnak o avatarındaki çok güzel gözler illa renkli olmak zorunda değil ki göz şekli çok önemli siyah zeytin gözlere de bayılırım beyaz tende
Eki Görüntüle 1676148
Ayyy pek güzel anneciğime atayım da yapsın bariSelamlar kv muhabbettini kacirmisim tuhBiliyorsunuz bende de inci cok o konuda
Uyandigimdan beri kac kere istifra ettim sayamadimOyyy zor dayaniyorum
Annem torunu icin tulum örmüş eşimle öldük bittik sarılıp duruyoruz çok seker değil mi
Önce whatsapptan foto yollamıştı süper ananesonra da getirdi tulumu :) bir de kapşonlu yelek örmuş
Eki Görüntüle 1676188
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?