2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet canım renkli olması şart değil, böyle zeytin zeytin baksa da olur... Annesi kurban olsun ona yaaaa yicem şimdi
Benimde yiyesim geldi burası bana yaramıyor çocuk aşkı doğuyor

Katıl canım ne olacak biz devam ederiz konuşmayaİlk aylar normal canım derin nefes al kolonya falan belki işe yarar ekmek arası peynir bir de kraker bende normalde işe yarıyor ama hamilelikte bilmiyorum

Yaa nasıl şeker yesinler minnak mini mini

Valla insan bi süreden sonra engel olamıyor.. Yoksa ben biraz daha bekleyebilirdim

Benimkiler çok tuzlu değil ama tuzsuzda değil orta ayarda birşey Tuzsuz hayatta yiyemem

Aa ne güzel menülerimiz aynıymış Benimde bugün o var 2 günlük yapıyorum malum Bende ilk defa yaptım Bende acemi şansı var o çok net belli oldu Şuana kadar yaptıklarımın hepsini ilk yaptım ve deli cesareti var bende sanırım. Hani bazı insanlar olmayacak mı acaba falan yapamam gibi düşünür ya hiç aklımdan geçmez. Yaptım olacak bendeki düşünce Çok şükür bu günlerimize Ben bile hayran kaldım bu yönüme. Böyle güzel yemek yaptığımı bileydim bekarkende yapardım güzel güzel Olsun o zamanda hep hamur işi, tatlı öğreniyordum

Burası bana da yaramıyor valla kuzu Adetim tam 5 gün gecikti. Emin olduğum halde ben bile kendimden şüphelendim test yaptım Neyseki yanılmadım. 3 gündür de regliyim. Regli olunca rahatladım geldim topiğe

Bende herşeye kalkışırım yeni tarifler favorim farklı şeyler denemeyi seviyorum Olsun bekarken bizde hamur işi tatlı olayını kaptık 1-0 önde başladık kuzu

Burası bana da yaramıyor valla kuzu Adetim tam 5 gün gecikti. Emin olduğum halde ben bile kendimden şüphelendim test yaptım Neyseki yanılmadım. 3 gündür de regliyim. Regli olunca rahatladım geldim topiğe
Tuhaf oluyor dimi insan diyet topiğinde de sadece yediklerimi düşünüyorum

Ben fotoyu attiktan sonra bir daha istifra ettim ayh bogazim parcalanacak artik

-----

Ayyy pek güzel anneciğime atayım da yapsın bari Güle güle giysin canım benim...

Sagolasin canim :)

Suyu bile cikariyorum canim hicbir sey fayda etmiyor ah ah az denemedim peynir ekmek kraker her seyi deniyorum oy oy hamile kalmadan once iki kere dusunun

bızımde cok gıdıyor ya neredeyse her aksam yıyoruz ıyı bısey ama :) sarımsak cok yemıyoruz bız bazen ohh masallah nerdee a101 e gormusundur belkı chokella gelıyo 2 lt lık o 2 haftada bıttı yuhh dedıgını duyar gıbıyım esım bırde pankek hastası tabı bende bayılıyorum azda surmuyo ustune masallahh gecen kv ler geldı onlarada yapmıstım bol bol surun dıyo sponsor olsa keske chokella bıze baslarda nutella alıyoduk ama maddı olarak zarara gırıyo ınsan bu markada harıka nestlenın tavsıye ederım :) test ettık nutellaya tat olarak en yakın bu ben genelde recel yıyorum bır kac gundur almadım cıkolata yakında esım ısyan eder

kızlar bugun ne cok dedıkodu yapmıssınız ucuz yırttım bugunluk valla aksama kurufasulyelerınız var hee Mrs Sahin nehirnil111 :) benımde bugun dunden kalan domates corbası + bugunde bezelye yemegı pısırıcem kac gundur canım cekıyodu

Merakima yenil dustum ya ve aksam dogurmaktan vazgectim hep icimde tutucam bebegimi
Ahaha yok yok getirme aklına öyle şeyler bakıyım

Aynen kuzum eşlerimiz şanslı

Fena bir psikoloji
Evet kıymetimizi bilsinler

Maşallah canım ondan yetmez tabi ne kilo aldırır kız dikkat et eşin yesin direk okuyunca aklıma diyette olduğumdan kilo geldiBen sarımsağı bir tek tatlılara hamur işlerine eklemiyorum sanırım Chokellaya söyleyelim sponsor olsun size vallahi nutella zarar tabi bu şekilde

Ohh afiyet olsun seninde menün harika

ayy sorma yaa ınanılmaz hatta bu ara bıraz fazla yedık ya hemen 1.5 kılo almısım bugun dıyete basladım en azından 1-2 hafta dıkkat edeyım :) cok ıyı aslında bende eklıcem ama esım yuzunden her zaman katamıyorum arada oda haftasonuna denk gelınce :) evet evet olsun
sen naptın verdın mı kılo

Henüz sabiticim canım daha 2.haftadayım tabi sporu fazlalaştırdım vücudum sıktı gibi inatçı gitmemeye çalışıyor kilolarSıkılaştı ama bacaklarım squat hareketi sayesinde hissediyorumGider o aldığın dikkat etmeye başlamışsın sonuçta

gıder gıder onlarda gıder canım ne guzel bak ben hıc spor yapmıyorum ınsallah canım bu kadar alıyorum sonra yemıyorum verıyorum sonra tekrar bunu alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…