- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Benimde yiyesim geldi burası bana yaramıyor çocuk aşkı doğuyorEvet canım renkli olması şart değil, böyle zeytin zeytin baksa da olur... Annesi kurban olsun ona yaaaa yicem şimdi
Selamlar kv muhabbettini kacirmisim tuhBiliyorsunuz bende de inci cok o konuda
Uyandigimdan beri kac kere istifra ettim sayamadimOyyy zor dayaniyorum
Annem torunu icin tulum örmüş eşimle öldük bittik sarılıp duruyoruz çok seker değil mi
Önce whatsapptan foto yollamıştı süper ananesonra da getirdi tulumu :) bir de kapşonlu yelek örmuş
Eki Görüntüle 1676188
Valla insan bi süreden sonra engel olamıyor.. Yoksa ben biraz daha bekleyebilirdimBenimde yiyesim geldi burası bana yaramıyor çocuk aşkı doğuyor
Katıl canım ne olacak biz devam ederiz konuşmayaİlk aylar normal canım derin nefes al kolonya falan belki işe yarar ekmek arası peynir bir de kraker bende normalde işe yarıyor ama hamilelikte bilmiyorum
Yaa nasıl şeker yesinler minnak mini mini
Benimkiler genelde tuzsuz olur ben tuzsuz severim masada eşim ataratılmayacaklar ayarındadır ama sebze yemekleri genelde tuzsuz olur Aa bende kuru fasulye yapmıştım canım dün bugün de var benzettim dün resmi görünce ama İlk kuru fasulyem tam adı gibi kuruydu eşim nerede bunun suyu dedi bekletikçe çekmiş herhalde demişti kameraya almış hala güleriz
Bence ağız arıyor dağa dağa küsmüş dağın haberi yok gibi bir durum bu nereden bileceksiniz ki fal mı açtınız
Ben biraz daha bekleyeyimValla insan bi süreden sonra engel olamıyor.. Yoksa ben biraz daha bekleyebilirdim
Burası bana da yaramıyor valla kuzuBenimde yiyesim geldi burası bana yaramıyor çocuk aşkı doğuyor
Katıl canım ne olacak biz devam ederiz konuşmayaİlk aylar normal canım derin nefes al kolonya falan belki işe yarar ekmek arası peynir bir de kraker bende normalde işe yarıyor ama hamilelikte bilmiyorum
Bende herşeye kalkışırım yeni tarifler favorim farklı şeyler denemeyi seviyorum
Benimkiler çok tuzlu değil ama tuzsuzda değil orta ayarda birşeyTuzsuz hayatta yiyemem
Aa ne güzel menülerimiz aynıymışBenimde bugün o var 2 günlük yapıyorum malum Bende ilk defa yaptım Bende acemi şansı var o çok net belli oldu Şuana kadar yaptıklarımın hepsini ilk yaptım ve deli cesareti var bende sanırım. Hani bazı insanlar olmayacak mı acaba falan yapamam gibi düşünür ya hiç aklımdan geçmez. Yaptım olacak bendeki düşünce Çok şükür bu günlerimize Ben bile hayran kaldım bu yönüme. Böyle güzel yemek yaptığımı bileydim bekarkende yapardım güzel güzel Olsun o zamanda hep hamur işi, tatlı öğreniyordum
Tuhaf oluyor dimi insan diyet topiğinde de sadece yediklerimi düşünüyorumBurası bana da yaramıyor valla kuzuAdetim tam 5 gün gecikti. Emin olduğum halde ben bile kendimden şüphelendim test yaptım Neyseki yanılmadım. 3 gündür de regliyim. Regli olunca rahatladım geldim topiğe
Ayyy pek güzel anneciğime atayım da yapsın bariGüle güle giysin canım benim...
Benimde yiyesim geldi burası bana yaramıyor çocuk aşkı doğuyor
Suyu bile cikariyorum canim hicbir sey fayda etmiyor ah ah az denemedim peynir ekmek kraker her seyi deniyorum oy oy hamile kalmadan once iki kere dusunun
Olsun canım bebeğiniz olacak kolay değil tabi
Bakma onlara lokumum psikolojin etkilenir güzel düşün güzel olsun herşeyHelee dün doğum videoları izledim doğum hikayeleri okudum kendimden gectim
Bakma onlara lokumum psikolojin etkilenir güzel düşün güzel olsun herşey
Bende herşeye kalkışırım yeni tarifler favorim farklı şeyler denemeyi seviyorumOlsun bekarken bizde hamur işi tatlı olayını kaptık 1-0 önde başladık kuzu
Tuhaf oluyor dimi insan diyet topiğinde de sadece yediklerimi düşünüyorum
bızımde cok gıdıyor yaMaşallah bayağı fazla almışlar canım benimde evlendiğimden beri yeni bitti işte orta boy bir poşetti 2,5 kilo falandır herhaldeEt ürünlerini saymıyorum kurbanda gelenleri kullanıyoruz onunda tabi ki yükselebilir faturalar
Evet canım ev ekonomisi işte bitti yağım vallahi kızartma yapsam yok yani inat ettim bekleteyim diye
Bizde de inanamazsın haftalık yoğurt gidiyordur yarım kilo salatalıkla beraber sarımsakları hap niyetine yutuyoruz bir de sanki herşeye katıyorumÇikolata çok yemeyiz eşim kızarmış ekmeğine yağla bal ya da reçel sürer kardeşi geldiğinde yiyor 5 ay olacak evleneli o kavanozlar var ya nutellanın o anca yarısını geçmiş
Evet maalesef yanıldılarEvime direk baskında yapsa toplu duruyor temiz duruyor bir şey bulamıyor Bende önemsemiyorum beni önemsemeyeni k.bakmasınlar
Ahaha yok yok getirme aklına öyle şeyler bakıyımMerakima yenil dustum ya ve aksam dogurmaktan vazgectim hep icimde tutucam bebegimi
Evet kıymetimizi bilsinler
Aynen kuzum eşlerimiz şanslı
Fena bir psikoloji
bızımde cok gıdıyor yaneredeyse her aksam yıyoruz ıyı bısey ama :) sarımsak cok yemıyoruz bız bazen ohh masallah nerdee a101 e gormusundur belkı chokella gelıyo 2 lt lık o 2 haftada bıttı yuhh dedıgını duyar gıbıyım esım bırde pankek hastası tabı bende bayılıyorum azda surmuyo ustune masallahh gecen kv ler geldı onlarada yapmıstım bol bol surun dıyo sponsor olsa keske chokella bıze baslarda nutella alıyoduk ama maddı olarak zarara gırıyo ınsan bu markada harıka nestlenın tavsıye ederım :) test ettık nutellaya tat olarak en yakın bu ben genelde recel yıyorum bır kac gundur almadım cıkolata yakında esım ısyan eder
kızlar bugun ne cok dedıkodu yapmıssınızucuz yırttım bugunluk valla aksama kurufasulyelerınız var hee Mrs Sahin nehirnil111 :) benımde bugun dunden kalan domates corbası + bugunde bezelye yemegı pısırıcem kac gundur canım cekıyodu
ayy sorma yaaAhaha yok yok getirme aklına öyle şeyler bakıyım
Evet kıymetimizi bilsinler
Maşallah canım ondan yetmez tabi ne kilo aldırır kız dikkat et eşin yesin direk okuyunca aklıma diyette olduğumdan kilo geldiBen sarımsağı bir tek tatlılara hamur işlerine eklemiyorum sanırım Chokellaya söyleyelim sponsor olsun size vallahi nutella zarar tabi bu şekilde
Ohh afiyet olsun seninde menün harika
Henüz sabiticim canım daha 2.haftadayım tabi sporu fazlalaştırdım vücudum sıktı gibi inatçı gitmemeye çalışıyor kilolarayy sorma yaaınanılmaz hatta bu ara bıraz fazla yedık ya hemen 1.5 kılo almısım bugun dıyete basladım en azından 1-2 hafta dıkkat edeyım :) cok ıyı aslında bende eklıcem ama esım yuzunden her zaman katamıyorum arada oda haftasonuna denk gelınce :) evet evet olsun
sen naptın verdın mı kılo
gıder gıder onlarda gıder canımHenüz sabiticim canım daha 2.haftadayım tabi sporu fazlalaştırdım vücudum sıktı gibi inatçı gitmemeye çalışıyor kilolarSıkılaştı ama bacaklarım squat hareketi sayesinde hissediyorum Gider o aldığın dikkat etmeye başlamışsın sonuçta
sızde cok cıkolata yermısınız kahvaltıda nutella tarzınehirnil111
duman91 ne dedikodu yapmssnz katilamadm çok uzuldm yasli teyzeler var binada onlar geldi oturdular sonra eşim geldi markete gttk yne bi suru para harcadik biraz kendimize dur dememz lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?