- 30 Ocak 2015
- 19.937
- 29.159
- 798
- 30
Kahvaltida eşim yok zaten Canm ben ilk 4 ay yiyemiyodm hc btmyodu smdi btyo 1 haftadasızde cok cıkolata yermısınız kahvaltıda nutella tarzı
yemesıde guzel oluyo dımıKahvaltida eşim yok zaten Canm ben ilk 4 ay yiyemiyodm hc btmyodu smdi btyo 1 haftada
Aynen bu kahvaltılık işini cozemyrm bi turlu çok cabk bitiyo sadece ben yememe ragmen öyle çok kahvaltılık da yemyrz akşam önceden akşamları çok yiyodk smdi yemek oluyo hep bulantilarim gectgnddn beri ama daha cabk btyoyemesıde guzel oluyo dımıafıyet olsun ama bebıse kılo olsun
Hangilerini cok yiyosunuz canim :) bitiyor kahvaltilik napalim artik :) bizde zeytin baya az gidiyo :) kasar peyniri cok gidiyo cikolata zaten bol :)Aynen bu kahvaltılık işini cozemyrm bi turlu çok cabk bitiyo sadece ben yememe ragmen öyle çok kahvaltılık da yemyrz akşam önceden akşamları çok yiyodk smdi yemek oluyo hep bulantilarim gectgnddn beri ama daha cabk btyo
Hiç sorma günaha girdik bissurunehirnil111
duman91 ne dedikodu yapmssnz katilamadm çok uzuldm yasli teyzeler var binada onlar geldi oturdular sonra eşim geldi markete gttk yne bi suru para harcadik biraz kendimize dur dememz lazm
Canım AC karnına su içersen o seni mahveder... Azda olsa çorba vs icmelisin... Çubuk krakerde bir nebze azaltıyor istersen ilaç yazdır ben çok inat etmiştim ama sonra yenik düştüm kullandım yinedeBen fotoyu attiktan sonra bir daha istifra ettim ayh bogazim parcalanacak artik
-----
Sagolasin canim :)
Suyu bile cikariyorum canim hicbir sey fayda etmiyor ah ah az denemedim peynir ekmek kraker her seyi deniyorum oy oy hamile kalmadan once iki kere dusunun
aynen 1 kg kaşarı tek basıma btyrm bi ay olmadan yumurtayı da eşim çok tuketiyo bide salami çok seviyo oda cabk bitiyoHangilerini cok yiyosunuz canim :) bitiyor kahvaltilik napalim artik :) bizde zeytin baya az gidiyo :) kasar peyniri cok gidiyo cikolata zaten bol :)
Bende öyle onları dinledmHiç sorma günaha girdik bissuru) ayyy yasli teyzemlerle ne konustunuz merak ettim doğrusu, ben susup kalıyorum hep:)
Ayniyiz demek kasarda guzel oluyo haniaynen 1 kg kaşarı tek basıma btyrm bi ay olmadan yumurtayı da eşim çok tuketiyo bide salami çok seviyo oda cabk bitiyo
Eşim kahvaltıda bi yiyo maşallah bi tabak salam biter bi tabak zeytn biter bana diyoda nasl yiyosn diye oda bnden çok yiyoAyniyiz demek kasarda guzel oluyo haniyumurta eh iste salamda nadir :)
Oh masallah canimEşim kahvaltıda bi yiyo maşallah bi tabak salam biter bi tabak zeytn biter bana diyoda nasl yiyosn diye oda bnden çok yiyo
Bi ara baya yiyodm zeytin ama smdi pek yemyrmOh masallah canimyiyin can bogazdan gelir en azindan zeytin saglikli
Günaydın :)Günaydınlar canlarım
Günaydın :)Günaydın Hanımlar
Günaydın Hanımlar
Günaydın :)
İyiyim kuzum rüya gördüm onun tabirine bakıyordum sen napıyosun?Nasılsınız güzellikler
Hayrolsun inşallah canım
İyi Canm sen naslsn :)Nasılsınız güzellikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?