- 30 Ocak 2015
- 19.937
- 29.159
- 798
- 30
İyiyim canım kahvaltı yapyrm sen naslsn
İyiyim bende canımcımİyi Canm sen naslsn :)
Hayrolsun inşallah canımİyiyim bende ay sonu evraklarıyla uğraşıyorum hala
Bende iyiyim canım teşekkür ederim Afiyet olsun sanaİyiyim canım kahvaltı yapyrm sen naslsn
Evet bende hep öteleyerek buraya yazıyorum işte sürekli
inşallah canım
İşler bitmez yani
Sağol canım :)Bende iyiyim canım teşekkür ederim Afiyet olsun sana
İşleri bitiremedin mi dahaİyiyim bende canımcım
Benim işim bitmez hep burada takılıyorumİşleri bitiremedin mi daha
Biter biterBenim işim bitmez hep burada takılıyorum
Evet bende hep öteleyerek buraya yazıyorum işte sürekli
Diyet topiğine de yazıyorum her yerde elim varYap yap sen işini şuan topik sessiz
Altın takcaksan mevlutte gotr Canm çok yakınsan bi takımda alablrsnSelam kızlar ne yapıyorsunuz bakalım?
Ah size bir sorum olacak,
1-2 ay önce doğum yapan bi arkadaşım var, hafta sonu bebiş için mevlüt yapacaklarmış. Biz daha bebişi görmeye gitmedik altın takacaktık.. Hayatımda hiç bebiş mevlüdüne de gitmedim giderken altınını mı götüreyim, yoksa başka bir şey alıp gideyim, altını da eşimle beraber gittiğimizde mi götüreyim bilemedim? Birde ne almam gerekir ki?
Ben o zaman altınını alayım yaaa, o da aradan çıkmış olsun... Yani o kadar yakın değiliz ama gidip geliyoruz.. Eşimle giderken de duruma göre bakarım neyi eksikse onu alırım..Altın takcaksan mevlutte gotr Canm çok yakınsan bi takımda alablrsn
Olablr esinle gderkende bsy gotrrsun ama genelde altn mevlutte takilrBen o zaman altınını alayım yaaa, o da aradan çıkmış olsun... Yani o kadar yakın değiliz ama gidip geliyoruz.. Eşimle giderken de duruma göre bakarım neyi eksikse onu alırım..
Kız hiç gitmediğimden bilmiyorum kiOlablr esinle gderkende bsy gotrrsun ama genelde altn mevlutte takilr
Selam kızlar ne yapıyorsunuz bakalım?
Ah size bir sorum olacak,
1-2 ay önce doğum yapan bi arkadaşım var, hafta sonu bebiş için mevlüt yapacaklarmış. Biz daha bebişi görmeye gitmedik altın takacaktık.. Hayatımda hiç bebiş mevlüdüne de gitmedim giderken altınını mı götüreyim, yoksa başka bir şey alıp gideyim, altını da eşimle beraber gittiğimizde mi götüreyim bilemedim? Birde ne almam gerekir ki?
O işlerle annem ilgilencekKız hiç gitmediğimden bilmiyorum kidaha öğreneceğim çok şey var.. Gideyim de neler yapmış bi bakayım bende yaparım... Keselerde tesbih dağıtayım diyorum bende başka ne olabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?