2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Selam kızlar ne yapıyorsunuz bakalım?
Ah size bir sorum olacak,
1-2 ay önce doğum yapan bi arkadaşım var, hafta sonu bebiş için mevlüt yapacaklarmış. Biz daha bebişi görmeye gitmedik altın takacaktık.. Hayatımda hiç bebiş mevlüdüne de gitmedim giderken altınını mı götüreyim, yoksa başka bir şey alıp gideyim, altını da eşimle beraber gittiğimizde mi götüreyim bilemedim? Birde ne almam gerekir ki?

Altın takcaksan mevlutte gotr Canm çok yakınsan bi takımda alablrsn

Altın takcaksan mevlutte gotr Canm çok yakınsan bi takımda alablrsn
Ben o zaman altınını alayım yaaa, o da aradan çıkmış olsun... Yani o kadar yakın değiliz ama gidip geliyoruz.. Eşimle giderken de duruma göre bakarım neyi eksikse onu alırım..

Olablr esinle gderkende bsy gotrrsun ama genelde altn mevlutte takilr
Kız hiç gitmediğimden bilmiyorum ki daha öğreneceğim çok şey var.. Gideyim de neler yapmış bi bakayım bende yaparım... Keselerde tesbih dağıtayım diyorum bende başka ne olabilir ki?

Mevlütte tak canım altını. Eşinle gideceğin zamanda elin boş gitmemek için ufak tefek hediyeler alır paket yaparsın canım

Kız hiç gitmediğimden bilmiyorum ki daha öğreneceğim çok şey var.. Gideyim de neler yapmış bi bakayım bende yaparım... Keselerde tesbih dağıtayım diyorum bende başka ne olabilir ki?
O işlerle annem ilgilencek kuran okutcaz bizde 40inda pide yaptririz yanına bi tatli salata nikah şekerleri gbi süs yaptirirz dagtrz o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…