2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bende patlican kizarttm buzluga atmak için smdi mutfağı temzlcem ev supurcem dusa gircem çok isim var ve çok yorldm
ıyı yapmıssın ama kısın rahat edeceksın bak :)

Hamarat hanımlar sizi, aff ya ben çok tembelleştim bugünlerde hiç kolumu kaldırasım gelmiyor
ee artık buyudunuz annesı safak 59 dıyor baksana :)

ıyı yapmıssın ama kısın rahat edeceksın bak :)

ee artık buyudunuz annesı safak 59 dıyor baksana :)
Sen deyince baktım hakket öyle diyor
Amaninnnn pek az kalmış yaaaa, bitmesin biz böyle iyiydikkk Azcık korkuyorum sanırım...

Kaldrma boşver oldm bittim yanı daha ev supurulcek yemek yaplcak mutfak yağ içinde kaldı
Canım patlıcan işi öyle gerçekten, bende kızartıp koyayım dedim ama hiç fırsatım olmadı, zaten dolapta da yer yok, karnıyarıklık koydum sadece...

Sen deyince baktım hakket öyle diyor
Amaninnnn pek az kalmış yaaaa, bitmesin biz böyle iyiydikkk Azcık korkuyorum sanırım...
korkma canım ( cok dogum yaptım sankı ) yavruna kavusacaksın oh ne guzel :) sen ne kadar ızın ypacaksın dogum sonrassı 4 ay mı

Canım patlıcan işi öyle gerçekten, bende kızartıp koyayım dedim ama hiç fırsatım olmadı, zaten dolapta da yer yok, karnıyarıklık koydum sadece...
Karniyarklik koydm oturtma yaparsam diyede koydum kozledm oda soyulcak daha bide patlıcan kebabı yapyrm onun içinde kizarttm baya yaptm yanı

korkma canım ( cok dogum yaptım sankı ) yavruna kavusacaksın oh ne guzel :) sen ne kadar ızın ypacaksın dogum sonrassı 4 ay mı
Ayy zaten o kısımdan korkuyorum nasıl bakcam falan
Canım nasipse rapor-yıllık izin falan derken 6 ay izin kullancam, ev almasaydık ücretsiz izne ayrılcaktım ama bu imkansız

Karniyarklik koydm oturtma yaparsam diyede koydum kozledm oda soyulcak daha bide patlıcan kebabı yapyrm onun içinde kizarttm baya yaptm yanı
Canım bizde de patlıcan çok yeniyor iyi yapmışsın.. Ellerine sağlık bebişte olacak pratik pratik çıkartıp yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…