- 30 Ocak 2015
- 19.937
- 29.159
- 798
- 30
Hoşgeldin Canm napysnben geldım kızlar :)
oturuyorum canım oyle aynıHoşgeldin Canm napysn
Büyük ihtimal öyle yapcam canım, çünkü birde hediye bakmakla uğraşıcam ona da hiç vaktim yok
Mevlütte tak canım altını. Eşinle gideceğin zamanda elin boş gitmemek için ufak tefek hediyeler alır paket yaparsın canım
Bende patlican kizarttm buzluga atmak için smdi mutfağı temzlcem ev supurcem dusa gircem çok isim varoturuyorum canım oyle aynıyemek yedım mutfagı toparladım oturdum gerı :) sen napıyosun
Hamarat hanımlar sizi, aff ya ben çok tembelleştim bugünlerde hiç kolumu kaldırasım gelmiyorBende patlican kizarttm buzluga atmak için smdi mutfağı temzlcem ev supurcem dusa gircem çok isim varve çok yorldm
ıyı yapmıssın ama kısın rahat edeceksın bak :)Bende patlican kizarttm buzluga atmak için smdi mutfağı temzlcem ev supurcem dusa gircem çok isim varve çok yorldm
ee artık buyudunuz annesı safak 59 dıyor baksana :)Hamarat hanımlar sizi, aff ya ben çok tembelleştim bugünlerde hiç kolumu kaldırasım gelmiyor
Kaldrma boşver oldm bittim yanı daha ev supurulcek yemek yaplcak mutfak yağ içinde kaldıHamarat hanımlar sizi, aff ya ben çok tembelleştim bugünlerde hiç kolumu kaldırasım gelmiyor
Rahat ediyim yaa cock olcak vaktm olmaz diye yapyrm zaten yoksa yapmam çok yorldm aciktm mutfağı halledym yemek yicem önceıyı yapmıssın ama kısın rahat edeceksın bak :)
ee artık buyudunuz annesı safak 59 dıyor baksana :)
Sen deyince baktımıyı yapmıssın ama kısın rahat edeceksın bak :)
ee artık buyudunuz annesı safak 59 dıyor baksana :)
hosgeldın :)Selaaam
yapmak ıyı oluyor canım ben sımdıden buzluktan bır parca ındırdım bıle :) ye yemegını tansıyonun falan dusmesınRahat ediyim yaa cock olcak vaktm olmaz diye yapyrm zaten yoksa yapmam çok yorldm aciktm mutfağı halledym yemek yicem önce
Canım patlıcan işi öyle gerçekten, bende kızartıp koyayım dedim ama hiç fırsatım olmadı, zaten dolapta da yer yok, karnıyarıklık koydum sadece...Kaldrma boşver oldm bittim yanı daha ev supurulcek yemek yaplcak mutfak yağ içinde kaldı
korkma canımSen deyince baktımhakket öyle diyor
Amaninnnn pek az kalmış yaaaa, bitmesin biz böyle iyiydikkkAzcık korkuyorum sanırım...
Barbunya koymstm isim bitene kadar pissin diye onu beklyrm biraz abur cubur atstrcam ama çok acktmhosgeldın :)
yapmak ıyı oluyor canım ben sımdıden buzluktan bır parca ındırdım bıle :) ye yemegını tansıyonun falan dusmesın
atıstır canım :) ohh menu cok guzel :))Barbunya koymstm isim bitene kadar pissin diye onu beklyrm biraz abur cubur atstrcam ama çok acktm
Karniyarklik koydm oturtma yaparsam diyede koydum kozledm oda soyulcak daha bide patlıcan kebabı yapyrm onun içinde kizarttm baya yaptm yanıCanım patlıcan işi öyle gerçekten, bende kızartıp koyayım dedim ama hiç fırsatım olmadı, zaten dolapta da yer yok, karnıyarıklık koydum sadece...
Menü güzel olcak barbunyayi kendime yaptm eşime patlıcan kebabı yapcam çorba pilav salata yeter heraldeatıstır canım :) ohh menu cok guzel :))
Ayy zaten o kısımdan korkuyorum nasıl bakcam falankorkma canım( cok dogum yaptım sankı ) yavruna kavusacaksın oh ne guzel :) sen ne kadar ızın ypacaksın dogum sonrassı 4 ay mı
Canım bizde de patlıcan çok yeniyor iyi yapmışsın.. Ellerine sağlıkKarniyarklik koydm oturtma yaparsam diyede koydum kozledm oda soyulcak daha bide patlıcan kebabı yapyrm onun içinde kizarttm baya yaptm yanı
Ne bulduysam kydm zaten bamya bezelye patlıcan kırmızı biber barbunya borekte sarıp koydm artk yer yokCanım bizde de patlıcan çok yeniyor iyi yapmışsın.. Ellerine sağlıkbebişte olacak pratik pratik çıkartıp yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?