2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Menü güzel olcak barbunyayi kendime yaptm eşime patlıcan kebabı yapcam çorba pilav salata yeter heralde
ohh masallah kız daha ne olsun 4 cesıt :) bızde genelde 2 cesıt oluyo fazlası yenmıyoki arada 3 cesıt mesela bugun dunden bezelye yemegı yanına mor lahanadan yogurtlu meze yaptım bıraz once onu yıcez yarına ne yapsamkı

Ayy zaten o kısımdan korkuyorum nasıl bakcam falan
Canım nasipse rapor-yıllık izin falan derken 6 ay izin kullancam, ev almasaydık ücretsiz izne ayrılcaktım ama bu imkansız
olsun canım baya kullanacaksın yıne :) bakarsın ınanıyorum cokta sahane anne olacaksın :)

Barbunya yapmicaktm ama çok sevyorm Canm çekti esimde hiç sevmez yapms bulundum bize yarına da yeter bu yarn rahatim bi gelen olmazsa tabi

Canım şu mor lahanadan mezeyi nasıl yapıyorsun, bir kere yapmıştım çok önceden yiyemedik yaaa... Normalde çok seviyorum yoksa..

Barbunya yapmicaktm ama çok sevyorm Canm çekti esimde hiç sevmez yapms bulundum bize yarına da yeter bu yarn rahatim bi gelen olmazsa tabi
bende cok severım esımde zor yer demek kı erkekler barbunya sevmıyor ohh afıyetle yıyın canım :)

Valla çok pratiklik ne yapalım... :) bende ayrı derin dondurucu mu alsam bile düşünüyorum çok lazım oluyor çünkü
kuzum yerın varsa al :) senın bahcede var bol bol koyarsın tabı koyduklarını yıyebıleceksen :)

Canım şu mor lahanadan mezeyi nasıl yapıyorsun, bir kere yapmıştım çok önceden yiyemedik yaaa... Normalde çok seviyorum yoksa..
bende yıllar once bır kere yapmıstım :) kac haftadır bıtmeyınce lahana dgerlensın dedım ama hala bıtmedı bereketlıymıs masallah. ınce ınce dogradım lahanayı canım ( rendelesem daha ıyı olurmus sankı) sonra azıcık yag ıle tavada kavurdum. ardından yogurt,mayonez,tuz guzelce karıstırdım :) bu kadar :)

Canım biz zaten pek et yemiyoruz, eşimde sever sebzeyi ama bakalım kvye alıcaz onunkine koyabilirim

Hmm bende öyle yapmıştım ama hiç hoşumuza gitmemişti yaaa.. O yüzden tekrar aynı riske girmek istemiyorum

Canım biz zaten pek et yemiyoruz, eşimde sever sebzeyi ama bakalım kvye alıcaz onunkine koyabilirim

Hmm bende öyle yapmıştım ama hiç hoşumuza gitmemişti yaaa.. O yüzden tekrar aynı riske girmek istemiyorum
demek kı damak zevkınıze uygun degıllmıs kuzum :)) bakalım esım sevecekmı

Sagol canım :)

heh ıyı barı :) sen ne yemek yapıyorsun bu aksam
Bu akşam kayınvalidem dondurucuya yeşil fasulye yapmış 3 poşet onu verdi geçende 1 poşetini pişireceğim bakalım nasıl olacak pek dondurucu ürün yemedim annem yapmazdı yani yeşil fasulye yanına yoğurtlu mantı var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…