- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
ohh masallah kız daha ne olsunMenü güzel olcak barbunyayi kendime yaptm eşime patlıcan kebabı yapcam çorba pilav salata yeter heralde
olsun canım baya kullanacaksın yıne :) bakarsın ınanıyorum cokta sahane anne olacaksın :)Ayy zaten o kısımdan korkuyorum nasıl bakcam falan
Canım nasipse rapor-yıllık izin falan derken 6 ay izin kullancam, ev almasaydık ücretsiz izne ayrılcaktım ama bu imkansız
Barbunya yapmicaktm ama çok sevyorm Canm çekti esimde hiç sevmezohh masallah kız daha ne olsun4 cesıt :) bızde genelde 2 cesıt oluyo fazlası yenmıyoki arada 3 cesıt mesela bugun dunden bezelye yemegı yanına mor lahanadan yogurtlu meze yaptım bıraz once onu yıcez yarına ne yapsamkı
Valla çok pratiklik ne yapalım... :) bende ayrı derin dondurucu mu alsam bile düşünüyorum çok lazım oluyor çünküNe bulduysam kydm zaten bamya bezelye patlıcan kırmızı biber barbunya borekte sarıp koydm artk yer yok
Ben almam ya yerim yok zaten sevmyorm kalabalığıValla çok pratiklik ne yapalım... :) bende ayrı derin dondurucu mu alsam bile düşünüyorum çok lazım oluyor çünkü
Canım şu mor lahanadan mezeyi nasıl yapıyorsun, bir kere yapmıştım çok önceden yiyemedik yaaa... Normalde çok seviyorum yoksa..ohh masallah kız daha ne olsun4 cesıt :) bızde genelde 2 cesıt oluyo fazlası yenmıyoki arada 3 cesıt mesela bugun dunden bezelye yemegı yanına mor lahanadan yogurtlu meze yaptım bıraz once onu yıcez yarına ne yapsamkı
Bizde kv ye alcaz, onlarınkine atcam bizde kalmayacak yani.. Ama ne zaman bilemiyorumBen almam ya yerim yok zaten sevmyorm kalabalığıbelki ilerde
Anladm Canm benm annemde etlerm felan duruyo bosaldkca getryrm o yzden dsnmyrmBizde kv ye alcaz, onlarınkine atcam bizde kalmayacak yani.. Ama ne zaman bilemiyorum
bende cok severım esımde zor yerBarbunya yapmicaktm ama çok sevyorm Canm çekti esimde hiç sevmezyapms bulundum bize yarına da yeter bu yarn rahatim bi gelen olmazsa tabi
kuzum yerın varsa al :) senın bahcede var bol bol koyarsın tabı koyduklarını yıyebıleceksen :)Valla çok pratiklik ne yapalım... :) bende ayrı derin dondurucu mu alsam bile düşünüyorum çok lazım oluyor çünkü
bende yıllar once bır kere yapmıstım :) kac haftadır bıtmeyınce lahana dgerlensın dedım ama hala bıtmedıCanım şu mor lahanadan mezeyi nasıl yapıyorsun, bir kere yapmıştım çok önceden yiyemedik yaaa... Normalde çok seviyorum yoksa..
Canım biz zaten pek et yemiyoruz, eşimde sever sebzeyi ama bakalım kvye alıcaz onunkine koyabilirimbende cok severım esımde zor yerdemek kı erkekler barbunya sevmıyor ohh afıyetle yıyın canım :)
kuzum yerın varsa al :) senın bahcede var bol bol koyarsın tabı koyduklarını yıyebıleceksen :)
bende yıllar once bır kere yapmıstım :) kac haftadır bıtmeyınce lahana dgerlensın dedım ama hala bıtmedıbereketlıymıs masallah. ınce ınce dogradım lahanayı canım ( rendelesem daha ıyı olurmus sankı) sonra azıcık yag ıle tavada kavurdum. ardından yogurt,mayonez,tuz guzelce karıstırdım :) bu kadar :)
demek kı damak zevkınıze uygun degıllmıs kuzum :)) bakalım esım sevecekmıCanım biz zaten pek et yemiyoruz, eşimde sever sebzeyi ama bakalım kvye alıcaz onunkine koyabilirim
Hmm bende öyle yapmıştım ama hiç hoşumuza gitmemişti yaaa.. O yüzden tekrar aynı riske girmek istemiyorum
Sagol canım :)bende cok severım esımde zor yerdemek kı erkekler barbunya sevmıyor ohh afıyetle yıyın canım :)
kuzum yerın varsa al :) senın bahcede var bol bol koyarsın tabı koyduklarını yıyebıleceksen :)
bende yıllar once bır kere yapmıstım :) kac haftadır bıtmeyınce lahana dgerlensın dedım ama hala bıtmedıbereketlıymıs masallah. ınce ınce dogradım lahanayı canım ( rendelesem daha ıyı olurmus sankı) sonra azıcık yag ıle tavada kavurdum. ardından yogurt,mayonez,tuz guzelce karıstırdım :) bu kadar :)
Sanırım öyle canım, umarım senin eşin sever..demek kı damak zevkınıze uygun degıllmıs kuzum :)) bakalım esım sevecekmı
İsim bitti sukur ama banyoya gerçek halim kalmadı çok yorgnm
ınsallah canım :) bugun kızlar neredeSanırım öyle canım, umarım senin eşin sever..
Buradayım canım siz yazdıkça yazıyorum benınsallah canım :) bugun kızlar neredenehirnil111 hep gelırdı :) tutkku da bugun yok ayaz durmadı sanırım :)
heh ıyı barı :) sen ne yemek yapıyorsun bu aksamBuradayım canım siz yazdıkça yazıyorum ben
Bu akşam kayınvalidem dondurucuya yeşil fasulye yapmış 3 poşet onu verdi geçende 1 poşetini pişireceğim bakalım nasıl olacak pek dondurucu ürün yemedim annem yapmazdı yani yeşil fasulye yanına yoğurtlu mantı var canımheh ıyı barı :) sen ne yemek yapıyorsun bu aksam
Banyomuda yaptm valla ustum sacim felan hep kızartma kokms smdi dinlencem biraz ama nasl yemek yaplcak sacima fon ceker miyim blmyrm bugnde bakmsz gorsun kocam napyimyat dınlen o zaman canım cok yordun bugun kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?