- 30 Ocak 2015
- 19.937
- 29.160
- 798
- 30
Yeşil fasulyeyi kavurup koyduysa tadı güzel oluyo ama direk atttysa hiç tavsiye etmem çok kötü olyoBu akşam kayınvalidem dondurucuya yeşil fasulye yapmış 3 poşet onu verdi geçende 1 poşetini pişireceğim bakalım nasıl olacak pek dondurucu ürün yemedim annem yapmazdı yani yeşil fasulye yanına yoğurtlu mantı var canım
Bilmiyorum ki nasıl yaptı sanırım pişirip koydu içinde domates falanda vardı donmuştu anlayamadım bakalım bu akşam göreceğim direk tencereye koyuluyor pişiriliyor dimiYeşil fasulyeyi kavurup koyduysa tadı güzel oluyo ama direk atttysa hiç tavsiye etmem çok kötü olyo
Soğanını Kavur salça ekliyosan onuda koy at tencereye ben genelde duduklude yapyrm cabk pissin diyeBilmiyorum ki nasıl yaptı sanırım pişirip koydu içinde domates falanda vardı donmuştu anlayamadım bakalım bu akşam göreceğim direk tencereye koyuluyor pişiriliyor dimi
Ben normal pişirirken hepsini çiğden koyuyordum şimdi soğanı kavurmam mı gerekiyorSoğanını Kavur salça ekliyosan onuda koy at tencereye ben genelde duduklude yapyrm cabk pissin diye
Ben hep kavururum soğanı canım kavurmadan nasl olur kiBen normal pişirirken hepsini çiğden koyuyordum şimdi soğanı kavurmam mı gerekiyorSalça eklemem herhalde domates var ama bir bakayım gözümde canlandıramadım
Artık tutkucum pek giremez :))ınsallah canım :) bugun kızlar neredenehirnil111 hep gelırdı :) tutkku da bugun yok ayaz durmadı sanırım :)
Tam giremez dedim, sen girdin kız, yanılttın beni...selam canlaar
aksam 10 gndur ilk defa disari ciktim, annemlere kadar gittim hem kedimi gordum.
bacaklarim donmus resmen,yururken bosa atiyor gibiydim.
neden bukadar agir geldi bana aklim almiyir
ınsallah canım :) bugun kızlar neredenehirnil111 hep gelırdı :) tutkku da bugun yok ayaz durmadı sanırım :)
Makarnanın yanına herşey yaparım ben vallahi listeme baktım mesela salçalı makarnanın yanına bu ay Balık, Karışık türlü, Kıymalı ıspanak düşünmüşüm yaparsamBu akşam benim menüm henüz belli değil daha doğrusu evlendik evleneli makarna yapmadım dünde eşime demiştim yarın salçalı makarna mı yapsam diyeYanına başka ne yapabilirim ki Bugün kolaya kaçmam lazım. Ütüm var birde duş alacağım
Ben hep kavururum soğanı canım kavurmadan nasl olur ki
Tam giremez dedim, sen girdin kız, yanılttın beni...
Canım sürekli evde olunca öyle oluyor... Gayet normal, evde ne kadar yürüsek hareket etsek de olmuyor dışardaki gibi.. Nasılsın peki? kedini görmek değişiklik olmuştur senin için...
Ayy bende soğanı hep kavurup yapıyordum, hele salçayla birleşince kokusu hiç hoşuma gitmiyordu, bir dahakine bende çiğden yapayımMakarnanın yanına herşey yaparım ben vallahi listeme baktım mesela salçalı makarnanın yanına bu ay Balık, Karışık türlü, Kıymalı ıspanak düşünmüşüm yaparsamBen haftada 1 kere genelde makarna yapmasam da türlerini yaparım muhakkak Fırında makarna, Değişik soslu makarnalar, Mantı gibi farklı oluyor
Gayet güzel oluyor fasulyeyi alıyorum doğrayıp tencereye üstüne soğan domates tablet sarımsak baharatlar suyunu ekliyorum pek lezzetli pişiyor
Canım birde havalar soğuk dikkat et kalın giyin, sen üşütürsen bebişte gaz olurmuş.... Milletin yalancısıyım tabi...heh evet gordum demin :)
olmazmii cok iyi geldi.
dediin gibi evde nekadarda yurusem bir fark yok.
cok baska oldum hakkaten disari cikinca,bahceli ev olsa cikarsin ama ben anca balkona cikiyorum
Makarnanın yanına herşey yaparım ben vallahi listeme baktım mesela salçalı makarnanın yanına bu ay Balık, Karışık türlü, Kıymalı ıspanak düşünmüşüm yaparsamBen haftada 1 kere genelde makarna yapmasam da türlerini yaparım muhakkak Fırında makarna, Değişik soslu makarnalar, Mantı gibi farklı oluyor
Gayet güzel oluyor fasulyeyi alıyorum doğrayıp tencereye üstüne soğan domates tablet sarımsak baharatlar suyunu ekliyorum pek lezzetli pişiyor
Ayy bende soğanı hep kavurup yapıyordum, hele salçayla birleşince kokusu hiç hoşuma gitmiyordu, bir dahakine bende çiğden yapayımTeşkür ettik canım... Bende mi makarna yapsam canım istedi, ama patatesli sulu köfte yaptım birde makarna yaparsam karbonhidrata gömülürüz bulgur pilavı yapayım en iyisi :)
Sosisli yaparsan canım yanına salatada gayet doyurucu olur
Onlar bizde hayatta yenmezHele hele makarnanın yanında balık asla Sadece türlü yenir diğerleri yenmez
Çorba yapayım diye düşündüm eşim istemiyor ona soracağım içerse yaparım. Onu istemezse salata yaparım. Makarnayı sadece salçalı değilde evde sosis vardı sosisli yapıcam karar verdim
Bi dahakine kavurmadan deneyimMakarnanın yanına herşey yaparım ben vallahi listeme baktım mesela salçalı makarnanın yanına bu ay Balık, Karışık türlü, Kıymalı ıspanak düşünmüşüm yaparsamBen haftada 1 kere genelde makarna yapmasam da türlerini yaparım muhakkak Fırında makarna, Değişik soslu makarnalar, Mantı gibi farklı oluyor
Dene canım bakalım beğenecek misinBi dahakine kavurmadan deneyim
Benmde Canm makarna çekti o kadar dedkAyy bende soğanı hep kavurup yapıyordum, hele salçayla birleşince kokusu hiç hoşuma gitmiyordu, bir dahakine bende çiğden yapayımTeşkür ettik canım... Bende mi makarna yapsam canım istedi, ama patatesli sulu köfte yaptım birde makarna yaparsam karbonhidrata gömülürüz bulgur pilavı yapayım en iyisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?