- 30 Ocak 2015
- 19.937
- 29.160
- 798
- 30
Farkeden bisey olmaz heralde yaa yeni yemek yedm acktm yaa bide çok tatlı cekyo Canm çikolata yemekten bi hal oldmDene canım bakalım beğenecek misin
Kavrulmuş halini bilmiyorum açıkcası annemde hep çiğden koyardı fasulyeye bir de sıcak yerim ben zeytinyağlı değil sizinkiler zeytinyağlımı ben zeytinyağlı yapmam sıvıyağla yaparımFarkeden bisey olmaz heralde yaa yeni yemek yedm acktm yaa bide çok tatlı cekyo Canm çikolata yemekten bi hal oldm
Bende yazın hep domatesle yapıyorum da, kışın pek domates almadığımızdan salçayla yapıyorum işte...Yap canım ben salça hiç eklemem domatesler rengini verir hep kışın gerçi renk yok pek salça eklenebilirBulgur pilavıda güzel olur canım bulgur yap sen ama köfte de pirinç var bende makarna yapardım sanırım bu seferde kilo aldım işte
Ben zeytinyağını salatada bide yaprak sarmasinda kullanyrm Canm başka bisey de kullanmam pek ağır olyoKavrulmuş halini bilmiyorum açıkcası annemde hep çiğden koyardı fasulyeye bir de sıcak yerim ben zeytinyağlı değil sizinkiler zeytinyağlımı ben zeytinyağlı yapmam sıvıyağla yaparım
Sosisli yaparsan canım yanına salatada gayet doyurucu olur
Evet kışın domatesler çok fena yaBende yazın hep domatesle yapıyorum da, kışın pek domates almadığımızdan salçayla yapıyorum işte...
aynen ben bulgur yapayım yaaa sağlıklı sağlıklı beslenelim
Hep nerde yasaklar var onlar tatlı geliyor insana
Ben zeytinyağını salatada bide yaprak sarmasinda kullanyrm Canm başka bisey de kullanmam pek ağır olyo
Banada ağır geliyo valla pek sevmyrmEvet kışın domatesler çok fena yaAynen sağlıklı beslenelim canım bende yemek alışkanlığımı değiştiriyorum Bana hepsi tatlı geliyor ot et dışında hamur işi tatlı olsun her gün yerim
Bana çok ağır geliyor çok sağlıklı biliyorum ama hiçbirşeyde yiyemiyorum salatada belki farketmezsem yerim
AynıyızBanada ağır geliyo valla pek sevmyrm
Evet :)Aynıyız
Canım AC karnına su içersen o seni mahveder... Azda olsa çorba vs icmelisin... Çubuk krakerde bir nebze azaltıyor istersen ilaç yazdır ben çok inat etmiştim ama sonra yenik düştüm kullandım yinede
Gecms olsn canım bazılarının öyle oluyo ben hiç kusmadm mesela bulantılarım cok oluyodu sadece geçti gitti seninde çabucak geçer insallhDun hastaneye gittim canim serum aldim da sadece yarim gun fayda etti sabah uyandigimdan beri yine ayni haldeyim
Benim gebeliklerm niye boyle agir geciyor ya
hosgeldın :)
yapmak ıyı oluyor canım ben sımdıden buzluktan bır parca ındırdım bıle :) ye yemegını tansıyonun falan dusmesın
Gecms olsn canım bazılarının öyle oluyo ben hiç kusmadm mesela bulantılarım cok oluyodu sadece geçti gitti seninde çabucak geçer insallh
Surmez inşallah canım şurup veriyorlar diye biliyorum doktorum bana sormuştu bende çok.kötü olmadigim için istememstmInsallah canim9 ay surmese bari Bendeki bu şansla 9 ay sürer diye korkuyorum
Surmez inşallah canım şurup veriyorlar diye biliyorum doktorum bana sormuştu bende çok.kötü olmadigim için istememstm
Yok Canm blmyrm doktoruna sor gidince yada eczaneyede sorablrsnNe şurubu acaba ismini biliyor musun?
Yok Canm blmyrm doktoruna sor gidince yada eczaneyede sorablrsn
Geçirir o inşallah çok zorluk yasamadm ilk zamanlar smdi daha çok.zorlanyrmSorayim canim yaa oyhhh oyhh usandim cok
Geçirir o inşallah çok zorluk yasamadm ilk zamanlar smdi daha çok.zorlanyrm
Nefesim çok daraliyo hızlıca bi tarafa dönsem nefesim kesiliyo sirtim felanda agryo arada kasinmaları hiç demiyorm çatlamasın diye kasimamak için zor tutuyorum kendimiSimdi agrın sızın mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?