- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
Nefesim çok daraliyo hızlıca bi tarafa dönsem nefesim kesiliyo sirtim felanda agryo arada kasinmaları hiç demiyorm çatlamasın diye kasimamak için zor tutuyorum kendimi
28 haftada 7 aylık diyorz heralde artk smdi 27 haftaligim valla Allah yardımcımız olsun hareketleri de sertleşti karnim aciyoDaha 6bucuk aylik flnsin di mi cnm? Oyhh Allah yardimcimiz olsun yA
28 haftada 7 aylık diyorz heralde artk smdi 27 haftaligim valla Allah yardımcımız olsun hareketleri de sertleşti karnim aciyo
Evet öyle valla :) ama Allah yokluğunu göstermesinEvladın da varlıgı imtihan yoklugu ayrı bi imtihan :)
Evet öyle valla :) ama Allah yokluğunu göstermesin
Çok da güzel olmuşTur canım :))Bu akşam kayınvalidem dondurucuya yeşil fasulye yapmış 3 poşet onu verdi geçende 1 poşetini pişireceğim bakalım nasıl olacak pek dondurucu ürün yemedim annem yapmazdı yani yeşil fasulye yanına yoğurtlu mantı var canım
Kız maşallah her gün saçınA fon cekiyormusun :) hic ugrasamam heBanyomuda yaptm valla ustum sacim felan hep kızartma kokms smdi dinlencem biraz ama nasl yemek yaplcak sacima fon ceker miyim blmyrm bugnde bakmsz gorsun kocam napyim
cidden tam girmez demişsinTam giremez dedim, sen girdin kız, yanılttın beni...
Canım sürekli evde olunca öyle oluyor... Gayet normal, evde ne kadar yürüsek hareket etsek de olmuyor dışardaki gibi.. Nasılsın peki? kedini görmek değişiklik olmuştur senin için...
Oyy annesine is yaptirmiyor heee :))geldm kuzum geldim
hem ayaz pasa durmuyor,hem is yapiyorum.
kisliklari cikartmamistim azcik kafa dagitayin diye basladim ama oglan izin vermiyor :)
Bende saçımı sürekli düzleştiririm 2 günde bir duş alsam 2.gün düzleştirmiş olmam nadir çok sıcaklarda ya da karda yağmur yapmam sadeceÇok da güzel olmuşTur canım :))
Banyodan banyoya yapyrm Canm sevmyorm öyle kabark kabarkÇok da güzel olmuşTur canım :))
Kız maşallah her gün saçınA fon cekiyormusun :) hic ugrasamam he
cidden tam girmez demişsin
Oyy annesine is yaptirmiyor heee :))
Günaydın bakımlı hamiş...Günaydın kızlar :)
Çocuk olunca da bakımsız paspal bsy oluyomsmGünaydın bakımlı hamiş...
Acaba ben nasl olcam doğuma da güzel gitmek istyrmselam kizlar
ilknurrr22 ben yeni yeni bakmaya basladim.kendime
halsiz olunca ilk gunler cok pis biseydim
dedim.bu boyle olmayacak,azcik kocayi dusunmek lazim
Acaba ben nasl olcam doğuma da güzel gitmek istyrmson zamanlarda hep sacimi yapiyim hazır olan diyorm
Ee sen calisiyorsun mecbur canim :) ama sac yipraniyor cok fazlaBende saçımı sürekli düzleştiririm 2 günde bir duş alsam 2.gün düzleştirmiş olmam nadir çok sıcaklarda ya da karda yağmur yapmam sadece
Ben buzluk tadını sevmiyorum canım ya ot gibiydi bildiğin hiç sevmedim ekstradan soğan domates sarımsak baharatlar bol bol tuz ekledim de ekledim ama olmadı tabi sağlıklı beslenmiş oldum
Banyodan banyoya yapyrm Canm sevmyorm öyle kabark kabark
Iyiyim bende canim bildigin gibi yemek yapicam simdi oglenede yiyim diyeduman91 cok sukur baya iyilestm kuzum, cati agrim bile hafifledi.
sadece oram zonkluyo,kemikler zonkluyo yani hissediyorum.
sogumda acilma,kapaniyor sanirim yavastan.
emzirirken uzun sure oturuyorum,yoksa belki daha cabuk iyilesirdi ama iste..
ya ben dikislerin dustugunu nasil anlicam ki
doktor almayacak,kendi dusecek demis.
MutluBulut_ sagolsun,yaptirmasada olur
Sen nasilsin kuzum
Ee sen calisiyorsun mecbur canim :) ama sac yipraniyor cok fazla
Allah allah niye oyle oldu ki biz hep atariz buzluga. Domatesle kavurup mu atmis ? Birde kesinlikle buzu cozulmemesi lazim yoksa kotu oluyor. Ben buzluktan cikardigii sogani olduruyorum uzerine buzlu halde fasulyeyi koyuyorum cokda su koymadan mis gibi oluyor
Ne zaman yapmak gerekyo onu bende yapiyim şuan leke yok ama oluşur heraldevalla canim dogumda o kadar terledimki anlatamam..
saclarim iyiki topluymus hatta..
bebegim dogunca cozdum sacimi,terimi.sileyim.yuzumdeki lekeler gitsin diye ama gec geldi.aklima.onu yapmak.
Benmde o kadar çok sacim var ki olduruyo beni çok gur hep az sacim olsada rahat rahat yapsam diye dusunrdmEe sen calisiyorsun mecbur canim :) ama sac yipraniyor cok fazla
Allah allah niye oyle oldu ki biz hep atariz buzluga. Domatesle kavurup mu atmis ? Birde kesinlikle buzu cozulmemesi lazim yoksa kotu oluyor. Ben buzluktan cikardigii sogani olduruyorum uzerine buzlu halde fasulyeyi koyuyorum cokda su koymadan mis gibi oluyor
benim suan sacim hafif dalgali duruyo mesela zaten dokuluyo duzlestirixi sursem hergun ikiye katlanir
Iyiyim bende canim bildigin gibi yemek yapicam simdi oglenede yiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?