- 30 Ocak 2015
- 19.938
- 29.161
- 798
- 30
Keşke dudukluye atsaydn daha cabk piserdiEvet yıpranıyor sürekli uçlarından aldırmaya çalışıyorum kendine gelsin diyeFazla domates yoktu içinde canım hatta hiç yoktu gibi bende hiç çözdürmedim direk soğan domates baharatlar sarımsak falan ekledim su ekleyip pişirdim çabucak çözüldü zaten içinde Ben buzluk tadını sevmiyor olabilirim bir de pişmedi sanki ya bekledim durdum artık parçalanmaya başladı kapattım mecburen eşim tam pişmemiş diyor yarım saatten fazla bekledi yani
Düdüklüyü hiç kullanmadım daha korkuyorum niyeyse beceremem diyeKeşke dudukluye atsaydn daha cabk piserdi
Bende evlenmeden önce elimi surmezdm annem altını kapat derdi kapatmaya korkardm smdi yapyrm amaDüdüklüyü hiç kullanmadım daha korkuyorum niyeyse beceremem diye
Acaba cigden mi koydu oda olabilir kayinvalidem oyle koymus ilk.yapti.sanirim cigden guzel olur mu ki dedim olur tabi dedi bende ses etmedimEvet yıpranıyor sürekli uçlarından aldırmaya çalışıyorum kendine gelsin diyeFazla domates yoktu içinde canım hatta hiç yoktu gibi bende hiç çözdürmedim direk soğan domates baharatlar sarımsak falan ekledim su ekleyip pişirdim çabucak çözüldü zaten içinde Ben buzluk tadını sevmiyor olabilirim bir de pişmedi sanki ya bekledim durdum artık parçalanmaya başladı kapattım mecburen eşim tam pişmemiş diyor yarım saatten fazla bekledi yani
Oyle canim ay birde cok yaptim
Ne guzel canim dokulen saca uzulmezsinBenmde o kadar çok sacim var ki olduruyo beni çok gur hep az sacim olsada rahat rahat yapsam diye dusunrdm
Bende evlenmeden önce elimi surmezdm annem altını kapat derdi kapatmaya korkardm smdi yapyrm ama
Bende alışırım herhalde gittim iyisinden almaya çalıştım düdüklüyü bir de şimdi dolap bekliyorum et falan pişireyim bariBende evlenmeden önce elimi surmezdm annem altını kapat derdi kapatmaya korkardm smdi yapyrm ama
Acaba cigden mi koydu oda olabilir kayinvalidem oyle koymus ilk.yapti.sanirim cigden guzel olur mu ki dedim olur tabi dedi bende ses etmedimsen bu sene buzluga biseyler koydun mu kuzum ?
Hiç uzulmuyorm zaten dökülünceAcaba cigden mi koydu oda olabilir kayinvalidem oyle koymus ilk.yapti.sanirim cigden guzel olur mu ki dedim olur tabi dedi bende ses etmedimsen bu sene buzluga biseyler koydun mu kuzum ?
Oyle canim ay birde cok yaptimkozlemek icin almistim yemege dondum 1 kilodan bu ogle,yarin oglen, bu aksam yerim hatta bitmezde kesin yarin aksam misafir gelebilir gelmezse biter :) birde cacik yapayim
Ne guzel canim dokulen saca uzulmezsinbenim orta cok seyrek degil.ama korkuyorum
Kullan ya bende clipso duduklu var onu kullanmadm daha oburunu kullanyrmBende alışırım herhalde gittim iyisinden almaya çalıştım düdüklüyü bir de şimdi dolap bekliyorum et falan pişireyim bari
Tam pişirmediği kesin hafif domatesi çevirip fasulyeyi katıp karıştırıp koymuş gibi sevmedimMaalesef kuzum ilk aylar biliyorum Ramazan bayram dedim yeni evliyim daha şaşkındım sonra misafirler yüklendi bir hafta sonu boş kaldığımda kendimize zaman ayıralım dedik kaldı öyle Buzluğumda kıyma doğranmış et bir de yoğurulmuş mantı hamuru dışında bir şey yok
Benim düdüklümde basit kolay duruyor ama daha kullanmadım bir de 2 kişiyiz o düdüklü 6 lt onda pişecek kadar ne yemek yaptım ne et pişirdimKullan ya bende clipso duduklu var onu kullanmadm daha oburunu kullanyrm
Benmkide büyük yapyrm azıcık dibinde geri tencereye bosaltyrm pişince napiyimBenim düdüklümde basit kolay duruyor ama daha kullanmadım bir de 2 kişiyiz o düdüklü 6 lt onda pişecek kadar ne yemek yaptım ne et pişirdim
Akşamdan suya koyuyorum hafif su ılınıyor alıyorum üzerinden kapağı kapalı ertesi akşama bekletiyorum canım geldiğimde o suyuyla haşlıyorum önce kabuğu soyulmaya başladığında attığında kendiliğinden süzüp iç malzemesini hazırlıyorum içine karıştırıyorum su ekleyip pişiriyorum eşim sevmediğinden henüz nohut yapmadım bu fasulyem canımBenmkide büyük yapyrm azıcık dibinde geri tencereye bosaltyrm pişince napiyimkuru fasulyeyi nohutu nasl psrysn
Duduklude daha güzel olur yaa yumusacik tencerede zaman alır pişirmesi uğraşma kız kullan su dudukluyuAkşamdan suya koyuyorum hafif su ılınıyor alıyorum üzerinden kapağı kapalı ertesi akşama bekletiyorum canım geldiğimde o suyuyla haşlıyorum önce kabuğu soyulmaya başladığında attığında kendiliğinden süzüp iç malzemesini hazırlıyorum içine karıştırıyorum su ekleyip pişiriyorum eşim sevmediğinden henüz nohut yapmadım bu fasulyem canım
Değil mi şu düdüklüyü tezgaha çıkarma vakti geldi sanırım o kadar yarım saat 45 dakika beklemeyelim boşunaDuduklude daha güzel olur yaa yumusacik tencerede zaman alır pişirmesi uğraşma kız kullan su dudukluyu
Bencede bide calisyosn bos yere zaman kaybiDeğil mi şu düdüklüyü tezgaha çıkarma vakti geldi sanırım o kadar yarım saat 45 dakika beklemeyelim boşuna
Lekeler ne zaman oluşuyo pekiilknurrr22 canim cocuk cikar cikmaz terin kurumadan sil sacinla..
nettede okumustum,babaannende soylemisti.
vardir eskilerin bir bildigi belki :)
MutluBulut_ oo baya bol yapmissin
Topikcene biz gelek yemeye
Evet aç kalıyoruz o kadar saatBencede bide calisyosn bos yere zaman kaybi
Lekeler ne zaman oluşuyo peki
Ay olmaz inşallah canım annen ilk gelen olcak tabiki ne demek 2 3 gün sonra ben doğuma giderken aricam direkbenim son 2-3 haftada lekelenmeler basladi canim.. burnumda felan
Bende kaç gundur oglen ac gezyrm taam biseyler hazrlcagm zaman bisey oluyo yiyemyrmEvet aç kalıyoruz o kadar saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?