2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Keşke dudukluye atsaydn daha cabk piserdi

Acaba cigden mi koydu oda olabilir kayinvalidem oyle koymus ilk.yapti.sanirim cigden guzel olur mu ki dedim olur tabi dedi bende ses etmedim sen bu sene buzluga biseyler koydun mu kuzum ?

MutluBulut_ he yap canim yap.
yalniz olunca pek yemek yiyesi gelmiyor insanin
Oyle canim ay birde cok yaptim kozlemek icin almistim yemege dondum 1 kilodan bu ogle,yarin oglen, bu aksam yerim hatta bitmezde kesin yarin aksam misafir gelebilir gelmezse biter :) birde cacik yapayim

Benmde o kadar çok sacim var ki olduruyo beni çok gur hep az sacim olsada rahat rahat yapsam diye dusunrdm
Ne guzel canim dokulen saca uzulmezsin benim orta cok seyrek degil.ama korkuyorum

Bende evlenmeden önce elimi surmezdm annem altını kapat derdi kapatmaya korkardm smdi yapyrm ama

Bende evlenmeden önce elimi surmezdm annem altını kapat derdi kapatmaya korkardm smdi yapyrm ama
Bende alışırım herhalde gittim iyisinden almaya çalıştım düdüklüyü bir de şimdi dolap bekliyorum et falan pişireyim bari
Acaba cigden mi koydu oda olabilir kayinvalidem oyle koymus ilk.yapti.sanirim cigden guzel olur mu ki dedim olur tabi dedi bende ses etmedim sen bu sene buzluga biseyler koydun mu kuzum ?

Tam pişirmediği kesin hafif domatesi çevirip fasulyeyi katıp karıştırıp koymuş gibi sevmedimMaalesef kuzum ilk aylar biliyorum Ramazan bayram dedim yeni evliyim daha şaşkındım sonra misafirler yüklendi bir hafta sonu boş kaldığımda kendimize zaman ayıralım dedik kaldı öyleBuzluğumda kıyma doğranmış et bir de yoğurulmuş mantı hamuru dışında bir şey yok

Hiç uzulmuyorm zaten dökülünce

Kullan ya bende clipso duduklu var onu kullanmadm daha oburunu kullanyrm

Benim düdüklümde basit kolay duruyor ama daha kullanmadım bir de 2 kişiyiz o düdüklü 6 lt onda pişecek kadar ne yemek yaptım ne et pişirdim
Benmkide büyük yapyrm azıcık dibinde geri tencereye bosaltyrm pişince napiyim kuru fasulyeyi nohutu nasl psrysn

Benmkide büyük yapyrm azıcık dibinde geri tencereye bosaltyrm pişince napiyim kuru fasulyeyi nohutu nasl psrysn
Akşamdan suya koyuyorum hafif su ılınıyor alıyorum üzerinden kapağı kapalı ertesi akşama bekletiyorum canım geldiğimde o suyuyla haşlıyorum önce kabuğu soyulmaya başladığında attığında kendiliğinden süzüp iç malzemesini hazırlıyorum içine karıştırıyorum su ekleyip pişiriyorum eşim sevmediğinden henüz nohut yapmadım bu fasulyem canım

Duduklude daha güzel olur yaa yumusacik tencerede zaman alır pişirmesi uğraşma kız kullan su dudukluyu

ilknurrr22 canim cocuk cikar cikmaz terin kurumadan sil sacinla..
nettede okumustum,babaannende soylemisti.
vardir eskilerin bir bildigi belki :)

MutluBulut_ oo baya bol yapmissin
Topikcene biz gelek yemeye

kizlar yogunlugumuz yetmezmis gibi halamla ugrasiyoruz birde..
cok cok sinirimi bozdun.
ailenin basi gibi herkezim yuvasina burnunu sokar.
simdiki derdi neden annem doguma gelmis.
be kadin sennn kimsinki karisiyorun,sanane..
o kadar eski kafaliki anlatamam..
neymis annem 1-2 gun sonra gelmeliymis hastaneye, kv mujdelemesi gerekirmis.

annem o gun aradi 5 gibi,acmadim.. esimi aramis kaldirmamis e haliyle anlamislar, enson kaynimi aramislar ogrebmisler dogumda oldugumu.
e bekle bekle ana yuregi dayanirmi ,yola cikmislar ve yoldayken haber gelmis dogurdum diye.

hayir ikincisi gelse nolack annrm sonucta,keske daha erken gelseydi hatta.
simdi annemde uzuluyor halam.yuzunden.
haddini asti artik..
dugundede cikarmisti boyle sacma bi problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…