2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canim zaten domatesle fasulyeyi 5 dk rengi donene kadar kavuruyosun sadece fazla degil.saglik olsun artik canim :)) kisin rahat ederdin ama belki annen falan verir :)

Hiç uzulmuyorm zaten dökülünce
Ohh ne guzel

ilknurrr22 canim cocuk cikar cikmaz terin kurumadan sil sacinla..
nettede okumustum,babaannende soylemisti.
vardir eskilerin bir bildigi belki :)

MutluBulut_ oo baya bol yapmissin
Topikcene biz gelek yemeye
Gelim gelin buyrun canim yarinda ortaya koyarim belki gelirlerse

Ben bile cok sinir oldum burada manyak mi yani.. Kimsenin hic bi konuda konusmaya hakki yok.hos ben akrabalarimla gorusmuyorum artik sadece 1 dayim 1 amcamla gorusuyorum cok nadir. Gerisiyle anca karsilasmam lazim. Hele halamla asla konusmuyorum olse cenazesine gitmem o kadar. En iyisi uzak olmak su akrabalardan hic hayir gormedim. Sen hic sallama canim gul gec annen yani tabiki gelecek :)) o konussun dursun

Canim zaten domatesle fasulyeyi 5 dk rengi donene kadar kavuruyosun sadece fazla degil.saglik olsun artik canim :)) kisin rahat ederdin ama belki annen falan verir :)
Annemde buzluk olayını sevmez canım incir vişne receli yaptı verdi bol bol kayınvalidem bir de kahvaltı sosu verdi menemenlik diye ufak bir kavanoz yeterde artar bize ben mevsiminde olan şeyleri yemeye özen gösteriyorum daha çok kışın mesela Karnıbaharı ve Pırasayı kendime sevdirmeye çalışacağım eşimde sevmez ama yemeliyiz çok sağlıklılar Ispanak çıktı mesela gerçi hiç yok olmadı ama arada kuru fasulye nohut mercimek lahana kapuska balık falan yaptım mı kış bitti gitti

Benim esimde ıspanağı bamyayi felan çok sever ben sevmem

Ayy ne cahil kadın hiç muhatap olmayın ona ne ki yani böyle saçma bir şey duymadım kimde görsem herkesten önce anneleri yanında şahsen ben son günlerimde bile yanımda isterim kardeşlerimle annemi tabi ki elimi tutacak doğuma giderken
Bende kaç gundur oglen ac gezyrm taam biseyler hazrlcagm zaman bisey oluyo yiyemyrm

Ye canım sabah kahvaltısı öğlen yemeği önemli

Benim esimde ıspanağı bamyayi felan çok sever ben sevmem
Bamyayı mantarı hayatta yediremem de diğerlerini zorlayacağım canım ıspanağı yiyoruz çok şükürBende artık sağlıklı beslenmek istiyorum bu benim için önemli en çok pco hastasıyım olabildiğinde makarna patates falan uzak durmalıyım hastası olsam da hem boş yere kilo aldırıyorlar hem sağlığıma yazık ileri de çocuğuma da sağlıklı sebzeleri aşılamak istiyorum

Ondan fasulye sana tuhaf geldi.belkide :) mutlaka yenmeli zaten canim yeniyor ama kos sebzeleride surekli yenmiyor sanki.insan arada degisiklik istiyor buda buzlukla oluyor yada konserve :) biz gecen hafta pirasa yedik.mesela 1-2 hafta yiyesim yok bu hafta bende karnibahar alabilirim ama haslayip ustune yogurtlu :) brokoli severmisiniz

Geçen komşu teyzeler geldi otrp yanlarında yemek yiyemem ki ondan önceki günde öyle vakit geçti akşama gelyodu yersem akşam yiyemem diye vazgectm ama bgn yicem

Bizim evde makarna pek pismyo eşim çok sevmediği için 2 3 ayda bi belki bekarken haftada bi kere yiyodm smdi yapıp yiym hatta canım cekmsken

Benim esimde mantari evmiyo ama sote yaptiktan sonra kucuk guveclere koyup uzerinede kasar ekleyip veriyorum 10 dk firina iste o zaman yiyo denedin mi oyle yedirmeyi canim belki esinde sever

Ondan canım damak tadı alışmamış tabi ki Evet değişiklik iyidirBrokolide sevmiyoruz ben yerimde eşim yemez herhalde dediğin gibi üstüne yoğurtlu yoğurt dökmeden önce annem tavada yağda soğan kavurur önce onu dökerdi dur yapacağım eşim yesin zorlaPırasa falan daha hiç ağzıma koymadım sarmasını yaptın mı hiç çok böyle bir lezzet yapıcam en yakın zamanda
Geçen komşu teyzeler geldi otrp yanlarında yemek yiyemem ki ondan önceki günde öyle vakit geçti akşama gelyodu yersem akşam yiyemem diye vazgectm ama bgn yicem

Ye canım ufak atıştırmalıklarda olsa sağlıklı şeyler tüketHiç yiyemezsen arada kayısı badem ceviz falan ye

Bizim evde makarna pek pismyo eşim çok sevmediği için 2 3 ayda bi belki bekarken haftada bi kere yiyodm smdi yapıp yiym hatta canım cekmsken
Eşimde çok sevmez annesi zamanında bıkmış makarnadan ama ben yediriyorum makarna sevdalısı olarak değişik soslarla farklı geliyor kanıyor o da
Benim esimde mantari evmiyo ama sote yaptiktan sonra kucuk guveclere koyup uzerinede kasar ekleyip veriyorum 10 dk firina iste o zaman yiyo denedin mi oyle yedirmeyi canim belki esinde sever

Hiç mantar denemedim canım soracak hayır yemem diyecek biliyorum inat bir eşim var zor insan yemem der geçer kenara illa tadına bakayım yok bir kere mimlemiş yemeği kimin elinden ne yediyseBamyayı çok severim onu da yemiyor Bezelyeyi kaçırdığıma çok pişmanım yazın şimdi nasıl canım çekiyor

Meyve felan yiyorm öğlen mutlaka yemek yemesemde öyle gecistryrm ceviz midemi agrtyo yiyemyrm smdi makarna yicem zaten kaç gundur Canm çekiyordu

ilknurrr22
MutluBulut_
nehirnil111

kesinlikle ne gelirse akrabadan geliyor..
edam bnde kuzenler haric pek kimseyle muhattap olmuyorum, olmamak en iyisi.
pismanim bile kesje daha erken gelseydi annem,orda oldugunu bilmek bile iyi gelirdi bana

Meyve felan yiyorm öğlen mutlaka yemek yemesemde öyle gecistryrm ceviz midemi agrtyo yiyemyrm smdi makarna yicem zaten kaç gundur Canm çekiyordu
Ye canım aklına getirmiş oldum bak neyli yapacaksın

Bazı insanlar akraba değil akbaba canımKıskançmı ne bir insanın annesini istemesi kadar doğal ne olabilir

bızde brokolı cok sevmıyoruz ama saglıklı dıye gecen kıs 2-3 kez aldık degısık tarıfler yapmak lazım aslında sevdırecek yap yap canım:) alt komsum bır kere pırasa vermıstı nasıl lezzetlı olmustu onun gıbı olmuyor gercı o salca ve yag ıcınde yuzuyordu belkıde ondan sarmasını hıc yemedım gordum ama o kadar guzel dıyorsun denemelı o zamn :)

bende yalvar yakar yedırıyorum ısteedıgı seylerı bız ıkmızde bamya sevmıyoruz bu ortak barı deme ya barı konserve al kuzum bı degısık oluyor ama

Ye canım aklına getirmiş oldum bak neyli yapacaksın

Bazı insanlar akraba değil akbaba canımKıskançmı ne bir insanın annesini istemesi kadar doğal ne olabilir
Salçalı yaparm Canm ben öyle soslu felan pek sevmem ya mantı gbi yoğurlu yaparm yada salçalı

karnibahar brokoli var evde kaç gundur haslayim salatasını yapıp yiyim diyorm Canm istemyo

canım sızın bırde aynı yerde oturunca mecbur gıbı oluyor ben bekarken bıle mesafeler uzaktı evlendım herkese cook uzak kaldım :) bırde sımdı annemler tasındı ya bag ıyıce kopar dıgerlerıyle :) mutluyum bundan ne yalan soylıyım dayılarımdan bı tanesıyle gorursurz ama

karnibahar brokoli var evde kaç gundur haslayim salatasını yapıp yiyim diyorm Canm istemyo
yaa ben bı arkadasımda bır salata yemıstım brokolı, kırmızı bıber,mısır bır suru sey vardı daha ama ınanılmaz harıka bır lezzettı tarıfını almayı hep unutuyorum dunden kalmıstır senın zaten yemekler bugunde makarna yaptın yıne kaldı brokolı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…