2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bizim yemek zevkimiz eşimizle aynı sağlıksızKesinlikle sarmasını denemelin annem yapıyor parmaklarımı yiyorum bende yapacağım artık pazara çıkacağım bu hafta az sağlıklı şeyler yiyelim yahu Konserve alayım canım bakalım canım çekti bir kapuska çekti lahana bulurum küçük sanırımResmen 5 aydır aç kalmış gibiyim
Salçalı yaparm Canm ben öyle soslu felan pek sevmem ya mantı gbi yoğurlu yaparm yada salçalı

O zaman sen yoğurtlu yap canım üzerine salça sosu yap ikisi bir arada olsun salça sosuna 1 diş sarımsak karabiber nane pul biber tadından yenmez bu akşam yapacağım

Benim arkadaşımda geçende kereviz salatası yapmıştı cevizli bayıldım sağlıklı da eşim sevmiyor adam yeni tatlara hiç açık değil ya

saglıksız olanları herkes sevıyor ama ıste ah su kılo problemı deneyım bende ya bugun pazarım var benım ama tek bır sebze alsam yeter cunku nohut yada kuru yapayım dıyorum o 2 gun aldıgım sebze 2 gun yarın mısafır gelebılır cumartesı yokuz derken hafta bıttı ayy bende gecen sene kucuk bır lahana almıstım ama o bıle fazla gelıyor bı aara alayımda sarayım dıyorum ama. kız sey olmasın

Zaten öğlen kendime yaparm eşim yemez biliyorum Canm onu içine sarımsak limon nar ekşisi çok azda sirke yağ katysn ustune istyosan yogrt dokysn işte yapcam da cnm cekmiyo bu aralar kötü olmadan yarn yapym bari

Lahana sarması değil ama pırasa sarmasından bahsediyorum anladın dimi kuzumLahana sarmasını da çok severim saramazsan bir ara da kıymalı kapuska yaparsın öyle yenirBende hafta da 1 kere sebze pişirsem yeterli zaten 2 gün yeniyor yani

Öyle yapnca çok yiyorm mantı yaptm geçen 3 tabak yedm arka arkaya btmese dahada yerdm heralde

Zaten öğlen kendime yaparm eşim yemez biliyorum Canm onu içine sarımsak limon nar ekşisi çok azda sirke yağ katysn ustune istyosan yogrt dokysn işte yapcam da cnm cekmiyo bu aralar kötü olmadan yarn yapym bari
yok yok kuzum ya o acayıp farklıydı yemek kursunda ogretmısler oyle demıstı 5 cayı menusu olarak yapılıyodu karnıbahar mucverı- koftesı varmıs denedın mı onu ? bugun karnıbahr alırsam haslayım ben ılk gun yogurtla yıyelım sonra kofte yapayım dur

Öyle yapnca çok yiyorm mantı yaptm geçen 3 tabak yedm arka arkaya btmese dahada yerdm heralde

Ben sıkı tuttuğumdan bu aralar dur diyebiliyorum bu akşam yaptığımdan sadece 3-4 ymk kaşığı alacağım meselaYoğurtlu makarna üzerine kıymalı sosu da çok yakıştırırım ben uff ne pis boğazım

Geçen gordm burda etli karnibaharli bsydi denemedm nasl olur ki tabiki etsz

anladım kuzum lahanayı bende cok severım sarmasını ımm :)
Herkesin zevki işte kuzu ben soğuk soğuk bayıldım
bu sene bırde kendım yapıp deneyım barı saglıklı ya hem belkı esım sever rendeledı yogurt, mayonez, cevız karıstırmıstı sankı bıze yapan kısı oyle anımsıyorum dogru mu

Bende çok yiyorm ama sevdgm şeyleri herşeyi çok yiyemem bide genelde kalabalikla yemek yedgm zaman hc ackmyorm yemekten sonra ama evde öyle degl akşam yemekten sonra ackyrm mutlaka

kızlar bende tuhaf bır alıskanlık var eger yemek cok lezzetlıyse daha az yıyorum mutlu kalkıyorum ama ıstedıgım gıbı olmamıssa sınırde daha cok yıyorum sankı yedıkce tadı degısecek gıbı ne tuhaf dımı

Bende çok severim anannem enfes yaparArkadaşım sanırım nane eklemişti ayrıca da kuzum
Bende çok yiyorm ama sevdgm şeyleri herşeyi çok yiyemem bide genelde kalabalikla yemek yedgm zaman hc ackmyorm yemekten sonra ama evde öyle degl akşam yemekten sonra ackyrm mutlaka
Kalabalık herkesin yediğini görünce iştahın azalıyor sanırım

Çok tuhaf gerçekten şaşırdım bende kuzum

nehirnil111 kesinkikle tan akbabalar

MutluBulut_ evet iste biz cok yakiniz.. mesafe balkon mesafesi..

evet simdi annenlerde gitti sen iyice kiparirsin baglari..
aman salla..

huyunda cok.guzelmis
ben yemek.guzel olunca bitmesin,herkez tatsin diye yemiyorum, senibki tam tersiymia

ilknurrr22 iste adet oyleymis..
kiz anasi bilirse dogum zor gecermis,mis mis miste ,mus,mus ,mush..
aman neyse yeri geldiinde inceden lafimi ignelerim :)
hastanedeyken banada dedi ama zaten yorgunum yeni ayaklanmisim,hadi dedim ugrasmamayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…