- 30 Ocak 2015
- 19.938
- 29.166
- 798
- 30
OlablrBende çok severim anannem enfes yaparArkadaşım sanırım nane eklemişti ayrıca da kuzum
Kalabalık herkesin yediğini görünce iştahın azalıyor sanırım
Çok tuhaf gerçekten şaşırdım bende kuzum
Ne alaka ya batıl inançnehirnil111 kesinkikle tan akbabalar
MutluBulut_ evet iste biz cok yakiniz.. mesafe balkon mesafesi..
evet simdi annenlerde gitti sen iyice kiparirsin baglari..
aman salla..
huyunda cok.guzelmis
ben yemek.guzel olunca bitmesin,herkez tatsin diye yemiyorum, senibki tam tersiymia
ilknurrr22 iste adet oyleymis..
kiz anasi bilirse dogum zor gecermis,mis mis miste ,mus,mus ,mush..
aman neyse yeri geldiinde inceden lafimi ignelerim :)
hastanedeyken banada dedi ama zaten yorgunum yeni ayaklanmisim,hadi dedim ugrasmamayim
Ya tuhaf tabiBende çok severim anannem enfes yaparArkadaşım sanırım nane eklemişti ayrıca da kuzum
Kalabalık herkesin yediğini görünce iştahın azalıyor sanırım
Çok tuhaf gerçekten şaşırdım bende kuzum
En iyisi gormezden,duymazdan gelmek o zaman canim cok sik mi gelirnehirnil111 kesinkikle tan akbabalar
MutluBulut_ evet iste biz cok yakiniz.. mesafe balkon mesafesi..
evet simdi annenlerde gitti sen iyice kiparirsin baglari..
aman salla..
huyunda cok.guzelmis
ben yemek.guzel olunca bitmesin,herkez tatsin diye yemiyorum, senibki tam tersiymia
ilknurrr22 iste adet oyleymis..
kiz anasi bilirse dogum zor gecermis,mis mis miste ,mus,mus ,mush..
aman neyse yeri geldiinde inceden lafimi ignelerim :)
hastanedeyken banada dedi ama zaten yorgunum yeni ayaklanmisim,hadi dedim ugrasmamayim
Oy tatliyi kim sevmezEşim iştahlı bsy olsada yapsam surekli tatlı istyo
Kızlar bana güzel bi poğaça tarifi verin
Bgn isim yok rahatm dedm iş çıktı bana kv istedi canı cekms buzlkta var aslnda yaplms onu mu ckarsam kiYa tuhaf tabievlenince oldu
En iyisi gormezden,duymazdan gelmek o zaman canim cok sik mi gelir
Oy tatliyi kim sevmez
nehirnil111 yonlendiriyoruzz hemen seni cok guzel.mayali bir tarifi var :))
Hemen yazıyorum canımKızlar bana güzel bi poğaça tarifi verin
Ya tuhaf tabievlenince oldu
nehirnil111 yonlendiriyoruzz hemen seni cok guzel.mayali bir tarifi var :))
Akşam yapcam bunuHemen yazıyorum canım
Üzeri için:
- 1 su bardağı süt (oda sıcaklığında olacak)
- 1 su bardağı ılık su
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı şeker
- 2 tatlı kaşığı tuz
- 1 adet yaş maya
- 1 yumurta(beyazı içine sarısı dışına sürülecek)
- Aldığı kadar un
İçine:
- Susam, çörekotu vb…
- Peynir, maydanoz
Maya ılık suda eritilir. Hamur için mayalı su, süt, yağ, şeker, tuz, yumurta beyazı karıştırılır. Kulak memesi kıvamında hamur elde edene kadar un ilave edilir. Yoğurma işlemi bittikten sonra yarım saat dinlendirilir.
Hamurdan yumurta büyüklüğünde bezeler kopartılır. kahve fincanı tabağı kadar açılır. Bir tarafına maydanozlu peynirli harç koyulur. Diğer ucuna bıçakla resimdeki gibi yarım cm genişliğinde uzun çintikler atılıp sarılır.Uçları hafif ortaya doğru kıvrılır. Üstüne yumurta sarısı sürülüp isteğe göre susam vs serpilir. 170 derecelik fırında pişirilir. AFİYET OLSUN.
Evlenince herkese bir haller oluyor gerçektenYerim seni hemen de bana yönlendirir seninde nefis yemeklerin var ama
Bide bundan ne kadar cikiyo çok olmasn buzluktada var daha yenmyo kaliyo sonraAkşam yapcam bunufotoğraf atarm ama nasl usenyrm kuru maya kullansak olur mu
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :) ne kadarlikmeraba kızlarr bomba haberlerimm varr hamişimm
teşekkür ederimm 7 haftalıkHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :) ne kadarlik
Senın kaynanada masraflı heBgn isim yok rahatm dedm iş çıktı bana kv istedi canı cekms buzlkta var aslnda yaplms onu mu ckarsam ki
cok guzel bır tarıf ama sagolasın canım :) askı nıhan varya oda 2 defa yaptı,annemde 2 kez yaptı bu tarıfı :)Hemen yazıyorum canım
Üzeri için:
- 1 su bardağı süt (oda sıcaklığında olacak)
- 1 su bardağı ılık su
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı şeker
- 2 tatlı kaşığı tuz
- 1 adet yaş maya
- 1 yumurta(beyazı içine sarısı dışına sürülecek)
- Aldığı kadar un
İçine:
- Susam, çörekotu vb…
- Peynir, maydanoz
Maya ılık suda eritilir. Hamur için mayalı su, süt, yağ, şeker, tuz, yumurta beyazı karıştırılır. Kulak memesi kıvamında hamur elde edene kadar un ilave edilir. Yoğurma işlemi bittikten sonra yarım saat dinlendirilir.
Hamurdan yumurta büyüklüğünde bezeler kopartılır. kahve fincanı tabağı kadar açılır. Bir tarafına maydanozlu peynirli harç koyulur. Diğer ucuna bıçakla resimdeki gibi yarım cm genişliğinde uzun çintikler atılıp sarılır.Uçları hafif ortaya doğru kıvrılır. Üstüne yumurta sarısı sürülüp isteğe göre susam vs serpilir. 170 derecelik fırında pişirilir. AFİYET OLSUN.
Evlenince herkese bir haller oluyor gerçektenYerim seni hemen de bana yönlendirir seninde nefis yemeklerin var ama
ben yarısını yaptım canım 13 tane cıktı ama boyutada baglı tabı :)Bide bundan ne kadar cikiyo çok olmasn buzluktada var daha yenmyo kaliyo sonra
meraba kızlarr bomba haberlerimm varr hamişimm
etıketledım yazmamısım :) hayırlı olsun canım neredeyse lokuma yakınmıs :) Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınteşekkür ederimm 5 haftalık
ayy o da mı hamilee siteden uzak kaldm biraz haberim yokk teşekkür ederim canımcımmetıketledım yazmamısım :) hayırlı olsun canım neredeyse lokuma yakınmıs :) Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
evet canım arasınızda 2-3 hafta var galıba :)ayy o da mı hamilee siteden uzak kaldm biraz haberim yokk teşekkür ederim canımcımm
Rabbim tamamına erdirsin isteyen herkese versin inşallahhevet canım arasınızda 2-3 hafta var galıba :)
Evet birazck öyleSenın kaynanada masraflı he
cok guzel bır tarıf ama sagolasın canım :) askı nıhan varya oda 2 defa yaptı,annemde 2 kez yaptı bu tarıfı :)
ben yarısını yaptım canım 13 tane cıktı ama boyutada baglı tabı :)
amin canım ınsallah :)Rabbim tamamına erdirsin isteyen herkese versin inşallahh
Oho kocaman olmsteşekkür ederimm 7 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?