2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Akşam yapcam bunu fotoğraf atarm ama nasl usenyrm kuru maya kullansak olur mu
Aynı tat olmaz canım kuru mayayla da yapmıştım ama yaş mayayla olmalı kesinlikle şeklini de aynı yap derim eklememiştim herhalde dur ekleyeyim

meraba kızlarr bomba haberlerimm varr hamişimm
Canım çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin eşimin doğum gününde 1 gün sonra inşallah doğumun he
cok guzel bır tarıf ama sagolasın canım :) askı nıhan varya oda 2 defa yaptı,annemde 2 kez yaptı bu tarıfı :)
Çok seviyorum bende canım çok lezzetli sütü ılıtarakta yapabilirsin lezzetli olur ya da 1 bardakta yoğurt katarak yapabilirsin süzme yoğurt her şekilde uyuyor bu tarife

canım benimmm çokk sağoll darısı isteyen herkesee inşallahh

Tamam yapiyim

Ay bu cock karnımda hiç durmyo artk öyle tekme atyo ne zaman hssetcem diyodm smdide durduramyrm
valla mı ne guzel ama yaa :)

ben bır kez yaptım canım cok yemeyelım dıye ama yapmak lazım tekrar :)

Okuyorum okuyorum, hep yemek konuşmuşsunuz arkadaş... zor bitirdim vallahi o kadar tokum anlatamam ama sanki aç gibi hissetmeme neden oldunuz yahu...

ah be kuzumm cok sevindim kii
okurken icindem hiiiii dedim.kaldim

Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip eder insallah

ben dogurdum bu arada okumusmuydun
çoook teşekkür ederim canımcım yok okumadım ama aklımdaydınn valla hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünn ne zaman yaptun normal demi doğumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…