2014 Ağustos anneleri doğum hikayeleri

efser_16

B:70.3 G:63.9 H:60
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
1.059
749
133
Merhaba arkadaşlar geçen forumda böyle bir sayfa açalım zira doğum yapan arkadaşlarımız oldu demiştim bana nasip oldu. bir kaç arkadaşımız erken de olsa doğum yaptı onlar başta olmak üzere gebelik ve doğum hikayelerini yazarlar mı? inşallah hepimiz zamanında doğum yapıp yavrularımızı kucağımıza alırız.

O zaman ilk hikaye benden olsun..bu yola ağustos annesi olarak ciktim temmuz annesi oldum ama gönlüm hep agustos annesi olmaktan yanaa.gelelim hikayeme benim zaten bi kac gun önceden sancilarim ara ara yokluyodu esim sehirdisina cikicakti o gelmeden olsun istemiyodum onun yanimda oldugunu bilmek güc werecekti cünkü oda cok istiyodu yanimda olmayi neyse beni kv.deme birakip sehir dısına gitti iki gun boyunca sancilandim gittik hastaneye 2 cm acilmam varmis ewe yolladilar..o günün aksami basladi sancim odada öglen saat 1 e kadar odada taktim kulakligi yürüdüm uyuyamadim sancidan saat 1 de artik dayanamDim kv deye gidelim hastaneye dedim gittik.5 cm aciklik var dediler yatis verdiler.saat 6 ya kadar sanci cektim hast.odasinda bu arada esime de soyledim gel dedim tmm dedi.saat 6 oldugunda artik dayanamadim aciklik kontrolunde 8 cm oldugunu soylediler ve dogumhaneye gittik ordaki ebeler catimin cok dar oldugunu normal dogum yapamayacagimi soyleyip dr.aradilar sezeryan islemleri icin gelmesini soylediler.dr.geldi ben sezeryan istemedigimi soyledim oda muayene edip oyle karar verecegini soyledi muayene etti ve hemsirelere sezeryan hazirliklarina baslayin dedi bu sirada benim yapamayacagimi göstermek icin bi defa ıkın dedi sezeryan olmamak icin oyle bi ikindim ki dr.hemsirelere dedi "ooo bu isi bitirmis hadi dogurtuyoruz" dedi vee ikinci ikinmamda aşkımın kızımın sesini duydum..o an cok rahatladim ama dikis kismi acılıydı cünkü iki defa igne vurdular yine de uyusmadi..bittikten sonra bebegim kucagimda ben tekerlekli sandalyede ciktik.cikarken cok üzgündüm esim göremeyecek diye ama disari ciktigimda esim kapida bekliyodu sancilandigimi duyunca ilk arabaya binip gelmis sarildi bana kızımız cok guzel askim cok tesekkür ederim dedi ikimizde agladik biraz aciliydi ama 08.07.2014 saat 19:45 hayatimin en mutlu günü oldu.kızım BUSE'm 37+4 de 2700 gr 50 cm olarak dünyami aydinlatti.suan 15 günlük olduk minik kuzumlaa isteyen ve bekleyen herkese Rabbim bu mucizeyi nasip etsin..ins.

Allah analı babalı büyütsün canım , ne güzel kızına kavuşmuşsun, ilk hikayemiz güzelmiş...

Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun insallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım ben daha doğurmadım , ben daha 35.haftadayım,yanlış alıntılama oldu sanırım..

hayırlı uğurlu olsun rabbim uzun ömürler versin inşallah

Tsk.ederim kizlar ins.hepiniz sag salim alirsiniz kucaginiza mis kokulularinizi

zaten her doğum hikayesinin sonunda ağlamasam olmaz:)) yine ağladım okurken:) Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın..maşallah minik buseye..

Allah'ım ne kadar duygulandim canım Allah anali babali büyütsün. Bize de hayırlısı ile bir avazda kurtulmayı nasip etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy ilk hikayemizin coookk güzel allah anali babalı büyütsün inşallah darısı başımıza ben de normal doğum istiyorum ve seni cok takdir ettim arkadaşım...

Ay cok duygulandım CNm sağlıkla buyut bebegını ınş.bu arada benımde suan 3 cm açıklığım var ama enfeksıyondan olmus dedı Dr ve ılac vs verdı bayramdan sonra gel dedı hala ara ara sancılarım var senın suyun mu gelmişti CNm ayrıca benım gobegım altı cok sancıyor yürüme bıle yuruyemıyorum darısı bıze ıns hemen doğurmak ıstıyorum cunku son günler cok zor

tebrık ederım canım..işte mantıgı anlamıyorum catın dar sezeryan..bak nasl catır catır dogurmussun..eger diretmesıydn normal ıstıyorm dıye kuzu kuzu sezeryana alıcaklardı..helal olsun sana canım..allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunu

Maşallah çok hoş bir doğum ve hikayesi olmuş. Bebişini Güle güle büyüt ♥

Canim benim suyum gelmemisti sancim vardi gittim aciklik kontrolunde suyum biraz geldi dogum esnasinda suyumu ebeler patlatti

Ewt oyle sezeryandan korkmasaydim eger onlar oyle soyledigi zaman normalden korkup sezeryana giderdim ama sezeryandan korktugum icin gücümün yettigi kadar ikindim ve Allah'a sükür hamileligimin basindan beri istedigim seyi gerceklestirdim normal dogurdum.dr.bile cok sasirdi normal yapabilmeme dogumdan sonra disari cikip aileme demis masallah tebrik ederim cok azimli bi kiziniz var ben bu yasima kadar o kadar dogumlara girdim 8-9 tane cocuk doguran kadinlar bile dogumu bu kadar guzel basaramiyorlar cok bilgili neyin ne oldugunu biliyo kiziniz hic unutmicam 20 yasinda bu kadar yardimci olan dogumunu kendi kendine kolaylastiran bi hastam oldugunu demis :) dikislerim biraz fazla ama olsun sezeryandan iyidir size de tavsiyem sirf korktugunuz icin sezeryana yonelmesin kimse nasil olsa herseyin dogali guzel unutulmasin ki sezeryan bi dogum sekli degil ne kadar dogum olsa da bir ameliyat seklidir korkmasin kimse en fazla bi gun sanci aci cekiyosun evladini kucagina aldigin zaman hersey bitiyo simdi ben kizima bakip bunu ben mi dogurdum diyorum o anlari artik unutmaya basladim ...

Özgür bebek
36+0 spinal sezeryan
2800 gr 48cm
16 temmuz 2014 11:59
Cerrahpaşa Hastanesi

Merhaba,

Aylarca birbirimize destek olduk bu forumda. Agustos annesi olmayı beklerken bende Temmuz annesi oldum. Cogunuz dogumunuzu bekliyorsunuz. Bu da bizim hikayemiz.

Tüp bebek merkezinde rahmime gönderilen minicik bir embrioydu. %30 şansım vardı bu bebeğe sahip olmak için. 12 gün sonra yaptığımız test sonucuna bakarken ki heyecanım hala aklımda. 286 betahcg değerini görünce eşime sarıldım. Evet dedim o bizimle. Stresli geçen ikili test sonuçları, rahim boyundaki kısalma, erken doğum tehdidi derken 4 ay yatağımdan hiç kalkmadan onu bekledim. Onun için değerdi. Kaybedemezdim. Doktorum 38. Hafta bebeği almaya karar verdi. Ancak 34. Haftada karaciğer enzimlerim yükselince 36. Haftada almaya karar verildi. 2 gün hastanede tüm tetkiklerim yapıldı. 3. Gün sabah gelip hasta bakıcılar üstümü giydirdi. Cok heyecanlıydım hafifte ağlamaklıydım. Ameliyathanenin önüne geldiğimde aileme eşime sarıldım ve o yeşil terlikleri giydim. Ameliyathane de ki çalışanların hepsi güler yüzlüydü. Anestezist gelip bir kac soru sorduktan sonra spinal yapicaz dedi. Bir an ürktüm genel olmayı bekliyordum. Karacigerlerine daha fazla zarar vermeyelim dedi. Kabul ettim. Sonra beni masaya oturttular ve omuriligimden igneyi yaptilar. Hic acımıyor. Vurulduğu anda ayaklarınızda ki uyuşma başlıyor zaten. Yatırıldıktan sonra oksijen ağizlıgı serum ve tansiyon aleti takılıyor. Önünüzde bir perde ne olacağinı bilmeden 7 kisilik ekibe bakıyorsunuz. Ayak parmaklarımı oynatabiliyorum. Doktorum başlıyoruz diyor. Hayir diyorum ben hissediyorum. Başımın ucundaki anestezist bence hissetmiyorsun deyip gülünce anlıyorum ki coktan kesilmişim :) Bir anda bir baskı hissediyorum göbeğimde anlık bir nefesim kesiliyor anlıyorum ki bebeğim cıkıyor. Doktorum bağırıyor ne diyoruz diye "Özgür"diyorum. Hoşgeldin Özgür diyerek bebeğimin kordonunu kesiyor. Mosmor bir bebek görüyorum. Sesi o kadar güçlü ki sesi beni rahatlatiyor. Bebegi sarip yanıma getiriyorlar alnindan opuyorum. Oyle güzel kokuyor ki. Iyi mi diyorum. Ama agzimda ki oksijenden beni duyamiyorlar. Ve bebegim gidiyor. Dikis aninda uyutuluyorum. Uyandigimda ameliyathane kapısinda ailem karsiliyor beni agliyorum esim sariliyor bana cok saglikli diyor. Aferin sana diyor basardin. Yatağima yattigimda cocuk hemsiresi getiriyor ve o cennet kokusunu burnuma cekiyorum. Başardik oglum diyorum.

Artik "Özgür" üz...

Canım allah analı babalı büyütsün ...hepinize uzun uzun ömürler versin. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…