2014 Ağustos anneleri doğum hikayeleri

Bu ne kadar güzel bi hikaye yarabbim , eşimle okuduk , ikimizde ağlıyoruz şu anda..hikayen benimkine benziyor, ben de çok zor hamilelik geçiriyorum hep yattım hatırlıyorsundur, zaten çok zor hamile kalmıştım, inşallah ben de böyle güzel bi hikaye yazarım buraya , 2 hafta sonra sezeryan olucam inşallah, spinalde çok ağrın oldu mu?

Evet, hatirlamaz olur muyum. Tabii yazacaksin buraya hikayeni bende okuyup aglayacagim.
Spinalde bilmeden girdigimizden ne olacagini kestirememekten oyle boyle geciyor bir bakmissin bebegin agliyor. Beni dikis aninda uyutmuslar uyandigimda agrim var diye soyleniyordum kendi kendime ki bilincsizce yapiyordum bunu. Buyuk bir ihtimal uyutulmadan once agrim var diye cok soylendim. Uyuttular :) oylede uyandim. Gerisi ise 2 gun agrin oluyor gaz cikarmak zor oluyor. 3. Gun artik kendi isini gorur oluyorsun. Ben ilk zaman bir daha hayatta yapmam diyordum kendi kendime ama simdi yaparim diyorum :) hersey unutuluyor. Bugun 16. Gundeyim hic biseyim kalmadi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah canım benim Allah evladını bağışlasın, acısını göstermesin inşallah...
ve artık bu ay inşallah bu topic güzerl sağlıklı hayırlı doğum hikayeleri ile dolsun taşsın inşallah:))

çok güzel bir hikaye allah bagislasin çok duygulandım

neguzel anlatmissin..Allah onu size bagislasin..

Allah bağışlasın canım çok iyi yapmışsın, doktora uysan en ufak sorunda haydiiii sezeryan.

Ooh ne güzel hikayeleriniz var inşallah bizede yazmayı nasip eder :)

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Bu kadar guzel bir dille dogum hikayelerini anlatıp beni ağlatan arkadaşları kınıyorum.Allah hepinizin bebeklerini bağışlasın iyimi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar merhaba, ağustos annesi olmayı beklerken temmuz annesi oldum ben de son gün :) 31 temmuzda epidural normal doğumla oğlum dünyaya geldi 3090 gr 54 cm
sabah saat 5 te sancılarım başladı , hastaneye gidip muayene olana kadar saat 7 oldu, doktorumla epidurale önceden karar verdiğimiz için açılmanın 4 cm olmasını bekledik , katater takıldı saat 2 de açılmam 10 cm olunca doğumhaneye alındım , ancak katater o kadar etkiliydi ki sıfır sancıyla doğuma gittim , doktor ıkınmamı söyledi ama ben hiç bir şey hissetmediğim için ıkınamadım , yarım saat ara verdi sancılarımın olması için , tekrar denediğinde açıkçası ne yapacağını bilemedi çünkü ıkınamadım , çatım da dardı bebek sıkıntıya girdi sezeryana mı alsak dedi , karar veremeyince baş hekimi çağırdı o da çatımın dar olduğunu ancak bebek küçük olduğu için doğum yapabileceğimi söyledi , o da beni ıkınmaya zorladı yine başaramayınca bebeğimi vakumla aldılar.bebekte bir sıkıntı yok çok şükür gayet sağlıklı
ben epidurale karar verirken hafif bir sancıyla doğum yapacağımı sanmıştım ama maalesef öyle olmadı , sıfır sancı sıfır ağrı beni baya zorladı,
kanamam hala devam ediyor ama ilk günlere nazaran azaldı tabi , hasta bezini çantanızda mutlaka bulundurun kızlar çok işe yarıyor, arada dikişlerim acıyor ama o da olacak o kadar :)
benim doğum hikayem böyle , biraz sıkıntılı geçti ama şimdi her şey çok güzel , epiural normal doğum düşünen arkadaşlar yazımı okuyup korkmasınlar sonuçta herkesin doğum hikayesi farklı :)
Rabbim sizlere de kolay doğumlar nasip etsin

Merhaba herkese bende doğum hikayemi paylaşmak istedim sizlerle. 9 ay hamile kalmayi bekledim sanki yıllar gibi gelmişti 9 ayda karnimda bekledim etti 1 buçuk sene :) ikinci çocuğum olmasına rağmen sanki her an birsey olacakmış gibi üstüne titredik. Iki li testimiz kötü çıktı 2 hafta kan ağladık 3 lu test 4 lü test derken hersey temizdi ama o kuşku sardı beni dogana kadar dünya iyisi çok mükemmel bir doktorum var son ana kadar sağlıklı olacağına inanmayacaksin biliyorum dedi ama inan bana dedi hiç bir şey yok hersey çok güzel olacak dedi. 1 ağustos a sezaryen günü için anlaştık doğuma gidecegimin gecesi çok stresliydim anlatılması mümkün değil sağlıklı mı değil mi narkozdan hemen sonra uyanacakmiyim diye baya endiseliydim sabah oldugunda hastanenin yolunu tuttuk bazı kontrollerden sonra o sedyeye yatirildiktan sonra ister istemez agliyorsunuz tutamiyorsunuz oğlumun kardesimi al gel anne demesi son noktayı gözümde ki yaşın gelmesinde. 10 dakika doktorumu bekledim bu da ayrı bir stresti ameliyathane de doktorum gelmeden beni bayiltmayin dedim çünkü onun güven veren sözlerine ihtiyacım vardı çünkü orda tek tanıdığım kişi oydu. Doktorum geldi ve yukarıda herkesi aglatmissin deyince başladım ağlamaya kolumu tuttu ve hersey güzel olacak dedi. Ne olur uyandigimda bebegimin sağlıklı olduğunu söyleyin dedim tamam dedi ve bayıldım uyandigimda ayrılma odasindaydim ve bilinçsizce ağrım var diye diye bağırıyor dum sonra yanıma bir kaç kişi geldi ve ağrın geçecek dediler oğlum sağlıklı mı dedim evet dediler yine ağrım var dedim sonrası yatağimdaydim ve bebeğim yanimdaydi çok güzel di saglikliydi tüm ağrı strese degermiydi boşuna uzmustum kendimi oğlum 1 ağustosta sabah 9.32 de 3420 gr 51 cm dogmustu ve mis gibi kokuyordu çok beklemistim onu bir mucizeydi benim için. Benim hikayede bu.. Umarım güzel anlatmisimdir. 🙈💖💖

Melis 'im geldi hoşgeldiiii
Aylarca temuz annesi olacağımı düşünerek beklerken ağustosun ilk günü gece başlayan belirtilerle 2/08/2014 saat 10:45 de bebeğim,prensesim,dünyalar güzelim MELİS doğdu... Daha önce 7 ay gittiğim dr un ilgisizliği,son anda ortaya çıkan gelişim geriliği vs derken allaha şükür kavuştuk minnoşuma, 2880 gr doğdu miniği.ama olsun onun sağlıkla attğı çığlık onun yaşama hırsı herşeyi unutturuyor artık o kötü günlerin etkisi kayboluyor...Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu,mis kokulu hayırlı evlatlar nasip etsin,cümlemizin yavrularını korusun .... aminnnnnnnnn

maşallah... Allah bağışlasın evladını, gözün aydın... darısı benim gibi bekleyen hamişlere hayırlısıyla sağlıkla inşallah..

gözün aydın... Allah iki evladını da bağışlasın, acılarını göstermesin inşallah..

Ben ne zaman yazicam acaba bir hafta kaldi insallah bu hafta ici gelir mis kokulu oglum..boyle gunleri gecirmek zor hastannedeyim doguruncaya kadar burdayim nasil gecicek gunler Rabbim tez ve hayirlisindan eylesin amin oglum burnumda tutuyor

doğum tarihi:05.08.2014
doğum saati: 17:15
3350 gram 49 cm

merhaba arkadaşlar konuyu ben açmıtım o zaman acaba yazabilecek miyim diye düşünürken allaha şükür nasip oldu. bizim bebek düşüncemiz eşimin atamasının yaşadığımız şehre çkması ile başladı mucize gibi birşeydi. 4 yıldır atanamamıştı. sonunda rabbim nasip etti eğer il dışına çıksaydı ben burada kalacaktım ve bebek fikri bize uzaktı. neyse eşimin bebek isteği benm 1 ay düşünmemden sonra düzenli ilişki ile ilk ay hamile kaldım çok şaşkındım bu kadar çabuk beklemiyordum allaha şükür rabbim aratmadı. 9 aylık hamilelik sürecinin ilk 3 ayı zor sonraki 3 ayı daha rahat son 3 ay ise problemliydi. iş yerindeki stres yorgunluk ve sıcak tansiyon problemi oluşmasına neden oldu. ondan sonrada bebek de gelişim geriliği gibi birşeyler. neyse bunları uzatmak istemiyorum. son kontrolümüz 4 ağustosdaydı. doktorum daha fazla bekleyip bebeği strese sokmayalım yarn gel suni sancı ile normal doğum deneriz olmazsa bakarız dedi. o gün yaptığı muayene canmı yine çok yaktı nişan geldi. 1 cm açıklık var demişt. sabaha kadar hafif hafif adet sancıları çektim.seviniyordum hastaneye gidinceye kadar açılmam olmuştur diye. ama malesef açıklık aynıydı. tekrar bir muayene benm rahm ağzım çok gerideymiş o yüzden doktor ve hemşireler bir türlü ulaşamıyordu ve inanılmaz bir ağrı duyuyordum.neyse dktor muayenelerde damardan birde ilaç yaptırıyordu açılma olsun diye. 1 tane suni sancı içere serum bitti benm ağrılar 50 den yukarı çıkmıyor. sabah 11 den akşam 5 e kadar böyle açıklık sadece 2 cm di ve suni sancı en yüksekten veriliyordu ilerleme olmyordu çok sıkıldım. tekrar muayene olacağım diye ödüm patlıyordu. neyse en son geldi muayene etti istersen suni sancıyı sabh tekrar deneyelim bu saate kadar daha fazla bir ilerleme olmalıydı dedi. bende sabaha kadar duramam dedim. sezeryan önerisini kabul ettim.epidural sezeryan olacaktım. o andan itibaren sürekli ağlıyordum korkuyordum sanırım. neyse 15 dk içinde ameliyata gidiyordum. giderken kapıda annemle eşimi gördüm en son eşimin son bakışı beni daha çok etkiledi.o da dışarda baya üzülmüş. neyse ameliyathaneye girdim. epiduralim takıldı. çok can yakan bir ağrı değil hafif bir uyuşukluk oluyor sadece. epiduralden sonra sondamın olmadığı farkedildi ve sondayı hissetmedim allaha şükür. o ara benm tansiyonm baya düştü midem bulanıyor dedi. anestesi doktoru ilaç serum derken biraz düzene girdi. o an tüm bebeği olmayanlara doğum yapacaklara dua ettim. doktorum geldi. hemen başladılar ama başlamadık diyorlar bir hareket var orda ama acı yok 5 dk içinde birinin karnımı sıkıştırması ile bebeğimin sesini duydum. o andan itibaren anne olduğumu hissettim. ağlamamı durduramıyordum çok tarifsiz birşeydi henüz bebeği görmemiştim ama oradakiler ay ne kadar tatlı bu demelerini duyuyordum. o kadar çok hıçkırdım ki doktorum artık ağlama bak karnın kasılıyordikemiyorum dedi. kızlar ben hastanenin doğum fotoğrafçısı ileanlaştım.çok güzel pozlar çekmiş. en son yanıma getirdiklerindeverdiğimiz poz ben çokkötü çıkmışım diyorum gören herkes bakışların hiç öyle demiyordiyor. böyleişte kızlar şuan 4 günlük olduk henüztam alışamadık birbirimizebazen bakamayacakmışım gibi geliyor. süreklibi ağlama içindeyim. kendimi ona yetmiyorgibi hissediyorum ama bunların geçeceğini biliyoırum.baya uzun oldu galiba benm hikaye. ama bu arada gerçekten çok güzel bir bebek benm yavrum

Son düzenleme:
16 Aralık2013 te akşam 8 de mum ışığında yaptığım testteki çift çizgiyle hayatıma yeni bir anlam girdi..Vee 21 ağustosta gelmesi bekleen bebişim Oktay Mert Ağustos bebeklerinin modasını bozmadan erkenden dünyamıza geldi..
6 ağustos günü öğleden sonra annemlerle dolaşmaya çıktık ve sanırım bayramın 1.günü oluşan 1 cm lik açıklık ozaman dahada ilerledi.Hatta o gün öğleden sonra 4 gibi kahveengi b pıhtı geldi.o günün gecesi 2.30da yattım 3 gibi sancılandım.Ama annemleri eşimi uyartmak istemedim.Hepimiz geç yatmıştık.Başta gaz sancısı sandım ama sancınınn düzenli olması benide korkutu.Giderek sıklaşmaya başladı ve saat sabah 7.30 da 5 dk.da bir olmaya başladı.Bu sefer dayanamadım uyardım bizimkileri.Ağrı iki mkasığımın araısında çizgi şeklinde tarifi zor bi ağrı.bıçak kesiği gibi..Beklediğimizden erken olduğıu için çantamızda hazır değildi.Çantayı apartopar hazırladık.portbebeyi bile evde unuttuk.Derken başladı 37 km lik yolculuğumuz..Hastaneye gittiğimde ebeler hemen muayene etti.Muatyaene sırasında ıkınmamı söyledi ve hakkaten hiç ağrı hissetmedim.3 cm lik açıklık vardı.Bir ebe daha muayene etti.yatış verdiler hemen odama yattım.Damar yolu açtılar,sancı hızlandırıcı verdiler sanırım bu suni sancıydı.suni sancının etkisi 9 gibi kendini gösterdi ve inanılmaz ağrılar hissettim.Doktorum kontrole geldi ve her şeyin normal olduğunu normal doğum yapabileceğimi söyledi.Ama ben saat 10 da pes ettim.Sezeryana alın diye inim inim inledim ama ebeler sürekli kontrol ediyordu ve açolma giderek artıyordu.Doktorumda ebelerde müsade etmedi sezeryana.Özel hastaneydi ama almadılar sezeryana.lağma yapıldığı için bişi yemekte içmekte yasak.Neyse doktoru ikna edip bi kaç damla su içmeye başladım.Odanında havasızlığı ayrı bi sorundu benim için..Sancılar 1 dk da bir gelmeye başlayınca her sancıda ıkınmamı söylediler.yapıyodum ama olmuyodu sankiEbeler esneme olması içinde belettiler..Saat 12.30da doğuma aldılar.Ve 12.55 te minik OKtay Mert'im 2710 kg 48 cm olarak dünyaya geldi..Zayıf ama sağlıklı bir bebek.Hemen odama geçtim.Bebeğim benden önce odamdaydı.hemen emzirmeye çalıştım.Çok az bi sarı su vardı.ne kadar gitse kardı ağzına..Saat 6.30 da da çıkışımı yaptım evime geldim..
Rabbim herkese nasip etsin..çok güzel bir duygu heleki o emzrme anında arada bir gülümsemesi yok mu ömre bedel..ben bunları yazarken miniğim yanımda uyuyor mışıl mışıl..Rabbim uzun sağlılı bir ömür nasip eder inşallah..

canım tebrik ederim, doğum hikayeni okurken gözlerim doldu. zaten bu akşam bi şaşkoloz haldeyim, normal doğum bekliyoruz ve ben bugün psikolojik olarak caymak üzereyken yazını okudum, motive oldum :)) bebişin ve sana sağlık dolu bi hayat diliyorum. İnşallah bizler de yazabiliriz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp.

Kızlar selam, herkes doğum hikayelerini yazıyor, benim durum biraz komik kaçıyor ama çaresiz kaldım :) işten yeni izne çıkabilmemden dolayı ve sıcakların da etkisiyle hastane süsleri ile iligli hiçbirşey yapmadım ve aşırı üşeniyorum. aslında niyetim, bana özel, malzemelerimi edinip kendim yapacağım objeler felandı. fakat artık vakit iyice daraldı, sabun ya da kurabiye siparişi verip bu işi tamamlamak istiyorum.

Dekoratif sabun yapan bildiğiniz kişi ya da kişiler var mı? İstanbul'da oturuyorum. şimdiden teşekkürler...

Allah her ikinizin de evladını bağışlasın, acılarını göstermesin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…