2014 Ağustos anneleri kaç kilo aldı bakalım?

az kilo aldım diye sewiniyodum 10 gün annemlere gittim olan oldu 2 kilo alıp gelmişim 10 günde yaa doğal olarak fırçamı yedim doktordan..şimdi 32 haftamın içindeyim 6,5 kilo oldu toplamda..sabah yürüyüşlerine başladım bakalım becerebilirsem bu kiloda sabitliyim bebiş alsın ben weriym derdindeyim..

Kız 6.5 kilonun lafını mı ediyosun...ben 15 kilo aldım ayıp oluyo ama dimi yani şimdi ben napayım:26:

ay inşallah ya..en çok da emzirirken alıcam diye korkuyorum..

sanslilar sizi :) ben 94kilo ile hamile kaldim, rekor kilom hayatimda hic bu kadar sisman olmamistim :) evlilik yaradi diyelim, simdi 107 kiloyum...
Ben ne yapayim :) arti bende serviks kisalmasi var, evde yatiyorum surekli,spor yuzme yuruyus yasak, iyicene devasa birsey olucam ben

hareketsizken almamak mümkün diil zaten haklısın.. inşallah emzirirken pıtır pıtır dökersin kilolarını canım sende

sizde de öylemi kızlar bilmiyorum ama yeme düzeni değişmesede son aylar yaklaştıkça kilo hızlı artıyor:S bunun bi önlemi yok mu merak ediorum son bir ay kilo almayan yokmu?

sizde de öylemi kızlar bilmiyorum ama yeme düzeni değişmesede son aylar yaklaştıkça kilo hızlı artıyor:S bunun bi önlemi yok mu merak ediorum son bir ay kilo almayan yokmu?

Bebek son aylar daha hizli kilo aliyormus canm bnce ondandir.bide agirlastikca hareketlerimiz azaliyor ondan da olabilir belki

kilo almamak pek mümkün değil sanırım ,bu haftalarda 900-1800 gram arası sadece vucudumuzdaki kan oranımız bile artıyormuş. e bebiş de büyüyor, iki katına çıkıyor neredeyse... artık takmamak ve doğumdan sona düşünmek gerekiyro :) ben de 12 kg aldım şimdiye kadar... dr. sen bi 6 daha alırsın diyor beni tutmak için ama zannetmiyorum

Ben de sürekli yatıyorum canım , 4 haftalıkken den beri yatıyorum , sadece wc için kalkıyorum, çok bunaldım artık ama 6-7 hafta bişii kaldı , sabır çekiyorum, ayağa kalkınca vericez artık kiloları napalım, sıfır hareketle illa ki alınıyo hem de fazla fazla...

bende şimdiye kadar 13 kilo aldım ama korkarım doğuma kadar 2 kilo daha alıcam:S hiçbişi yapmasan yine alınıyor demekki:S

Sanirim son aylarda kilo alamayan bi benim. 31. Haftaya kadar hep dikkat ettim yedigime ictigime, ayrica acayip yogun ve tempolu bir hayatim vardi 7-8kilo aldim. Aon 15-20 gunde isi biraktim, her firsatta yan yatiyorum, geri kalan zamanlarda inek gibi yemek yiyorum herhalde rahat gunde 4000 kalori falan aliyorumdur ama topu topu 400 gr aldim ustune

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o zaman maşallah size :) ben de yogunum hala çalışıyorum 1 ay daha çalışacağım rapor aldım, öyle çok iştahlı bi hamilelik de geçirmedim ama demek ki yapı meselesi, yine gören iyisin almadın diyor tabi çok almadım ama sizinki de azmış gerçekten.

Ay kizlar masallah size yaa brn ilkinde 35 aldim verdim beş kilom kalmisti bi daa hamile kaldim şimdi de 30 aldim

Güzel anneler ve şanslı bebkleri o güzel doğum anlarınızı kaçırmamak dileğiyle hizmetinizdeyiz cok 150 lira ya paketlerimiz bulunmaktadır isteyenler irtibata gecebilir .......... de resimlerimizi bulabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
16 kıla aldimmmmmm ama oğlum 4kiloya yakin :)))

Merhaba arkadaslar. Bnm ilk hamileliğim.ilk 3 ay asiri derece kusmama rağmen 4 kilo aldim. Kusmasaydim kim bilir daha ne kadar kilo alirdim?
Doktorumdan surekli firca yedim kilo alımım fazla oldugu icin fakat bir türlü inandiramadim fazla yemedigime yiyemedigime. Tartida cnk hep bn yalanci çıkıyordum. Doğuma 23 kilo almış şekilde girdim. Ve doktorum dogumda inandi heryerimin kilodan degil ödemden şiş olduguna. Neyse dogumdan sonra 7 kilo vermis sekilde ciktim. Ilk hafta 6kiloda verdim istem disi. Toplamda 13 kili verdim. Vermeyede devam edeceğim ins. Herkese uyi zayiflamalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…