2014 Ağustos anneleri kaç kilo aldı bakalım?

Asil kilo bundan sonra alinacakmis:18::18::18:
Tirsmiyor degilim ha hadi bakalim hayirlisi gecen hafta 6kilo almis gibi gozukuyordum bu hafta cikamadim da tartiya korkumdan cunki sistim bu hfta

Kızlar,doktorunuzun izin verdiği ölçüde yürüyüş yapın, spor yapın,aburcuburu azaltın,sağlıklı beslenin...Hem kendinizi iyi hissediyorsunuz hem de çok az kilo alıyorsunuz...

bende 49 kilo ile gebe kaldım şimdi 59 kiloyum .... ama görenler hiç 7 aylık gibi değilsin diyor...

kızlar bende şuan 27 haftalık oldum.. 46 kilo ile hamile kaldım..52,5 kiloyum şimdi..ama dün doktora gittim..bebebğim 1000gram olmuş.doktor zayıf dedi.1200gram olabilirdi dedi. çok moralim bozuldu tüm gün ağladım ben bebeğime hiç bakamıyorum diye.hep kendimi beslemişim.doktorum çok kızdı. ben şimdiye kadar haftada bir kez yumurta yiyebiliyordum. çünkü midem bulanıyordu hep. balık hiç yemedim.. kırmızı et de yiyemedim..benimle aynı olanların bebeği kaç gram acaba? kızlar paylaşırsanız çok sewinirim..çünkü üzüntüden harap oldum..yavrumda hissediyor galiba hareket edip duruyor sürekli

canım bir site var.burada adı verilmiyor.senin haftana baktım.gram olarak 950 (650-1500 arasında )olmalı diyor.yani seninki zayıf değil.ama alt sınıra yakın.canını sıkma.ama her gün yumurta ye.2 bardak süt iç.bal ye.et tüket.düzelir.hiç canını sıkma.geri değil yani

Son düzenleme:
canım çok saol ya. ben zaten zayıftım hamilelik öncesi.eşimde düşük doğum kilosuyla dünyaya gelmiş.doğum kilosu genetik diyorlar. acaba o yüzden mi böyle düşük kilo oldu diye düşündüm..ben elimden geleni yapacağım bundan sonra.ama yinede insan üzülüyor :18:

ben de 26 haftalık oldum.4,5 kilo almışım.zaten kilolu başlamıştım.80 e doğru hızla ilerliyorum maalesef

Ben 64 ile hamile kaldım ilk ay 67 ye çıktım ama bulantı kusmalarım yüzünden 60 a düştüm. Şuan 28+5 günlük hamileyim ve 65 kiloyum bebişim de gayet sağlıklı maşallah bende iyi gidiyorum sanırım 😊
çok da kilo alıp şeklimin bozulmasından çok korkuyorum şimdilik sadece göbeğim var bakalım ilerki zamanlarda ne olucam 😔

54 ıle hanıle kaldım 63 kıloyum cok kılo aldım gıbı hıssedıyorum 30 haftamdayım normalmıkı arkadaslar

bende 31. haftanın içindeyim ve aldığım kilo 8 e çıktı ilk gebeliğimde bu haftada 15 kilo aldığımı düşünürsek iyi gidiyorum ama yine de fazla((

benim ödemime göre değişiyo anlamadım ama 3,5-4 kilo arası aldım..ama en sinir olduğum şey insanların zuzuu çok kilo almamışsın dedikten sonra pis pis sırıtıp asıl bundan sonra alırsınn demeleri..alcam ewet şişcem çirkin olcam rahatladınızmı alla allaa..buaralar buna çok taktım ne çok takıntılı millet kiloya ya..size ne dimi..bide doğuma yakın şimdi iice uyu dinlen bebek doğunca uyuyamıcaksın bık bık bık konuşmaları war..ayyy çok doluyum bu bilmişliklerden ben galiba:)) buaralar bunalttılar beni sanırsam:)

heheee ayni ben...bundan sonra uyuyamiyacaksin diyenlere benim icin hava hos cok uyudum bu gune kadar diyorum iyi tamam diyolar...kilo slmissin simdiden bundan sonra daha cok slicaksin diyolar bana zaten tonbiklik yakisiyo esim zayif sevmiyo zaten diyorum kiz bizi uzmelerine izin verirmiyiiizzz ohh kilo da alicaz geceler de uyumuycaz bakimsiz da kalicaz bi sure tatil falan da yapmiycaz SIZEEE NEEEE be kardesim illaaa birini iynelicekler kendi sikintilarini baskalarini Incitmrkle aticsklar saniyolar giciklaarr
bu arada 30hftada 6kilo almistim simdi galiba 7oldu..32 haftada 7kilo kalan 2ay da alinan kilo hep bebegin diyorlar bilmiyorum..son aylarda slinan kilo hastanede gider bile diyolar

:)) supersin..biyerde okumustum..yanilmiosam hamileligin sonunda annedeki kilonun 8-9 kilosu bebekle ilgili kiloymus gerisi anneye yağ olarak kalanmis..

slm kızlar ben de bu kilo meselesine başta çok tatktım almıyorum diye
şimdi maşaalllah 18 kilo aldım
doktorum sen alıyosun ama bu bebekte alıyor diyor
şu anda bebek 18 gün önden gidiyormuş

son 15 gündürse kilo alımı yavaşladı

Bende hamilelikten bu yana 14 kilo verdim sonra bir kilo aldım -13 teyim şu an :)
(Ama çok kilolu hamile kaldığım için durum böyle)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…