bu sabah itibari ile 1 kilo daha almış bulunmaktayımaç karına 52,5 tartıyo bu tartı yaaaaaaaaaaaaa
kaaaçç 52,5 mu...off çokmuş yaaa...seni çılgın en son 10 sene önce o kilodaydım:)))
canım yaa
43 kilo ile başladım boyda kısa ama 7.ayımdayım 10 kilo aldım say , son 2 ayda 2şer kilo alsam sanırım 15 kılo ile doğurucam. boyum uzun olsaydı belli etmezdide
kızlar ben 29. haftamdayım ve 8 kilo aldım. bugün arkadaşlardan bazıları daha 8 kilo daha alırsın dediler. Almamam lazım doktorum dediii. Sizce son 10 haftada 8 kilo alır mıyım? almam diğ mi???:18:
Kizlar son zamanlar hizli kilo alimi dogruymus yaaa
Ben her ay 1kilo aldim hem her hafta tartildim gram gram artis izledim ama 10gun once tam 7kilo almis gorunuyodum yaninda grami falan yktu bu sabah ciktim 10gun icinde gram degil 1kilo degil 1kilo 600gram almisimmmmnasil oldu naptim ne yedim de boyle oldu diye dusunuyorum cunki ekmek maksimum khvltida 1dilim yerim badka da 3 4kez dondurma yedim..baska kacamak yaptigim hic bisey yokki nerden geldi 10gun icinde tam 1.6kg anlamadim gram artisa alismisim bu kadari biraz beni soke ettiii daha 50gunum var her 10gune azindan 1.5kilo hesaplarsakkk ohoooo ben kapidan gecemem herhallll
55 ile hamile aldım, yarın 32 haftaya giriyorum kilom 70 oldu,15 kg almışım , daha tahminime göre 4 kg alırım diyorum, 70 leri tartıda görmek istemezdim baya moral bozucu ama , hamilelikte 20-25 kilo almak bana normal geliyo
, arkadaşlarımın hepsi 17-18-20-22 kg aldılar , şimdi hepsi eski kilosuna geri döndü..korkulacak bi durum yok aslında ama tabi hamile psikolojisi insan ister istemez kafaya takıyo...
Bende doğumdan sonra ne giyecem onu düşünüyorum. .ben zaten iki sene içinde kilo vermiştim kıyafetlerim hep değişti. .ilk evlendiğim zaman onlarda boldu sonra kilo aldım ama yinede giriyorudm içine baya güzeldi:) 72 ile kaldım 82 oldum ama almam hızlandı gibi su iki ayda cok fazla alırsam diye korkuyorum. .ve ne giyecem sezeryandan sonra kilo hemen gitmezse kıyafetlerim Adanadaki evimde belki olabilecek şeyler vardı buna canım sıkılıyor :))
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?