- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #21.881
Simdi dedim eşime dayanamadim neden benim anneler gunumu kutlamadin diye cvp ne sence seninki ile ayni okuzluk oranlarına sahipler demekki aynen boyle dedi sen daha anne olmadinki milletin kocalari çocuğum olacak diye cildiriyor çiçeklere boğuyor karilarini bizimki ona bile layik görmüyor öküz iste öküz
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
de canım haketmiş seninkide.. ne güzel istediğini söyleyip rahatlıyorsun .. bense kırgınlığımdan onu bile söyleyemiyorum.. bundan sonra beklentiye girmiycem.. bekledikçe üzülüyor üzüldükçe oğlumuda üzüyorum.. ne halleri varsa görsünler...
Aynen ne halleri varsa gorsunler konismicam suratina bile bakmicam bak nasil yalvarttiriyorum ben onu
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
benim eşim daha çocuk doğmadı anneler günün sayılıyor mu ki dedi... boşuna beklentiye girme filan diye konuştu... içim acıdı resmen... şimdi işe gitti.. ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum... bu gidişle doğumumda da bişey yapmıycak.. öyle üzgünümki...
Aynen ne halleri varsa gorsunler konismicam suratina bile bakmicam bak nasil yalvarttiriyorum ben onu
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
kıyamam ben sana.. inşallah yavrun sağ salim doğunca eşin de senin "anne" olduğun gerçeğiyle yüzleşecek, daha sevecen olacak... çevremde hem kadın hem erkek çok insan var anne-baba olduktan sonra daha ılımlı daha sevgi dolu olan.. senin eşinde inşallah olumlu yönde değişek...
Vay be ceyda amma sözün gecio senin gaza geliom yazdiklarini okuyunca daha baskın karakter sensin heralde sizde :))))
valla başarabilirsen ne mutlu sana, o zaman izinden gelicem bende senin.. :)
inşallah canım ... umudum yok benim çünkü bir tek doğum günümü kutlar onuda görev icabı seve seve değil.. biz daha evlilik yıldönümü filanda kutlamış değiliz... her defasında ona sürprizler hazırlıyorum öğrensin diye, yok.. anlamıyor.. gösterişmiş ona göre.. evlenmeden önce yaptığı jestler hep geride kaldı... bırak hediyeyi sürprizi bugün para istedim çarşıda canım mısır çekti alacaktım. üstümde para yok dedim. ee all ben sana para almamı diyorum diye payladı.. oysa banka kartları onda nasıl para alabilirdim...ne mısır aldım ne para... işte bu da benim anneler günüm..
ben emin değilim gününü kutlamak konusunda.. hatta bundan sonra yapacağı hiçbir şeyide kabul etmek istemiyorum... gittikçe kabalaşıyor gittikçe duygulu halleri bitiyor.. sözleri canımı yakıyor... çok doluyum yaaa napacağımı düşünüp duruyorum...
Simdi dedim eşime dayanamadim neden benim anneler gunumu kutlamadin diye cvp ne sence seninki ile ayni okuzluk oranlarına sahipler demekki aynen boyle dedi sen daha anne olmadinki milletin kocalari çocuğum olacak diye cildiriyor çiçeklere boğuyor karilarini bizimki ona bile layik görmüyor öküz iste öküz
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
Emin ol basarcagima yapmadigim şey değil kinciyimdir biraz beş gün ayni evde konusmadigimizi biliyorum surunmustu resmen ozledi herhalde ogunleri
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
küstüğümüzde hep ben barışırım dayanamam .. en fazla 1 saat konuşmadan dururum, sonra ilk adımı ben atarım.. nasıl başarabiliyorsun yaaaahemde 5 günn....
Canim eger genel anlamda böyle bir duyarsizlasma basladiysa o zaman konusmayi dene. Ki sen ona süprizler de hazirlamissin ve anlamamis. Demek ki gösterme yoluyla ögrenmiyor o zaman acik acik ifade et. Eger konusurken cok kötü tartismaya dönüyorsa, icinden gecenleri mektuba yaz ver, okusun. Bazi erkeklerin de yapisinda yok, degismeyen bir sey. Hediye vermek süpriz yapmak illa para ile de olacak bir sey degil ki ya, bir kart yazarsin, ne bileyim, bahar geldi, tarladan papatya toplasan yine olur ama iste erkeklere bazen dank etmiyor. Bence hazir mevzu acilmisken tekrar konusmayi dene, ya da dedigim gibi yaz ver. Degismeyecekse de oldugu gibi kabul etmek bizim icin her zaman en hayirlisi, annem öyle der, evlendik bütün romantikligi bitti, baktim degismiyor, ben de aramiyorum, üzülmüyorum.
Yesil sis, hic o adim atmiyorsa sen de bekle. :) Yoksa adamlar biraz havalaniyorlar. Kendini tutunca sonu cok güzel oluyor. Bir kere denemeye calis, tabi hamilelikten sonra, kendini üzmeyecegin bir zamanda, bak neler oluyor. :)
küstüğümüzde hep ben barışırım dayanamam .. en fazla 1 saat konuşmadan dururum, sonra ilk adımı ben atarım.. nasıl başarabiliyorsun yaaaahemde 5 günn....
Valla bilmem yapim öyle canim eğer ben hakliysam bir konuda çok sinirlendiysem umrumda dahi olmaz bence sende yüz verme ozaman anlar gerçekten kirdim demekki kalbini der erkeklere fazla yüz vermeye gelmez yeri geldiğinde tersliceksin haddini bildireceksin valla daha kiymetli oluyosun inan tecrübeyle sabit
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
benim eşim daha çocuk doğmadı anneler günün sayılıyor mu ki dedi... boşuna beklentiye girme filan diye konuştu... içim acıdı resmen... şimdi işe gitti.. ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum... bu gidişle doğumumda da bişey yapmıycak.. öyle üzgünümki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?