- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #21.981
Canım halsizlik yogunluk vs belirti varmıydı.. benim ablamda kronık b12 eksikliği var bu dodexi o kullanır belli dönemlerde
Dvid3 ne ise yarıyor ki
kızlar biraz gülmek için bu videoyu kesin izlemelisiniz... harikaaa
https://www.facebook.com/photo.php?v=470384666432191
selam kizlarrrr...cezaliydimmm :) kk bana ceza vermis hatunun biriyle kapismistim.dun sizi takip ettim sma yazamadim.neyseeeee kocalarinizi cekistirip durmyssunuz hatunlar benimki gitmis cicek almis ustunede kizimin agzindan ilk harcligimdan aldim anneler gunun kutlu olsun seni cok seviyorum guzel annem altinada asya yazmis.ayyyy nasil duygulandim anlatamam.ne yalan soyleyeyim beklemiyordum:) insan mutlu oluyor bir cicekte olsa..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım aslına bakarsan normal işe geliyorum ama sanki son 1 aydır hep yatsam hiç kalkmasam gibi hissediyordum.
Yorgunluktan çok unutkanlık öyle vahim bir hal aldı ki cuma akşam telefonumu şirkette unuttum, evden geri almaya geldik, içeri girdim telefonu aldım anahtarı içerde unuttum. Farkettim aldım çıktım, dönerken para çekeyim dedim atm önündeyim kartı çantada unutmuşum :18: Yani bu gidişle kendimi biryerlerde unutucam.
Doktorum hamilelikte unutkanlığın biraz arttığını söylemişti zaten. Ama tahlilleri daha çok ani tansiyon düşmelerim için vermişti. Demir eksikliği çıktı onlarda da. B vitamini de alt sınıra yakın olduğu için iğne verdi.
Dvid3 D vitamini eksikliği için verilen bir ilaç. Ekmeğe damlatıp içiyorsun.
İğneden korkuyorum benNormal doğum isteyen birinin bunu söylemesi de çok komik kaçıyor
selam kizlarrrr...cezaliydimmm :) kk bana ceza vermis hatunun biriyle kapismistim.dun sizi takip ettim sma yazamadim.neyseeeee kocalarinizi cekistirip durmyssunuz hatunlar benimki gitmis cicek almis ustunede kizimin agzindan ilk harcligimdan aldim anneler gunun kutlu olsun seni cok seviyorum guzel annem altinada asya yazmis.ayyyy nasil duygulandim anlatamam.ne yalan soyleyeyim beklemiyordum:) insan mutlu oluyor bir cicekte olsa..
benimkide eve çiçek gönderttirmiş. canım benim ya. ilk anneler günün kutlu olsun cemremin annesi diyerek. çiçek değilde not ağlattı ya beni
geçmiş olsun canım bu dediklerin ablamda var :) neyse sen ye o iğneyi nasıl oluyor bak :) sivilce sorunum var mı bılmıyorum ama
kan iğnesi sivilce çıkarıyor.. D viatamini hiç vermediler ama önemli aslında güneşten almaya çalışıyorum ama kapalıyım eşit derecede alıyor muyum bilmem
anca çillerim belirginleşiyor
Oyyyyyy deme :18: Sivilceden vaktizamanında çok ama çok çektim. Şükür şuan hiç yok. Yine mi olacaklar ?
Ben güneşe ne ara çıkayım zaten 9-18 iş yerindeyimhaftasonu bazen işte. Baktırmakta fayda var.
belkide olmaz sivilce ..ben hamilelikte ara ara sivilce çıkarıyorum ay çıkmayan heryerde çıktı çok gıcık erkek çocuk güzeleştirir derler ama beni birşeye çevirdi
Oyyyyyy deme :18: Sivilceden vaktizamanında çok ama çok çektim. Şükür şuan hiç yok. Yine mi olacaklar ?
Ben güneşe ne ara çıkayım zaten 9-18 iş yerindeyimhaftasonu bazen işte. Baktırmakta fayda var.
disari cikarken mutlaka gunes kremi kullanin kizlar hamilelikte leke leke oluyormus cilt kalici olabilir..
Sent from my GT-I9100 using Kadınlar Kulübü mobile app
güneş kremim bitti :) çok pis durumdayım önce daylong kullanıyordum şimdi ne kullacam bilmiyorum bulamadım birkaç yerde hangi marka iyi olur bari alayım benim yazın çiller güneş kremide etkilemiyor ama leke kalmasın benimkier mevsimsel
Solante pregna hamileler için olan tek güneş kremi imiş canım. Ben onu aldım.
dimi insan tuhaf oluyor..bebeklerimiz saglikla dogsunlar yuvamizza saglik mutluluk huzur bereket getirsinler isallah...
Hamilelikte her günes kremini kullanamiyor muyuz?
Ay ben yüzüme nivea günes kremi kullaniyordum.... :44::44::44::44::44::44:
iyiyim canım çok şükür. kuduruk bebemle uğraşıyorum
niye o kadar uzun sürdü senin bulantılar. ben 3 hafta kadar çektim sonra geçti.
benim boğazım mide suyundan tahriş oldu.
isim düşünmedik canım. çok düşüncesiz bi anne baba çıktık bizbu aralar başım öyle dar ki valla son ana kalacak bebeğin ismi.
şu an sadece alacaklarımı tamamlamaya çalışıyorum. evimi topluyorum. sınavım var.hepsine kafa yoruyorum.
fazla girmiyorsun artık. çalıimaya devam ediyor musun sen canım yoksa ayrıldın mı işten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?