- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #24.101
Canım zaten oda böyle düşünüyordurerkekler hani baba olunca anlarmis ya..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım haklısın bazen bazen elını karnıma bile zor koydururyorum , tam hareket ederken koyuyorum hareket etmiyor , sonra etsın diye bekliyo sıkılıyor...
bizim hisssettiğimiz hareketleri her an hissetseler heycandan duramazlar...
evet canım haklısın bazen bazen elını karnıma bile zor koydururyorum , tam hareket ederken koyuyorum hareket etmiyor , sonra etsın diye bekliyo sıkılıyor...
bizim hisssettiğimiz hareketleri her an hissetseler heycandan duramazlar...
Bu kadarmi ayni olur benimkide tam hareket halinde oluyor ben eşimin elini goturuyorum karnima yok kesiyor hareketi oda dediğin gibi sıkıliyor beklemekten birakiyor ama bu beni biraz uzuyor acikcasi ama söylemedim hani istiyorum ki oda boyle heyecanla beklesin sabirsizlansin ama yok onun beklediği başka bisey var oda doğumdan sonra rahat rahat .......... Anladiniz kizlar
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
günaydın kızlar nasılsınız geçen hafta annemle bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüledik. erken mi yaptık sizce bakın resimleri de bunlarEki Görüntüle 1137047 Eki Görüntüle 1137048 Eki Görüntüle 1137049 Eki Görüntüle 1137050 Eki Görüntüle 1137051 Eki Görüntüle 1137052
günaydın kızlar nasılsınız geçen hafta annemle bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüledik. erken mi yaptık sizce bakın resimleri de bunlarEki Görüntüle 1137047 Eki Görüntüle 1137048 Eki Görüntüle 1137049 Eki Görüntüle 1137050 Eki Görüntüle 1137051 Eki Görüntüle 1137052
kızlar günaydınlarrr ,
babalar günü yaklaşıyor ,eşlerinize bişeyler yapmayı planlıyormusunuz ,
baba değiller şimdilik ama en azından adaylar..
Salatalık üzerine kırmızı kurdela asıcam ben. Onu vericemAnneler günüme saysın
ay çok hoşsun canım ne komikk olurr
Anneler günü geçince söyledim sen yapmadın görürsün babalar gününde diye, hayatım ben eşeğim biliyorsun düşünemedim dedi. Aslında ne yapacağımı da bilemedim dedi. E madem eşek, karpuz kabuğunu da kurdeleye sarsam olur. Hoşuna gidebilir
çok yaratıcı kördüm seni
bencce eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürme
al bi çikolata ,kek sapla ortasına ışıklar sönünce yanan mumu (o kalın beyaz mumlardan )
al sana hediye
kızlar merhabaaaaaaaa
naber
uzun zamandır girmiyorum
nasıl gidiyor hamilelikler ?
nasıl doğurmaya karar verdiniz?
normal?
genel sezeryan?
epidural sezeryan?
hangsi
ben 1.yi genel sezeryanla dünyaya getirdim 1 ay önceden aldılar kızımı plesanta eskimesinden dolayı mecburen
aslında gönlüm normal doğumdan yana
ama olmazsa bu sefer
cesaret edip epidural sezaryan yapim diyorum...
daha önce yaptıran var mı??
alt taraf uyuşuyor sadece..bana çok korkunç geliyor ama bebişi ilk bu sefer ben görim istiyorum,babasıda yanımızda olsun hem
kızlar merhabaaaaaaaa
naber
uzun zamandır girmiyorum
nasıl gidiyor hamilelikler ?
nasıl doğurmaya karar verdiniz?
normal?
genel sezeryan?
epidural sezeryan?
hangsi
ben 1.yi genel sezeryanla dünyaya getirdim 1 ay önceden aldılar kızımı plesanta eskimesinden dolayı mecburen
aslında gönlüm normal doğumdan yana
ama olmazsa bu sefer
cesaret edip epidural sezaryan yapim diyorum...
daha önce yaptıran var mı??
alt taraf uyuşuyor sadece..bana çok korkunç geliyor ama bebişi ilk bu sefer ben görim istiyorum,babasıda yanımızda olsun hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?