- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #24.981
gülme komşuna gelir başına kızzzzzzzkız yok 105 tane fazla geldi
ben 50 tane yapıcam
50 de satılmıyordu
koli ile satılıyormuş
o yüzden vazgeçtim
kızzzzzzzzzzzzzzz
b12 azalmış senin
kız yok o kadar ahım şahım bişey değil
ne bilim
benim içime çok sindi
ilk görüşte aşk :)
Boşa mı oluyoruz B12 iğneleri haftada 1Vallahi bana iyi geldiler ne yalan söyliyim
ilaçların içindeki b12 beni kesmiyor demek ki.Ben de mi iğne yaptırsam acaba?
Bende elevit falan içiyorum onlarda multivitamin.Onun içinde de b12 var ama yetmiyor bana çok güzelleştiriyosa bende vurduruyum dur kız canım çektiVallahi ben zaten multivitamin içiyorum ama tahlilde B12 yerlerde çıkınca doktorum haftada bir dodex iğne yazdı bana.
Sivilce falan yapıyor çok acıtıyor dediler ama, olurken hiç hissetmiyorum iğne ne zaman giriyor ne zaman çıkıyor. İşin garibi cildim de acayip güzelleşti 1 ayda. Demekki cidden eksikmiş B12 ihtiyacım varmış. Hamilelik sonrası depresyonu için de çok faydalı dedi doktorum. B12 önemli
Bende elevit falan içiyorum onlarda multivitamin.Onun içinde de b12 var ama yetmiyor bana çok güzelleştiriyosa bende vurduruyum dur kız canım çekti
beni kabız yapmadı ama kanımda da eksik görünmüyor hiç bu vitaminler yetiyor demekki yoksa doktorum takviye bişeyler verirdi mutlakaO vitamin kabızlık yapıyor dedi (ilk doktorum onu vermişti bana sonra doktoru değiştirdim ben 2.ci kontrolden beri bu kadına gidiyorum) vinalac diye bir vitamin verdi ama o tam karşılamıyor demekki, B12 ve D vitamini tahlillerim çok düşük çıktılar.
Güzelleşme iğnelerden herhalde cildime yaradıBence tahlil ol da öyle iğne vur
beni kabız yapmadı ama kanımda da eksik görünmüyor hiç bu vitaminler yetiyor demekki yoksa doktorum takviye bişeyler verirdi mutlaka
olabilir canım sen vurulmaya devam et bari iğneyiAnacım benim oğlan sömürüyor sanırım beni :26:
O vitamin kabızlık yapıyor dedi (ilk doktorum onu vermişti bana sonra doktoru değiştirdim ben 2.ci kontrolden beri bu kadına gidiyorum) vinalac diye bir vitamin verdi ama o tam karşılamıyor demekki, B12 ve D vitamini tahlillerim çok düşük çıktılar.
Güzelleşme iğnelerden herhalde cildime yaradıBence tahlil ol da öyle iğne vur
ben yapicam cnm insallah gorumceme de yapmistim ama onda deneyimsizdim yine de guzel olmustu bunda harf kaliplari filan alip uatune isim yazicam.bebek sekerini hastanede dagitmicam eve gelenlere vericem.cikolata da mutlaka alir bizimkiler haatanede veririm artar evde de veririm.
ev olayini hic sorma cnn rezil oldum.kiraci bizi sallamuyo evden cikmiyo anlicagin dogumda bu evdeyim.dogumdan bir ay sonra filan tasiniriz sanirim.esim de odayi kurdurmayalim bu eve tasinirken kirip dokerler yazik olur diyo.hevesin kursagimda kaldi oda alindi magazada duruyo.
ben de elevit içiyorum hiç kabızlık sorunu yaşamadım ama dr hiç kan tahlilide yapmadı bana ilk seferden sonra
Vallahi ben o vitamini toplasan 10 kere falan içtim. O ara birşey hissetmedim. Ama doktorumu değişince o dedi ki onu kes kabızlık yapıyor.
Bu kadını seviyorum şimdiye kadar da ne dediyse çıktı o yüzden gittim yeni vitamin aldım.
Şeker yüklemesini yazdığı hafta bana idrar tahlili, demir, b12, d vitamini, tam kan sayımı, kalsiyum ve üre testleri yazdı. O testlerde herşeyim yerlerde çıktı bir tek idrar tahlili iyiydi çok şükür. O yüzden ekstra iğne verdi B12 için. D vitamini ve kalsiyum için de ayrıca birşey içiyorum
Bende elevit falan içiyorum onlarda multivitamin.Onun içinde de b12 var ama yetmiyor bana çok güzelleştiriyosa bende vurduruyum dur kız canım çekti
Elevitte domuz katkısı var kızlar haberiniz varmi
kızlar ramazan geliyor malum oruç konusunda ne düşünüyosunuz tutucakmısınız ?
Ben onu duydum doktoruma sordum bana çok kızdı.Nerden çıkarıyosunuz böyle şeyleri öyle olsa bize sağlık bakanlığından yazı gelirdi dedi.Ve kalp kapakçığı ameliyatlarında hep domuz kalbi kapağı kullanılıyormuş İnsanla en uyumlu olan oymuş çünkü.Ozaman ölelim dedi sağlık için olduğunda bişey olmaz dedi vs.vs. bende aldım içiyorum vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?