- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #16.601
Valla Canim ben yumurta manyağı biriyim ama rafadan ve sahanda böyle tam pişmiş değil hasret kaldım. .haşlanmış yumurta yemekten gina geldi. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1061751 Eki Görüntüle 1061750 Eki Görüntüle 1061752 kızlar ben file yerine şu küvet içi süngerlerinden almayı düşünüyorum daha rahat gibi.Bide şu sonda gördüğünüz mavi şey bebeği yıkarken kafasına takıyorsunuz yüzüne su gelmemesi için çok pratik ve ucuz tavsiye ederim
Ay bu cahillikle ben of of..ya ben yikayabilir miyim bilmiyorum korkarım..
süngerler güzel duruyor ama bence çok kullanışlı değil suyu çekecek sen bir taraftan su dökeceksin o su soğuyacak bebek içinde yatacak üşüyecek birde bu açıdan düşün:)
hiç düşünmedim bunu öylemi olur ki gerçekten:)))))Dur bi düşünüyüm bunu araştırıyım doğru olabilir söylediğin mantıklı
aynen ben de öyle çok severimmmm
arkadaşlar yemek yeyince mideniz sıkışıyor mu artık bir de 4-5 gündür sırt ağrılarım oluyor sizde de var mı?
Eki Görüntüle 1061751 Eki Görüntüle 1061750 Eki Görüntüle 1061752 kızlar ben file yerine şu küvet içi süngerlerinden almayı düşünüyorum daha rahat gibi.Bide şu sonda gördüğünüz mavi şey bebeği yıkarken kafasına takıyorsunuz yüzüne su gelmemesi için çok pratik ve ucuz tavsiye ederim
canım nerden aldın ne kadar fiyatı Acaba
Dur bakalım araştırıyorum ama bu süngeri kullanan çok bence bu bildiğimiz süngerler gibi suyu içine hapsetmiyodur:)bende çok bilmiyorum kullanmadım benimde ilk bebeğim ama görünce aklıma öle geldi.
çok şirin :))))))
süngerler güzel duruyor ama bence çok kullanışlı değil suyu çekecek sen bir taraftan su dökeceksin o su soğuyacak bebek içinde yatacak üşüyecek birde bu açıdan düşün:)
Asıl bebeğin tipine bittim ben ya çok sevimli baksana
Dur ona da bakıyım canım oda mantıklıymışcanım ben filelere bakarken içi köpüklü bir file gördüm. bebeğin vücudunun şeklini alıyor. bi arkadaşımda onu önerdi tek başına bile yıkayabiliyorsun bebeği dedi. ben öyle birşey alıcam
Bence vardır canım n11 de buldum şimdi 4 tl 5 tl hep fiyatlarısanırsın havuz başında güneşleniyor :))))o şapkadan istiyorum nerde vardır internet dışında bebek mağazalarında var mıdır?.
Bence vardır canım n11 de buldum şimdi 4 tl 5 tl hep fiyatları
Bence vardır canım n11 de buldum şimdi 4 tl 5 tl hep fiyatları
fiyatıda iyiymiş deyince aklıma şey geldi.Dün birisi paylaşmış facede adamın biri arabasını satıyo ilan yapıştırmış arabanın özelliklerini saymış saymış en altada fiyatını soracak olursanız atınan deve deeelll aaanaşabiliruk yazmış gülmekten çatladım yaiyi fiyatıda bişey değilmiş
hemen bakıyım canım teşekkür ederim:)köpüklü filenin fiyatı 25 tl bu sitede var http://www.e-bebek.com/baby-jem-kopuklu-file_BJE-BJ164-BE?gclid=CLr87qXq1b0CFagKwwodpjgAPg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?