- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 34
- Konu Sahibi BetulMuratErdem
-
Maşallah canm paşaya. Allah nazarlardan korusunbende 1 agustosta 3500 kilo agırlıgında sezeryanla oglumu kucagıma aldım su anda tam 3aylık 7 kilo anne sutu emiyor gunde 1 kere zorda kalırsam mama veriyorum
Maşallah canm Allah bağışlasın. Bizde bugün tartıldık 7.790 kg olmuşuz. Boyumuzda 61 cm. Anne sütüne devammerhaba ben de 1 Ağustos.ta sezaryen ile doğum yaptım.oğlum 2.900 gr doğdu.en son tartıldğmzda 5.150gr idi.anne sütü ile besleniyoruz şükür sağlığımız yerinde.bir de dört yaşına yeni girmiş bir abimiz var :)
Ben ağladıkça emziriyorum. Tabi kilosu fazla olunca biraz zor doyuyo. 2 saati geçirmiyoruz ama.Maşallah kuzucuga... hangi sıklıkta emziriyorsun?
Bizimkini. En fazla 4gun surdu.onda da ben de oda zeytinyagi ictik ise yaradi. Bizde sadece anne sütü ile besleniyiozKızlar nasılsınız bebişler ne alemde. Benim paşamın kaka düzeni tamamen bozuldu. Günde en az 3 defa yapan oğlum 7 gün bile yapmadığı oldu. Ve sadece anne sütü ile besleniyo. Kaç tane doktora götürdüm tahliller yapıldı. Emdiği için sorun yok diyolar. En fazla fitil verebilirsin dediler :-(
Bi daha tekrarladı mı canm ?Ben
Bizimkini. En fazla 4gun surdu.onda da ben de oda zeytinyagi ictik ise yaradi. Bizde sadece anne sütü ile besleniyioz
Yok bu dedigimi sindiye kadar iki kez yaptik.2.5 aylik bebegimBi daha tekrarladı mı canm ?
Maşallah senin bebişe canm. Benimki en son cumartesi yaptı. :-( inş eski düzenimize geri dönerizYok bu dedigimi sindiye kadar iki kez yaptik.2.5 aylik bebegim
Canm benim oğlumda 7 günde bir falan yapıyodu sadece emiyodu. Doktor emmesinde azalma olursa sıkıntı başlar ozaman getir demişti. Sen bi doktora göster istersen canm. Bu arada bebeğin me kadarlık oldu?ya benım bebıs de kakasını 2-3 günde bır yapıyo benım yardımımla bacaklarını karnına doğru ıtıyorum oyle yapıyo ancak. emmesı de azaldı sızınkı hala aynı mı
Sen dediğin gibi kontrolünde mutlaka doktoruna söyle canm. Çok çok geçmiş olsun :-(3 buçuk aylık cnm 2 hafta sonra kontrolumuz var o zamn gostereyım bı huzursuzluğu yok cok sukur
Maşallah canm doğum kilosuna göre çok iyi şuan. Sağlıklı ömürleri olsun inş yavrularının :) benim oğlumda 24 ağustosta doğdu. 4.100 kilosu 54 cm boyu şuan 3 ayı bitti. 2 buçuk aylıkken 8 kiloydu boyuda 61 cmdi. Sadece anne sütüyle besleniyo hiç mama vermedim. 4. ayında tekrar boy kilo ölçümü yapılıcak şimdiden merak ediyorum valla gelişimi nasıl diye :) :)mrhaba anneler bende eylul başında doğum yapacakken benim minik oğlum erken gelmeye karar verip 1 ay erken geldi 2 ağustosta aramıza katıldı 2980 gr 52 cm sezeryan ile doğdu 1 hafta küvezde kaldı ciğerleri tam gelişmediği için..ilk ayda kilo almadığı için mama ve meme ile gidiyorum günde 3 defa 90 ml mama içiyor hiç arttırmadım dozunu ama anne sütüne ağırlık veriyorum. 3,5 aylık olduk çok şükür 7750 kg 68cm olduk bu arada benim 10yaşında bir oğlum daha var
maşallah snin bebişinin de kilosu çok ii enimkide zamanında doğsaydı 4 ,500kilo olucakmış ama saglıkla doğdu ya ben ona şukrediyorum allah evlatlarımızı korusun peki senin beslenmen nasıl ben bir çok şey denedim sütüm şakır şakır akmıyoMaşallah canm doğum kilosuna göre çok iyi şuan. Sağlıklı ömürleri olsun inş yavrularının :) benim oğlumda 24 ağustosta doğdu. 4.100 kilosu 54 cm boyu şuan 3 ayı bitti. 2 buçuk aylıkken 8 kiloydu boyuda 61 cmdi. Sadece anne sütüyle besleniyo hiç mama vermedim. 4. ayında tekrar boy kilo ölçümü yapılıcak şimdiden merak ediyorum valla gelişimi nasıl diye :) :)
Benimde öyle şakır şakır akmıyo ama oğluşuma yetiyo çok şükür. Herşeyden normal bi şekilde yiyorum. Hergün yeşillik tüketmeye çalışıyorum. Haftada 2 balık 1 gün et 1 gün sebze 1 gün kurubakliyat mutlaka tüketiyorum. Tatlı pek yemiyorum. Meyve yemeye çalışıyorum yada suyunu sıkıp içiyorum. Yoğurt peynir hergün yiyorum. Yoğurdumu kendim mayalıyorum.maşallah snin bebişinin de kilosu çok ii enimkide zamanında doğsaydı 4 ,500kilo olucakmış ama saglıkla doğdu ya ben ona şukrediyorum allah evlatlarımızı korusun peki senin beslenmen nasıl ben bir çok şey denedim sütüm şakır şakır akmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?