Merhaba hayırlı olsun inşallah. Bende bursadayim 17 haftalık hamileyim. İlk istediğimiz ay allah nasip etti bize de
seninde bebegin hayırlı olsun cnm.rabbim kimseciklere aratmasın inş zor bi süreç.hangi hastane ye gidiyosun cnm
Önce yıldırım dorukda şeyma hanıma gittim memnun kalmadim. Sonra cekirge dorukda sühendan hanıma gittim çok iyi bir doktor ama doğum yapacağım ay yani ağustosda izne çıkıyormuş. O yüzden bu cuma yine yıldırım doruk da nuray hanıma gideceğim ilk defa benim çok karışık yani sen kime gidiyorsun
slm arkadaşlar ben 15 haftalık hamileyim 8 senelik özlemin ardından hamile kaldım sizlerle burda buluşalım bu güzel süreci birlikte yaşayalım hadi şimdiden hoşgeldiniiiizzz
slm :) çok iyi oldu bu başlık ben de 13 haftalık hamileyim henüz rahat edebileceğim bir dr ve hastane bulamadım ama ümitliyim
ben sühendan hanıma giderken hamile kaldım sonra anadolu hastanesinde deniz hanıma gittim 3 defa kısmetse haftaya bende nuray hanıma gidicem evime yakın oldugu için yıldırım dorugu seçtim.fiyatlar tahlil ücretleri hakkında bilgin varmı peki
muayene sanırım 45 lira idi. tahlilleri ben sağlık ocağında hemşireym orada yaptırıyorum genelde ama muayene ile birlikte rutin tahiller ücretsiz diye duydum. ama 2li 4lü tarama ücretli tabi
Sen 3 lu tarama yaptirdinmi cnm benim haftaya yapilicak onceki dr 2 li testi yapmamisti ins cok pahali degildir dorukta
3lü yaptırmadım cuma günü 4lü yaptırdım dorukta 68 lira gibi birşey ödedim. 47.5 da muayene ücreti
bende nuray hanım için ayın 20 sine randevu aldım nasıl bi doktor acaba okudugum yorumlar hep iyi yönde ama normal dogummu sezeryanmı daha çoktercih ediyo ilgi alakası nasıl acaba bilgin varmı cnm
slm :) çok iyi oldu bu başlık ben de 13 haftalık hamileyim henüz rahat edebileceğim bir dr ve hastane bulamadım ama ümitliyim
meraba hanımlar ben 2013 agustos annesıym bursadanım bende umarım bebıslerınızı saglık ve mutlulukla kucagınıza alırsınız ben kendı drumu sıze onermek ıstedım ben baharda dogum yaptım ve cok memnun kaldım hem uygun hem de ilgılıler gunul duran doyrastı drumun adı ve cok ılgılı bı bayandı hala bulamadıysanız bence bı bu dra gıdın derım
ben önce ziya beyden randevu aldım gittim ama oldukça garip olan sekreteriyle tartışınca hemen vazgeçtim dr la bile görüsmeden çıktım o gün bir dr görüşmek istediğim için hayat hast gittim pek memnun kalmadım şimdi medikal parkta yasemin hanıma gidiyorum ilgili biri yarında doruk tıpta gizem hn dan randevum var dün şevket yılmaz hst gittim devlet hastanesi çekilecek gibi değil sabah 11 den 15.30 a kadar koşturdum yinede sonuçlarımın hepsi çıkmadı dr 11 randevusuna yarım saat geç geldi saat 15 tede çıkıp gitmişti yani bütün günüm bir hiç için gitti artık doruktıpla medikal arasında karar vereceğim belki baharada gitmeliyim :)
meraba hanımlar ben 2013 agustos annesıym bursadanım bende umarım bebıslerınızı saglık ve mutlulukla kucagınıza alırsınız ben kendı drumu sıze onermek ıstedım ben baharda dogum yaptım ve cok memnun kaldım hem uygun hem de ilgılıler gunul duran doyrastı drumun adı ve cok ılgılı bı bayandı hala bulamadıysanız bence bı bu dra gıdın derım
merhaba canım
ben ilk doğumumu baharda nagihan hanımda yaptım çok memnundum
ama kalabalığından dolayı oraya gitmek istemiyorum
sigortadan farkı kalmadı artık
baharda sonuçlar hemen çıkıyor gitmeni tavsiye ederim bende bi çok dr değiştirdim zübeyde hanıma gittim memnun kalmadım daha randevu veren danışman tersleyince hiç girmedim bile rentıpa gittim orasıda pek ilgienmedi pembe maviye gittim ücret biraz zorladı en sonunda baharda bi arkadaşım doğum yaptı onun vasıtasıyla gönül hanıma gittim ondan çok memnun kaldım doğumdan önce idrarımda protein görüldü 2 gün hastanede yattım drum erken doğum olcağını anladı kı bana ciğerleri gelişsin diye iğne vurdu ondan on gün sonra sancılandım daha 4 hafta vardı ama erken gelmek istemiş oğlum o saatte bi çok insan vardı orda suyum geldi dr muayne ederken oğlum kakasını yapmıştı benden acil kordon dolanan bi hasta daha vardı onu aldılar ben beklerken bebeğim normal doğdu hemen beni aldılar doğumhaneye gönül hanım sağolsun bebeği aldıktan sonra benim doğumuma kostu hemen benimki tavsiye tabiki sizin bileceğiniz iş ama umarım kendi gönlünce bi dr bulursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?