buldum arkadaşım :) gönlüme göre bir dr buldum sonunda bu gün 2 de doruk tıpta randevum vardı gittim hastanedeki ilgiyi pek beğenmedim ama dr ve teknolojiyi çok beğendim tüm sorularıma cvp aldım çok rahatladım bir tek miyomlarla ilgili sorunum var ona da artık dua ediip allahtan yardım isteyeceğiz ama sonunda dr bulabildim gibi görünüyor çok mutluyum
Selam bende Bursalıyım. Bu aralar tek düşüncem bebeğimin tekmelerini hissedememem. Sizler hissettiniz mi ne zaman?
slm arkadaşlar ben 15 haftalık hamileyim 8 senelik özlemin ardından hamile kaldım sizlerle burda buluşalım bu güzel süreci birlikte yaşayalım hadi şimdiden hoşgeldiniiiizzz
senin adına sevindim hamilelikte en önemli şeylerden biri iyi bi dr herşeyi sorabileceğin rahat edebileceğin bi dr umarım sağlık ve huzur dolu bi doğum gerçekleştirir, çoooook rahat bi gebelik geçirirsin :) cinsiyeti beli oldu mu belki oğluma gelin alırım :)))
Selam bende Bursalıyım. Bu aralar tek düşüncem bebeğimin tekmelerini hissedememem. Sizler hissettiniz mi ne zaman?
sağol hayatım aslında dr cinsiyette söyledi ama çok ilginç ben kabullenemedim :)) dr da tabi ihtimal olarak söylediği için bir sonraki randevumda kesinleşeçek istediğim bir cinsiyette yok tek isteğim sağlıklı olması ama bilemedim kendimi hissettiğim şeye öyle koşullamışım ki :)
merhaba Bursalı anne adayları
bende bursadayım Allah hepmizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. devlet+özel şeklinde muayenelerimi oluyorum malum özel iyi fakat tahliller pahalı
Onemli olan saglikli olmasi ama yonede meraklaniyo insan ne dedi drun peki sen cinsiuetinin ne olmasini istiyorsun
devlet hst nesine de gidiyorum oradaki dr 8 nisanda gel dedi acaba bir daha mı int. randevu alacağım nasıl olacak( şevket yılmaza) bilen var mı
Evet cnm sonuc gostermiceksen muayeneyse yani randevu aliyosun int.
teşekkür ederim hayatım randevu almak zor oluyor önceden vermiyor sistem falan ama napalım artık
kız bebek dedi aslında hep kızım olmasını istiyordum önceden ama hamile kalınca bir erkek düşüncesi olmuştu kabullenemedim çok inanmışım hissettiğim gibi olacağına.
devlet hst nesine de gidiyorum oradaki dr 8 nisanda gel dedi acaba bir daha mı int. randevu alacağım nasıl olacak( şevket yılmaza) bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?