2014 ağustos bursalı anneler

senin adına sevindim hamilelikte en önemli şeylerden biri iyi bi dr herşeyi sorabileceğin rahat edebileceğin bi dr umarım sağlık ve huzur dolu bi doğum gerçekleştirir, çoooook rahat bi gebelik geçirirsin :) cinsiyeti beli oldu mu belki oğluma gelin alırım :)))

Selam bende Bursalıyım. Bu aralar tek düşüncem bebeğimin tekmelerini hissedememem. Sizler hissettiniz mi ne zaman?

endişelenme yakında hissedersin kendini strese sokma bıdıklar oyunu çok severler bendede lurdu nıye kıbırdamıyo bişey mi oluyo diye endişelenirdim kfanı rahat tut bi çikolata ye yan yat ben hep oğlumu öyle hissederdim senin minik belki cevap verir çikolataya hayır diyemezz:)

Selam kızlar, bende Bursa da yaşıyorum. Herkese güzel bir hamilelik ve bebislerimizi sağlıkla kucağımiza almayı diliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol hayatım aslında dr cinsiyette söyledi ama çok ilginç ben kabullenemedim :)) dr da tabi ihtimal olarak söylediği için bir sonraki randevumda kesinleşeçek istediğim bir cinsiyette yok tek isteğim sağlıklı olması ama bilemedim kendimi hissettiğim şeye öyle koşullamışım ki :)

Selam bende Bursalıyım. Bu aralar tek düşüncem bebeğimin tekmelerini hissedememem. Sizler hissettiniz mi ne zaman?

h.g. cnm bende senin gibiydim özellikle sabah 9 ve gece 1 de daha çok hissedilecegii duydum karnımı doyurup yada tatlı bişiler yiyip sol tarafıma yatıp elimide karnıma koydugumda minigimin hareketlerii hissettim azda olsa çok kuvvetli degil tabi hafif hafif vuruyo ama sessiz ortamda ve ona konsantre oldugunda hissediyorum ben inş sert tekmelerinide biran önce hissederiz.zaten ilk hamileliklerde 22. haftadan önce pek net hissedilmezmiş telaşlanma cnm.

Onemli olan saglikli olmasi ama yonede meraklaniyo insan ne dedi drun peki sen cinsiuetinin ne olmasini istiyorsun

merhaba Bursalı anne adayları
bende bursadayım Allah hepmizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. devlet+özel şeklinde muayenelerimi oluyorum malum özel iyi fakat tahliller pahalı

merhaba Bursalı anne adayları
bende bursadayım Allah hepmizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. devlet+özel şeklinde muayenelerimi oluyorum malum özel iyi fakat tahliller pahalı

hosgeldin cnm amin diorum dua na.hangi dr ve hastane ye gidiyosun cnm

Onemli olan saglikli olmasi ama yonede meraklaniyo insan ne dedi drun peki sen cinsiuetinin ne olmasini istiyorsun

kız bebek dedi aslında hep kızım olmasını istiyordum önceden ama hamile kalınca bir erkek düşüncesi olmuştu kabullenemedim çok inanmışım hissettiğim gibi olacağına.

devlet hst nesine de gidiyorum oradaki dr 8 nisanda gel dedi acaba bir daha mı int. randevu alacağım nasıl olacak( şevket yılmaza) bilen var mı

HTML:
kız bebek dedi aslında hep kızım olmasını istiyordum önceden ama hamile kalınca bir erkek düşüncesi olmuştu kabullenemedim çok inanmışım hissettiğim gibi olacağına.

Bende erkek istiyodum erkek oldu amma simdi kiz mi olsaydi ne diyorum olsun kiz iyidir tokalar takarsin cicisler giydirirsin annesi ogluma gelin alirim bakarsin kizceni :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…