2014 ağustos bursalı anneler

HTML:

Bende erkek istiyodum erkek oldu amma simdi kiz mi olsaydi ne diyorum olsun kiz iyidir tokalar takarsin cicisler giydirirsin annesi ogluma gelin alirim bakarsin kizceni :)))))

dimi ya aslında kızı çok istiyordum ama hislerim yanlış çıkınca bozuldum bi kızı bin kişi ister bi kişi alır bakcaz artık

ergun beye gidiyorum hayatım ve bu gün randevu almayı başardım :) pek konuşmuyor ama titiz iyi birine benziyor tahlil yaptırmaktan pek dr göremedim geçen sefer belki bu sefer daha iyi geçer sen kime gidiyorsun ?

ben dorukta nuray boyara gidiyorum ..
şevkette de mehmet emin üstünyurttan çok memnun arkadaşım
bi de ona gitsem bakalım nasıl :))

ben dorukta nuray boyara gidiyorum ..
şevkette de mehmet emin üstünyurttan çok memnun arkadaşım
bi de ona gitsem bakalım nasıl :))

git git :) ben kkısa bir süre öncesine kadar 4 dr a gidiyordum sonunda 2 ye düştü ben de dorukta gizem hnma gidiyorum ona da gel :) tanışır dr ları pişman ederiz

git git :) ben kkısa bir süre öncesine kadar 4 dr a gidiyordum sonunda 2 ye düştü ben de dorukta gizem hnma gidiyorum ona da gel :) tanışır dr ları pişman ederiz

canım ben gizeme gittim onla enerjim tutmadı hain karı
nurayla da çok tutmuyor ama idare ediyoruz..
üstünyurttan cumaya randevu almıştım mesaj geldi 182 den dr.unzun mazaretinden dolayı randevunuz iptal edilmiştir deyinee :))

ay benim de gizem izinliymiş 26 nisana kadar bakalım ne zaman doruktan tekrar randevu alabileceğim benim de öyle aman aman anlaştığım bir dr um yok ama bakalım belki zamanla ısınırız diyorum :) bebekçiğimin cinsiyeti kesinleşirse diye çok heyecanlıyım özele gitmeye devlette dr başka yerde ulturason başka yerdeydi senin ki belli mi kız mı erkek mi

17. hafta da erkek dedi dr.um cnm..
gizem amma çok izin almış..
aslında bahar da ki nagihanla tutuyor benim enerjim ama
hastanenin kalabalığından dolayı gitmiyorum ona da :))
senin bebişin kaç haftada ?

Son düzenleme:

Bende nuray boyara gidiyorum ama benim de sanırım enerjim hiç biriyle tutmuyor ama yapacak birşey yok artık doktor değiştirmek istemiyorum beş aylık olduk.birde ilk gebelik normal mi sezeryan mi olacak oda belli değil ortada kalmak istemiyorum son anda

şu anda 16. haftadayız :) allah oğlunla sana birlikte uzun bir ömür versin hayırlısıyla

sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi de :)

Amin amin canım şimdi seni coook iyi anlıyorum hemen ik doğsun istiyorsun nasıl olcak diye merak ediyosun ay ne güzel heyecanlar onlar hemen geçirecek o günler sağlıklı alcaksın bebeğini kucağına zaman bi bakmışın genişse gitmişse

inş :) senin kaçıncı bebek

Bugun nuray hanima randevumuz vardi bebegimiz saglikli gelisimi guzel di ama rahim agzi boyunun kisa oldugunu erken dogum riskinin olabilecegini ve rahim agzina dikis gerekebilecegini soledi bizi fakulteye sevketti gittik haftaya randevu verdiler ve ultrason sonucununda 1 haftayi bulabilecegini solediler .ne agrim ne sancim ne kanama nede akintimda problem yok sahsen biraz tedirgin oldum.bole rahim agzi problemi yasayan oldumu aranizda internettede dikisin ehli kisiler tarafindan yapilmadiginda bebegin kaybedebilecegi yaziyo iki arada kaldim ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…