Bende bisey anlamadim canim kafalarina goremi uyguluyolar standarti yokmu anlamadim.en son lisede oldum asi universitede asi filan olmadik ben hatirlamiyorum yani
Bitter bende liseden 2003 de mezun oldum ilk gebeligimi 2010 yasadim onda dahi 2 doz vuruldum simdi de tek doz vuruldum liseyi niye dikkate almislar anlamadim
Günaydın kızlar...
Her zaman olduğum gibi yine iş başı yaptım ve bu gün de çalışmak istemiyorum
günaydın cnm, al benden de okadar...sadece uykum var...bi otel odasında olmak isterdim şimdi yanımda kimse olmicak...ne iş...ne eş...ne çocuk...pofff :)))
Günaydın kızlar bizim detaylı ultrasonumuz 18 temmuzda yapıldı bir radyoloji uzmanı yaptı başlamadan evvel eşime ve bana sorular sordu akraba evliliği var mı ailede genetik rahatsızlık varmı dye sonra ben doğuştan kalp rahatsızlığım olduğunu söyledim bebeğin sadece kalbine baktı nerdeyse yarım saat baktı diğer organları öylesine geçti sonuç olarak kalbinde 1.5mm delik var dedi önemli değil doğumda veya 7 yaşına kadar kapatılır dedi ama tabi ben çok kötü oldum üzüldüm kendimden biliyorum ve benim çektiğim acıları onun çekmesini istemiyorum sonra biz bir haftasonra ameliyat olduğum hastaneye gittik pediatrik kardiyolojiden randevu almıştık bebeğin fetal ekosu için orda söyledik ayrııntılı ultrasonun raporunu verdik kardiyologlar 1 saat baktılar delik falan yok gayet sağlıklı dediler ben de sevindim ama aklımda da şüphe yok değil ama eşim onlar kardiyolog onlar daha iyi bilir diyor bencede öyle ama işte ne bileyim sizde anlarsınız anne olmaya çalışmak zormuş...18 ağustosta kardiyoloğuma yine gidicez bebeğime baktırıcam yine inşallah buseferde birşe çıkmaz bizim için dua edin lütfen:26: melek taşıyıcıları...
Günaydın kızlar bizim detaylı ultrasonumuz 18 temmuzda yapıldı bir radyoloji uzmanı yaptı başlamadan evvel eşime ve bana sorular sordu akraba evliliği var mı ailede genetik rahatsızlık varmı dye sonra ben doğuştan kalp rahatsızlığım olduğunu söyledim bebeğin sadece kalbine baktı nerdeyse yarım saat baktı diğer organları öylesine geçti sonuç olarak kalbinde 1.5mm delik var dedi önemli değil doğumda veya 7 yaşına kadar kapatılır dedi ama tabi ben çok kötü oldum üzüldüm kendimden biliyorum ve benim çektiğim acıları onun çekmesini istemiyorum sonra biz bir haftasonra ameliyat olduğum hastaneye gittik pediatrik kardiyolojiden randevu almıştık bebeğin fetal ekosu için orda söyledik ayrııntılı ultrasonun raporunu verdik kardiyologlar 1 saat baktılar delik falan yok gayet sağlıklı dediler ben de sevindim ama aklımda da şüphe yok değil ama eşim onlar kardiyolog onlar daha iyi bilir diyor bencede öyle ama işte ne bileyim sizde anlarsınız anne olmaya çalışmak zormuş...18 ağustosta kardiyoloğuma yine gidicez bebeğime baktırıcam yine inşallah buseferde birşe çıkmaz bizim için dua edin lütfen:26: melek taşıyıcıları...
Günaydın kızlar...
Nette şöyle bir yazı buldum radyoloğun bahsettiği delik bu olabilir mi ?
Bebeğin kalbi anne karnında normal olsa da doğduktan sonra kalbi yeniden incelenmeli midir?
Bebeğin kalbi yeniden incelenmelidir. Çünkü, anne karnındaki bir bebeğin kalbi, doğumdan sonraki ilk nefesi takip eden dakikalarda ve saatlerde bazı değişiklikler geçirir. Artık ihtiyacı kalmayan bazı kalp-dışı gereksiz damarlar tıkanır, o zamana kadar kalp içinde küçük odacıklar arasında açık durumda olan delik de kapanır.
Bak şimdi kafama takıldı
Sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız inş Allah.
Nette şöyle bir yazı buldum radyoloğun bahsettiği delik bu olabilir mi ?
Bebeğin kalbi anne karnında normal olsa da doğduktan sonra kalbi yeniden incelenmeli midir?
Bebeğin kalbi yeniden incelenmelidir. Çünkü, anne karnındaki bir bebeğin kalbi, doğumdan sonraki ilk nefesi takip eden dakikalarda ve saatlerde bazı değişiklikler geçirir. Artık ihtiyacı kalmayan bazı kalp-dışı gereksiz damarlar tıkanır, o zamana kadar kalp içinde küçük odacıklar arasında açık durumda olan delik de kapanır.
Bak şimdi kafama takıldı
Sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız inş Allah.
SAğolasın canım.Gunaydin canim allah kolaylik versinnn
Senin kardiyalog ta söylemiş ya iyice rahatladım. SAğol canım.kardiyologlarım da söyledi her bebeğin kalbinde bazı delikler olabiliyormuş olmazsa yaşayamaz dediler ama radyoloğun rapor ettiği delik böyle değil sanki olmaması gereken bir delik ama kardiyologlar böyle tehlike teşkil eden bir delik görmediklerini söylediler.bebeğim doğdktan bir ay sonra ona iyice bakıcaz zaten dediler bir de bebeğin doğduğunda ilk ağlaması çok önemliymiş o ilk ağlamayla delikler kapanıp ciğerleri gelişiyormuş ben doğduğumda hiç ağlamamışım kalbimde delik vardı ve başka birçok sorun vardı ama Allahım evladıma göstermesin inşallah...doğumdan önce doktora iyice tembih edicem bebeğimi ağlatın diye sizin de aklınızda olsun...
SAğolasın canım.
Senin kardiyalog ta söylemiş ya iyice rahatladım. SAğol canım.
Senin durumun ile ilgili olarak kardiyolog bence bu konuda uzman ona güvenmelisin. Sen aklına kötü şeyler getirip bozma moralini. Eğer ciddi bir durum olsaydı zaten kardiyoloğun gözünden kaçmazdı çünkü sen zaten özellikle delik için gidiyorsun elinde raporla normal bir kontrol değil yani. Daha dikkatli bakmıştır eminim ki. Tabi dokğduktan sonra inceletmek gerek her bir yerini ne olur ne olmaz. Evet bende söyleyeceğim ağlatın bebişimi diyeceğim bende ağlarım onunla birlikte ne yapalım her şey onlar için.
Günaydın kızlar...
Amin canım inş Allah. Tüm bebişler için tek temennimiz.aman ben doğduğumda ağlamamışım ama yaşarken hiç dinmedi gözümün yaşı bebeklerimiz doğduklarında şöyle avazları çıktığınca ağlasınlar sonra hep gülerek yaşasınlar inşAllah...
Ben de normalde zor kalkardım. Ne hikmetse 2-3 gündür uyuyamıyorum. Normalde 11 gibi falan çoktan yatmış olurum bu aralar 1-2 yapıyorum tık yokbende iş başı yaptım sabahları kalkmakta zorlanıyorum artık yıllık iznimide kullanmak istemiyorum doğumdan sonraki iznimle birleştiricem
Günaydın canım. Allah sana şifa versin, bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.. Böyle durumlarda da insan ne yapacağını bilemiyor, biri var diyor biri yok diyor ama kalp kardiyologlar sorun yok dediyse yoktur inşallah. istersen bir de farklı bir çocuk kardiyolojiden randevu alın veya kendi randevunu öne almaya çalış, için rahat eder en azından.
teşekkür ederim canım bebğime bakanlar çocuk kardiyologlarıydı ve işlerinin en iyisi tek bir doktor bakmadı bir doçent bir profösör baktı zaten o yüzden biraz daha rahatladım bakalım ayın 18inde yine bakacaklar inşAllah bu sefer de bir sorun görmezler...
günaydın
dün kaçtıkta ne oldu gene döndük dolaştık geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?