2014 Aralık Anneleri

Guzel bi tespit olmus canim zaten bence bize kilo aldiran vitamin haplari..
Bence sen dogumdan sonra rahat verirsin kilo.ben hep ayni kiloda giderdim okuldayken birden kilo aldim ne oldugunuda anlamadim ama bi turlu kiloda veremedim taaki tiroidlerimin calismadigini dogal olarak metabolizmaminda calismadigini ogrenene kadar tiroid ilaclarina basladiktan sonra kafama koydum kilo vermeyi calistigim icin spor yapamadim ama guzel bi diyet programi yaptim kendime hemde hic diyetisyenlerinki gibi sikici degil saglikli ve dengeli beslenerek gitti kilolarim ve ben hayatimda hic 36 beden olmamisken 36 beden gelinlik giydim cok mutlu oldum..
Evlendikten sonra hem dikkat etmedim hemde tiroid hormon seviyem basini alip gidince 8 kilo kadar aldim ustunede hamile kaldim yani dogum yaptigimda sil bastan baslamam lazim.ben isteyen herkese bu konuda yardimci olucam hemde gun gun menu yazicam ornek olsun diye kalori hesaplamasiyla birlikte..
Oyle yapmistim cunku baska bi forum sitesinde cok yardimi oluyo :)

İnş Allah dediğin gibi kolay verebilirim. Yalnız azmine hayran kaldım. Evlendikten sonra herkes gibi saldım çayıra mevlam kayıra ya da alan almış satan satmış hesabı mesela bende kilo almaya çalış çalış alama. Evlendikten sonra bıraktım hiç uğraşmadım Şimdi eşim bile şaşırıyor sen nasıl bu kadar yiyorsun diyor. Valla ben değil Eymen paşa yiyor diyorum da inandıramıyorum. Bir doyuramadım seni diye dalga geçiyor. 15 le kapatsam bu hamişliği diyordum ama zor. 8 kilo almışım şimdiden
Valla yardımların süper işe yarar. Birde moral verip gaza geliriz birlikte daha kolay olur

Evet annişlerr bizde geldik evimize sabah once doktora gittik yuzde 80erkek olan emirhan pasamiz pipisini cis yaparak gosterdi bizee gerci coktan erkege kaptirmistik biz kendimizide netlesinde cok sevindik cok hareketliyiz 21cm 340 gr olmusizz 20+2yiz suyumuz bol ve piril pirill neyle besleniyosan dea et cok guzel dedi hala ayni kilodayim hic almadim 60la dvm sonra saglik ocagina gittik asimizi olduk kalbimizi dinledik gerci bugun ben pek izleyemedimm kizimla gittikk hep kardesine gosterdi doktor ekrani bende kizimin seyretmesini izledim onla mutlu oldumm 15gun sonra istersen aytontiliya gidebilirsin zorunlu birakmiyorum dedi baska sehirde zatenn ama ben hala kararsozim 4boyutlu olmadigi icin gidesim yok bi dahaki ayada seker yuklemesi var dedii hadi bakalim bugunude atlattik artik bi ay sonraya insallah yada yakin sehirlerde iyi bi ultrason bulabilirsem 15gun sonraya artikkk benden hbrler bu kadarr :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bu seker yuklemesı nedır. Saglık ocagndamı yapıyolar. Kendi doktorumuzmu yapıyo. Bana hiç bahsetmediler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok merak ettin kızın ne tepki verdi bebişi izlerken Çocuk şaşırmıştır heralde Çiş yaparken görmek herkese nasip olmaz şanslısın. Maş Allah kilonuza, boyunuza, sağlığınıza, suyunuza Ayrıntılıda 4 boyutlu olmadaığı için gitmek istemiyorsun ama ben olsam giderdim. Gerçi doktorunda bir anormallik olsa söylerdi. Az çok onlarda biraz detaylı bakınca anlıyor sonuçta. Hiç kilo almaman süpermiş. Bak senin bebiş ne güzel kilosunu almış sana aldırmamış. Bizimkiler ne fesat hem kendilerine hem bize aldırıyorlar. 8 kilo aldım ya şaka gibi
Sağlıklı olsunlar da Çıtır 2014 Aralık anneleri topiğinde zayıflayacağız ki biz
Allah sağlıkla kucaklarımıza da aldırsın inş Allah

Cok istiyodu kardes zaten yeterince anlayacak yastada kardesi dogdugunda 9u bitmis olcak cok mutlu oldu sasirdi bu kadar net gormek hosuna gitti karnimda cok yok ya bu kadar buyukmu anne kardesim ben onu ufacik sandimdi diyoo :))onu mutlu gormek beni daha cok mutlu etti artik baslarim sanirim almaya yiyorum aslinda ama kizimda 12kilo almistim evt ayrintili biraz dusunduruyo beni 4boyutlu bulamazsam devlette yaptiririm en azindan diye dusunuyorum bakalim nasip allah kucagimizada almayi nasip etsin uc tane bayan vardi son haftasinda bayaca muhabbet ettik girmeden dogurasim geldi onlari ole gorunce :))) kizim da diyoki anne sende mibo kadar siscen cocuk napsin minnacik bisi bekliyodu herhelde kocamanlari gorunce gozu korktuu :))

teşekkür ederim canım inşAllah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alıp büyütürüz...

Sebamed de kullandim tatlim ondan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Benim cildim çok hassas fazla beyaz tenli olduğum için gölgede bile yanarim krem sursek bile belli saatlerde güneşte dolasmamaya özen gostermek lzim

ben çok açık tenli değilim, kumral tenim ama yine de korkuyorum lekelenmelerden. 2 hafta sonra tatile gideceğiz, o zamana kadar sıcaklar da azalmış olur muhtemelen, lekelenmeden atlatırım inşallah :)

Kızlar bu seker yuklemesı nedır. Saglık ocagndamı yapıyolar. Kendi doktorumuzmu yapıyo. Bana hiç bahsetmediler

Şeker yüklemesinde sana bir miktar glikoz yani şeker (50 gr veriyorlar genelde) verdikten sonraki 1 ve 3. saatte şekerini ölçüyorlar canım, hamilelik şekeri olup olmadığını test etmek için. sağlık ocaklarında yapılmıyor sanırım, haftan dolunca doktorun söyleyecektir sana da muhtemelen. benim bir sonraki randevum 25. haftamda, doktorum sabah aç karnına gel şeker yüklemesi yapacağız dedi. zaten 24-28 hafta arası yapılıyormuş genellikle.

Ben cosmed diye bi marka kullaniyorum canim 30 factor henuz lekelenme filan olusmadi cildimde insallahta olmaz.

inşallah olmaz canım. hatırladığım kadarıyla sen koyu tenliyim demiştin, eğer öyleyse yaşamazsın büyük ihtimalle

Kızlar ben bebeğimi hep sağda hissediyorum doktor rahmin kalp şeklinde demişti rahmim kalp şeklinde de ondan bebeğim sola hiç geçemiyo mu acaba kaynanam da 5 çocuk doğurmuş biri olarak erkek bebek hep sağda durur diyo ters bi durum var mıdır sizce ?

Gebelik şekeri denen bir şey varmış. Hamişlere şekerli su tarzı bir şey içiriyorlar kan alıp tahlil yapıyorlar. Doktorun zamanı gelince söyler canım. 24-28 haftalar arası yapılıyor genelde.

Hmm sagol canm. Ben suan 21 haftalgm. Ikı hafta sonra kontrolum var. Belkı bıdahakı cagırmasında soyler seker yuklemesini.

Ayy yavrum kim bilir onun hayal gücünde nasıldı Devlette yaptır maksat doktorun görmesi. Zaten madem renkli olmayacak boşuna para verme. Devlette de bakıyorlar gayet güzel. Sadece çok uzun bakmaz. O da renkli olmadığı için problem olmaz. Çocuk korkmuştur onların karnını görünce kocaman. Bu arada 12 kilo çok iyi almışsın valla.
Koca karı lafımıdır bilmem ama benim paşa da daha çok sağda duruyor. Hatta sağ böbreğime baskı yapıyor.
Alın size pipi :))

Oyyy oyy oyyy erkekimi görün diyorsun yani Allah nazarlardan saklasın tüm bebişlerimizi.

kalp şeklinde olması duruşunu etkiler mi bilmiyorum da şöyle bir şey söyleyeceğim canım, ben bebeği hep solda hissediyorum ama dün ultrasonda bakınca bebeğin sağda olduğunu söyledi doktor. yani biz hangi tarafımızda hissediyorsak bebek oradadır diye bir durum yok anladığım kadarıyla :)
bu arada bana bebek doğum pozisyonuna yakın ama döner muhtemelen dedi, şimdi senin iletini görünce aklıma geldi

Kızlar gerçekten de bu vitamin hapları mı bize kilo aldırıyor acaba:44:
Ben 4. aya kadar 1 kilo aldım sadece. ondan sonra b12 ve demir için vitamin kullanmaya başladım ve ondan sonra bir anda 3 kilo aldım.
kendimizi mi bu şekilde kandırıyoruz yoksa

Gebelik şekeri denen bir şey varmış. Hamişlere şekerli su tarzı bir şey içiriyorlar kan alıp tahlil yapıyorlar. Doktorun zamanı gelince söyler canım. 24-28 haftalar arası yapılıyor genelde.

16sında olacak benimki şimdiden şeker yüklemesi deyince midem bulanıyor :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…