2014 Aralık Anneleri

Hehehe demek ki normal bir anda kilo almaya başlamak :) Ben de hiç aradaki kiloları görmeden direk 3 kilo birden almışım. Neyse bakalım sonumuz ne olacak
Ben de size güveniyorum valla doğumdan sonra gaz verip kilo vermek için

Olsun canım bebişin sağlıklı sıhhatli olsun da nasıl olsa görürsün yüzünü de ilerleyen haftlarda inşallah. Bizim de oğluş 1 hafta geriden geliyodu geçen ay ondan sonra hoop birden kapadı arayı. Çok muz yemiştim o aralar belki o etki etmiştir :) Şimdi normal devam ediyordu en son, bakalım cumartesi de ben görcem bebişimi inşallah. Heyecanlıyımm

Günaydın herkese :13:
Güzel bir gün olur inşallah hepimiz için bugün.
Biz bugün tam 20 haftalık olduk teyzeleri böyle pıt pıt annesinin karnında hissetiriyo eşek sıpam kendini Cumartesi gününün gelmesini ve bebeğimi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum çok özledim onu

kilo konusunda konuşuyorum ama kendimi durduramıyorum hep birlikte vercez inş ya napalım konu başlığını da düşündüm çıtır 2014 aralık anneleri

Koruyucu güneş kremi kullanan arkadaşlarım, ne kullanıyorsunuz kaç faktör kullanıyorsunuz, memnun musunuz? bana yardımcı olur musunuz :)

Ben epey arastirdim ve solante pregna aldim canim 50 faktör.. Çok memnunum ama evden cikmadan yarim saat önce kullanmak ya da iyice yedirmek gerek kireç gibi oluyor surdugun yer zira

Kızlaar tetanoz aşısını kaçıncı haftada oldunuz? İki doz oluyormuş sanırım. İkincisi kaçıncı haftada?

Günaydın kızlar...
Her zaman olduğum gibi yine iş başı yaptım ve bu gün de çalışmak istemiyorum

Gunaydinnn
Walla bende uyumak istiorm. Gece dis agrisindan uyuyamadim. Sonuc 3 saatlik uykuyla hastaneye USG'ye geldim. Kafami bi yere koysam sizicam !

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben epey arastirdim ve solante pregna aldim canim 50 faktör.. Çok memnunum ama evden cikmadan yarim saat önce kullanmak ya da iyice yedirmek gerek kireç gibi oluyor surdugun yer zira

ya evet öyle bir durum var, ben yüzüm için sebamed in bebek güneş kremini almıştım da sürünce ruh gibi oldum baya uğraş verdim yedirmek için :) şimdi hem yüzüme hem de vücuduma kullanabileceğim bir krem arıyorum, solanteye bakacağım canım çok saol

Kızlaar tetanoz aşısını kaçıncı haftada oldunuz? İki doz oluyormuş sanırım. İkincisi kaçıncı haftada?

dun oldum bende asımı, 21+3 um , ılk gebelıklerde ılk doz yapılıo we bı ay sonra gun werıo , gıdıp ıkıncı doz oluomussun !

Canm tetenoz aşısı toplamda 5 kez olunuyo. Ve bıdaha hiç olmana gerek kalmıyo. Eger 2 kez olup bırakırsan bidahakı gebelikte dvm edıyosun tekrar oluyosun yanı. Ikıncı doz ilk oldugun tarihten 1 ay sonra oluyo.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dun oldum bende asımı, 21+3 um , ılk gebelıklerde ılk doz yapılıo we bı ay sonra gun werıo , gıdıp ıkıncı doz oluomussun !

Anladım canım sağol. Bana da sağlık ocağı 16. haftada gelmen gerek demişti sonra ben araştırdım ve 20. haftadan sonra olduğunu öğrendim ve gitmedim tabii.Haftaya falan giderim olmazsa.

5 kez olduğunu duymamıştım hiç.etrafımdakiler hep hamileyken 2 kez oldular bir de sanırım doğumdan sonra.

5 kez olduğunu duymamıştım hiç.etrafımdakiler hep hamileyken 2 kez oldular bir de sanırım doğumdan sonra.

Evet cnm dogumdan sınra falanda oluyosun toplam 5 tane oluyo. Zaten aşı kartı verdilerse ondada yazıyo. 5 tane olunca 60 70 yasına kadar hiç olmana gerek yok. Ikı yada üç tane olursan diger gebelıktede devamını yapıyolar zaten toplam yıne 5 tane oluş oluyosun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hmm anladım canım sağol.

Canim endiselenme insallah biseyi yoktur bebeginin sen daha once yasadigin icin korkuyosun tabiki Allah kimseye vermesin..ama kardiyologuna guven bence radyologlar biraz abartmayi seviyo sanirim..
Koruyucu güneş kremi kullanan arkadaşlarım, ne kullanıyorsunuz kaç faktör kullanıyorsunuz, memnun musunuz? bana yardımcı olur musunuz :)
Ben cosmed diye bi marka kullaniyorum canim 30 factor henuz lekelenme filan olusmadi cildimde insallahta olmaz..
kilo konusunda konuşuyorum ama kendimi durduramıyorum hep birlikte vercez inş ya napalım konu başlığını da düşündüm çıtır 2014 aralık anneleri

Kilo konusunda korkmayin kizlar ben daha once basardim 4 ayda 13 kilo verdim dogumdan sonra yine yapicam tabi 6 ay sonra..
Ek gidaya basladiktan sonra spor salonu ve diyetle halledicem insallah..

Maş Allah size o zaman Ohh ne güzel pıt pıtları hissetmek. Benim ki bu gün pek bi nazlı.
Konu başlığın süpermiş. Tuttum bunu Bu arada 20 gündür 65,5 kiloda takılı kalmıştım bende bu sabah bir tartıldım 67 nasıl oldu hemen o kadar anlamadım. Altı üstü 1 gün tartılmadım normalde her sabah tartılırım. Ara vermemek gerekirmiş Topiğinin demirbaşı olurum ben bu gidişle
bendeeeeee istemiyorumm uykum varr yarın hem tetanoz aşım var hem de ayrıntılı USG heyecanlıyımmmmmm
Oyy oyy oy senin heycan bambaşkadır şimdi. Tetenozu salla çok kolay hiç acımadı benim ki ama ayrıntılı ile ilgili destan yazarım o kadar mükemmel bir şey. Sanki bebişin doğmuşta karşıdan onu izliyorsun. Hayırlı haberler ile gel inş Allah.
Ben 20. haftamda oldum. 2 dozu doktorun isterse vururuz yoksa gerek yok dedi. Doktoruma daha sormadım.
Gunaydinnn
Walla bende uyumak istiorm. Gece dis agrisindan uyuyamadim. Sonuc 3 saatlik uykuyla hastaneye USG'ye geldim. Kafami bi yere koysam sizicam !

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uykusuzlu zor birde ağrıdan uyuyamamak daha da zor. Ama bebişini görünce geçer gider. Hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum.

Sebamed de kullandim tatlim ondan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Benim cildim çok hassas fazla beyaz tenli olduğum için gölgede bile yanarim krem sursek bile belli saatlerde güneşte dolasmamaya özen gostermek lzim

Madem kilo vermede deneyimlisin tecrübelerini paylaşırsın. 27 yıllık hayatım boyunca yeyip kilo almayan cinstendim. Hiç kilo vermek için diyet yapmadım doğal olarak. Diyetisyenlere çok gittim ama hep kilo almak için. Meğer işin aslı folik asitteymiş. 3 ay folik asit kullandım ve hamile kalmadan önce 5 kilo almış oldum. Bileydim diyetisyene para dökmek yerine 1 kutu folik asit alıverirdim kaç yıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…