canım bende öle bulantı varken 59.5-59.7-59.9 die giderken bi anda 63 oldum 61-62 hiç görmedim direk 63 şimdide dün gece tartıldım 65 dio canım sıkıldı ama normal sanırım .. doktor ii gidiosun diyor beyaz ekmeği kes dedi o sıkıntı bende karbonhidrattan vazgeçemiorum iştahım açıldı hergün börek açma poğaça modundayım bi kere iş yerinde öğle yemeğinden sonra ikindide acaip bi açlık bastırıyor böle olursam hoop bi anda 70
valla ben size güveniyorum kızlar hayatımda hiç rejim yapmadım kolay kilo alıp veriyorum doğumdan sonra gaz vermenizi bekliyorum
yoksaaaaa halimiz nanayyyy her canımın çektiğini de yiyorum bir kısıtlama yok sabah çorba içtim ki ne alaka bu yaşıma kadar sabah çorba içenlere şaşardım az önce de minik ekmek arası götürdüm iş yerinde 1-1.5 saat sonra öğle yemeği var ama şimdi olsa bi tane daa yerim ekmek arası falan midem mi genişledi Yusufumun mu canı çekiyorrrrrrrrr
kızlar detaylıdan geldik sözde radyolog baktı ilgilendi ama ilk 20 dkk tık çıkmadı bende amannn banane ne sorcam kötüyse kendi cüneytciğime geri dönerim dedim neyseki sonra adam başladı anlatmaya ama hiç lavbali değil işini yaptı çıktı raporunu yazdı diğer dr a geçtik ama sizinle paylaşacağım güzel bir resmimiz yok oğluşumuzunnn 390 gram olmuşş ve yine 1 haftalık geriden gelme devam ediyor 21. haftadayız bu yüzden 6 eylülde şeker yüklemesi için gideceğiz ya bakalımmm
Hehehedemek ki normal bir anda kilo almaya başlamak :) Ben de hiç aradaki kiloları görmeden direk 3 kilo birden almışım. Neyse bakalım sonumuz ne olacak
Ben de size güveniyorum valla doğumdan sonra gaz verip kilo vermek için
Koruyucu güneş kremi kullanan arkadaşlarım, ne kullanıyorsunuz kaç faktör kullanıyorsunuz, memnun musunuz? bana yardımcı olur musunuz :)
kilo konusunda konuşuyorum ama kendimi durduramıyorum hep birlikte vercez inş ya napalım konu başlığını da düşündüm çıtır 2014 aralık anneleri
Günaydın kızlar...
Her zaman olduğum gibi yine iş başı yaptım ve bu gün de çalışmak istemiyorum
Günaydın kızlar...
Her zaman olduğum gibi yine iş başı yaptım ve bu gün de çalışmak istemiyorum
Ben epey arastirdim ve solante pregna aldim canim 50 faktör.. Çok memnunum ama evden cikmadan yarim saat önce kullanmak ya da iyice yedirmek gerek kireç gibi oluyor surdugun yer zira
Kızlaar tetanoz aşısını kaçıncı haftada oldunuz? İki doz oluyormuş sanırım. İkincisi kaçıncı haftada?
Kızlaar tetanoz aşısını kaçıncı haftada oldunuz? İki doz oluyormuş sanırım. İkincisi kaçıncı haftada?
dun oldum bende asımı, 21+3 um , ılk gebelıklerde ılk doz yapılıo we bı ay sonra gun werıo , gıdıp ıkıncı doz oluomussun !
Canm tetenoz aşısı toplamda 5 kez olunuyo. Ve bıdaha hiç olmana gerek kalmıyo. Eger 2 kez olup bırakırsan bidahakı gebelikte dvm edıyosun tekrar oluyosun yanı. Ikıncı doz ilk oldugun tarihten 1 ay sonra oluyo.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
5 kez olduğunu duymamıştım hiç.etrafımdakiler hep hamileyken 2 kez oldular bir de sanırım doğumdan sonra.
Evet cnm dogumdan sınra falanda oluyosun toplam 5 tane oluyo. Zaten aşı kartı verdilerse ondada yazıyo. 5 tane olunca 60 70 yasına kadar hiç olmana gerek yok. Ikı yada üç tane olursan diger gebelıktede devamını yapıyolar zaten toplam yıne 5 tane oluş oluyosun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim endiselenme insallah biseyi yoktur bebeginin sen daha once yasadigin icin korkuyosun tabiki Allah kimseye vermesin..ama kardiyologuna guven bence radyologlar biraz abartmayi seviyo sanirim..Günaydın kızlar bizim detaylı ultrasonumuz 18 temmuzda yapıldı bir radyoloji uzmanı yaptı başlamadan evvel eşime ve bana sorular sordu akraba evliliği var mı ailede genetik rahatsızlık varmı dye sonra ben doğuştan kalp rahatsızlığım olduğunu söyledim bebeğin sadece kalbine baktı nerdeyse yarım saat baktı diğer organları öylesine geçti sonuç olarak kalbinde 1.5mm delik var dedi önemli değil doğumda veya 7 yaşına kadar kapatılır dedi ama tabi ben çok kötü oldum üzüldüm kendimden biliyorum ve benim çektiğim acıları onun çekmesini istemiyorum sonra biz bir haftasonra ameliyat olduğum hastaneye gittik pediatrik kardiyolojiden randevu almıştık bebeğin fetal ekosu için orda söyledik ayrııntılı ultrasonun raporunu verdik kardiyologlar 1 saat baktılar delik falan yok gayet sağlıklı dediler ben de sevindim ama aklımda da şüphe yok değil ama eşim onlar kardiyolog onlar daha iyi bilir diyor bencede öyle ama işte ne bileyim sizde anlarsınız anne olmaya çalışmak zormuş...18 ağustosta kardiyoloğuma yine gidicez bebeğime baktırıcam yine inşallah buseferde birşe çıkmaz bizim için dua edin lütfen:26: melek taşıyıcıları...
Ben cosmed diye bi marka kullaniyorum canim 30 factor henuz lekelenme filan olusmadi cildimde insallahta olmaz..Koruyucu güneş kremi kullanan arkadaşlarım, ne kullanıyorsunuz kaç faktör kullanıyorsunuz, memnun musunuz? bana yardımcı olur musunuz :)
kilo konusunda konuşuyorum ama kendimi durduramıyorum hep birlikte vercez inş ya napalım konu başlığını da düşündüm çıtır 2014 aralık anneleri
Maş Allah size o zamanGünaydın herkese :13:
Güzel bir gün olur inşallah hepimiz için bugün.
Biz bugün tam 20 haftalık olduk teyzeleriböyle pıt pıt annesinin karnında hissetiriyo eşek sıpam kendini Cumartesi gününün gelmesini ve bebeğimi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum çok özledim onu
Konu başlığın süpermiş. Tuttum bunukilo konusunda konuşuyorum ama kendimi durduramıyorum hep birlikte vercez inş ya napalım konu başlığını da düşündüm çıtır 2014 aralık anneleri
Oyy oyy oy senin heycan bambaşkadır şimdi. Tetenozu salla çok kolay hiç acımadı benim ki ama ayrıntılı ile ilgili destan yazarım o kadar mükemmel bir şey. Sanki bebişin doğmuşta karşıdan onu izliyorsun. Hayırlı haberler ile gel inş Allah.bendeeeeee istemiyorumm uykum varr yarın hem tetanoz aşım var hem de ayrıntılı USG heyecanlıyımmmmmm
Ben 20. haftamda oldum. 2 dozu doktorun isterse vururuz yoksa gerek yok dedi. Doktoruma daha sormadım.Kızlaar tetanoz aşısını kaçıncı haftada oldunuz? İki doz oluyormuş sanırım. İkincisi kaçıncı haftada?
Uykusuzlu zor birde ağrıdan uyuyamamak daha da zor. Ama bebişini görünce geçer gider. Hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum.Gunaydinnn
Walla bende uyumak istiorm. Gece dis agrisindan uyuyamadim. Sonuc 3 saatlik uykuyla hastaneye USG'ye geldim. Kafami bi yere koysam sizicam !
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya evet öyle bir durum var, ben yüzüm için sebamed in bebek güneş kremini almıştım da sürünce ruh gibi oldum baya uğraş verdim yedirmek için :) şimdi hem yüzüme hem de vücuduma kullanabileceğim bir krem arıyorum, solanteye bakacağım canım çok saol
Canim endiselenme insallah biseyi yoktur bebeginin sen daha once yasadigin icin korkuyosun tabiki Allah kimseye vermesin..ama kardiyologuna guven bence radyologlar biraz abartmayi seviyo sanirim..
Ben cosmed diye bi marka kullaniyorum canim 30 factor henuz lekelenme filan olusmadi cildimde insallahta olmaz..
Kilo konusunda korkmayin kizlar ben daha once basardim 4 ayda 13 kilo verdim dogumdan sonra yine yapicam tabi 6 ay sonra..
Ek gidaya basladiktan sonra spor salonu ve diyetle halledicem insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?