2014 Aralık Anneleri

Kizlar 2 gundur benim gögüslerden süt geliyor camasiri islatiyor bu normalmi ya ilkinde dogumdan sonra gelmeye baslamisti niye böyle oldu anlamadim aranizda boyle olan varmi?

Son düzenleme:
kizlar 2 gundur benim gögüslerden süt geliyor camasiri islatiyor bu normalmi ya ilkinde dogumdan sonra gelmeye baslamisti niye böyle oldu anlamadim aranizda boyle olan varmi?

canım çok geliyorsa doktoruna sor sıkıntı yaratmasın

Buyuk ihtimal hamur isi. Ama dogdum dogali ayni kiloda annem. Sisman :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar benim oğlundan bu beşik duruyor.kizimda da artik bunu kullancam.başka alamam 4 ay ici n

Canım hazır beşiğin varmış. Yeniye zaten lüzum yok. Dediğin gibi 4 ay kullanacak en fazla. Hem kardeşinin malı canım ne olacak.
Kizlar 2 gundur benim gögüslerden süt geliyor camasiri islatiyor bu normalmi ya ilkinde dogumdan sonra gelmeye baslamisti niye böyle oldu anlamadim aranizda boyle olan varmi?
Canım ya bende de oldu ama çok değil. Korktum biraz aslında. 1 hafta kadar önce sıktırınca ucunu aktı. Süt mü ne bilemeyeceğim. Eşimde bende şok olduk Ama netten baktım da olabiliyormuş. Sıkmamak gerekliymiş.
Hatta dalga geçtik hazır pompa var sağmaya başlayıp süt mü stoklasak falan diye

Iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum :)
Çok şükür oğlumun herşeyi normal ve sağlıklıymış :) 563gr.mış. Gelişimi tam haftasına uygun dedi. Geçen gittiğim kontrolde 1 hafta geride görünüyorduk. Şükür arayı kapatmışız:)
Ancak plasentası aşağıdaymış. Ağır iş yapmam ve ıkınmamı yasakladı Dr.
Üstelik taşınma telaşım vardı daha 1hafta öncesinde ve ev topladım. Allah'tan yavruma bir şey olmamış :S

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de ilk gebeligimde 5-6 aylikken gelmişti.normal yani.gergin bakiyirum su sira daha gelmedi benden

Dikkat et kendine artik
Çok şükür saglikliymis.kaç haftaliksin suan

Gözün aydın canım. SAğlıklı olmasına çok sevindim. Ohh arayı da kaptmışsınız. Maş Allah bebişine. Benim bebişte 598 gram olmuş 31 temmuzda gitmiştim. Ne ara bu kadar oldular. Allah nazarlardan saklasın hepsini.

canım çok geliyorsa doktoruna sor sıkıntı yaratmasın

Benim de ilk gebeligimde 5-6 aylikken gelmişti.normal yani.gergin bakiyirum su sira daha gelmedi benden

Ben hic sıkmadım bariz iki gundur sütyenimi ıslatatip beni rahatsiz edecek kadar süt geliyor hormanlardami bi sıkınti var acaba prolaktin falanmi yukseldi bilemedim ben onu dr a gitmemede daha 2 hafta var

Ben hic sıkmadım bariz iki gundur sütyenimi ıslatatip beni rahatsiz edecek kadar süt geliyor hormanlardami bi sıkınti var acaba prolaktin falanmi yukseldi bilemedim ben onu dr a gitmemede daha 2 hafta var

Hmm demek o kadar çok. O zaman doktoru bir arayıp sorsan ? En rahatlatıcı bilgiyi ondan alırsın. Benim kendiliğinden gelmiyor sıkarsam ama korkarım bir daha denemem

Kizlar benim oğlundan bu beşik duruyor.kizimda da artik bunu kullancam.başka alamam 4 ay ici n

Çok güzelmiş zaten hiç gerek yok ne guzel

Her gebenin hamileliğinde memelerinden süt gelir mi ?

Hayır her gebeden gelmez. Gelmesi de gerekmez.

Memelerden süt geldiğinde ne yapılmalı ?

Memeden gelen sıvı açık sarı renkli, kokusuzsa, kan veya iltihap içermiyorsa endişe etmeye gerek yoktur. Sütyeni ve elbisenizi ıslatmaması için temiz göğüs pedi kullanmak yapılması gereken tek iştir. Ayrıca memedeki hassasiyeti azaltmak amacıyla destekleyici sütyenler etkili olacaktır. Özellikle egzersiz yaparken artmış ağırlığı ve hacmi desteleyecek, ağrıyı azaltacak sütyenler etikili olacaktır. Bu sütyenlerde de pamuklu olanlar sentetiklere tercih edilmelidir.

Keza meme dokusunu besleyen damarların ani ve çok büyümesi ile meme ucundan nadiren sızıntı şeklinde kanda gelebilir. Bu da gebelikte normaldir fakat bunun ayrımını gebenin takip olduğu kadın doğum uzmanının yapması yerinde olacaktır.

Canlar aşımızı olup geldik şimdilik bişey yok zaman neler gösterecek bakalım
☺

Ya Fettah

Evet bu gidise gogus pedi kulanmam gerek bariz ıslak cunku.

Camim benim teyzemde preeklempsi var o yuzden onlem amacli diger gebeligimdede yaptim hic odemim olmamisti.senin tansiyon cok dusukmus tuzu kessen ayaga bile kalkamazsin

aynen canım oruç tutamadım onu bırak 2-3 saat yemediğimde tansiyon düştü hemen tuzlu ayran yaptı annem ..
o yüzden tuzu sıfırlayamamm

kızlar sızı dınledım we sımdı tetenoz asımı olup geldım , tesekkurler destek ıcın, 1 ay sonra yıne gıtjekmısım yıne ası falan

saglıkla kawusalım ya :)
Bana 1 defa yaptilar canim onumuzdeki yil tekrar olacaksin dedi hemsire..
Prolaktin hormonun yukselmistir canim doktorunla irtibata gec bence
Masallah canim benimde plesenta asagida dikkat ediyorum sende dikkatli ol..
Canlar aşımızı olup geldik şimdilik bişey yok zaman neler gösterecek bakalım
☺

Ya Fettah

İnsallah cok acimaz canim benim 3 gun hafif acidi hic sikinti cekmedim insallah sende cekmezsin :)

Canım anlattığın kadarsa bi Dr.a gitmeni öneririm. Memeyi sıktırınca değil kendinden akıyor demişsin ki kesinlikle memeyi sıktırmamakta gerek. Gelen ilk sütler kolosturum adını alır ve bebek için çok değerlidir. Sıkarak boşa harcamayın. 2 3 damlası bile çok önemli. Prolaktin süt salgılanmasını sağladığı gibi rahim kaslarının kasılmasına da neden olur.

Inşallah sorunsuz atlatırız. Benim kendi Dr.umda biraz aşağıda demişti ama ben olayın ciddiyetini anlamamışım. Eşyaları topladım koca evin anam ağladı. Kasıklarına hep baskı oluyordu. Demek bundanmış. Perinatolog ağır iş yapmayacaksın dedi ve ıkınmayacaksın.Bundan sonra dikkat edicem inşallah

Canim yaa çok saol... Dun ankara ya gittim sirf bunun için o kadar yol teptim ve nihayet rahat bi uyku uyudum dun.. Darisi basına artik güzelim hayirli haberlerle gel sen de

amin inşallah canım bende pazartesi gününe randevu aldım bakalım inşallh iyi şeyler duyarım

inşallah canım :)

canlar aşımızı yaptırdık sonra ikinci aşı için 4 ekime yaklaşık 2 ay sonraya gün verdi bi kaç arkadaş yazmış bir ay sonra ikinci aşımızı olacağız diye bizim ebe pek bi umursamaz acaba yanlış mı verdi 1 ay sonra derseniz tekrar arayıp bi görüşeceğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…