Evet canim benim doktorum kasiklarinda agri olursa endiselenme demisti.cok kotu denk gelmis tasinma isi mumkun oldugunca ayaklarini uzatip yatmaya calis cok ayakta kalma bizde evide esim supuruyo hafta sonlari ben bitek yemek yapip toparliyorum hafta iciInşallah sorunsuz atlatırız. Benim kendi Dr.umda biraz aşağıda demişti ama ben olayın ciddiyetini anlamamışım. Eşyaları topladım koca evin anam ağladı. Kasıklarına hep baskı oluyordu. Demek bundanmış. Perinatolog ağır iş yapmayacaksın dedi ve ıkınmayacaksın.Bundan sonra dikkat edicem inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana 1 yil sonra dediler canim..canlar aşımızı yaptırdık sonra ikinci aşı için 4 ekime yaklaşık 2 ay sonraya gün verdi bi kaç arkadaş yazmış bir ay sonra ikinci aşımızı olacağız diye bizim ebe pek bi umursamaz acaba yanlış mı verdi 1 ay sonra derseniz tekrar arayıp bi görüşeceğimm
Evet canim benim doktorum kasiklarinda agri olursa endiselenme demisti.cok kotu denk gelmis tasinma isi mumkun oldugunca ayaklarini uzatip yatmaya calis cok ayakta kalma bizde evide esim supuruyo hafta sonlari ben bitek yemek yapip toparliyorum hafta ici
Bana 1 yil sonra dediler canim..
canlar aşımızı yaptırdık sonra ikinci aşı için 4 ekime yaklaşık 2 ay sonraya gün verdi bi kaç arkadaş yazmış bir ay sonra ikinci aşımızı olacağız diye bizim ebe pek bi umursamaz acaba yanlış mı verdi 1 ay sonra derseniz tekrar arayıp bi görüşeceğimm
Eğer daha önce tetanoz aşıları tam olarak yapılmışsa ve son aşılamanın üzerinden 10 yıldan az süre geçmişse gebelik sırasında yapılması gerekmez.
Daha önce aşılamalar tam yapılmamışsa veya son aşının üzerinden 10 yıldan fazla süre geçmişse gebelikte (genellikle 5. ve 6. aylarda) 1 ay arayla toplam iki kere aşı yapılır. İkinci aşıdan 6 ay sonra bir doz daha aşı anneye yapılır. Bazı uygulamalarda bu aşıdan 1 yıl sonra bir doz daha, ve 1 yıl sonra bir doz daha yapılarak toplam 5 doza tamamlanmaktadır.
bunu buldum canım :)
Cok aciklayici oldu canim tesekkur ederim ben liseyi 2003 te bitirdim hemsireye bunu soyledim ama ilk 2 sini yapilmis isaretledi asi kartina 1 yil sonra 4.doz olacaksin dedi peki dedim :)
Benmkide bir ay sonra canm
kujum lisede bize de yapmışlardır yaa onu sayıyolarmıymış bilemedim şimdik :)
kujum lisede bize de yapmışlardır yaa onu sayıyolarmıymış bilemedim şimdik :)
bende işler çok karıştı canım yaa,lekelenmem bitsin derken dahada arttı, sanki adet görüyorum gibi bişey,doktor ilaç bitince gel dediği içinde tekrar tekrar sormak istemedim,ilacım bitince giderim artık, ben kafama takmıyorum ama, 2 tane kist çıkmıştı son muayenede, bende belki onlar gidiyordur diye düşünüyorum.Pozitif düşünüyorum yani.
Benim hemsirem doktorun gerekli gorurse ikinci dozu yapiyoruz. Eger gerek gormezse yapmiyoruz dedi. Dogumdan sonra devam ederiz dedi. Doktoruma da 2. Dozu sormadim. Siz simdi konusunca hatirladim. Sorayim bi dahakine.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar detaylıdan geldik sözde radyolog baktı ilgilendi ama ilk 20 dkk tık çıkmadı bende amannn banane ne sorcam kötüyse kendi cüneytciğime geri dönerim dedim neyseki sonra adam başladı anlatmaya ama hiç lavbali değil işini yaptı çıktı raporunu yazdı diğer dr a geçtik ama sizinle paylaşacağım güzel bir resmimiz yok oğluşumuzunnn 390 gram olmuşş ve yine 1 haftalık geriden gelme devam ediyor 21. haftadayız bu yüzden 6 eylülde şeker yüklemesi için gideceğiz ya bakalımmmHadi bakalım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz canım
ben de bugün cepadaki tüm mağazaları gezdim ala ala özdilekten bebek bornoz havlu seti bambulu olanından aldım 75 tl yeCanım gitme fırsatım olmadı ama antareste dısney urunlerı sayan mağaza açılmış arkadasım demişti bende donmedim henüz Ankara'ya gelince daha da ağırlaşmadan gezıncem.. İstanbul yolu üzerindeki yerlere de bakmak lazım ..
oo ya rüyaki ne rüya :)
Aynen bende cinsiyeti öğrendiğimizden beri pipisini hep görüyoruz. DEğişirse şoka girerim.
Çok sevindim canım gözün aydın. Çok güzel hemde nasıl güzel bir şey. insanın çıkası gelmiyor gerçekten. Sizinki süpriz yapacak size
Oyyy oyyy oyyy yerim o ellerini ben. Ayyy böyle gördükçe kucağıma bir an önce alasım geliyor valla. Hepsinin birbirinden artistik pozları var
Hadi hayırlı haberlerle gel inş Allah. Rüyaya da çok güldüm sabah sabah.
Ohh çok şükür. Problemsiz ilerliyorsunuz. Maş Allah. Ayy yerim ben onu yaa nasıl tatlılar şunlara bak. Artık her yerleri de belli.
oooo sıralamış senin doktorYapabilene ne mutlu :9 Bazen ilaçları mı bile içmeyi unuttuğum oluyor. Ki yürüyüş hiç yapmıyorum. Ancak bir yere gideceksem yürümeyi seçiyorum sırf yürüyüş olsun diye. Özel olarak yapmıyorum. Ama yapmam gerekli aslında
güle güle kullanın bacım cidden pahalı bebiş için olan her şey ama gönül en iyisini istiyor bende bu gün quinny zap extra travlda karar kıldım jokerde kampanyadaydı 799 araba 390lardada anakucağı neyse peşinde 1050 tl oluyor ama alınaca okadar çok şeyi varki bunu erteledim iyimi ettim bilememmcanım ben hepsinin üstünden pazarlık yaptığım için üçünü 4.000 TL ye yaptırıyorum ama herhalde mobilyam 3.000 gibi oldu. çünkü emzirme koltuğunu diğer mağazalar 850 TL diyordu. bambu beşikte 350-450 TL arası değişiyordu.
sen kaça yaptıryosun canım?
benimde geçen duşta yani ılık suyla yıkanmama rağmen sağ mememden geldi ki hamilelik önceside özellikle sağ mememden süt gelirdi ama o zaman bebeğe hamileliğe engel olan prolaktin hormonumun seviyesinin yüksek olmasındandı neyse geçen dr a dedim uyarılmamı oldu su sıcakmıydı duşta ondan gelmiş olabilir öyle çok değilse sorun yok dedi ama senin çok çok fazlaysa bir git bence cidden rahim yolunun ağzının açılmasına neden olan bişey bi aksilik olmasın bacımmmKizlar 2 gundur benim gögüslerden süt geliyor camasiri islatiyor bu normalmi ya ilkinde dogumdan sonra gelmeye baslamisti niye böyle oldu anlamadim aranizda boyle olan varmi?
kızlar detaylıdan geldik sözde radyolog baktı ilgilendi ama ilk 20 dkk tık çıkmadı bende amannn banane ne sorcam kötüyse kendi cüneytciğime geri dönerim dedim neyseki sonra adam başladı anlatmaya ama hiç lavbali değil işini yaptı çıktı raporunu yazdı diğer dr a geçtik ama sizinle paylaşacağım güzel bir resmimiz yok oğluşumuzunnn 390 gram olmuşş ve yine 1 haftalık geriden gelme devam ediyor 21. haftadayız bu yüzden 6 eylülde şeker yüklemesi için gideceğiz ya bakalımmm
ben de bugün cepadaki tüm mağazaları gezdim ala ala özdilekten bebek bornoz havlu seti bambulu olanından aldım 75 tl ye
bu arada ilk günden beri detaylıya giriyom ben 4 boyutlu vs ama biz göremedik o pipiyi doktorlar nasıl görüyorsaa cd de veriyolar izle izle keşfedemedik neresiyse artık siz iyi görebilmişiniz
bende doktoru değiştircem diye gittiğim bu doktor ohoo kalsiyum hapı demir hapı omega hapı yazdı birde ben vinalac kullanyom ona ve tiroid hapına devam dedi ohoooooo böyle yaşam mı olur bu yaşa dek ağzıma hap bile koymazdım yine de koymammm yapay şeyleriii kıllandım bunlara
ayrıcaaa normal doğum istiyosan yürüyecen bel kasların güçlensin dedikızdı banaaa
güle güle kullanın bacım cidden pahalı bebiş için olan her şey ama gönül en iyisini istiyor bende bu gün quinny zap extra travlda karar kıldım jokerde kampanyadaydı 799 araba 390lardada anakucağı neyse peşinde 1050 tl oluyor ama alınaca okadar çok şeyi varki bunu erteledim iyimi ettim bilememm
benimde geçen duşta yani ılık suyla yıkanmama rağmen sağ mememden geldi ki hamilelik önceside özellikle sağ mememden süt gelirdi ama o zaman bebeğe hamileliğe engel olan prolaktin hormonumun seviyesinin yüksek olmasındandı neyse geçen dr a dedim uyarılmamı oldu su sıcakmıydı duşta ondan gelmiş olabilir öyle çok değilse sorun yok dedi ama senin çok çok fazlaysa bir git bence cidden rahim yolunun ağzının açılmasına neden olan bişey bi aksilik olmasın bacımmm
doktoru övdüler ve kadın dr diye gittim girer girmez ben hacettepeyi 2.likle bitirdim sonra kaprisliydi hacettepede doğum yaptıranlar ben devlet te etlik doğum evinde çalıştım günde 80 doğum yaptırdım hemde normal (ben normal istiyom yaa ki son zamanalrda herkes bunu isterrrBazi doktorlar sadece isini yapip geciyor. Bir problemi yokmus sevindim. Gec gelmesini problem etme. Gec dollenme dedikleri de olabilir. Ya da bu haftalarda cok cabuk buyuyorlar arayi kapatir belkide. Saglikliysa sorun etme. Normal dogum icin yurumek sart biliyorumda su sicaklarda cekilmiyor. Havalar serinlesin baslayacagim
kızlar detaylıdan geldik sözde radyolog baktı ilgilendi ama ilk 20 dkk tık çıkmadı bende amannn banane ne sorcam kötüyse kendi cüneytciğime geri dönerim dedim neyseki sonra adam başladı anlatmaya ama hiç lavbali değil işini yaptı çıktı raporunu yazdı diğer dr a geçtik ama sizinle paylaşacağım güzel bir resmimiz yok oğluşumuzunnn 390 gram olmuşş ve yine 1 haftalık geriden gelme devam ediyor 21. haftadayız bu yüzden 6 eylülde şeker yüklemesi için gideceğiz ya bakalımmm
ben de bugün cepadaki tüm mağazaları gezdim ala ala özdilekten bebek bornoz havlu seti bambulu olanından aldım 75 tl ye
bu arada ilk günden beri detaylıya giriyom ben 4 boyutlu vs ama biz göremedik o pipiyi doktorlar nasıl görüyorsaa cd de veriyolar izle izle keşfedemedik neresiyse artık siz iyi görebilmişiniz
bende doktoru değiştircem diye gittiğim bu doktor ohoo kalsiyum hapı demir hapı omega hapı yazdı birde ben vinalac kullanyom ona ve tiroid hapına devam dedi ohoooooo böyle yaşam mı olur bu yaşa dek ağzıma hap bile koymazdım yine de koymammm yapay şeyleriii kıllandım bunlara
ayrıcaaa normal doğum istiyosan yürüyecen bel kasların güçlensin dedikızdı banaaa
güle güle kullanın bacım cidden pahalı bebiş için olan her şey ama gönül en iyisini istiyor bende bu gün quinny zap extra travlda karar kıldım jokerde kampanyadaydı 799 araba 390lardada anakucağı neyse peşinde 1050 tl oluyor ama alınaca okadar çok şeyi varki bunu erteledim iyimi ettim bilememm
benimde geçen duşta yani ılık suyla yıkanmama rağmen sağ mememden geldi ki hamilelik önceside özellikle sağ mememden süt gelirdi ama o zaman bebeğe hamileliğe engel olan prolaktin hormonumun seviyesinin yüksek olmasındandı neyse geçen dr a dedim uyarılmamı oldu su sıcakmıydı duşta ondan gelmiş olabilir öyle çok değilse sorun yok dedi ama senin çok çok fazlaysa bir git bence cidden rahim yolunun ağzının açılmasına neden olan bişey bi aksilik olmasın bacımmm
Siz nereye gıdıyırdunuz ?? Valla ankara şartlarında bu sıcakta aksam yürünur de soğuklar da napcazzz .. Ben eşimle cıkınca bi tur atıyoz yoruluyom arkadas var aksam onla 3 tur atıyoz dedıkodu yaparken yürüme arkadaşı bulununca iyi oluyordoktoru övdüler ve kadın dr diye gittim girer girmez ben hacettepeyi 2.likle bitirdim sonra kaprisliydi hacettepede doğum yaptıranlar ben devlet te etlik doğum evinde çalıştım günde 80 doğum yaptırdım hemde normal (ben normal istiyom yaa ki son zamanalrda herkes bunu isterrr
neyse böyle biri acaba bunudamı ekarde etsem eskisine mi gitsemmm ufff aman bir doğuraydım şu bebişi kurban kesecez valla:18:
yürümeyide alışveriş olsun 5saat yürürüm ama düz yolda öyle burjuvazi kulaklık takıp yalnız yürümeyi hiç sevmemmmm ne edeceksemmm
sıcaklarda cabasıı
bu arada doktor ultrasonu taaaa mideme dek çıkardı meğer bebek o kadar yukarı gelmişşş büyümedi falan karnım amaa yukarı çıkmayı başarmışşş
Bu rahim yolu agzi olcumu normal ustten ultrasonla bakinca olculebiliyormu yoksa altan bir olcummu yapiyor hic bana gittigimde boyle bilgi vermedi dr.kızlar detaylıdan geldik sözde radyolog baktı ilgilendi ama ilk 20 dkk tık çıkmadı bende amannn banane ne sorcam kötüyse kendi cüneytciğime geri dönerim dedim neyseki sonra adam başladı anlatmaya ama hiç lavbali değil işini yaptı çıktı raporunu yazdı diğer dr a geçtik ama sizinle paylaşacağım güzel bir resmimiz yok oğluşumuzunnn 390 gram olmuşş ve yine 1 haftalık geriden gelme devam ediyor 21. haftadayız bu yüzden 6 eylülde şeker yüklemesi için gideceğiz ya bakalımmm
doktoru övdüler ve kadın dr diye gittim girer girmez ben hacettepeyi 2.likle bitirdim sonra kaprisliydi hacettepede doğum yaptıranlar ben devlet te etlik doğum evinde çalıştım günde 80 doğum yaptırdım hemde normal (ben normal istiyom yaa ki son zamanalrda herkes bunu isterrr
neyse böyle biri acaba bunudamı ekarde etsem eskisine mi gitsemmm ufff aman bir doğuraydım şu bebişi kurban kesecez valla:18:
yürümeyide alışveriş olsun 5saat yürürüm ama düz yolda öyle burjuvazi kulaklık takıp yalnız yürümeyi hiç sevmemmmm ne edeceksemmm
sıcaklarda cabasıı
bu arada doktor ultrasonu taaaa mideme dek çıkardı meğer bebek o kadar yukarı gelmişşş büyümedi falan karnım amaa yukarı çıkmayı başarmışşş
Valla canim ne kadar bilgili basarili olursa o kadar iyi evet ama iletisim ve guven de cok onemli. Hangisine icin daha cok isindiysa ona devam et. Bebis sen ne kadar kilo almadim gobek yok desende kendine yer ediniyor. Yavas yavas iyice tepimize cikacaklardoktoru övdüler ve kadın dr diye gittim girer girmez ben hacettepeyi 2.likle bitirdim sonra kaprisliydi hacettepede doğum yaptıranlar ben devlet te etlik doğum evinde çalıştım günde 80 doğum yaptırdım hemde normal (ben normal istiyom yaa ki son zamanalrda herkes bunu isterrr
sıcaklarda cabasıı
Bu rahim yolu agzi olcumu normal ustten ultrasonla bakinca olculebiliyormu yoksa altan bir olcummu yapiyor hic bana gittigimde boyle bilgi vermedi dr.
Benim hemsirem doktorun gerekli gorurse ikinci dozu yapiyoruz. Eger gerek gormezse yapmiyoruz dedi. Dogumdan sonra devam ederiz dedi. Doktoruma da 2. Dozu sormadim. Siz simdi konusunca hatirladim. Sorayim bi dahakine.
Bitterim senden alinti yapayim dedim hatlar karisti. Safarem kim :what::what: araya nasil girdi. Su mobilden girmeye bi alisamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?