2014 Aralık Anneleri

Ben her gün 1 ile 3-3.5 arası uyuyorum valla yoksa ruh gibi geziyorum bir tek bugün uyumadım o da kahve içtim dayanamayıp ondan sanırım

pooff iş yerinde uyuyamammmm geceleri de sözde daa erken yatıorum ama bu aralar yetmiyor sanırım ..
öğlen uykusunun yerini hiçbişey tutmaz ki zaten çook şanslısınn

ya bence olabilir hem bu ay hem decavit hem gynoferrosanol içiyorum bunlara alışınca solgara da başlayacağım bazı kiloları direk es geçip ilerliyorum hızla böle gidersem sıkıntılı bi yandan da Yusuf da büyüyorr heyecanlıyımm bakalım kaç cm olmuş kaç kilocuk olmuş benim oğluşum yarım kilocuk civarıdır sanırımm özledim hemenn

Herkese selamlar arkadaşlar ben geldim :) oglumla iyiyiz çok şükür artik tekmeleri de çok net hissediyorum 😄 ayrintili ultrason yaptiran arkadaşlara sorum olacaktı randevu nasil aliniyor normal kadim doğumdan değil sanirim başka bir bölümden mi almamiz lazim 21+1 olduk bugün vaktim azaldi bir an önce yaptirmam gerekiyor sanirim

pooff iş yerinde uyuyamammmm geceleri de sözde daa erken yatıorum ama bu aralar yetmiyor sanırım ..
Ben tatildeyim valla bir öğretmen olarak o yüzden de uyuyorum fosur fosur

Ben de decavit kullanıyorum bir de demir ilacı kullanıyorum herhalde onlar da kilo almamızı hızlandırıyor yoksa durup durup bir anda nasıl aldım şaşrıdım :26:

Kızlar bişey sorcam. Detaylıya girmiştm dun. Cd ve resim verdiler. Cdye baktım sadece 5 saniyelik bi karartı var Goruntu falan yok. Sırf cd var dıye oraya gıttım ben ama hiçbişey yok içinde. Tekrar gitsemmkı. Zararı olurmuki acaba. Nedıyosunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Acaba cd'de sorun olmuş olabilir mi? Bir arayıp sor istersen gittiğin yeri.

Acaba cd'de sorun olmuş olabilir mi? Bir arayıp sor istersen gittiğin yeri.

Doktor cıkmış soramadık.yarın sorucaz.ama sırf orası cd verıyo diye orayı sectım. Zaten kızım yuzunu gostermedı en azndan goruntusu olsun elimde. Cd de sorun yok. İçinde goruntu var sadece 5 saniyelik

ben hiç sormuyorum, sıkıntı olsa söyler diye :44: geçen gittiğimde suyu, plasentanın durumu gayet iyi demişti bu sefer bir şey demedi. senin nasıl ki canım?

Benimki azmış, yani sınırda. Bol bol su içiyorum ama direkt etkisi yok diyorlar. 2 hafta önceye göre biraz artış var ama çok tedirgin oluyorum.

Erkekler sağda kızlar da fırıl fırıl oluyormuş kocakarılar doğru diyo herhal yine de bi doktoruma soruyım ben bunu

Kalp şeklinde olunca erken doğum riski varmış öyle bişi var mı diye sordum belli olmaz bakalım görücez dedi bunu da bi sorıyım bakım ne dicek sağ uyku sol da oyun yeri yapmışları heralde kendilerine bizimkiler :)

Cd bozuk değil madem o halde cd kayıt yaparken düzgün yapmamışlar. Zaten ara ara kayıt yapıyorlar. Görüntüler kesik kesik ama tam bir video olarak izleyebiliyorsun o zaman kesinti yokmuş gibi oluyor ama aslında parça parça ölçtükçe kayıt yaptı benimki. 9 kesitten oluşan farklı uzunluklarda video olmuş oldu elimde. Kesin kayıt hatası. Dikkatsiz davranmışlar. Bence Cd ile git tekrar. Gerekirse tekrar girersin sakın ücret verme onların hatası biraz sert çıkışırsan halledersin diye düşünüyorum. Eğer bizde sorun değil falan derlerse sekreteri falan hiç onlarla uğraşma direk yönetimden birilerine git. Tecrübeyle sabit ayrıntılı parasını randevu aldığım gün 90 TL dediler ayrıntılı günü 175 tl zam geldi dediler. Kayıt yapan bir şey yapamayız havalarında ben ödedim 175 TL yi bebişimi gördüm yönetime gittim. Paramı geri aldım. Hadi gazan mübarek olsun. En güzel hatıranı sana vermeleri gerek.
Erkekler sağda kızlar da fırıl fırıl oluyormuş kocakarılar doğru diyo herhal yine de bi doktoruma soruyım ben bunu

Belli belli sağ böbreğimle uğraşmasından

KiZlar ne kalp seklinde oluyomus.kacirmisim orayi.benim oğlum erken doğmuştu.şimdi de kizim da erken dogarmi diye tereddüt içindeyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hakkını ara kesinlikle görüş hastaneyle mutlaka..

Canm ben kasımpaşalıyım😀😀hehe benimle baş etmelerı cok zor. Kendimi o ayrıntılıya sokarm okadar. Bide parami verıcem cok beklerker. Dogru duzgun cekselermiş banane. Yıkarm o hastaneyı. 😃😃

akşamları uyuyamaz oldum ben artık yaww ne sağıma ne soluma ne sırt üstü yatabiliyorum

canım ben perinatologa gidiyorum ikiz olduğu için o yaptı ayrıntılıyı düzenli gittiğim prof 250 tl muayenesi 25 temmuzda gittim bide 15 ağustosta tekrar ayrıntılı yapacak

bizim içinde dinlen canımmm

decavit kilo aldırıyo evet doktorum demişti bana decavit kilo aldırır amam kullanman lazım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…