Ben her gün 1 ile 3-3.5 arası uyuyorum valla yoksa ruh gibi geziyorumbir tek bugün uyumadım o da kahve içtim dayanamayıp ondan sanırım
Kızlar gerçekten de bu vitamin hapları mı bize kilo aldırıyor acaba:44:
Ben 4. aya kadar 1 kilo aldım sadece. ondan sonra b12 ve demir için vitamin kullanmaya başladım ve ondan sonra bir anda 3 kilo aldım.
kendimizi mi bu şekilde kandırıyoruz yoksa
Kızlar amniyon sıvısı nasıl sizin?
16sında olacak benimki şimdiden şeker yüklemesi deyince midem bulanıyor :S
Ben tatildeyim valla bir öğretmen olarak o yüzden de uyuyorum fosur fosurpooff iş yerinde uyuyamammmm geceleri de sözde daa erken yatıorum ama bu aralar yetmiyor sanırım ..
öğlen uykusunun yerini hiçbişey tutmaz ki zaten çook şanslısınn
ya bence olabilir hem bu ay hem decavit hem gynoferrosanol içiyorum bunlara alışınca solgara da başlayacağım bazı kiloları direk es geçip ilerliyorum hızla böle gidersem sıkıntılı bi yandan da Yusuf da büyüyorr heyecanlıyımm bakalım kaç cm olmuş kaç kilocuk olmuş benim oğluşum yarım kilocuk civarıdır sanırımmözledim hemenn
Kızlar bişey sorcam. Detaylıya girmiştm dun. Cd ve resim verdiler. Cdye baktım sadece 5 saniyelik bi karartı var Goruntu falan yok. Sırf cd var dıye oraya gıttım ben ama hiçbişey yok içinde. Tekrar gitsemmkı. Zararı olurmuki acaba. Nedıyosunuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Acaba cd'de sorun olmuş olabilir mi? Bir arayıp sor istersen gittiğin yeri.
ben hiç sormuyorum, sıkıntı olsa söyler diye :44: geçen gittiğimde suyu, plasentanın durumu gayet iyi demişti bu sefer bir şey demedi. senin nasıl ki canım?
Ayy yavrum kim bilir onun hayal gücünde nasıldıDevlette yaptır maksat doktorun görmesi. Zaten madem renkli olmayacak boşuna para verme. Devlette de bakıyorlar gayet güzel. Sadece çok uzun bakmaz. O da renkli olmadığı için problem olmaz. Çocuk korkmuştur onların karnını görünce kocaman. Bu arada 12 kilo çok iyi almışsın valla.
Koca karı lafımıdır bilmem ama benim paşa da daha çok sağda duruyor. Hatta sağ böbreğime baskı yapıyor.
Oyyy oyy oyyy erkekimi görün diyorsun yaniAllah nazarlardan saklasın tüm bebişlerimizi.
kalp şeklinde olması duruşunu etkiler mi bilmiyorum da şöyle bir şey söyleyeceğim canım, ben bebeği hep solda hissediyorum ama dün ultrasonda bakınca bebeğin sağda olduğunu söyledi doktor. yani biz hangi tarafımızda hissediyorsak bebek oradadır diye bir durum yok anladığım kadarıyla :)
bu arada bana bebek doğum pozisyonuna yakın ama döner muhtemelen dedi, şimdi senin iletini görünce aklıma geldi
Cd bozuk değil madem o halde cd kayıt yaparken düzgün yapmamışlar. Zaten ara ara kayıt yapıyorlar. Görüntüler kesik kesik ama tam bir video olarak izleyebiliyorsun o zaman kesinti yokmuş gibi oluyor ama aslında parça parça ölçtükçe kayıt yaptı benimki. 9 kesitten oluşan farklı uzunluklarda video olmuş oldu elimde. Kesin kayıt hatası. Dikkatsiz davranmışlar. Bence Cd ile git tekrar. Gerekirse tekrar girersin sakın ücret verme onların hatası biraz sert çıkışırsan halledersin diye düşünüyorum. Eğer bizde sorun değil falan derlerse sekreteri falan hiç onlarla uğraşma direk yönetimden birilerine git. Tecrübeyle sabit ayrıntılı parasını randevu aldığım gün 90 TL dediler ayrıntılı günü 175 tl zam geldi dediler. Kayıt yapan bir şey yapamayız havalarında ben ödedim 175 TL yi bebişimi gördüm yönetime gittim. Paramı geri aldım. Hadi gazan mübarek olsun. En güzel hatıranı sana vermeleri gerek.Kızlar bişey sorcam. Detaylıya girmiştm dun. Cd ve resim verdiler. Cdye baktım sadece 5 saniyelik bi karartı var Goruntu falan yok. Sırf cd var dıye oraya gıttım ben ama hiçbişey yok içinde. Tekrar gitsemmkı. Zararı olurmuki acaba. Nedıyosunuz
Belli belli sağ böbreğimle uğraşmasındanErkekler sağda kızlar da fırıl fırıl oluyormuş kocakarılar doğru diyo herhal yine de bi doktoruma soruyım ben bunu
Kalp şeklinde olunca erken doğum riski varmış öyle bişi var mı diye sordum belli olmaz bakalım görücez dedi bunu da bi sorıyım bakım ne dicek sağ uyku sol da oyun yeri yapmışları heralde kendilerine bizimkiler :)
Kızlar bişey sorcam. Detaylıya girmiştm dun. Cd ve resim verdiler. Cdye baktım sadece 5 saniyelik bi karartı var Goruntu falan yok. Sırf cd var dıye oraya gıttım ben ama hiçbişey yok içinde. Tekrar gitsemmkı. Zararı olurmuki acaba. Nedıyosunuz
Cd bozuk değil madem o halde cd kayıt yaparken düzgün yapmamışlar. Zaten ara ara kayıt yapıyorlar. Görüntüler kesik kesik ama tam bir video olarak izleyebiliyorsun o zaman kesinti yokmuş gibi oluyor ama aslında parça parça ölçtükçe kayıt yaptı benimki. 9 kesitten oluşan farklı uzunluklarda video olmuş oldu elimde. Kesin kayıt hatası. Dikkatsiz davranmışlar. Bence Cd ile git tekrar. Gerekirse tekrar girersin sakın ücret verme onların hatası biraz sert çıkışırsan halledersin diye düşünüyorum. Eğer bizde sorun değil falan derlerse sekreteri falan hiç onlarla uğraşma direk yönetimden birilerine git. Tecrübeyle sabit ayrıntılı parasını randevu aldığım gün 90 TL dediler ayrıntılı günü 175 tl zam geldi dediler. Kayıt yapan bir şey yapamayız havalarında ben ödedim 175 TL yi bebişimi gördüm yönetime gittim. Paramı geri aldım. Hadi gazan mübarek olsun. En güzel hatıranı sana vermeleri gerek.
Belli belli sağ böbreğimle uğraşmasından
kızlar amniyon sıvısı nasıl sizin?
pooff iş yerinde uyuyamammmm geceleri de sözde daa erken yatıorum ama bu aralar yetmiyor sanırım ..
öğlen uykusunun yerini hiçbişey tutmaz ki zaten çook şanslısınn
herkese selamlar arkadaşlar ben geldim :) oglumla iyiyiz çok şükür artik tekmeleri de çok net hissediyorum 😄 ayrintili ultrason yaptiran arkadaşlara sorum olacaktı randevu nasil aliniyor normal kadim doğumdan değil sanirim başka bir bölümden mi almamiz lazim 21+1 olduk bugün vaktim azaldi bir an önce yaptirmam gerekiyor sanirim
ben tatildeyim valla bir öğretmen olarak o yüzden de uyuyorum fosur fosur
Ben de decavit kullanıyorum bir de demir ilacı kullanıyorum herhalde onlar da kilo almamızı hızlandırıyor yoksa durup durup bir anda nasıl aldım şaşrıdım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?