Kizlar hic iyi hissetmiorum kendimi bi halsizlik coktu uzerime bi karamsarlik kapladibebiste az hareket edior sanki bugun :/ buaralar sizde bole hossediormusunuz ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canim.asil ananesi yapti bi suru sey ama ben ailemden uzagim o yuzden onlari gosteremiyorum size dogumdan sonra insallah atarim kizimin ceyizlerini..
Sende kendini strese sokma lutfen benim bebegimde bazi gunler cok hareketli oluyo bazende hiic orali olmuyo cani nasil isterse oyle davraniyolar yani.muhakkak ugras bul kendine kafan dagilsin.mesela ben kendimi cirkin hissediyodum bi donem bi suru makyaj malzemesi aldim
Canim sikildikca makyaj cilt bakimi falan yapiyorum :)
Orgu biliyosan orgu or..
Taki malzemesi al taki yap bi suru secenek var..
Havalardan cnm merak etme. Bugun kapali bunaltici bi hava vardi simdi yagmur bastirdida bende rahatladim. Dus alip sutlu kahveyle tvnin karsisinda yayilma vakti. Sen n kdr az hareket edersen bebiste okdr az hareket edio. Bende oyle oluyo. Spordan gelince kipir kipir yatirmiyo. Bugun sadece yuruyus yaptim fazla hareketi yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende pazara ciktim yoruldum aslinda ondandir die dusunuorum yagmurada yakalanip sirilsiklam oldum arada. Tv karsinda yatioruz bizde meyve atistirdim bakalim harekt edecek mi pasam.
Benimki dustan sonra rahatladi herhalde pit pit vurmaya basladi. Hic durmasa keske :)
Benimki dustan sonra rahatladi herhalde pit pit vurmaya basladi. Hic durmasa keske :)
Şu an Yoldayım! Annemlerın yanındaydım donüyorum Ankara'ya yol boyunca hep yağmur , az kaldı varmamıza .. Valla evde bana da uğraş gerek ankaralı kızlar keçeye merak sardım kelebeğime kapı süsü , falan yapmak istıyırum .. Aslında belediyelerin ücretsiz kurslarını ıstıyırdum ama sanırım yaz döneminden dolayı dersler yok araştıran var mı hiç böyle şeyleri .. Bu arada bu zamana kadar hiç bu tarz el becerisi işler yapmamıştım .
Yolun acik olsun canim kazasiz belasiz varirsiniz insallah. Bende hic yapmadim bugune kadar ama keçe olabilir aslinda ama ben ondada iki kapi susunden sonra sıkılırim heralde :)
Amin canim tesekkur ederim :)rabbim güle güle giymek nasip etsin canım :)
Resimmi yapiyosun canim bende karakalem yapiyorum ara sira ama su siralar pek canim istemiyo :)Kiz cok tembelim ben elimden hicbisey gelmez en iyi yaptigim sey biseyler karalamak , onunlada gun gecmior. Oglumunda cani sıkkın heralde anasinin oglu tembellikten yatiordur kuzum :)
Bende simdi disardan geldim kızlar disarda dehset yagmur var bebisime ebebekden cok.güzel tulumlar ve yelek aldim, onun disinda chicconun sampuan ve emziklerinden aldim. Kendimede gogus pedi aldim geldim:))
Ewdeyim tatlim hemde butun gun bazi arkadaslarim var mutfak temizlik delisi ben onlardanda deilim zamanda gecmior biturlu istifa ettim edeli pismanlardayim :) ama bugun icime isledi kotu bi his hayrolsun insallah. Var mi bize gore bi ugras acep ?
Günaydın kızlar, herkese selamlar
Yaklaşık iki haftadır yoktum,umarım bu süre içinde hep güzel şeyler olmuştur. Biz bayram tatilini biraz da uzatarak annemlerin yanında geçirdik vaktimizi. Aylardır gidememiştim yanlarına, özlem giderdim, dinlendim geldim. Dün doktor kontrolüm vardı, geldiğimizin sabahı doğru kontrole gittik. Güle oynaya gittiğim kontrolden amniyosentez olup çıktım. En son dörtlü tarama testinin de iyi çıktığını öğrenip bu konuyu silmiştim kafamdan oysa. Bir ay önce gittiğim kontrolde doktor akciğerlerde küçük bir parlaklık görmüştü. Ama beni öyle rahatlatır biçimde aktardı ki bunu bu süre içinde çok da endişe etmemiştim bu durumu. Henüz çok erken, bunlar görülebilir ve zamanla doku oluşumuyla kendiliğinden kaybolabilecek bir şey demişti. Ama yine de not alıyorum bunu takip ederiz demişti. Dünkü kontrolde bu kısmın büyüdüğünü ve kalbe baskı yaptığını gördüelim ayağım kesildi zaten bunu duyunca. Uzun uzun konuştuk. Bu durumun kromozomal bir rahatsızlıktan kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmemiz gerek dedi. Eğer sebebi kromozomal bir rahatsızlık ise bunun tedavisi yok dedi. O durumda zaten doğsa bile bebeğin yaşaması mümkün olmayacaktır dedi. Bunu tespit etmek için de amniyosentez yapılmalı dedi. Eğer amniyosentez temiz çıkarsa, kromozomlarla ilgili bir sorun yoksa o zaman bu sorunu sıkı takibe alırız, yine zaman içinde kendiliğinden kaybolabilir ya da tedavi edilebilir, ameliyat edilebilir vs. dedi. Amniyosenteze tamam dedim. Dün işlem yapıldı hemen. Şimdi cumartesiyi bekliyorum sonuçlar için. Allahım nolur bebeğimi bana bağışla diye dünden beri dualar ediyorum, perişan olduk. Yolun yarısı aştıktan sonra inşallah Rabbim öyle bir kayıp öyle bir acı yaşatmaz bana. Neler hayal ediyorduk, ne geldi başımıza. Nolur sizler de dualarınızı eksik etmeyin bizden. Ne yapıcam, nasıl dayanıcam hiç bilemiyorum.
Allah şifa versin. İnş Allah kromozomal bir hastalık çıkmaz. Anne karnında tedaviye bile gerek kalmadan kendiliğinden kaybolur gider. Rabbim tüm bebeklere ve senin bebeğine de şifa versin, annelerine sağlık, eksiksiz,kusursuz kavuştursun inş allah. Bak cuma günü Cuma saati bol bol dua et. Derdi veren Rabbim dermanının da verir inş allah. Sabırlı olmaya çalış canım. İnş Allah her şey yoluna girecek.Günaydın kızlar, herkese selamlar
Yaklaşık iki haftadır yoktum,umarım bu süre içinde hep güzel şeyler olmuştur. Biz bayram tatilini biraz da uzatarak annemlerin yanında geçirdik vaktimizi. Aylardır gidememiştim yanlarına, özlem giderdim, dinlendim geldim. Dün doktor kontrolüm vardı, geldiğimizin sabahı doğru kontrole gittik. Güle oynaya gittiğim kontrolden amniyosentez olup çıktım. En son dörtlü tarama testinin de iyi çıktığını öğrenip bu konuyu silmiştim kafamdan oysa. Bir ay önce gittiğim kontrolde doktor akciğerlerde küçük bir parlaklık görmüştü. Ama beni öyle rahatlatır biçimde aktardı ki bunu bu süre içinde çok da endişe etmemiştim bu durumu. Henüz çok erken, bunlar görülebilir ve zamanla doku oluşumuyla kendiliğinden kaybolabilecek bir şey demişti. Ama yine de not alıyorum bunu takip ederiz demişti. Dünkü kontrolde bu kısmın büyüdüğünü ve kalbe baskı yaptığını gördüelim ayağım kesildi zaten bunu duyunca. Uzun uzun konuştuk. Bu durumun kromozomal bir rahatsızlıktan kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmemiz gerek dedi. Eğer sebebi kromozomal bir rahatsızlık ise bunun tedavisi yok dedi. O durumda zaten doğsa bile bebeğin yaşaması mümkün olmayacaktır dedi. Bunu tespit etmek için de amniyosentez yapılmalı dedi. Eğer amniyosentez temiz çıkarsa, kromozomlarla ilgili bir sorun yoksa o zaman bu sorunu sıkı takibe alırız, yine zaman içinde kendiliğinden kaybolabilir ya da tedavi edilebilir, ameliyat edilebilir vs. dedi. Amniyosenteze tamam dedim. Dün işlem yapıldı hemen. Şimdi cumartesiyi bekliyorum sonuçlar için. Allahım nolur bebeğimi bana bağışla diye dünden beri dualar ediyorum, perişan olduk. Yolun yarısı aştıktan sonra inşallah Rabbim öyle bir kayıp öyle bir acı yaşatmaz bana. Neler hayal ediyorduk, ne geldi başımıza. Nolur sizler de dualarınızı eksik etmeyin bizden. Ne yapıcam, nasıl dayanıcam hiç bilemiyorum.
Herkese merhaba kizlar...
Malumunuz urfada yasiyorum..dun anneme giderken arabam golgede olmasina ragmen sicaklik 57derece gorunuyordu..sonrasinda asimi olmak icin saglikocagina gittim.tansiyonumu 13-9 olctuler ve takibe almalari gerektigini belirttiler..bende eve tansiyon aleti aldim..dun gece gene 13-9 cikti..ama havanin sicakligini ve benim damarlarimdaki kan akisini size anlatmam mumkun degil..henuz durumdan drumu haberdar etmedim.. Bir kac gun takibimi ben yapacagim ve gerekirse dr.a gidecegim ama internette okudugum seyler cok ama cok can skici..olumlu hic bisey okumadim.aklima kotu birsey getirmek istemiyorum..bolca dinleniyorum..ve ne yapacagimi gercekten bilemiyorum..bir bu eksti yuksek tansiyon.. :) buda oldu cok sukur..
Merhaba canım. 13-9 aşırı yüksek bir tansiyon değil aslında. Sıcaklardan bunaldığımız için biraz fazla çıkabiliyor tansiyonumuz. İnş Allah endişelenecek bir şey çıkmayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?