2014 Aralık Anneleri

süpersin canım yaaaa. Tabi ki adam gibi çekselermiş bizene Yak yık ne yaparsan yap elinde doğru düzgün çalışan cd ile çık gel bize haber ver
akşamları uyuyamaz oldum ben artık yaww ne sağıma ne soluma ne sırt üstü yatabiliyorum
Ayy o durum bende de var bir kaç gündür. Sadece soluma yatabiliyorum zaten sağ tarafta böbreğimi sıkıştırıyor bebiş. Sıcaklarda bastırıyor uyku haram oluyor. Yatsamda uyuyamıyorum dönemiyorum da kıpırdanıp duruyorum.

canım doktorum sırt üstü yatma dedi bende yana dönerken rahatsız oluyorum buara bebeğe zarar vermekten de korkuorum

istanbulda olanlarrrr hava nasıl kapadı di mi valla şuan korktumm !!

İstanbulu bilmem de Bursa Yıldırım çok fena yağıyor. Rabbim hayırlı yağmurlar versin.

kızlar selam bende 23. haftaya girdim inş. salı ünü doktora gittiğimde bebş baş aşağı duruyordu heyecandan doktora da soramadım sizce normal mi artık. bir de kilomuz 475 gr geldi en az 500 olması gerek ama 25 gr dan birşey olmaz demişti üzüldüm ben de

Selam canım. Valla bebişler içerde her şekli alıyorlar normaldir. Ben bebişe bakıyorum ama nasıl durduğunu çıkartamıyorum bile
475 gram haftasına göre gayet iyi merak etme endişelenme boşa. Biraz dikkat et yediklerine, yarayacak şeyler ye. İnş Allah sağlıkla alırız kucaklarımıza.
Muz ve meyveler bebişe kilo yapıyor diye biliyorum tabi anneye de

bana kilo yapsın sorun değil 46 kiloyla hamile kaldım şuan 53 kilo oldum kilo aldıkça mutlu oluyorum. bu arada son 2 gündür eşimin baskıları sayesinde yediklerimi bu zamana kadar hiç yememişimdir herhalde :))) sende inş bebşini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :))

bu arada cinsiyeti ne bebişin bizimki erkek olacak rabbim izin verirse :))

KiZlar ne kalp seklinde oluyomus.kacirmisim orayi.benim oğlum erken doğmuştu.şimdi de kizim da erken dogarmi diye tereddüt içindeyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rahmin canım rahim kalp şeklinde olunca erken doğum riski varmış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ye ye can boğazdan gelir. Bende zayıftım hamile kalmadan önce ve ömrüm boyunca Ben 8 kilo aldım toplam. 58,60 ile hamile kaldım şimdi 68,60 Boy 1:70 o yüzden hala kilo aldığımı anlamayanlar var
bu arada cinsiyeti ne bebişin bizimki erkek olacak rabbim izin verirse :))
Erkekim olacak benimde.
Amin canım inş Allah hepimiz sağlıkla kolay doğumlar ile kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.

inşallah olmaz canım. hatırladığım kadarıyla sen koyu tenliyim demiştin, eğer öyleyse yaşamazsın büyük ihtimalle
İnsallah canim ya evet esmerim ama bizim ailede oldu bi kac kiside o yuzden korkuyorum biraz.
Benim kizimda bi donem soldaydi simdi sagda tekmeliyo bazen cani sikilinca soldan devam ediyo oyle takiliyo iste :)
Alın size pipi :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah canim
Bence evet canin bende 4 aya kadar 1 kilo almistim son muayenemde 5 oldu bidahakine 7-8 olur sanirim :)

Kizlar hic iyi hissetmiorum kendimi bi halsizlik coktu uzerime bi karamsarlik kapladi bebiste az hareket edior sanki bugun :/ buaralar sizde bole hossediormusunuz ?

Kizlar hic iyi hissetmiorum kendimi bi halsizlik coktu uzerime bi karamsarlik kapladi bebiste az hareket edior sanki bugun :/ buaralar sizde bole hossediormusunuz ?

Aynen bende öleyim bazen daralıyorum bunalıyorum evin içinde boğuluyomuş gibi hissediyorum kendimi eğer sende bnm gibi ev kuşuysan evde kendimize bi uğraş bulmamız lazım heralde o kadar çok vaktimiz var ki herşeyi kafaya takmaya
Bebişin de uyuyodur canım bu zamanlarda günün çoğunu uyuyarak geçiriyolar evham yapma kendine canım

Ewdeyim tatlim hemde butun gun bazi arkadaslarim var mutfak temizlik delisi ben onlardanda deilim zamanda gecmior biturlu istifa ettim edeli pismanlardayim :) ama bugun icime isledi kotu bi his hayrolsun insallah. Var mi bize gore bi ugras acep ?

Kizimin yelegine bakin babanesi ordu bende susledim nasil olmus?

Cok guzel olmus canim ellerinize saglik. Bizim babaannemiz yok olaydi o da yapardi kesin ama anneannemiz sagolsun simdiye kadar bi duzine oldu eksiklerini gostermesin rabbim.

Amin canim.asil ananesi yapti bi suru sey ama ben ailemden uzagim o yuzden onlari gosteremiyorum size dogumdan sonra insallah atarim kizimin ceyizlerini..
Sende kendini strese sokma lutfen benim bebegimde bazi gunler cok hareketli oluyo bazende hiic orali olmuyo cani nasil isterse oyle davraniyolar yani.muhakkak ugras bul kendine kafan dagilsin.mesela ben kendimi cirkin hissediyodum bi donem bi suru makyaj malzemesi aldim
Canim sikildikca makyaj cilt bakimi falan yapiyorum :)
Orgu biliyosan orgu or..
Taki malzemesi al taki yap bi suru secenek var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…