Dikkat et kendine iyi haberlerini bekliyorum.. Bizim şeker yüklemesi için eylülün 6sına randevu verdi ama bilemiyorum.
Bitteer, ne miniş tatlı gözüküyor, yavrum çok özendim. Benimkini de inş görürüz böyle gelecek muayenede
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canm ben kasımpaşalıyım😀😀hehe benimle baş etmelerı cok zor. Kendimi o ayrıntılıya sokarm okadar. Bide parami verıcem cok beklerker. Dogru duzgun cekselermiş banane. Yıkarm o hastaneyı. 😃😃
Ayy o durum bende de var bir kaç gündür. Sadece soluma yatabiliyorum zaten sağ tarafta böbreğimi sıkıştırıyor bebiş. Sıcaklarda bastırıyor uyku haram oluyor. Yatsamda uyuyamıyorum dönemiyorum da kıpırdanıp duruyorum.akşamları uyuyamaz oldum ben artık yaww ne sağıma ne soluma ne sırt üstü yatabiliyorum
Madem kilo vermede deneyimlisin tecrübelerini paylaşırsın. 27 yıllık hayatım boyunca yeyip kilo almayan cinstendim. Hiç kilo vermek için diyet yapmadım doğal olarak. Diyetisyenlere çok gittim ama hep kilo almak için. Meğer işin aslı folik asitteymiş. 3 ay folik asit kullandım ve hamile kalmadan önce 5 kilo almış oldum. Bileydim diyetisyene para dökmek yerine 1 kutu folik asit alıverirdim kaç yıldır
salı günü gittiğimde normal dedi doktor ikisinede yeterli dedi[Gözün aydınİnş benimki de normale döner..
akşamları uyuyamaz oldum ben artık yaww ne sağıma ne soluma ne sırt üstü yatabiliyorum
canım doktorum sırt üstü yatma dedi bende yana dönerken rahatsız oluyorum buara bebeğe zarar vermekten de korkuorum
istanbulda olanlarrrr hava nasıl kapadı di mi valla şuan korktumm !!
kızlar selam bende 23. haftaya girdim inş. salı ünü doktora gittiğimde bebş baş aşağı duruyordu heyecandan doktora da soramadım sizce normal mi artık. bir de kilomuz 475 gr geldi en az 500 olması gerek ama 25 grdan birşey olmaz demişti üzüldüm ben de
Selam canım. Valla bebişler içerde her şekli alıyorlar normaldir. Ben bebişe bakıyorum ama nasıl durduğunu çıkartamıyorum bile
475 gram haftasına göre gayet iyi merak etme endişelenme boşa. Biraz dikkat et yediklerine, yarayacak şeyler ye. İnş Allah sağlıkla alırız kucaklarımıza.
Muz ve meyveler bebişe kilo yapıyor diye biliyorum tabi anneye de
Selam canım. Valla bebişler içerde her şekli alıyorlar normaldir. Ben bebişe bakıyorum ama nasıl durduğunu çıkartamıyorum bile
475 gram haftasına göre gayet iyi merak etme endişelenme boşa. Biraz dikkat et yediklerine, yarayacak şeyler ye. İnş Allah sağlıkla alırız kucaklarımıza.
Muz ve meyveler bebişe kilo yapıyor diye biliyorum tabi anneye de
KiZlar ne kalp seklinde oluyomus.kacirmisim orayi.benim oğlum erken doğmuştu.şimdi de kizim da erken dogarmi diye tereddüt içindeyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ye ye can boğazdan gelir. Bende zayıftım hamile kalmadan önce ve ömrüm boyuncabana kilo yapsın sorun değil 46 kiloyla hamile kaldım şuan 53 kilo oldum kilo aldıkça mutlu oluyorum. bu arada son 2 gündür eşimin baskıları sayesinde yediklerimi bu zamana kadar hiç yememişimdir herhalde :))) sende inş bebşini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :))
Erkekim olacak benimde.bu arada cinsiyeti ne bebişin bizimki erkek olacak rabbim izin verirse :))
İnsallah canim ya evet esmerim ama bizim ailede oldu bi kac kiside o yuzden korkuyorum biraz.inşallah olmaz canım. hatırladığım kadarıyla sen koyu tenliyim demiştin, eğer öyleyse yaşamazsın büyük ihtimalle
Benim kizimda bi donem soldaydi simdi sagda tekmeliyo bazen cani sikilinca soldan devam ediyo oyle takiliyo iste :)Kızlar ben bebeğimi hep sağda hissediyorum doktor rahmin kalp şeklinde demişti rahmim kalp şeklinde de ondan bebeğim sola hiç geçemiyo mu acaba kaynanam da 5 çocuk doğurmuş biri olarak erkek bebek hep sağda durur diyo ters bi durum var mıdır sizce ?
Masallah canimAlın size pipi :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence evet canin bende 4 aya kadar 1 kilo almistim son muayenemde 5 oldu bidahakine 7-8 olur sanirim :)Kızlar gerçekten de bu vitamin hapları mı bize kilo aldırıyor acaba:44:
Ben 4. aya kadar 1 kilo aldım sadece. ondan sonra b12 ve demir için vitamin kullanmaya başladım ve ondan sonra bir anda 3 kilo aldım.
kendimizi mi bu şekilde kandırıyoruz yoksa
Benimmi canim hangi resim ben unuttummDikkat et kendine iyi haberlerini bekliyorum.. Bizim şeker yüklemesi için eylülün 6sına randevu verdi ama bilemiyorum.
Bitteer, ne miniş tatlı gözüküyor, yavrum çok özendim. Benimkini de inş görürüz böyle gelecek muayenede
kızlar selam bende 23. haftaya girdim inş. salı ünü doktora gittiğimde bebş baş aşağı duruyordu heyecandan doktora da soramadım sizce normal mi artık. bir de kilomuz 475 gr geldi en az 500 olması gerek ama 25 grdan birşey olmaz demişti üzüldüm ben de
Korkma canin bise olmaz benimki hem ters hem de plesenta asagida sorun olmadi simdilik :)
Kizlar hic iyi hissetmiorum kendimi bi halsizlik coktu uzerime bi karamsarlik kapladibebiste az hareket edior sanki bugun :/ buaralar sizde bole hossediormusunuz ?
Aynen bende öleyim bazen daralıyorum bunalıyorum evin içinde boğuluyomuş gibi hissediyorum kendimi eğer sende bnm gibi ev kuşuysan evde kendimize bi uğraş bulmamız lazım heralde o kadar çok vaktimiz var ki herşeyi kafaya takmaya
Bebişin de uyuyodur canım bu zamanlarda günün çoğunu uyuyarak geçiriyolar evham yapma kendine canım
Kizimin yelegine bakin babanesi ordu bende susledim nasil olmus?
Kizimin yelegine bakin babanesi ordu bende susledim nasil olmus?
Amin canim.asil ananesi yapti bi suru sey ama ben ailemden uzagim o yuzden onlari gosteremiyorum size dogumdan sonra insallah atarim kizimin ceyizlerini..Cok guzel olmus canim ellerinize saglik. Bizim babaannemiz yok olaydi o da yapardi kesin ama anneannemiz sagolsun simdiye kadar bi duzine oldu eksiklerini gostermesin rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?