2014 Aralık Anneleri

Peki canım hamilelik öncesinde tansiyonun nasıldı ? Ölçütürüyor muydun ?
Nette yazılanlara takılma. Onlar daha çok insanı tedirgin ediyor.
Dua edeceğim canım.

Peki canım hamilelik öncesinde tansiyonun nasıldı ? Ölçütürüyor muydun ?
Nette yazılanlara takılma. Onlar daha çok insanı tedirgin ediyor.
Dua edeceğim canım.

Hayatim boyunca tansiyon skintisi yasamadim..hatta duserdi ama yukseldigine hic sahit olmadim...evet yaa..su nette yazilanlara takilmamak lazim ama iste hemen biseyle karsilasinca okuyor kendimizle kiyasliyoruz..haklisin canim..dua edip bekliycez baska secenek yok..

Saol canım geldik cok şükür .. Kız zaten bi kapı süsü , yaz için zıbınlara yazı, bide gelenlere süs versem yeter

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa aaa zibinlara kece ile mi yazcaksin :)

Amin canim tesekkur ederim :)

Resimmi yapiyosun canim bende karakalem yapiyorum ara sira ama su siralar pek canim istemiyo :)

Gule gule kullanin canim :)

Yok tatlim karakalem resim karikatur babamizin hobisi, ben genelde siir oyku falan yaziyorum. Ogluma aldigim bide hatira defterim bar yaziorum yavas yavas buyuyunce okusun onu nasil bekledigimi nasil sevdigimi bilsin die.

Kızlarr gunaydınn. Detaylı ultrasondakı goruntulernz cd ye aktarıldıya o sıyah beyazmı yoksa renklımı.

Son düzenleme:
Günaydın annişler... Nasılsınız bakalım... Bebişleriniz nasıl ....
günaydın canımmm hepimiz iyiyiz malum iş başındayız ne zaman gelecek bu izin yaa
içini ferah tut canım dualarımız seninle hemen karar verme bi kaç doktora daha görünmeyi de ihmal etme bence

Kizlar biZde hic boyle bi adet yok simdiye kadar etrafimda verende gormedim. Ben yapip vereyim diyorum ama zaten butun asiret icinde tek yabanci gelin benim sonrada millete malzeme oluorum die istemiorum. Ama cidden ugrascak biseyler lazim banada. Orgu elimden gelmez ama hic denemedim de belki olurda.

Kızlarr gunaydınn. Detaylı ultrasondakı goruntulernz cd ye aktarıldıya o sıyah beyazmı yoksa renklımı.

benim çoğu renkli olmak üzere kalp damar ve kan akışı kısmı siyah beyaz ama bebek olabildiğine ten rengi görünümünde bacım

Canim tarama testlerin temiz cikmis ya çok şükür önemli olan onlar bence.. Çoğu bebekte boyle şeyler görülüyor doğuma kadar kayboluyor.. Sen içini ferah tut. Kendini üzme inşallah güzel bi sonuç alacaksin bebegin ve kendin için moralini yuksek tut..

benim çoğu renkli olmak üzere kalp damar ve kan akışı kısmı siyah beyaz ama bebek olabildiğine ten rengi görünümünde bacım

Sagol cnm. Bende cd de sıkıntı cıktı eve bi geldm actm cd yı 5 saniyelik goruntu var. Yani hiç bişey yok oda karartı. Arayıp bugun halledıcem bidaha gıdıcem. Cazgrlık yapıcam yani. Zaten kızım yuzunu kapattı bari cd si olsun elimizde dedık oda sıkıntılı cıktı

oh ohhh ne alaaa vallaa ben 2 takım aldımm biri ucuz olaki hastaneden isterlerse diye diğeri klasik özdilek işte

evet sıcak ki ne sıcakkk yine serinlesede bana ayrı bir sıcak oluyor bu yıl... bir yere gittiğimzde yok şöyle bir yoldan caddeleri turluyoz yürürkenn acaba avm de yürüsekk olur mu serin serin

Bu rahim yolu agzi olcumu normal ustten ultrasonla bakinca olculebiliyormu yoksa altan bir olcummu yapiyor hic bana gittigimde boyle bilgi vermedi dr.
bacımmm şu ana dek gittiğim tüm muayenelerde devlet hariç tüm dr lar bebeğe bakmadan rahim yolu kanalı rahim ağzı ölçüümü uzunluğu bir sürü bişey diyip kapalı gayet iyi uzunlukta dediler onun için alttan muayeneye gerek yok belki demişlerdir de farkında olmamışındır zira tıp merkezlerindekiler bile diyorrr üstten gözükyo rahat ol
bu sefer içime sinerek göremedim radyologdu ondan mı ne ama adam tık tık işini yaptı iyiydi:) dediklerinde de çok haklısın ama acaba normal doğumda erkek dr da mı kadın dr damı daha rahat ederim acaba bilemedimmm:26:
he valla bacım yer etmişki nasıl yer etmiş taaa göğüs altıma kadar çıkmış cihazı oraya tutunca kafası ekranda beliryor demkki günlerdir midemin yanması meğer buymuş taa mideme baskı eder halde bende sanıyom ki hala göbek deliğimin altında bu birde hala göbeğim çıkmadı nasıl bişeyse karnımın içi genişmişşş :) galiba dün eşim aklınca bana spor atlet görünmlü bir sıfır kol bady penye almış illa giy giy ve hala small alıyor ne dense neyse giydimmm diyor gökçe be 5. ay bitiyorrr hani liseli kızlar hamile kalır da filimlerde ailelerinden saklayabilirler ya tüm aylar boyunca sende öyle oldun hiç bir fark yok eskisinden ama beni tuttu bir ağlamaa ne yani ne saçmalıyonnn bakamıyom mu ben bu bebeğe zaten otobüste 5 ay geçiyor yer veren de olmuyorrrr diye abartısız 15 dkk ağladım 30 dkk laf saydım sonra düşünüce adam belkide kendince jestt yaptı sanıyor bana ama söz konusu bebek olunca kendimi yetersiz hisseder oldum..
öyleki bu kez doktorumda kilo lımı için isterseniz diyetisyenimize ve psikologumuza başvurun demişti de ne etsem bu ay da geçsinn bakalımmm

Canim benimki max 10 dk surdu detayli usgm ve ben sormasam biseyde anlatmayacakti radyolog.hic 3 boyutlu goremedim kizimida onemli olan saglikli olmasi diyip avutucaz kendimizi ne yapalim
öyle bacım sağlıklı olsundaaa şurda 3 buçuk ay sonra doya doya görecez inşallahhh

Koruyucu güneş kremi kullanan arkadaşlarım, ne kullanıyorsunuz kaç faktör kullanıyorsunuz, memnun musunuz? bana yardımcı olur musunuz :)
ben mustela for baby 50 faktör yüz kremi
40 ml sine 75 tl mi vermiştim ne after sun kremi ile birlikte
ayyy ne güzel darısı bize ama ben muz yesem alttan kanamadann giderim bacımmm

Kızlaar tetanoz aşısını kaçıncı haftada oldunuz? İki doz oluyormuş sanırım. İkincisi kaçıncı haftada?
21. haftada yapıyoz dedi aile hekimi
ben 1. kuru dün oldum 07.08.2014
ikincisine aşı kartımı verip yazdılar 08.09.2014 diye
bu ikisi gebelikte gerekli sonrada doğurunca 6 ay sonra 3.cü vurulmak gerekmiş
3den sonra 1 yıl sonra 4. cü aşı
4den sonra 2 yıl geçince 5.ciyi vurulursannn doğurganlık çağın da daha tetanoz aşısına gerek yok dedi hemşire ve doktor... bende bu sürece uygun davranacammm

hımmmm çekmedimi acaba cd ye bizde tüm muayene süreci kaytlı verdiler git bakalım ama tekrarr usg yapmadan hop diye cd veremez ki yeniden bakması gerek sana :)
ay çok iyi olurrr görürsün bıdığını

hımmmm çekmedimi acaba cd ye bizde tüm muayene süreci kaytlı verdiler git bakalım ama tekrarr usg yapmadan hop diye cd veremez ki yeniden bakması gerek sana :)
ay çok iyi olurrr görürsün bıdığını

Ee bakıcak tabiki onada. Duzgun yapsaymış işini banane. 😀😀benimde işime gelirr

dualarım seninle canımmm,inşallah temiz çıkarda sonuçlar bebeğini sağ sağlim alırsın kucağına,allah yardımcınız olsun

Kizimin yelegine bakin babanesi ordu bende susledim nasil olmus?
güle güle giysin bacımmm
sarıyı bebişlerde nedense çok sevmişimdirrr
bizimde babanneyle kaç yıldır görüşmüyozz neyse geçen yıl bebeğimi kaybedince bir alo bile demedi bu yıl da biz geç söyledik bebeği geçen hafta söyledik tutturmuş eşime gökçe beğensin öreyim diye bende yeşil ve sarı kullansın kafasını büyük yapsın giydirebilmem için dedim ama eşim ohoooooooo annem örerse seneye bile olmaz çocuğa 1.sınıfa giderken ancak olur dedi anlaşılan yalandar ördürecezz kadınaaa giydireceğmizi de sanmıyommm annemler babannem döktürürrr zaten kayınvalide pek naçar beceriksiz bişe o ancak yesinnnnnnn

Ee bakıcak tabiki onada. Duzgun yapsaymış işini banane. 😀😀benimde işime gelirr

haydi bakalımmm ara de bari birdaha yok randevo yok yok müsait değil diyeee başından savmazlarsa süper olur vallaaa

50 gr glukoz yükleme testi - 100gr oral glukoz testi (Şekerli Su Testi)

24-28. haftalar arasında gestasyonel diabet (gebelikte ortaya çıkan şeker hastalığı) taraması amacıyla 50 gr glukoz yükleme testi yapılır. Test aç veya tok olarak uygulanabilir. Test aşırı obezite, iri bebek bebek öyküsü, birinci derece akrabalarda veya daha önceki gebeliklerde gestasyonel diabet (gebelikte ortaya çıkan şeker hastalığı) öyküsü gibi risk faktörlerinin varlığı durumunda daha erken dönemde ilk muayenede yapılmalıdır. Bu risk faktörlerini taşıyan gebelerde, test sonuçları normal bile olsa 24-28. haftalarda tekrar edilmelidir.

kızlar bana aç gel saat 10 da dedi doktor 6 eylülde hoş daha önceki gün hafta içi dediler ama okul başlayacağndan cumartesiye kaldı nasıl dayanacaksam açlığa 8 de yemesem 8 buçuk olsaa bayılma geliyorr acaba sahur gibi bişey mi yapsammm gecee

İnsallah sonuc temiz cikar canim..allah yardimcimiz olsun..beklemekten baska caremiz yok...sabreden ve sukredenlerden olmak duasiyla

günaydın canımmm hepimiz iyiyiz malum iş başındayız ne zaman gelecek bu izin yaa

içini ferah tut canım dualarımız seninle hemen karar verme bi kaç doktora daha görünmeyi de ihmal etme bence

dualarım seninle canımmm,inşallah temiz çıkarda sonuçlar bebeğini sağ sağlim alırsın kucağına,allah yardımcınız olsun
sağolun kızlar dualarınız için. inşallah Allahım bana bağışlar bebeğimi. sonrası da hiç kolay olmayacak belki ama ilk duam amniyosentez sonuçlarının temiz çıkması. iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum, sabretmeye çalışıyorum. duayla bekliyorum yarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…