2014 Aralık Anneleri

günaydın kızlar ayrıntılı ultrason için 20.hafta erken mi ; bu haftada yaptıran var mı aranızda ben bir an önce yaptırmak istiyorum çünkü geçen hafta ki kontrolde bebeğin gelişimi 1 hafta geri çıktı çok endişeliyim bu yüzden.

öyle canımm,dua edip beklemekden başka bişi gelmiyo insanın elindenn

aile hekimine hava da serin diye sabah kahvaltıdan 1 saat sonra yürüyerek gidem dedim ki yakın zatennn neyse gidip içeri girdim tsh ölçümü için ama odaya acaip güneş çarpıyor birde kan hapı yazdırdım ordan yana hemşireye geçmemmle bana bişe oldu adeta hiç bu şekilde dışarda olmamıştım evde oldum ama doktor hemşire korktular ki ne korktular kolumu bağlamıştı kan almak için almadılar tansiyon 7 ye 5 hemen aşağı indirdiler hava aldım tuzlu kreker yedim suyu ensemden döktüm içtim yaklaşık 1 saat ayaklarım yukarıda azcık oturdummm neyse zor bela yatarak kanı aldırttımsonrasında tetanoz aşısınıda yapın daha gelememm dedimm neyse yaptılar eve zor attım kendimi kolum çok ağrımadı ama yine aşı dolayısıyla solumun üstüne yatamadım kasılmış gibi omuz ve bileğim düşük duruyor kaldıramıyom 1 gün mutfaktan elimi çektim eşim her tarafı berbat etmiş buzdolabının içine bile bir sürü bişey dökmüşşşşşşş gelde tansiyonun düşmesinnnnnn hiç bişey de yapacak halim yok zaten eşim ortalığı birrr süpürür ne silme var ne bişeyy ona iş buyurmak daha zor yoruyor beni:)
herşeyi ben yaparımmm zatende bu yıla dekkk hiç mi bişey öğretememişim diyede hayıflanıyorumm ya bakalımmm ne olacak annem 15inden sonra gelecek eşim geçen hafta süpürdü ve dieğr süpürmeyi annen yapar diyoo
o yokken bir kaç kez süpürdüm ama tansiyon düşüklüğünden bayılıyorummm adeta
ama 3 hafta nerdeyse ayda bir süpürme de olmazki hiç bişe olmasa pencereler açık toz saçlarımız dökülyo kıl pislikkkkkk ne edecemmm bilmiyom bunları düşünmek de ayrı birr yoruyooo insanı

1 hafta geri çıktıysaaa bence 1 hafta sonra yaptırr derimmm tam 20. hafta olsun en azından gerçi o zaman gelişimi ilerlemişse sana ölçümlere göre sen 20 beklerken 21. haftalık bile diyebilir ama şimdi gidersin 20 diye 19. hafta der oralı olmazlar falan ne bilemmm

Anladım canım. Benim sağlık ocağına sinir oldum 16. hafta dediler bana ama doktor bi arkadaşıma sordum sakın yaptırma daha çok küçük 20den sonra yaptır dedi. nasıl sağlık ocağı oluyo orası ve içinde çalışanlar anlamıyorum Benim de haftya 21. hafta oluyo o zaman gidip yaptırayım. Hem de yarın doktora sorarım.

bacımmmmmmmmmmm ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VERSİNNN inşallah amniyosentez iyidirde bebişi cidden anne karnında öğrenilen rahatsızlıkalrda daha donanımlı bir süreçle iyileştirme aşamaları hızlanıyorki inannn kalp amelyatını bile ciddi başarılar kısa sürede iyleşmeler var önemli olan onun tespiti akciğerlerini sevsinler bıdığınnn oyyyyyyy yaradan kurban olduğum allahım sizlere sana bağışlasın sağlıkla inşallah sen yinede herşeye rağmen güzel düşün herşey güzel olsun bacımmm
seni çok iyi anlıyorummmm allahım kimselere o acıyı ne karında ne de doğduktan sonra yaşatmasınnnnnn uzun sağlıklı sıhatli ömürler versin annesi ve babasıylaaa

Kizimin yelegine bakin babanesi ordu bende susledim nasil olmus?

çok tatlı ya güle güle giysin yerim ben onu :) bizim babaannemiz de örgüden anlamıyor ama dantelde üzerine yok. iğne oyası yüz örtüleri, ağız bezleri yapıyor şimdi. bir de kaneviçeden çarşaf takımı yaptırıyormuş. kızıma çeyiz düzüyorlar :) örgü işini de bizim taraf halleder artık, annem halalarım falan anlar o işlerden, yapıp dursunlar

Kizlar hic iyi hissetmiorum kendimi bi halsizlik coktu uzerime bi karamsarlik kapladi bebiste az hareket edior sanki bugun :/ buaralar sizde bole hossediormusunuz ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canım, çok dengesiz bir ruh halim var benim şu sıralar bir ağlıyorum bir gülüyorum ama benimki tatilden döndükten sonra oldu adapte olamadım sanırım :44:

Bende simdi disardan geldim kızlar disarda dehset yagmur var bebisime ebebekden cok.güzel tulumlar ve yelek aldim, onun disinda chicconun sampuan ve emziklerinden aldim. Kendimede gogus pedi aldim geldim:))

güle güle kullanın canım birlikte :) emzikleri silikon mu aldın kauçuk mu?

bu sabunları çok seviyorum ben, yaptıracağım bunlardan inş.. biraz pahalı o yüzden 25 tane falan yaptırıp sadece yakınlara dağıtmayı düşünüyorum :) isim koymaya gelenlere verebilirim mesela :44:

Allah yardımcın olsun canım, inşallah temiz çıkar sonucun. iyi düşün, iyi olur inşallah. dualarımızla yanında olacağız biz de.

Canım neden kendini yoruyor ve sıkıyorsun ev işleri için. Senin ve bebeğinin sağlığı çok daha önemli. Benim de 1 hafta önce süpürüldü evim ortalık toz kıl ama henüz bir şey yapmadım çünkü bebeğimi düşünüyorum Allah korusun ona bir şey olursa temizlik ev işi hiç umrunda olur mu. Bak hem tansiyonun da düşüp duruyormuş. Bence sen gün içinde bol bol dinlen. Kendini strese sokma hiç. Annen gelince o yardım eder sana zaten. Sağlığını düşün o olmazsa hiçbir şey yapamazsın. Geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine

Bana saglik ocaginda gece 12 den sonra yemeyeceksin dediler aclik icin bu sartmis. Gebelerde zaten artmis olmasi gereken aclik kan sekerim cok dusuk cikti bebek glikozla beslendigi icin sorun oluyomus bugun doktoruma gidecem bakalim o kadar da tatli yememe ragmen nasil oldu anlamadim

21.ci haftadan sonra yapılyor dedi hemşire ısrarla bana sordularki ben sat a göre 23 ama 21 artılarda dedimmm ssende 21+3 veya ötesi olunca git gönlün ferah olsunnn ayrıca bir arkdşm 19 da yaptırdı ama bebeğin gelişimi önden gidiyordu ondan mı bilememmm
aile hekimleri takip diye yapıyor ya normalde aramaları gerek sen gebe olunca zaten sağlık ocağna kaydın açılyor ama nerdeeeeeeee işini iyi yapan birileriii var ki allahasennn
buluncada gel yapak diyolarrr üstelik kadınların kadını bu derece anlayamamasına ayrıca kızıyorummmm ya neyseee

Canıım içini ferah tut Allahım o bebişi vermiş sana inşallah sonunu da hayır eder. Buna inan güven bence temiz çıkacak. Dualarımız senin ve bebeğinle. Ama sen de üzülüp durma bebeğini de üzersin o da hisseder.

bebek glikozlamı besleniyor ki sadece ben yediğimiz herşeyle besleniyor sanıyordummm... acaba ondanmı benimki ufak kaldııı

Gunaydin..
Canim telaş etme.arkadasimin tarama testleri aminiyosentez hepsinn sonuçları kotu cikmisti.simdi 5 yasinda maşallah sapasağlam.Allah ne dilerse o olur.sen gönlünü ferah tut.Allah hayirlisini versin hakkimizda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de anlamıyorm yani sağlık bu sonuçta Allah korusun bebeğe bir şey olsa ne yapacaklar kızıyorum böyle şeylere. Neyse çok şükür ki araştırdım ettim 20. haftadan sonra olduğunu öğrendim yarın da doktora sorcam o da yaptırabilirsin derse haftya giderim herhalde

Böyle testlerde genelde gece 12den sonra bir şey yiyip içme deniyor tabi su dışında. Bence biraz dişini sıkmaya gayret et canım sonra hemen yersin

böyle diyince evet çok çok haklısınız hak ta veriyorum ama gel görki eşimeee taktım galiba gıcık oluyorummmmm ne olur o yapsın ben o kadar işe git gel ev temizle yemek ütü yıllardır yapıyomda o bir süpürmeyiii törenle yapıyor yahu...
ayrıca süpürülnce daha mutlu oluyorummm çok çok titiz biri olmasamda düzenden temizlikten herkes hoşlanır

Canim gebelere gore biraz yuksek ama benimde ilk gebeligimde olmustu sadece takip edildi tansiyonum.tuzu kestim bol sivi aldim yorulmamaya ozen gosterdim sonra doguma kadar hic yukselmedi hemen kotu dusunme

bir bilsende bir bilene danış demişler hele de böylesi hayatı bir konudaaa:)

ALLAHIM İÇİMİZDEKİ MELEKLERİ KORUSUNNN!

Tabiki öyle herkes evinin her daim temiz düzenli olmasını ister ama işte bizim için şu an özel bir durum var etrafımızıdakiler de bunu anlayışla karşılamalılar. Sen tabi eşinden bunu istemekte haklısın ama işte yapmıyorsa da zorla yaptırılmıyor. Sen kendini strese sokma anneni bekle. Sonra bebiş de üzülür annesi yazık

Böyle testlerde genelde gece 12den sonra bir şey yiyip içme deniyor tabi su dışında. Bence biraz dişini sıkmaya gayret et canım sonra hemen yersin
BEN SIKARIM DA SIKMASINAAA ama giderken bayılırım bizim adam zaten panikkkk neyse artık yapacak bişey yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…