aile hekimine hava da serin diye sabah kahvaltıdan 1 saat sonra yürüyerek gidem dedim ki yakın zatennn neyse gidip içeri girdim tsh ölçümü için ama odaya acaip güneş çarpıyor birde kan hapı yazdırdım ordan yana hemşireye geçmemmle bana bişe oldu adeta hiç bu şekilde dışarda olmamıştım evde oldum ama doktor hemşire korktular ki ne korktular kolumu bağlamıştı kan almak için almadılar tansiyon 7 ye 5 hemen aşağı indirdiler hava aldım tuzlu kreker yedim suyu ensemden döktüm içtim yaklaşık 1 saat ayaklarım yukarıda azcık oturdummm neyse zor bela yatarak kanı aldırttımsonrasında tetanoz aşısınıda yapın daha gelememm dedimm neyse yaptılar eve zor attım kendimi kolum çok ağrımadı ama yine aşı dolayısıyla solumun üstüne yatamadım kasılmış gibi omuz ve bileğim düşük duruyor kaldıramıyom 1 gün mutfaktan elimi çektim eşim her tarafı berbat etmiş buzdolabının içine bile bir sürü bişey dökmüşşşşşşş gelde tansiyonun düşmesinnnnnn hiç bişey de yapacak halim yok zaten eşim ortalığı birrr süpürür ne silme var ne bişeyy ona iş buyurmak daha zor yoruyor beni:)
herşeyi ben yaparımmm zatende bu yıla dekkk hiç mi bişey öğretememişim diyede hayıflanıyorumm ya bakalımmm ne olacak annem 15inden sonra gelecek eşim geçen hafta süpürdü ve dieğr süpürmeyi annen yapar diyoo
o yokken bir kaç kez süpürdüm ama tansiyon düşüklüğünden bayılıyorummm adeta
ama 3 hafta nerdeyse ayda bir süpürme de olmazki hiç bişe olmasa pencereler açık toz saçlarımız dökülyo kıl pislikkkkkk ne edecemmm bilmiyom bunları düşünmek de ayrı birr yoruyooo insanı
bir bilsende bir bilene danış demişler hele de böylesi hayatı bir konudaaa:)
ALLAHIM İÇİMİZDEKİ MELEKLERİ KORUSUNNN!
bacımmmmmmmmmmm ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VERSİNNN inşallah amniyosentez iyidirde bebişi cidden anne karnında öğrenilen rahatsızlıkalrda daha donanımlı bir süreçle iyileştirme aşamaları hızlanıyorki inannn kalp amelyatını bile ciddi başarılar kısa sürede iyleşmeler var önemli olan onun tespiti akciğerlerini sevsinler bıdığınnn oyyyyyyy yaradan kurban olduğum allahım sizlere sana bağışlasın sağlıkla inşallah sen yinede herşeye rağmen güzel düşün herşey güzel olsun bacımmm
seni çok iyi anlıyorummmm allahım kimselere o acıyı ne karında ne de doğduktan sonra yaşatmasınnnnnn uzun sağlıklı sıhatli ömürler versin annesi ve babasıylaaa
Allah yardımcın olsun canım, inşallah temiz çıkar sonucun. iyi düşün, iyi olur inşallah. dualarımızla yanında olacağız biz de.
Canıım içini ferah tut Allahım o bebişi vermiş sana inşallah sonunu da hayır eder. Buna inan güven bence temiz çıkacak. Dualarımız senin ve bebeğinle. Ama sen de üzülüp durma bebeğini de üzersin o da hisseder.
sağolun kızlar, inşallah Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eder. Beni de dualarına katan hepinizden Allah razı olsun.Gunaydin..
Canim telaş etme.arkadasimin tarama testleri aminiyosentez hepsinn sonuçları kotu cikmisti.simdi 5 yasinda maşallah sapasağlam.Allah ne dilerse o olur.sen gönlünü ferah tut.Allah hayirlisini versin hakkimizda.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BEN SIKARIM DA SIKMASINAAA ama giderken bayılırım bizim adam zaten panikkkk neyse artık yapacak bişey yokkk
birde bizim adam da ne diyoru pişkin pişkinnnnTabiki öyle herkes evinin her daim temiz düzenli olmasını ister ama işte bizim için şu an özel bir durum var etrafımızıdakiler de bunu anlayışla karşılamalılar. Sen tabi eşinden bunu istemekte haklısın ama işte yapmıyorsa da zorla yaptırılmıyor. Sen kendini strese sokma anneni bekle. Sonra bebiş de üzülür annesi yazık
bakalım inşallah hepimiz yaptırırız ... sonuçta bu gebelik hepimizi tansiyon hastası etti nerdeyseee ahhh soğuklar bir gelseeeeeee bir gelseeeAllah korusun. İnşallah bir sorun çıkmadan gidip yaptırabilirsin testi güzelce
birde bizim adam da ne diyoru pişkin pişkinnnn
çocuk doğunca böyle olmaz hergün süpürmek silmek gerekkk demezmi gelde dellenmeeee keyfimden yapmıyom sankiiiiii
valla wc leri ona verdim çamaşır suyu haftada 1
2 de wc temizleyici ile döküp yıkaycak nerdeeeeeeeee kokacak yine ben yapıyommmmmmm alerjim de olmasına rağmennn keşke okusaaa burayıııııı :)
bakalım inşallah hepimiz yaptırırız ... sonuçta bu gebelik hepimizi tansiyon hastası etti nerdeyseee ahhh soğuklar bir gelseeeeeee bir gelseee
bendeee alayım aslındaaageçmiş olsun canım. ya bu erkekler kirden dağınıklıktan hiç mi rahatsız olmazlar anlamıyorumbenim eşim de bazen çok iyi yapar bazen de yalvarırım temizlik yapalım diye, gel otur boş ver temizlikçi alırsın diyip sinirlerimi zıplatır :18: her gün de temizlikçi alamazsın sonuçta, dediğin gibi cam pencere açık her taraf toz içinde.
bir de ben süpürgemi çıkarmaya çok üşeniyordum çok ağır, o yüzden her seferinde onunla uğraşmayayım diye önceki ay dikey süpürge aldım mutfağa koydum çok rahat oluyor onunla hemen mutfağı antreyi oturma odasını temizliyorum eğil kalk yapmadan. eğer yoksa sana da tavsiye ederim, çok pahalı bir şey de değil.
kızlar ya hamile bi arkadaşım vardı doğum yapmış az önce haberini aldım, çok kolay çok güzel olmuş doğumu. Allah bize de nasip etsinhamileliği de çok zor geçmişti, bebek aşağıdaydı önce, sonra suyu çok azalmış demişti doktor. bir sürü iğne, serum kullanmıştı. üstelik eşi de sorunluydu çok huzursuzdu. dün gece 1 buçukta hastaneye gitmiş ve 3 buçukta çıkmış doğumdan. o kadar sevindim ki
neyseki kar buz tipi olmadan doğarız inşallah birde yerde kayma riskimiz olmazzzzSorma sorma soğukları özlediimmm:26:
aile hekimine hava da serin diye sabah kahvaltıdan 1 saat sonra yürüyerek gidem dedim ki yakın zatennn neyse gidip içeri girdim tsh ölçümü için ama odaya acaip güneş çarpıyor birde kan hapı yazdırdım ordan yana hemşireye geçmemmle bana bişe oldu adeta hiç bu şekilde dışarda olmamıştım evde oldum ama doktor hemşire korktular ki ne korktular kolumu bağlamıştı kan almak için almadılar tansiyon 7 ye 5 hemen aşağı indirdiler hava aldım tuzlu kreker yedim suyu ensemden döktüm içtim yaklaşık 1 saat ayaklarım yukarıda azcık oturdummm neyse zor bela yatarak kanı aldırttımsonrasında tetanoz aşısınıda yapın daha gelememm dedimm neyse yaptılar eve zor attım kendimi kolum çok ağrımadı ama yine aşı dolayısıyla solumun üstüne yatamadım kasılmış gibi omuz ve bileğim düşük duruyor kaldıramıyom 1 gün mutfaktan elimi çektim eşim her tarafı berbat etmiş buzdolabının içine bile bir sürü bişey dökmüşşşşşşş gelde tansiyonun düşmesinnnnnn hiç bişey de yapacak halim yok zaten eşim ortalığı birrr süpürür ne silme var ne bişeyy ona iş buyurmak daha zor yoruyor beni:)
herşeyi ben yaparımmm zatende bu yıla dekkk hiç mi bişey öğretememişim diyede hayıflanıyorumm ya bakalımmm ne olacak annem 15inden sonra gelecek eşim geçen hafta süpürdü ve dieğr süpürmeyi annen yapar diyoo
o yokken bir kaç kez süpürdüm ama tansiyon düşüklüğünden bayılıyorummm adeta
ama 3 hafta nerdeyse ayda bir süpürme de olmazki hiç bişe olmasa pencereler açık toz saçlarımız dökülyo kıl pislikkkkkk ne edecemmm bilmiyom bunları düşünmek de ayrı birr yoruyooo insanı
hey maşallahhh darısı hatta daha kolayı bizlere inşallah ben şimdiden plesanta konumu 32. haftada belli olyormuş 34 dede bebeğin dönmeleri pozisyonu alması gerekliymişşş vel hasıl herşey yolunda giderse einşallah epidural normal doğummmmm yaptırcammmm diyorum ama bakalımmmmmkızlar ya hamile bi arkadaşım vardı doğum yapmış az önce haberini aldım, çok kolay çok güzel olmuş doğumu. Allah bize de nasip etsinhamileliği de çok zor geçmişti, bebek aşağıdaydı önce, sonra suyu çok azalmış demişti doktor. bir sürü iğne, serum kullanmıştı. üstelik eşi de sorunluydu çok huzursuzdu. dün gece 1 buçukta hastaneye gitmiş ve 3 buçukta çıkmış doğumdan. o kadar sevindim ki
Canim gebelere gore biraz yuksek ama benimde ilk gebeligimde olmustu sadece takip edildi tansiyonum.tuzu kestim bol sivi aldim yorulmamaya ozen gosterdim sonra doguma kadar hic yukselmedi hemen kotu dusunme
ne yaparsam yapayım 5 metrekarelik bir odayı süpüreyim soğuk soğuk terlemeler göz kararması herşey mevcut oluyorrrAmaaan dusundugun şeye bak yaa bosversene evi temizlik dediğin nedir ki kendini iyi hissettikten sonra 1 saatte yapilir.. Sen toparlanmaya bak canim arada bir şeyler atistir sicakta kalma dinlen bol bol.. Toparlandiktan sonra temizlersin
günaydın bacımGünaydın bayanlar
hımmmm fantom uygundur vallaaa modelini yazı evrde bende bakayım bari bacım demek şarjlılar bozulyor haaa bende ıslak kuru sarjlı alayım diyordum arçelikte 120lerde bişey vardı galiba diyeBende de vardı şarjlı süpürge rowentanın ama 1 yıl bile geçmeden sorun çıkarmaya başladı iyi çekmemeye başladı. Sonra öğrendim ki şarjlı süpürgelerin belli bir ömrü oluyomuş sonra yavaşlıyomuş. Bunun üzerine ben de gene şarjlı süpürge görünümünde hem de ondan daha hafif pratik bir elektrikli süpürge aldım fantom'un. Resmini de koyabilirsem koyarım. Çok memnunum ben. Güzel süpürüyor. ve çok hafif. tavsiye ederim yani fiyatı da uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?