2014 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım. ya bu erkekler kirden dağınıklıktan hiç mi rahatsız olmazlar anlamıyorum benim eşim de bazen çok iyi yapar bazen de yalvarırım temizlik yapalım diye, gel otur boş ver temizlikçi alırsın diyip sinirlerimi zıplatır :18: her gün de temizlikçi alamazsın sonuçta, dediğin gibi cam pencere açık her taraf toz içinde.
bir de ben süpürgemi çıkarmaya çok üşeniyordum çok ağır, o yüzden her seferinde onunla uğraşmayayım diye önceki ay dikey süpürge aldım mutfağa koydum çok rahat oluyor onunla hemen mutfağı antreyi oturma odasını temizliyorum eğil kalk yapmadan. eğer yoksa sana da tavsiye ederim, çok pahalı bir şey de değil.

Allah yardımcın olsun canım, inşallah temiz çıkar sonucun. iyi düşün, iyi olur inşallah. dualarımızla yanında olacağız biz de.

sağolun kızlar, inşallah Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eder. Beni de dualarına katan hepinizden Allah razı olsun.

birde bizim adam da ne diyoru pişkin pişkinnnn
çocuk doğunca böyle olmaz hergün süpürmek silmek gerekkk demezmi gelde dellenmeeee keyfimden yapmıyom sankiiiiii
valla wc leri ona verdim çamaşır suyu haftada 1
2 de wc temizleyici ile döküp yıkaycak nerdeeeeeeeee kokacak yine ben yapıyommmmmmm alerjim de olmasına rağmennn keşke okusaaa burayıııııı :)

Allah korusun. İnşallah bir sorun çıkmadan gidip yaptırabilirsin testi güzelce
bakalım inşallah hepimiz yaptırırız ... sonuçta bu gebelik hepimizi tansiyon hastası etti nerdeyseee ahhh soğuklar bir gelseeeeeee bir gelseee

Ayyy bu erkekler çok rahat ya neden böyleler Kapıdan girer girmez vercen eline süpürgeyi toz bezini bunları yapmadan yemek içmek yok sana diycen görsünler günlerini

kızlar ya hamile bi arkadaşım vardı doğum yapmış az önce haberini aldım, çok kolay çok güzel olmuş doğumu. Allah bize de nasip etsin hamileliği de çok zor geçmişti, bebek aşağıdaydı önce, sonra suyu çok azalmış demişti doktor. bir sürü iğne, serum kullanmıştı. üstelik eşi de sorunluydu çok huzursuzdu. dün gece 1 buçukta hastaneye gitmiş ve 3 buçukta çıkmış doğumdan. o kadar sevindim ki

bendeee alayım aslındaaa
şarjlı süpürgem bile yok asıl mesele dieğr süpürgenin büyük ağır olması ufak arçelik sarjlı iyi çeken bir süpürge bile işimizi görürü vallaaa geçen ay düşündüm bende amaaa adam boşver ben süpürürm dedi bu ay maaaşı alır almaz gideyim alayımmmmmm yahuuu
sen hangi marka kaç tl ye aldın ki bacımmm cidden bak iyi oldu yazışmam kesin alacam ayın 15inde

Ne güzel maşallah. Allah bağışlasın miniği. Allah bize de kolay doğumlar nasip etsin inşallah..

Sorma sorma soğukları özlediimmm:26:
neyseki kar buz tipi olmadan doğarız inşallah birde yerde kayma riskimiz olmazzzz
dün hemşire diyooo bana aşı kartımı verince doğuncada 2 yaşına dek artık bebişi aşıya getir götür yapacaksınız diyeee ya bakalımmm

Amaaan dusundugun şeye bak yaa bosversene evi temizlik dediğin nedir ki kendini iyi hissettikten sonra 1 saatte yapilir.. Sen toparlanmaya bak canim arada bir şeyler atistir sicakta kalma dinlen bol bol.. Toparlandiktan sonra temizlersin

Bende de vardı şarjlı süpürge rowentanın ama 1 yıl bile geçmeden sorun çıkarmaya başladı iyi çekmemeye başladı. Sonra öğrendim ki şarjlı süpürgelerin belli bir ömrü oluyomuş sonra yavaşlıyomuş. Bunun üzerine ben de gene şarjlı süpürge görünümünde hem de ondan daha hafif pratik bir elektrikli süpürge aldım fantom'un. Resmini de koyabilirsem koyarım. Çok memnunum ben. Güzel süpürüyor. ve çok hafif. tavsiye ederim yani fiyatı da uygun

hey maşallahhh darısı hatta daha kolayı bizlere inşallah ben şimdiden plesanta konumu 32. haftada belli olyormuş 34 dede bebeğin dönmeleri pozisyonu alması gerekliymişşş vel hasıl herşey yolunda giderse einşallah epidural normal doğummmmm yaptırcammmm diyorum ama bakalımmmmm
arkadaşnn için çok sevindim helede ilk bebeğiyse bravo diyorummm

arkadaşlar yarın ankaraya alışverişe gidiyoruz.ankarada e bebek nerede vardır.yakınlarında mother care de var mıdır?nerden alışveriş yapsam.ilk bebeğim de özelcan dan ve samanpazarındaki dükkanlardan alışveriş yapmıtım.ama bu sefer çoğunluk kıyafet alışverişi olcak.burda bi arkadaş çukurambar tarafımıydı tam emin değilim yeni açılan bi ebebek mağazasından bahsetmişti.

Canim gebelere gore biraz yuksek ama benimde ilk gebeligimde olmustu sadece takip edildi tansiyonum.tuzu kestim bol sivi aldim yorulmamaya ozen gosterdim sonra doguma kadar hic yukselmedi hemen kotu dusunme

Yaa..olumlu ornek duymak benim icin rahatlatici canim...tesekkurler..kendimi kotu hissetmiorum..bebisimde kipris kipris..demin kahvaltidan sonra olctum 13-8 cikti..kucuk dusmus demekki..olumlu dusunelim olumlu olsun insallah

Amaaan dusundugun şeye bak yaa bosversene evi temizlik dediğin nedir ki kendini iyi hissettikten sonra 1 saatte yapilir.. Sen toparlanmaya bak canim arada bir şeyler atistir sicakta kalma dinlen bol bol.. Toparlandiktan sonra temizlersin
ne yaparsam yapayım 5 metrekarelik bir odayı süpüreyim soğuk soğuk terlemeler göz kararması herşey mevcut oluyorrr
yiyiyp içip yatmak gerekk vallaa
Günaydın bayanlar
günaydın bacım
hımmmm fantom uygundur vallaaa modelini yazı evrde bende bakayım bari bacım demek şarjlılar bozulyor haaa bende ıslak kuru sarjlı alayım diyordum arçelikte 120lerde bişey vardı galiba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…