2014 Aralık Anneleri

Canin gecmis olsun.insallah korkulan olmaz.dualarimiz seninle..
Canim sicaklardandir duzene girer insallah zamanla.benimde saglik ocaginda nabzimi duzenli alamadilar birinde 54 cikti birinde 106 kardiyologa gitmen gerek filan dediler ama ben dikkate almadim havalardandir diye dusundun kontrole gidince sorucam doktoruma.sende fazla takilma canim
Cok guzel canim bende yazacaktim ama belki ilerde cocukca gelir falan dedim vazgectim :)
Bizim babamiz muzisyen ara sira calip soyluyo kizima :)
Ben kayinvlidemle anne kiz gibiyim canim hatta uzak oturuyoduk ayni binada ev bosaldi hemen tasindik her seyime yardim eder.asil ceyizi annem yapiyo yoksa :)
Bizde esasinda kiz annesi yapar canim yapiyoda zaten dunya kadar orgu falan ordu besiginden pusetine alicak ananesi.ama babanede nos durmuyo sagolsun igne oyasindan mendillerini yapti simdide puset ortusu yapiyo cok guzel bisey :)
Babasinin nevresim takimi varmis kullanicam..
Benimde bebekligimden kalan islemeler varmis annem onlaro pike takimi yapicak bizim kiz nostalji takilicak cok guzel bisey bence..
Benim esim haftada 1 dipkose temizliyo sagolsun bide titiz anlatamam.ben bazen haftaici yapayim diyorum izin vermiyo bende topla yerlestir falan yapiyorum iste.n

Allah anali babali buyutsun canim masallah

Bittercim..seninde iki nabiz arasinda epey fark varmis..ama dedigin gibi sicaklardan kan damarda nasil akacagini sasiriyor bence :)) haklisin cok takilmamak lazim..bende duZenli takibimi yapiyorum evde..yapcak bisey yok..bekliycez

Aynisi bende de vardi.ben ucunu kirdim nasil becerdiysem.gerçekten hafif ve kullanisli.güzelde çekiyordu.ben onu kirinca kayinvalidenn suprgesini aldim.günlük kullanma iyi oluyor.yoksa kendi suprgem çok agir.yikamali olanlardan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çooook teşekkürler canım.bi çukurambar var aklımda oraya kadar gidiyim bakim.

Kizlar benim vajinamda hafif sisljk ve kasinti var.sizde de boyle oldumu.kiz bebek asagiya vurduğu için boyle durumlar olur dedi hemşire arkadasim.arastrdim mantar değil hic basima gelmedi zaten.

yaa kızlar artik bebegimin başı nerde ayaklari nerde kestiremiyorum ya dolasiyomu acaba icerde? bi an bi yerden tekme yiyorum sonra baska biyerden sizdede boylemi?

Hehe bizimkide muzisyen olaydi keskem bizede calardi :) bence bi iki sayfa olsa bile bole duygularin tavan yaptiginda yazmalisin hem kendisi cocuk deilmi zaten neden cocukca gelsin ki ona. Benim esim annesini dogumda kaybetmis ona ait hicbi hatirasi yok. Belki buyuzden bu kadar cok yaziorumdr.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benm cimcime genelde sag alt tarafa vuruyo hep. Kasıgımn oraya. Hıc baska yere vuruşunu hissetmedim.

Kızlarr gunaydınn. Detaylı ultrasondakı goruntulernz cd ye aktarıldıya o sıyah beyazmı yoksa renklımı.

Canım benim kinin tamamı ten renginde renkli yani. Siyah beyaz ları kayıt bile etmedi.
günaydın canımmm hepimiz iyiyiz malum iş başındayız ne zaman gelecek bu izin yaa

içini ferah tut canım dualarımız seninle hemen karar verme bi kaç doktora daha görünmeyi de ihmal etme bence
ayy sorma canım yaaa hele bu gün nasıl miskinlik var üzerimde anlatamam.

Kızlar süpürgelerden bahsetmişsiniz. Ben Arzum şarzlı ufaklardan kullanıyorum. Hafif kırıntılar için falan ideal. Elektrkli süpürgem sul filtreli Arzum du bin pişman oldum onu aldığıma. Kırıldı zaten 1,5 yıl önce Fakir'in elektrikli süpürgesini aldım hemde 140 TL gibi bir fiyata o kadar hafif o kadar kuvvetli çekimi var ki dikey süpürgelerdeki kolaylık var resmen. Çok rahat her an tak çalıştır. Süpürgenin pratik ve hafif olması tabi ki çekiminin olması çok önemli. Fakirin dikey süpürgesi çok ağır bu arada bilginize.

Kuzum saka yapasim geldi :) simdi bunlarda malum sag ve solda olmak uzere iki ayak iki el var bide kafa var tabiki oyuzden heran heryerden tekme tokat kafa yiyebiliriz :) saka bi yana bendede ole bi yere vuruor heycanla elimi koyuyorum pat baska yerden patlatior sipa :)

Benim sıpa bu gün beni çok korkuttu. akşam çok hareket etmedi. Gece de kötü kötü rüyalar gördüm. Çok tedirgin oldum. Geçenin köründe kalkıp evi dolaştım falan. Sabahta hiç hareket etmedi. Az daha doktora gidecektim. Başladı Allah'tan kıpırdanmaya. Şimdi yiyorum tekmeleri. Ohhh çok şükür. Her ana sen ban vur annem diye sevmeye başladım

merhaba canım inşallah Allah korktuklarını yaşatmaz sonuçların iyi çıkar Rabbim hayırlı evlat versin inşallah dualarım seninle

merhaba canım bana çok yüksek gibi gelmedi ama gebelikte yüksek tansiyon istenmez.. sen takibini yapmakla iyi yapıyorsun hatta bence kontrolunu de biraz erkene alabilirsin canım

Aınen canım dun yazmıstım bende oyleydım ıcımde kotu kotu hıslerle uyudum sacma sapanda ruyalar gordum ama masallah sabah kahvaltısı ıle basladı hareketlenmeye :) hep tekmelesın hıc durmasın ıstorum bende. bıde bz dogunca bole gece yarıları evhamlancaz sanrım neden aglamıor bu neden uyanmadı hala :)

merhaba canım bana çok yüksek gibi gelmedi ama gebelikte yüksek tansiyon istenmez.. sen takibini yapmakla iyi yapıyorsun hatta bence kontrolunu de biraz erkene alabilirsin canım

Haklisin sanirim..kontrolum normalde ayin 16sinda ama ben p.tesi gideyim..bu arada takip etmis olurum..dr.a bilgi vermek adina..biraz once 12-8 olctum cok sukur...tabii limon sikip ictim..birdaha yukselirse sarimsak yutarim..umarim bir daha yukselmez..cikmiyorum disari..klimayi actim uzaniyorum bir saga bir sola

ben hiç bir zaman şu başı şu ayakları diyemedim zaten canım ya ama hep hissediyorum içimde oynayıp duruyor :) çok şükür daha anlaşılmaz bence sen anlıyor muydun?

Canim benimde biaralar 13 e 9 oldu bundan onceki doktorumda muthis korkuttu normal tansiyonum hep 9 a 5 esim yuksek tansiyon hastasi evet limon sarimsak iyi gelir ama en iyi ve etkili cozum ayaginin altina yastik alarak uzanmak. Esim geceleri dahi ben uyurken yastik kalsin dior sonucta basincla alakali bi durum ve en cok ayak altindaki damarlar etkilenior uzanirken koyuver bi yastik gor bak farki sonra.

iyi canım normale dönmüş 1 hafta erken git kontrole bişey olmaz

Yastik koymak..bunuda yapacagim insallah..umarim normale doner..bende cok korktum herkes felaket tellali gibi hemsireler doktorlar internetler....

Yastik koymak..bunuda yapacagim insallah..umarim normale doner..bende cok korktum herkes felaket tellali gibi hemsireler doktorlar internetler....

Ainen kuzum bnm doktorun soyledigi tansiyon hamilelikte korktugumuz ve olmasini istemedigimiz bi durum cunku normalde hic zarari yokken hamilelikte erken dogumu tetikleyen birsey bana onerisi bol bol su ic uzanarak dinlen ve tuzu kes. Ama bana en iyi geln yastik ayaklarimda sisiyor benim sisligide kesior bu sekilde dinlenmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…