2014 Aralık Anneleri

İste bende ondan tedirgin oldum...daha 22 haftaligim ne erken dogumu kaybederim bebegimi allah muhafaza...bende bol bol su iciyodum zaten..artik extra bol iceyim..su da herseye sifaymis masallah...simdi ayaklarimi diktim canim..bekliyorum..kac gun takip etsemki..gunde de kac kere olcsem sence???

Ben ablamın çocukları uyurken gece gündüz farketmez başında beklerdim biraz hareket etmezlerse dokunurdum, dürtüklerdim. Bir nevi uyandırırdım ablamdan azarı da yerdim.
Bende senin çocuğunu uyandırcam derdi. Hareketsiz yatarsa senden önce ben dürterim onu derdim. Bakalım nasıl olacak
Birde parmağımı burnuna getirirdim nefes alıyor mu almıyor mu ?

İnan aynilarini yaptim bende yegenlerime oyuzden diorum ya kesin uyusunlar die once yalvarip sonrada gidip piskopat gibi kendimiz uyandiracagiz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:)) tecrubeyle sabittir ki..ilk bebegimi once uyusun diye elimizden geleni yapardik..sonra bu nie kalkmio nefes aliyomu diye durtukler dururduk esimle..annem rahat birakin cocugu der dururdu..:)) gene durmayacgiz tabiikii..emanet onlar..iyi bakmak lazim :))

Kizlar meraba.malesef benden kotu haberler var.bugun ayrintili usgye girdim.plasenta previa cikti
Yani bebisimin esi asagidaymis 6mm kadar.normalde daha yuksekte olmasi gerekiyormus.ani kanamalar ve siddetli kasik agrilarim olabilirmis.normal dogum kan kaybim olabilecegi icin zormus.sezeryan olmak zorunda kalabilirsin dedi.canim cok sıkıldı.dualarinizi eksik etmeyin benden...
21+0

Son düzenleme:
günaydın canımmm hepimiz iyiyiz malum iş başındayız ne zaman gelecek bu izin yaa

içini ferah tut canım dualarımız seninle hemen karar verme bi kaç doktora daha görünmeyi de ihmal etme bence

Allah yardımcınız olsun inşallah bir sorun çıkmaz dualarım sizinle Allahın dediği olur ve inşallah her şey yoluna girer...

allah korusun canım yaaa,inşallah sorunsuz geçirirsin hamileliği...dualrım seninlee

Merhaba canim..umarim kanamanda sancinda olmaz...dogum icinde bebegin ve senin icin hangi sekil hayirliysa onu uygulayin..benim ilk dogum hikayemden biliyorumki bazen anne ve bebek icin normal dogum saglikli olmayabiliyor..allah yardimcin olsun..

Canim ozellikle dinlenirken olc ve sag kolundan olc devamli sag kolun sol gogsunun altinda duracak sekilde en dogru olcumu alirsin. Bide suphelendigin vakitler olc kendini halsiz hissettiginde bas agrisi donmesi yada vucudunda sisme gordugunde. Gun icerisinde sigara cay kahve vb kafein tuketimi kesinlikle tansiyonu cok etkiler son yarim saat icerisinde bunlari yapmamis olmaya dikkat et.

Tatlim korkutma hic kendini bununla ilgili bende kanamalarim varken cok endiselendim ama cok sukur gecti. Doktorun verecegi tavsiyelere muhakak uymalisin. İc camasirindada sana tavsiyem hep beyaz kullan lekelenme fark edersen muhakak doktora git. Plasenta yukari cikabilen birsey yeri degisebilir rabbim yardimcin olsun kuzum. Bu sekilde olup saglikla bebeklerini kucaklayanlardan olursun insllah.

Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim..hepsini dikkate alacagim..kahve ve cay hic aklima gelmemisti halbuki tetikleyici olabilirler...allah razi olsun canim

Kızlar cazgirlıgım işe yaradı ikinci kez detaylı bebişimi gormeye gıdıcem salı günü.

Son düzenleme:

bu babaannelerin mendil ve yüz örtüsü merakı var demek ki :) ya da karadenizli babaanneler iğne oyası konusunda marifetli, iki sonuç çıkardım buradan
bizde de kız annesi yapar canım annem benim pijama takımımdan bebeğin uyku setine kadar her şeyi hazırlıyor ama kayınvalidem de çok hevesli o da bir şeyler yapıyor sürekli. normalde de yaparlar illaki babaanneler ama bizim babaannemizin kızı olmadığı için mi nedir daha bir hevesli sanki :)

canım zaten normal doğum düşünen herkesinki de normal olmuyor ki, anne ve bebek için en sağlıklısı neyse doğrusu o. hiç düşünme onu, Allah yardımcın olsun. inşallah en sağlıklı şekilde alırsın bebeğini kucağına. kendini de yorma, iş yapma çok dikkat et. yukarı doğru esneme, ağır kaldırma.

Canım korkma benimki de aşağıda doktor 28. haftaya kadar yukarı çıkabilir dedi sadece daha dikkatli olacaksın sezeryan doğumda çok kötü değil önemli olan bebeğin ve senin sağlığın Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...sadece dua et...

Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim..hepsini dikkate alacagim..kahve ve cay hic aklima gelmemisti halbuki tetikleyici olabilirler...allah razi olsun canim

Ecmain olsun canim. Rabbim sifa versin ayrica memleketmi urfa yoksa meslegin geregimi ordasin ben mardinliyim hic yasamadim oralarda hep tatil icin geliordum gecen sene nisan dugun telasindan bu yilda bebis var yalan oldu memleket hasreti

Benimde öyle canım. Canını sıkma. Ağır iş yapmamı ve ıkınmamı yasakladı perinatolog. Doğum şekline de 8.ayda karar veriliyormuş. Hayırlısı olsun :))

Emzikleri silikon aldim canim kaucuk cok saglikli degil butun tüyü pisliği cekiyo ve yıkasanda zor cıkıyor. Yapis yapis oluyor. Silikon tercih et bence.

Kızlar cazgirlıgım işe yaradı ikinci kez detaylı bebişimi gormeye gıdıcem salı günü.

hahhaha senn elinden ne kurtuldu ki bu kurtulsun ohh iyi yapmışsınnn bahaneyle bidaha görcen,bende cd yi bozup gitsem mi acep hehehhe

kızlaaaaar bizim minnak bugün aşırının aşırısı tatlıydı , Ayşe Nur Okçu hanımla Koşuyolu görüntüleme merkezinde ayrıntılı usg randevumuz vardı güzel geçti ölçümlerin hepsi normal dedi boy 28 cm olmuşş kocaman olmuş bizim Yusufumuz kilosuda 535 gr bi ara kulağını kaşıdı o an içim gitti canlı kanlı hareket ediyor bacakları upuzun miniğimizin ya gerçekten normal usg den daha farklı bi yandan da kısa sürüyor 20 dk kadar sanırım ya da bana mı kısa geldi yani yarım saat var yok hemencecik bitti,elimizde 2 dk.lık video birkaç fotoğraf kaldı .. ben hergün 1.5-2 lt su içebiliyorum daha fazlası zorluyor korkuyordum suyum az die ortalamanın cok az üzerinde dediğinde cok mutlu oldum ..

sabahta aile saglığı merkezinde tetanoz aşımızı olduk çok şükür çok hafif yaptı iğneyi ebemiz ve hiç ağrım yok .. inşallah ilerleyen saatlerde de olmaz ama 9.30 da yaptırdım şu saate kdr ağrı olmadıysa bundan sora da olmaz die düşünüyorum hepimiz çoook sağlıklı musmutlu olalımm inşallah güzel hamişlerrr kocaman öpüorum hepinizi tek tek hayırlı cumalar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…