Ainen kuzum bnm doktorun soyledigi tansiyon hamilelikte korktugumuz ve olmasini istemedigimiz bi durum cunku normalde hic zarari yokken hamilelikte erken dogumu tetikleyen birsey bana onerisi bol bol su ic uzanarak dinlen ve tuzu kes. Ama bana en iyi geln yastik ayaklarimda sisiyor benim sisligide kesior bu sekilde dinlenmek.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aınen canım dun yazmıstım bende oyleydım ıcımde kotu kotu hıslerle uyudum sacma sapanda ruyalar gordum ama masallah sabah kahvaltısı ıle basladı hareketlenmeye :) hep tekmelesın hıc durmasın ıstorum bende. bıde bz dogunca bole gece yarıları evhamlancaz sanrım neden aglamıor bu neden uyanmadı hala :)
Ben ablamın çocukları uyurken gece gündüz farketmez başında beklerdim biraz hareket etmezlerse dokunurdum, dürtüklerdim. Bir nevi uyandırırdım ablamdan azarı da yerdim.
Bende senin çocuğunu uyandırcam derdi. Hareketsiz yatarsa senden önce ben dürterim onu derdim. Bakalım nasıl olacak
Birde parmağımı burnuna getirirdim nefes alıyor mu almıyor mu ?
Ben ablamın çocukları uyurken gece gündüz farketmez başında beklerdim biraz hareket etmezlerse dokunurdum, dürtüklerdim. Bir nevi uyandırırdım ablamdan azarı da yerdim.
Bende senin çocuğunu uyandırcam derdi. Hareketsiz yatarsa senden önce ben dürterim onu derdim. Bakalım nasıl olacak
Birde parmağımı burnuna getirirdim nefes alıyor mu almıyor mu ?
günaydın canımmm hepimiz iyiyiz malum iş başındayız ne zaman gelecek bu izin yaa
içini ferah tut canım dualarımız seninle hemen karar verme bi kaç doktora daha görünmeyi de ihmal etme bence
Kizlar meraba.malesef benden kotu haberler var.bugun ayrintili usgye girdim.plasenta previa cikti
Yani bebisimin esi asagidaymis 6mm kadar.normalde daha yuksekte olmasi gerekiyormus.ani kanamalar ve siddetli kasik agrilarim olabilirmis.normal dogum kan kaybim olabilecegi icin zormus.sezeryan olmak zorunda kalabilirsin dedi.canim cok sıkıldı.dualarinizi eksik etmeyin benden...
21+0
Kizlar meraba.malesef benden kotu haberler var.bugun ayrintili usgye girdim.plasenta previa cikti
Yani bebisimin esi asagidaymis 6mm kadar.normalde daha yuksekte olmasi gerekiyormus.ani kanamalar ve siddetli kasik agrilarim olabilirmis.normal dogum kan kaybim olabilecegi icin zormus.sezeryan olmak zorunda kalabilirsin dedi.canim cok sıkıldı.dualarinizi eksik etmeyin benden...
21+0
İste bende ondan tedirgin oldum...daha 22 haftaligimne erken dogumu kaybederim bebegimi allah muhafaza...bende bol bol su iciyodum zaten..artik extra bol iceyim..su da herseye sifaymis masallah...simdi ayaklarimi diktim canim..bekliyorum..kac gun takip etsemki..gunde de kac kere olcsem sence???
21+0
Canim ozellikle dinlenirken olc ve sag kolundan olc devamli sag kolun sol gogsunun altinda duracak sekilde en dogru olcumu alirsin. Bide suphelendigin vakitler olc kendini halsiz hissettiginde bas agrisi donmesi yada vucudunda sisme gordugunde. Gun icerisinde sigara cay kahve vb kafein tuketimi kesinlikle tansiyonu cok etkiler son yarim saat icerisinde bunlari yapmamis olmaya dikkat et.
Bizde esasinda kiz annesi yapar canim yapiyoda zaten dunya kadar orgu falan ordu besiginden pusetine alicak ananesi.ama babanede nos durmuyo sagolsun igne oyasindan mendillerini yapti simdide puset ortusu yapiyo cok guzel bisey :)
Babasinin nevresim takimi varmis kullanicam..
Benimde bebekligimden kalan islemeler varmis annem onlaro pike takimi yapicak bizim kiz nostalji takilicak cok guzel bisey bence..
21+0
21+0
Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim..hepsini dikkate alacagim..kahve ve cay hic aklima gelmemisti halbuki tetikleyici olabilirler...allah razi olsun canim
21+0
çok tatlı ya güle güle giysin yerim ben onu :) bizim babaannemiz de örgüden anlamıyor ama dantelde üzerine yok. iğne oyası yüz örtüleri, ağız bezleri yapıyor şimdi. bir de kaneviçeden çarşaf takımı yaptırıyormuş. kızıma çeyiz düzüyorlar :) örgü işini de bizim taraf halleder artık, annem halalarım falan anlar o işlerden, yapıp dursunlar
aynen canım, çok dengesiz bir ruh halim var benim şu sıralar bir ağlıyorum bir gülüyorum ama benimki tatilden döndükten sonra oldu adapte olamadım sanırım :44:
güle güle kullanın canım birlikte :) emzikleri silikon mu aldın kauçuk mu?
bu sabunları çok seviyorum ben, yaptıracağım bunlardan inş.. biraz pahalı o yüzden 25 tane falan yaptırıp sadece yakınlara dağıtmayı düşünüyorum :) isim koymaya gelenlere verebilirim mesela :44:
Allah yardımcın olsun canım, inşallah temiz çıkar sonucun. iyi düşün, iyi olur inşallah. dualarımızla yanında olacağız biz de.
Kızlar cazgirlıgım işe yaradı ikinci kez detaylı bebişimi gormeye gıdıcem salı günü.
Kızlar cazgirlıgım işe yaradı ikinci kez detaylı bebişimi gormeye gıdıcem salı günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?