Emzikleri silikon aldim canim kaucuk cok saglikli degil butun tüyü pisliği cekiyo ve yıkasanda zor cıkıyor. Yapis yapis oluyor. Silikon tercih et bence.
hahhaha senn elinden ne kurtuldu ki bu kurtulsunohh iyi yapmışsınnn bahaneyle bidaha görcen,bende cd yi bozup gitsem mi acep hehehhe
Aynen git valla. Olmadı goruntulerı sil bozuk bu de😃😃hehe
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pimpirikli bir hamişlik geçirince psikopat bir anne olmazsak ayıp olurİnan aynilarini yaptim bende yegenlerime oyuzden diorum ya kesin uyusunlar die once yalvarip sonrada gidip piskopat gibi kendimiz uyandiracagiz :)
Aynen iyi bakmak lazım:)) tecrubeyle sabittir ki..ilk bebegimi once uyusun diye elimizden geleni yapardik..sonra bu nie kalkmio nefes aliyomu diye durtukler dururduk esimle..annem rahat birakin cocugu der dururdu..:)) gene durmayacgiz tabiikii..emanet onlar..iyi bakmak lazim :))
O kadar da kötü değil. Bebeğinin gelişiminde çok şükür bir problem yok. Plesanta daha yukarı çıkabilir. Zamanı var. Tabi dikkatli olacaksın. Doktorun seni uyarmış. Sen neler olabileceğini biliyorsun bu sayede ama kesin olacak diye bir şey yok. Ayrıca normal doğum isteyip sezeryan olan çok var. Anne ve bebek için hangisi daha iyi ise öyle olmalı zaten. Hiç üzülme bol bol dua et canım. İnş allah hşç bir kanaman sancın olmadan sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın.Kizlar meraba.malesef benden kotu haberler var.bugun ayrintili usgye girdim.plasenta previa cikti
Yani bebisimin esi asagidaymis 6mm kadar.normalde daha yuksekte olmasi gerekiyormus.ani kanamalar ve siddetli kasik agrilarim olabilirmis.normal dogum kan kaybim olabilecegi icin zormus.sezeryan olmak zorunda kalabilirsin dedi.canim cok sıkıldı.dualarinizi eksik etmeyin benden...
21+0
Harikasın yaaaa. Budur işte. Kocaman bir tebrikler sana :)Kızlar cazgirlıgım işe yaradı ikinci kez detaylı bebişimi gormeye gıdıcem salı günü.
aynen bende düşündüm valla.hahhaha senn elinden ne kurtuldu ki bu kurtulsunohh iyi yapmışsınnn bahaneyle bidaha görcen,bende cd yi bozup gitsem mi acep hehehhe
Maş Allah sizin minnağakızlaaaaar bizim minnak bugün aşırının aşırısı tatlıydı , Ayşe Nur Okçu hanımla Koşuyolu görüntüleme merkezinde ayrıntılı usg randevumuz vardı güzel geçti ölçümlerin hepsi normal dedi boy 28 cm olmuşş kocaman olmuş bizim Yusufumuz kilosuda 535 grbi ara kulağını kaşıdı o an içim gitti canlı kanlı hareket ediyor bacakları upuzun miniğimizin ya gerçekten normal usg den daha farklı bi yandan da kısa sürüyor 20 dk kadar sanırım ya da bana mı kısa geldi yani yarım saat var yok hemencecik bitti,elimizde 2 dk.lık video birkaç fotoğraf kaldı .. ben hergün 1.5-2 lt su içebiliyorum daha fazlası zorluyor korkuyordum suyum az die ortalamanın cok az üzerinde dediğinde cok mutlu oldum ..
sabahta aile saglığı merkezinde tetanoz aşımızı olduk çok şükür çok hafif yaptı iğneyi ebemiz ve hiç ağrım yok .. inşallah ilerleyen saatlerde de olmaz ama 9.30 da yaptırdım şu saate kdr ağrı olmadıysa bundan sora da olmaz die düşünüyorum hepimiz çoook sağlıklı musmutlu olalımm inşallah güzel hamişlerrr kocaman öpüorum hepinizi tek tek hayırlı cumalar olsun
kauçuk emziklerin daha doğal olduğunu söyleyenler var ama araştırınca onun da sıkıntıları olduğunu çok okudum. o yüzden sordum canım çok saol. ben de silikon alacağım büyük ihtimal. gerçi tutacak mı tutmayacak mı bilmiyoruz ama deneyip göreceğiz artık :)
aynen bende düşündüm valla.
Tutturmaya calis bence cok buyuk bir rahatlik damak yapisini bozar konusmasi gecikir diyede hic pimpiriklenme. Benim kızım neredeyse 4 yasina kadar emzik emdi. Dis yapisida konusmasida gayet duzgun emzik sayesinde hic sallamadan buyuttum, emzigi verir yatagina yatirirdim hemen uyurdu kendi kendine. Size tavsiyem sakin ama sakin kucaga ve sallamaya alistirmayin..
kızımın teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii
biz bu gün 3 lü test sonucumuzu aldık ve çok şükür ki bir sorun yokmuş çok sevindik
kızımın teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii
biz bu gün 3 lü test sonucumuzu aldık ve çok şükür ki bir sorun yokmuş çok sevindik
Kesinlikle ama boşver bizi çok sevecekler anneleriyiz biz yaa.Hep özenmişimdir. Çocuk annesine gidince susar ya. Bizimkilerde hep bize gelecek. En çok bizi sevecekhahahhahabebişler için ne cadı anneler olucaz biz böylee
Allah sabır versin canım. Benim hiç acımamıştı ama acırsa soğuk kompres yap demişti hemşirem.çarşamba gün aşımı oldum 3 civarı hala sızlıyor kolumu kıpırdatamıyorummisafirim var oldukça kalabalık ne yapcam bennnn (
Gözün aydın tatlım. Rahatlamışsındır.kızımın teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii
Ohh maşallah cimcimeye😃😃
maşallah canım Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Kesinlikle ama boşver bizi çok sevecekler anneleriyiz biz yaa.Hep özenmişimdir. Çocuk annesine gidince susar ya. Bizimkilerde hep bize gelecek. En çok bizi sevecekHele erkek bebişler tam anneci oluyor
Allah sabır versin canım. Benim hiç acımamıştı ama acırsa soğuk kompres yap demişti hemşirem.
Gözün aydın tatlım. Rahatlamışsındır.
Kesinlikle ama boşver bizi çok sevecekler anneleriyiz biz yaa.Hep özenmişimdir. Çocuk annesine gidince susar ya. Bizimkilerde hep bize gelecek. En çok bizi sevecekHele erkek bebişler tam anneci oluyor .
Canım bi yerde görmüştüm cok hoşuma gitti.. Yazın ele avuca gelecekler zaten ohhh giydiririz dedelere falan özel yazı aklımda Eki Görüntüle 1213485 . Bu tarz hoş değil mi
Bende ritim bozuklugu eskidende vardi ama tum tetkiklerimi yaptirdim onemsiz demisti doktor.ben bazi konularda umursamaz olmaktan yanayim herseyi kafamiza takarsak ooo...Bittercim..seninde iki nabiz arasinda epey fark varmis..ama dedigin gibi sicaklardan kan damarda nasil akacagini sasiriyor bence :)) haklisin cok takilmamak lazim..bende duZenli takibimi yapiyorum evde..yapcak bisey yok..bekliycez
Olabilir canim etkilenmis olabilirsin.buyuyunce cocukca gelebilir diye dusunmustum ama gecti artik zaten ben konusamiyorumda bebegimle :)Hehe bizimkide muzisyen olaydi keskem bizede calardi :) bence bi iki sayfa olsa bile bole duygularin tavan yaptiginda yazmalisin hem kendisi cocuk deilmi zaten neden cocukca gelsin ki ona. Benim esim annesini dogumda kaybetmis ona ait hicbi hatirasi yok. Belki buyuzden bu kadar cok yaziorumdr.
Korkma canim rahat ol evham yapmak yok.hep tekmelesin insallah..Benim sıpa bu gün beni çok korkuttu. akşam çok hareket etmedi. Gece de kötü kötü rüyalar gördüm. Çok tedirgin oldum. Geçenin köründe kalkıp evi dolaştım falan. Sabahta hiç hareket etmedi. Az daha doktora gidecektim. Başladı Allah'tan kıpırdanmaya. Şimdi yiyorum tekmeleri. Ohhh çok şükür. Her ana sen ban vur annem diye sevmeye başladım
Canim neden bu kadar kafana taktin ki benimde plesenta asagida ve bebegim ters ama ben hiic dert etmiyorum nasilsa cikacak buyudukce dikkatli ol yeter..Kizlar meraba.malesef benden kotu haberler var.bugun ayrintili usgye girdim.plasenta previa cikti
Yani bebisimin esi asagidaymis 6mm kadar.normalde daha yuksekte olmasi gerekiyormus.ani kanamalar ve siddetli kasik agrilarim olabilirmis.normal dogum kan kaybim olabilecegi icin zormus.sezeryan olmak zorunda kalabilirsin dedi.canim cok sıkıldı.dualarinizi eksik etmeyin benden...
21+0
Karadeniz kadinlari igne oyasina cok merakli canim bu konuya katiliyorum :)bu babaannelerin mendil ve yüz örtüsü merakı var demek ki :) ya da karadenizli babaanneler iğne oyası konusunda marifetli, iki sonuç çıkardım buradan
bizde de kız annesi yapar canım annem benim pijama takımımdan bebeğin uyku setine kadar her şeyi hazırlıyor ama kayınvalidem de çok hevesli o da bir şeyler yapıyor sürekli. normalde de yaparlar illaki babaanneler ama bizim babaannemizin kızı olmadığı için mi nedir daha bir hevesli sanki :)
kızlaaaaar bizim minnak bugün aşırının aşırısı tatlıydı , Ayşe Nur Okçu hanımla Koşuyolu görüntüleme merkezinde ayrıntılı usg randevumuz vardı güzel geçti ölçümlerin hepsi normal dedi boy 28 cm olmuşş kocaman olmuş bizim Yusufumuz kilosuda 535 grbi ara kulağını kaşıdı o an içim gitti canlı kanlı hareket ediyor bacakları upuzun miniğimizin ya gerçekten normal usg den daha farklı bi yandan da kısa sürüyor 20 dk kadar sanırım ya da bana mı kısa geldi yani yarım saat var yok hemencecik bitti,elimizde 2 dk.lık video birkaç fotoğraf kaldı .. ben hergün 1.5-2 lt su içebiliyorum daha fazlası zorluyor korkuyordum suyum az die ortalamanın cok az üzerinde dediğinde cok mutlu oldum ..
sabahta aile saglığı merkezinde tetanoz aşımızı olduk çok şükür çok hafif yaptı iğneyi ebemiz ve hiç ağrım yok .. inşallah ilerleyen saatlerde de olmaz ama 9.30 da yaptırdım şu saate kdr ağrı olmadıysa bundan sora da olmaz die düşünüyorum hepimiz çoook sağlıklı musmutlu olalımm inşallah güzel hamişlerrr kocaman öpüorum hepinizi tek tek hayırlı cumalar olsun
Tutturmaya calis bence cok buyuk bir rahatlik damak yapisini bozar konusmasi gecikir diyede hic pimpiriklenme. Benim kızım neredeyse 4 yasina kadar emzik emdi. Dis yapisida konusmasida gayet duzgun emzik sayesinde hic sallamadan buyuttum, emzigi verir yatagina yatirirdim hemen uyurdu kendi kendine. Size tavsiyem sakin ama sakin kucaga ve sallamaya alistirmayin..
sallamadan uyuyan çocuklara hayranım, benim çevremdeki anneler hep sallayarak uyutuyorlar, maşallah valla ne güzel sen öyle büyütmüşsün.
sallamadan uyuması tabi ki çok istediğim ve yapmaya çalışacağım bişey, ben de senin gibi yapabilirim inşallah. emzik konusunda da dediğin gibi tutturmaya çalışacağım ki diş damak yapısı konusunda tedirgin değilim çünkü benim diş yapım bozuktu ortodontik tedavi gördüm. babasının da dişleri inci gibi değil. diş de tamamen genetikmiş, yavrumun da bizim gibi olacak yani emziği suçlamam mümkün değil sorun bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?