2014 Aralık Anneleri

Emzikleri silikon aldim canim kaucuk cok saglikli degil butun tüyü pisliği cekiyo ve yıkasanda zor cıkıyor. Yapis yapis oluyor. Silikon tercih et bence.

kauçuk emziklerin daha doğal olduğunu söyleyenler var ama araştırınca onun da sıkıntıları olduğunu çok okudum. o yüzden sordum canım çok saol. ben de silikon alacağım büyük ihtimal. gerçi tutacak mı tutmayacak mı bilmiyoruz ama deneyip göreceğiz artık :)

hahhaha senn elinden ne kurtuldu ki bu kurtulsun ohh iyi yapmışsınnn bahaneyle bidaha görcen,bende cd yi bozup gitsem mi acep hehehhe

Aynen git valla. Olmadı goruntulerı sil bozuk bu de😃😃hehe

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa aaa zibinlara kece ile mi yazcaksin :)

Canım bi yerde görmüştüm cok hoşuma gitti.. Yazın ele avuca gelecekler zaten ohhh giydiririz dedelere falan özel yazı aklımda . Bu tarz hoş değil mi

İnan aynilarini yaptim bende yegenlerime oyuzden diorum ya kesin uyusunlar die once yalvarip sonrada gidip piskopat gibi kendimiz uyandiracagiz :)

Pimpirikli bir hamişlik geçirince psikopat bir anne olmazsak ayıp olur
Aynen iyi bakmak lazım
O kadar da kötü değil. Bebeğinin gelişiminde çok şükür bir problem yok. Plesanta daha yukarı çıkabilir. Zamanı var. Tabi dikkatli olacaksın. Doktorun seni uyarmış. Sen neler olabileceğini biliyorsun bu sayede ama kesin olacak diye bir şey yok. Ayrıca normal doğum isteyip sezeryan olan çok var. Anne ve bebek için hangisi daha iyi ise öyle olmalı zaten. Hiç üzülme bol bol dua et canım. İnş allah hşç bir kanaman sancın olmadan sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın.
Kızlar cazgirlıgım işe yaradı ikinci kez detaylı bebişimi gormeye gıdıcem salı günü.

Harikasın yaaaa. Budur işte. Kocaman bir tebrikler sana :)
Bende bozup tekrar mı gitsem diyorum ama haftam da geçti almazlar artık
hahhaha senn elinden ne kurtuldu ki bu kurtulsun ohh iyi yapmışsınnn bahaneyle bidaha görcen,bende cd yi bozup gitsem mi acep hehehhe
aynen bende düşündüm valla.
Maş Allah sizin minnağa O anda çok kısa gibi gelmişti bana da. Ben girmeden dakika tutmuştum. 40 dakika kalmışız biz ama bana o kadar uzun gelmedi İnsan izlemeye doyamıyor ki. Hala ilk günki heycan ile izliyorum bebişimin videolarını

Tutturmaya calis bence cok buyuk bir rahatlik damak yapisini bozar konusmasi gecikir diyede hic pimpiriklenme. Benim kızım neredeyse 4 yasina kadar emzik emdi. Dis yapisida konusmasida gayet duzgun emzik sayesinde hic sallamadan buyuttum, emzigi verir yatagina yatirirdim hemen uyurdu kendi kendine. Size tavsiyem sakin ama sakin kucaga ve sallamaya alistirmayin..

Son düzenleme:
çarşamba gün aşımı oldum 3 civarı hala sızlıyor kolumu kıpırdatamıyorum misafirim var oldukça kalabalık ne yapcam bennnn (

sallamadan uyuyan çocuklara hayranım, benim çevremdeki anneler hep sallayarak uyutuyorlar, maşallah valla ne güzel sen öyle büyütmüşsün.
sallamadan uyuması tabi ki çok istediğim ve yapmaya çalışacağım bişey, ben de senin gibi yapabilirim inşallah. emzik konusunda da dediğin gibi tutturmaya çalışacağım ki diş damak yapısı konusunda tedirgin değilim çünkü benim diş yapım bozuktu ortodontik tedavi gördüm. babasının da dişleri inci gibi değil. diş de tamamen genetikmiş, yavrumun da bizim gibi olacak yani emziği suçlamam mümkün değil sorun bizde

kızımın teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii
biz bu gün 3 lü test sonucumuzu aldık ve çok şükür ki bir sorun yokmuş çok sevindik
ayrıca aşımı da oldum ve abartıldığı kadar değilmiş onu anladım şuan için hiç ama hiç agrım yok iğne olalı da 3 saatt oldu :)

Son düzenleme:
hahahhaha bebişler için ne cadı anneler olucaz biz böylee
Kesinlikle ama boşver bizi çok sevecekler anneleriyiz biz yaa.Hep özenmişimdir. Çocuk annesine gidince susar ya. Bizimkilerde hep bize gelecek. En çok bizi sevecek Hele erkek bebişler tam anneci oluyor
çarşamba gün aşımı oldum 3 civarı hala sızlıyor kolumu kıpırdatamıyorum misafirim var oldukça kalabalık ne yapcam bennnn (
Allah sabır versin canım. Benim hiç acımamıştı ama acırsa soğuk kompres yap demişti hemşirem.
kızımın teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii
biz bu gün 3 lü test sonucumuzu aldık ve çok şükür ki bir sorun yokmuş çok sevindik
Gözün aydın tatlım. Rahatlamışsındır.

Ohh maşallah cimcimeye😃😃

maşallah canım Allah kucağınıza almayı nasip etsin

çok çok çok çooooooooooookkkkkk sağ olun kızlar umarım siz de sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza Rabbim olmayanlara da nasip etsin bu güzel duyguyu

Kesinlikle ama boşver bizi çok sevecekler anneleriyiz biz yaa.Hep özenmişimdir. Çocuk annesine gidince susar ya. Bizimkilerde hep bize gelecek. En çok bizi sevecek Hele erkek bebişler tam anneci oluyor .

yuppiiii evet herkesde basacak ağlamayı,bizde susacak, biz onlar için huzur olucazz onlarda bizim için

Ay cok guzel olmus cok zekice valla benimde yapasim geldi :) cok hos gercekten

Bittercim..seninde iki nabiz arasinda epey fark varmis..ama dedigin gibi sicaklardan kan damarda nasil akacagini sasiriyor bence :)) haklisin cok takilmamak lazim..bende duZenli takibimi yapiyorum evde..yapcak bisey yok..bekliycez
Bende ritim bozuklugu eskidende vardi ama tum tetkiklerimi yaptirdim onemsiz demisti doktor.ben bazi konularda umursamaz olmaktan yanayim herseyi kafamiza takarsak ooo...
Olabilir canim etkilenmis olabilirsin.buyuyunce cocukca gelebilir diye dusunmustum ama gecti artik zaten ben konusamiyorumda bebegimle :)
Yeteneksizim galiba bu konuda..
Korkma canim rahat ol evham yapmak yok.hep tekmelesin insallah..
Canim neden bu kadar kafana taktin ki benimde plesenta asagida ve bebegim ters ama ben hiic dert etmiyorum nasilsa cikacak buyudukce dikkatli ol yeter..
Agir is yapma yukseklere uzanma bol bol dinlen bisey olmaz.Allahin izniyle.dogumda son ana kadar belli olmaz simdiden kafana takma bence..

Karadeniz kadinlari igne oyasina cok merakli canim bu konuya katiliyorum :)
Bizim babanemizinde kizi yok bende ilk gelinim kizi gibi oldum o yuzden :)

Masallah canim bebise

Dogar dogmaz emzik vermek gerekiyo mu ki? Onlarida alaym simdiden. Kiyafet battaniye alt acma takimi disinda bisey almadim daha. Iberon fkn gerekcekmi ilk baslarda su fkn icmiolar bildigim kdriyla anna sutu alirken

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizimda hic sıkıntı cekmedim gece 11 gibi yatirirdim sabah 6 gibi emmek icin anca mizirdanmaya baslardi, gazli bir bebekde degildi o yonden cok sansliydim umarim yine oyle olur, gerci erkek bebekler cok gazli oluyor diyorlar ama umarim kolayca atlatiriz bu aşamaları. Benim tek korkum ilk bir kac hafta cocuk sut emerken goguslerim cok yara oldu surekli kanadi artik emzirirken ayaklarimi falan acidan yere vururdum simdiki tek kabusum o malesef(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…